Agron P wrote:Bosnjacki ekvivalent Nine Raspudica je je Fatmir Alispahic ali njega necete ni vidjeti ni cuti na iole bitnom mediju jer ga blokira americka ambasada.
na osnovu cega zasnivas stav da je fatmir = fasista (i sarlatan) nino?
Agron P wrote:Bosnjacki ekvivalent Nine Raspudica je je Fatmir Alispahic ali njega necete ni vidjeti ni cuti na iole bitnom mediju jer ga blokira americka ambasada.
I jedan i drugi su krajnja desnica po meni barem.budza wrote:Agron P wrote:Bosnjacki ekvivalent Nine Raspudica je je Fatmir Alispahic ali njega necete ni vidjeti ni cuti na iole bitnom mediju jer ga blokira americka ambasada.
Sta ima Omere kako ide poso glasnogovornika nejmara od Gusinja.nikad_vise wrote:Jest vala ova Njemack,prima nase radnike da ih tlaci,sad gura neke inicijative da idemo u EU da nas mogu tlacit,nista se nisu promjenili od Hitlerova vremana..Do kada ovo misli da gleda Bosanski covjek![]()
![]()
Jos kad vidis obim investicija Njemacke u Hrvatska podrucja,mislim da je i slijepcu jasno da na mala vrata guraju treci entitet
Agron P wrote:I jedan i drugi su krajnja desnica po meni barem.budza wrote:Agron P wrote:Bosnjacki ekvivalent Nine Raspudica je je Fatmir Alispahic ali njega necete ni vidjeti ni cuti na iole bitnom mediju jer ga blokira americka ambasada.
Agron P wrote:Sta ima Omere kako ide poso glasnogovornika nejmara od Gusinja.nikad_vise wrote:Jest vala ova Njemack,prima nase radnike da ih tlaci,sad gura neke inicijative da idemo u EU da nas mogu tlacit,nista se nisu promjenili od Hitlerova vremana..Do kada ovo misli da gleda Bosanski covjek![]()
![]()
Jos kad vidis obim investicija Njemacke u Hrvatska podrucja,mislim da je i slijepcu jasno da na mala vrata guraju treci entitet
P.S. Za one koji jos neznaju nikad_vise je Omer Cevra glasnogovornik SBB-a.
De ti nama reci, ozbiljno, šta tebi toliko zapinje za tastaturu Amerika i Njemačka ?Agron P wrote:Sta ima Omere kako ide poso glasnogovornika nejmara od Gusinja.nikad_vise wrote:Jest vala ova Njemack,prima nase radnike da ih tlaci,sad gura neke inicijative da idemo u EU da nas mogu tlacit,nista se nisu promjenili od Hitlerova vremana..Do kada ovo misli da gleda Bosanski covjek![]()
![]()
P.S. Za one koji jos neznaju nikad_vise je Omer Cevra glasnogovornik SBB-a.
budza wrote: fatmir je humanista, pacifista i sa ekstra liberalnim stavovima.
Vama je taj Omer kompleks nabio,vidite ga i tamo gdje ga nemaHolms wrote:Agron P wrote:Sta ima Omere kako ide poso glasnogovornika nejmara od Gusinja.nikad_vise wrote:Jest vala ova Njemack,prima nase radnike da ih tlaci,sad gura neke inicijative da idemo u EU da nas mogu tlacit,nista se nisu promjenili od Hitlerova vremana..Do kada ovo misli da gleda Bosanski covjek![]()
![]()
P.S. Za one koji jos neznaju nikad_vise je Omer Cevra glasnogovornik SBB-a.![]()
pa valja mu braniti "poduzetnika" iz Gusinja
valjda je jasno kako je to teška misija
cyprus wrote:budza wrote: fatmir je humanista, pacifista i sa ekstra liberalnim stavovima.![]()
Neki ne puše samo drogu, nego i šmrču benzin...
Ne vidim da oni nesto rade na unutrasnjoj integraciji BiH. Sta ce nam EU ako ce Bosnjaci biti svedeni na prosireni Distrikt Sarajevo a ostatak RS i Treci entitet. Sta ce Bosnjacima EU ako su u vlastitoj drzavi gradjani/narod 10-tog reda na 70% BiH?HM 2011 wrote: De ti nama reci, ozbiljno, šta tebi toliko zapinje za tastaturu Amerika i Njemačka ?
Znaš li šta je alternativa istima - Rusija ?
Zašto toliko blatiš napore Amerike i Njemačke na integraciji BiH u EU ?
Ma joj, znam kako ne znam Fatka liberalabudza wrote:cyprus wrote:budza wrote: fatmir je humanista, pacifista i sa ekstra liberalnim stavovima.![]()
Neki ne puše samo drogu, nego i šmrču benzin...
jasno je da blage veze nemas ko je fatmir alispahic.
e moj Omerenikad_vise wrote:Vama je taj Omer kompleks nabio,vidite ga i tamo gdje ga nemaHolms wrote:
![]()
pa valja mu braniti "poduzetnika" iz Gusinja
valjda je jasno kako je to teška misija![]()
![]()
Korektna je Njemacka bila dosada prema BiH,korektna ce i ostati.
Malo vise ekonomskih investicija i bice to jos bolje.
Sto se tice Fahre,dobar je Fahrec,ne sumnjam da ce disati za vratom vladajucim u federaciji i drzavi i da ce i to biti jedan dodatni pritisak na one koji su na vlasti.
A vas dvojica se sad nastavite lizati i da nastavimo sa ozbiljnom pricom.
Plaho se nesto otvaraju teme o raspadu drzave,o trecim entitetima,o toboze nekim vanjskim neprijateljima.
Hajd dobro je privukao si paznju,sad budi fin i uz nogu.Holms wrote: e moj Omere
kako li čovjek spadne da bude apologeta najvećeg kriminalca, medijskog reketaša i dilera drogom
nije ni tebi lako
cyprus wrote:Ma joj, znam kako ne znam Fatka liberalaBaš neki dan mi se žalio kako ga ovi iz SAFF-a stalno zajebavaju zbog njegovih liberalnih stavova
Nego sta kazes Safete,Adil Osmanovic americki covjekAgron P wrote:Omer se ipak izborio za egzistenciju nakon sto je uhapsen i deportovan iz Amerike, malo bi u SDP-u pa se onda prebaci kod najveceg graditelja nakon Gazi Husref Bega.
Kazu da im treci entitet ne izlazi iz glave i da im svakim danom odzvanja usima i dusom.Kikibombona wrote:Mi smo Nijemcima trn u oku, ne mogu spavati koliko misle o nama.
Nema kompleksa koji kod nas nije dramaticno izrazen.nikad_vise wrote:Kazu da im treci entitet ne izlazi iz glave i da im svakim danom odzvanja usima i dusom.Kikibombona wrote:Mi smo Nijemcima trn u oku, ne mogu spavati koliko misle o nama.
Kad je Covic dosao kod Merkel i kad joj je iznijeo plan i kartu,svjedoci tvrde da je pustila suzu i sa emocijama blagoslov dala.
Ako ne uspije da slomi Bakira da pristane na to po svaku cijenu,ona ce preko americkih spijuna Radoncica,Đukanovica,Komsica i Adila Osmanovica da ga smjeni na kongresu i suzbije njegov utjecaj u stranci.
aha evo ga .....,, oslobodicemo sve opcine gdje su bosnjaci bili vecina ,, citat zavresen a autor se zvao Alija Izdajnikbegovic .tandmand wrote:Zato je vrijeme da Bosnjaci malo vise misle o sebi i svojoj buducnosti a puno manje o "svim gradjanima" BiH.Agron P wrote:U BiH imamo dvije medusobno suprostavljene politike Amerike i Njemacke. Amerika je za jedinstvenu sekularnu gradansku BiH dok je Njemacka za svodenje Bosnjaka na najmanju mogucu mjeru (ako je ikako moguce da se preselimo u Tursku).
Mene je samo strah da ameri ne dignu ruke od svega i ostave nas na milost i nemilost ovih sektasa i fasista.
Ako neko insistira na trecem entitetu, treba bosnjacki odgovor koji ce traziti da se istovremeno rjesava i bosnjacki entitet.
U njega bi trebalo da udju teritorije BiH kojima bi bilo obuhvaceno 90% bosnjacke populacije po popisu iz '91, izuzimajuci Banja Luku.
Ne, nego sve opcine ciji bi ukupan zbir bosnjackog stanovnistva cinio 90% od njihovog ukupnog broja na nivou BiH, po popisu iz '91.Nomo wrote:... sve opcine gdje su bosnjaci bili vecina ,:
nece niko prodat Banja luku - Banja luka je oteta....samo jednog dana kazu doviđenja i nije vise u sastavu i jedini nacin da vratis je silom....Nomo wrote:aha evo ga .....,, oslobodicemo sve opcine gdje su bosnjaci bili vecina ,, citat zavresen a autor se zvao Alija Izdajnikbegovic .tandmand wrote:Zato je vrijeme da Bosnjaci malo vise misle o sebi i svojoj buducnosti a puno manje o "svim gradjanima" BiH.Agron P wrote:U BiH imamo dvije medusobno suprostavljene politike Amerike i Njemacke. Amerika je za jedinstvenu sekularnu gradansku BiH dok je Njemacka za svodenje Bosnjaka na najmanju mogucu mjeru (ako je ikako moguce da se preselimo u Tursku).
Mene je samo strah da ameri ne dignu ruke od svega i ostave nas na milost i nemilost ovih sektasa i fasista.
Ako neko insistira na trecem entitetu, treba bosnjacki odgovor koji ce traziti da se istovremeno rjesava i bosnjacki entitet.
U njega bi trebalo da udju teritorije BiH kojima bi bilo obuhvaceno 90% bosnjacke populacije po popisu iz '91, izuzimajuci Banja Luku.
ps a moju familiju u banja luci bi ostavio srbiji a svoju familiju iz cakrcica pored govnagovica bi prisalto nekoj dzamahariji . e neces . ako se rijesis cetnika imaces za vratom ljude iz foce , visegrada , bijeljine , banja luke i tako jos jedno 50 gradova . pa ti gledaj . ako ces ti prodati cetnicima moju banja luku prodacu i ja tvoje sarajevo . ako ja nemam kucu ni dom ni zemlju ni domovinu neces je ni ti imati . bosanci ce imati ili 100 % bosne ili nula . to je tako logicno . samo balijaneri razmisljaju o fildzan drzavi . ponekad mislim da bi i to dobro bilo pa da gledam kako sarajlije skidaju gace na Stupu i Dobrinji kada ih srpsko hrvatski granicari pretresaju i kazu ,, mujo da pogledamo u supak da vidimo sta ima tamo ,,