Koje su najbolje godine?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#51 Re: Koje su najbolje godine?

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:
Ramzess Veliki wrote:Šaptačica muškarcima dala je svoj komentar. :lol:
eno sad. odmah agresivan. svako doba ima svoje cari. cak i pozno. :D
To sam ja prvi rekao još prošle godine u utorak između 14:00 i 14:30. Ne sjećam se datuma. :oops:
sheilak

#52 Re: Koje su najbolje godine?

Post by sheilak »

ti najbolje znas. :D
edo_79

#53 Re: Koje su najbolje godine?

Post by edo_79 »

sherbett wrote:čuj, žene brže stare i prije se poružne? OK.
Mupkarcima naraste škembetina i postaju trutine kakva žena nemre postati sve da ih troje nosi u utrobi.
I ono važnije, 1. žene mnogo manje pate zbog starenja, a vremenom su kao vino. Iako im bore teško padaju, saberu mnogo brže nego muškarci koji radi starenja budu prilično iskompleksirani, još uđu u onaj starački pubertet, vade kožne jakne iz 70-ih i onda bi da su baju a petao ne kukuriče više..pa tonu još dublje..2 . dok žena od kod frizera, obuče bundu (jer do tada ju je zaradila) i bude privlačna dotjerana dama....3 . a vi..slinite za mladim sisama koje ne mogu više da vas "potjeraju" bez tabletica :mrgreen:
naprotiv, žene.... :oops:
E ajmo ovako:

Prvo lupaš gluposti, škemba uopšte nije znak starenja, više volim imat škembu neg bit k'o stalak za infuziju ;-)

1 - Smijeh level plač, ti ni sama nemožeš da povjeruješ šta si napisala :lol: :lol: :lol: :lol:

2 - Zaboravila si ovdje da spomeneš kredit u kog uvali muža radi raznoraznih tretmana kod Dr. Karabega, silikoni, raznorazni termoizolacioni i fasadni zahvati itd itd, dolaze mlađe koke pa valja ostat konkurentan, ipak ste vi žene i ''držite do sebe'' :mrgreen:

3 - A vi žene ne slinite i ne pustite piš kad ugledate čvrstu mušku guzu, i vi mi mlade ćune al netje da može, imate previše kilometara na satu i mladi ganjaju mlado

Prema tome ovaj tvoj post je bezze .... ja lično sam u najboljim godinama doklegod me služi zdravlje i ovo malo pameti što imam, kome se sviđa dobro i jest a kome ne f**k off u skokovima :D
klixoris

#54 Re: Koje su najbolje godine?

Post by klixoris »

E jebiga kolega... gdje ce valjat' skemba.
Ja cu se prije roknut i skroz prestat' da jedem (ako treba) ali skembe nikad nece biti i tacka ! A mozes i guzu odrzat cvrstom i sa 30+ 8-)

Niko ne stari brze, ni zene ni muskarci. Brze stare i "propadnu k'o kauc" samo oni koji ne vode racuna o sebi, a to je iskljucivo do njih samih.... :thumbup:
Last edited by klixoris on 03/12/2014 10:47, edited 1 time in total.
fidoremilienko

#55 Re: Koje su najbolje godine?

Post by fidoremilienko »

Žene najbolje do 30-te. Gaze ih novi naraštaji svakako :D

Muškarci, mogu i do 40-te.
sema911s

#56 Re: Koje su najbolje godine?

Post by sema911s »

milenko kako vec,., dobrinjom trci "starka" 42 kuke nanizala i pola ovih do 25 ce ponizit, ove ostale ce crknut od zavisti, jbga zena ne sjedi povazdan na kafama i prica o heklanju i cime vec,
ko brine o svome zivotu, trudi se da je fizicki aktivan imace to nesto dok ove sjedaljeke ce imat samo veliko masno dupe ali samo u uskoj odjeci,. lopatom za snijeg se utrpaju i ponosne na sebe a zanji put potrcale dok je kremenko bio aktivan
edo_79

#57 Re: Koje su najbolje godine?

Post by edo_79 »

sheilak wrote:ma nek oni stare, samo nek se ne debljaju i ne gube kosu. i potenciju. ;-) sve ostalo se moze oprostiti.
Ja neam problema s kosom, šišam se na keca

A imam ozbiljnih problema s potencijom, dizanje sve 5 al spuštanje ide jako teško :stidljiv:
fidoremilienko

#58 Re: Koje su najbolje godine?

Post by fidoremilienko »

sema911s wrote:milenko kako vec,., dobrinjom trci "starka" 42 kuke nanizala i pola ovih do 25 ce ponizit, ove ostale ce crknut od zavisti, jbga zena ne sjedi povazdan na kafama i prica o heklanju i cime vec,
ko brine o svome zivotu, trudi se da je fizicki aktivan imace to nesto dok ove sjedaljeke ce imat samo veliko masno dupe ali samo u uskoj odjeci,. lopatom za snijeg se utrpaju i ponosne na sebe a zanji put potrcale dok je kremenko bio aktivan
Rijetki su primjerci takvih žena. Normalno je ono što je većina, a većina im ne ide u korist.

Da li bi ti oženio tu od 42 ili neku od 25?

S ostalim se slažem.
sema911s

#59 Re: Koje su najbolje godine?

Post by sema911s »

fidoremilienko wrote:
sema911s wrote:milenko kako vec,., dobrinjom trci "starka" 42 kuke nanizala i pola ovih do 25 ce ponizit, ove ostale ce crknut od zavisti, jbga zena ne sjedi povazdan na kafama i prica o heklanju i cime vec,
Rijetki su primjerci takvih žena. Normalno je ono što je većina, a većina im ne ide u korist.

Da li bi ti oženio tu od 42 ili neku od 25?

S ostalim se slažem.
mnogi ce se naljutit ali ovu od 42 (ako u jednacinu ne uvrstimo djecu), mada joj je rok trajanja pri kraju ali opet ta sa 25 koja jedino od tjelovjezbe zna za daljinski(a vecina je takva) sa 35 ce propast ko nanin kauc,
fidoremilienko

#60 Re: Koje su najbolje godine?

Post by fidoremilienko »

Svako ima svoje. Ima i ovih od 25 :D kojima tjelovježba nije samo daljinski :wink:

Mislim da su godine, ipak, presudne. Jer za 10 godina kad gledaš, više će propasti ta od 42 nego ova od 25. Zdravom logikom. (što opet ne mora biti tačno).
S4mpion

#61 Re: Koje su najbolje godine?

Post by S4mpion »

Najbolje godine za šta?

Svaki životni period je najbolji za nešto i ima svoje prioritete. Formiranje porodice, provod, dobar fizički izgled... svaki prioritet ima svoje godine u kojima je najbolje postići isti. :pusi:
sema911s

#62 Re: Koje su najbolje godine?

Post by sema911s »

fidoremilienko wrote:Svako ima svoje. Ima i ovih od 25 :D kojima tjelovježba nije samo daljinski :wink:

Mislim da su godine, ipak, presudne. Jer za 10 godina kad gledaš, više će propasti ta od 42 nego ova od 25. Zdravom logikom. (što opet ne mora biti tačno).

pa ides logikom koje se lakse rijesit kada joj istekne rok,., ova od 42 ima jos efektivno par dobrih godina, dok ako zaglibis sa tom od 25 nahebo si,.,

mah malo je tih od 25,.
bang and blame

#63 Re: Koje su najbolje godine?

Post by bang and blame »

klixoris wrote:E jebiga kolega... gdje ce valjat' skemba.
Ja cu se prije roknut i skroz prestat' da jedem (ako treba) ali skembe nikad nece biti i tacka ! A mozes i guzu odrzat cvrstom i sa 30+ 8-)

Niko ne stari brze, ni zene ni muskarci. Brze stare i "propadnu k'o kauc" samo oni koji ne vode racuna o sebi, a to je iskljucivo do njih samih.... :thumbup:
Bravo, @klixo :)
fidoremilienko

#64 Re: Koje su najbolje godine?

Post by fidoremilienko »

sema911s wrote:
fidoremilienko wrote:Svako ima svoje. Ima i ovih od 25 :D kojima tjelovježba nije samo daljinski :wink:

pa ides logikom koje se lakse rijesit kada joj istekne rok,., ova od 42 ima jos efektivno par dobrih godina, dok ako zaglibis sa tom od 25 nahebo si,.,

mah malo je tih od 25,.
E jbga sema. Pa ti bi tu od 42 da tamburaš i da joj daš nogu za 2-3 godine. Skup sport, nisam kvalifikovan.
sema911s

#65 Re: Koje su najbolje godine?

Post by sema911s »

mah malo je tih od 25,.[/quote]
E jbga sema. Pa ti bi tu od 42 da tamburaš i da joj daš nogu za 2-3 godine. Skup sport, nisam kvalifikovan.[/quote]

cilj zivota je djeca reprodukcija,.,. ali tamburanje je zakon
cLo

#66 Re: Koje su najbolje godine?

Post by cLo »

Najbolje je kad si u penziji, sunce kad zalazi najjače sija :D
Ramzess Veliki

#67 Re: Koje su najbolje godine?

Post by Ramzess Veliki »

Škemba je dobra za čopera, smjestiš je na rezervoar pa pivu na škembu i tako voziš. :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#68 Re: Koje su najbolje godine?

Post by _BataZiv_0809 »

Negdje sam procitao slijedecu izreku:

"Na zeni je privlacna mladost, a na muskarcu iskustvo".
cLo

#69 Re: Koje su najbolje godine?

Post by cLo »

_BataZiv_0809 wrote:Negdje sam procitao slijedecu izreku:

Džaba mladost, ako si ružan, i džaba iskustvo ako si glup i ograničen :D
Ramzess Veliki

#70 Re: Koje su najbolje godine?

Post by Ramzess Veliki »

edo_79 wrote:
sheilak wrote:ma nek oni stare, samo nek se ne debljaju i ne gube kosu. i potenciju. ;-) sve ostalo se moze oprostiti.

A imam ozbiljnih problema s potencijom, dizanje sve 5 al spuštanje ide jako teško :stidljiv:
Kako me nerviraju sredovječne tetkice sa opuštenim torzom kad počnu nabadati o padanju potencije kod muškaraca. Pa pao je jer si ti kilava i nisi potrčala zadnjih deset godina ni za tramvajem. A da vidiš kako se često digne na utegnutu figuru uhvatila bi se teretane i fitnesa.
Što se tiče izgleda najženstvenije su žene sa 30-35 godina. Mogao sam porediti u isto vrijeme godišta od 20, 30 i 40 radi nekog istraživanja, i iskreno najbolje su 30-35. :thumbup:
... ali ne preporučujem ih nekome ispod 30, treba tu iskustva ...
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#71 Re: Koje su najbolje godine?

Post by _BataZiv_0809 »

sherbett wrote:čuj, žene brže stare i prije se poružne? OK.
Mupkarcima naraste škembetina i postaju trutine kakva žena nemre postati sve da ih troje nosi u utrobi.
I ono važnije, žene mnogo manje pate zbog starenja, a vremenom su kao vino. Iako im bore teško padaju, saberu mnogo brže nego muškarci koji radi starenja budu prilično iskompleksirani, još uđu u onaj starački pubertet, vade kožne jakne iz 70-ih i onda bi da su baju a petao ne kukuriče više..pa tonu još dublje..dok žena od kod frizera, obuče bundu (jer do tada ju je zaradila) i bude privlačna dotjerana dama....a vi..slinite za mladim sisama koje ne mogu više da vas "potjeraju" bez tabletica :mrgreen:
naprotiv, žene.... :oops:
ŠOVINIST REVEALED :skoljka:

:lol:
edo_79

#72 Re: Koje su najbolje godine?

Post by edo_79 »

Ramzess Veliki wrote:
edo_79 wrote:

Kako me nerviraju sredovječne tetkice sa opuštenim torzom kad počnu nabadati o padanju potencije kod muškaraca. Pa pao je jer si ti kilava i nisi potrčala zadnjih deset godina ni za tramvajem. A da vidiš kako se često digne na utegnutu figuru uhvatila bi se teretane i fitnesa.
Što se tiče izgleda najženstvenije su žene sa 30-35 godina. Mogao sam porediti u isto vrijeme godišta od 20, 30 i 40 radi nekog istraživanja, i iskreno najbolje su 30-35. :thumbup:
... ali ne preporučujem ih nekome ispod 30, treba tu iskustva ...
Slažemo se kolega :thumbup: .... ma šta one znaju o potenciji :lol:
klixoris

#73 Re: Koje su najbolje godine?

Post by klixoris »

Ramzess Veliki wrote:

Škemba je dobra za čopera, smjestiš je na rezervoar pa pivu na škembu i tako voziš. :thumbup:
A ja srecom mrzim te prdave, niskoturazne skalamerije i preferiram fit (brzaner) motore. A kakav motor, takav i vozac... Bar u mom slucaju 8-)
Last edited by klixoris on 03/12/2014 13:39, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#74 Re: Koje su najbolje godine?

Post by _BataZiv_0809 »

cLo wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Negdje sam procitao slijedecu izreku:

Džaba mladost, ako si ružan, i džaba iskustvo ako si glup i ograničen :D
cLO :kiss:

Slazem se, ali izreke nisu neke generalne istine, samo zakljucak primjenjiv na veliki broj istovrstih slucajeva, sa izuzecima koji ih potvrdjuju.

Takodjer, a spominjao sam to na drugoj nekoj temi, procitah u strucnom casopisu za psihologe da je muskarcu potrebno otprilike 6 godina "da sustigne" djevojku u adolescenciji. Sto znaci otprilike da je djevojka od 19 ekvivalent decku od 25 :izet:

Ne mora biti istina, ali cinjenica je da zene brze sazrijevaju, a muskarci kasnije i da su parovi u kojima je muskarac stariji najcesci.
sheilak

#75 Re: Koje su najbolje godine?

Post by sheilak »

Kazem vam najbolje su 20-e kad se uzme cjelokupno stanje i tijela i duha jedino je manjak iskustva u tim godinama al to je relativno (r)
Post Reply