Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
- KPNCTNJAH
#51 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Sta bi ovaj preminuli i njegove kolege s fakulteta uradile da su oni tako u grupi naletili na nekog navijaca Galate... ili recimo nekog Bosnju, onako usput... udavili bi ga pricom? Ovaj ih jos brani
navijacku skupinu koja ima podgrupu "cetnici sEver"...
- Stjui
#52 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
ispraćaj dostojan kabadahije i huliganaŠveđanin wrote:![]()
- Hajvan
#53 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
sema911s wrote:zao mi momka,. ali suu znali da idu u grad u kojem gostujuci navijaci vecinom nahebu, jos ides i znas da nemoze te svi uci na trebinu, pocnes se naguravat sa policijom, po gradu svima saopsatvat glasate sko hodre iz kamenog doba dobacivat svima, mora se posebna jedinica policije spremit da vas "navijace "cuva da nepravite belaje i odvazite se u tom nekom tamo gradu da se kurcite i kada dobijete noz, metak uh mi smo cvjecke,,.
jbte juce igra zeljo"prcvajz" sto je bilo policije u kantonu doslo da cuva balavurdiju, i pet se nadju neki da se mlave eu vilsonovom i ko je kriv pa policija im ije dala na stadio i ono rondalo i neko nevinasce naislo,.
razumijete li vi olosi sta su navijaci, jbte prosao sam tu evropu uzduz i poprijeko i uvjek se nadje neki navijac fanatik i usere sve,.
velicete neke ludjake, vodje skupina, ko je od vas kada dosao na utakmicu i gledao istu sa uzivanjem bez jebavanja, psovanja(nisam ni ja za pozoriste) ali juce igrom neprilika gledam zelju,. svi jebu svi laju pa momci sto nesidjete i kopacke ne zaduzite, onoj djeci sto je dosla odakle vec policja ih vodi ko divlje zivotinje,.,
zar je to navijanje, zar je to uzivanjeee
Frustracije goleme, nepremositve…
- sema911s
#54 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Frustracije goleme, nepremositve…
[/quote]
frustracije jesu, ali vidi ovo bio na vest valen u dresu sarajeva, niko ni rijeci, lazio napoli na trebioni lazia samo se zahebavaju nek nisi romin, u engleskoj newcastel chelsi niko nista, isti dres odem u banjaluku jedva se izvucem na grbavici isto tako, u bg mi uniste avto zbog sala sarajeva,.
proveo 8mjeseci u dortmudnu nazad sal Bayern-a niko nista,. cek je to do navijaca ili navijaca
frustracije jesu, ali vidi ovo bio na vest valen u dresu sarajeva, niko ni rijeci, lazio napoli na trebioni lazia samo se zahebavaju nek nisi romin, u engleskoj newcastel chelsi niko nista, isti dres odem u banjaluku jedva se izvucem na grbavici isto tako, u bg mi uniste avto zbog sala sarajeva,.
proveo 8mjeseci u dortmudnu nazad sal Bayern-a niko nista,. cek je to do navijaca ili navijaca
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#55 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Žestoki navijački neredi prekinuli meč u Bratislavisema911s wrote:
Navijači Nice zbog zastave fizički napali fudbalere Bastie
Veliki navijački neredi u Bukureštu, obračun komšija
Španski navijači na treningu vrijeđali Piquea
Sukob navijača Basela i Liverpoola
Nakon pet godina došli u Ligu prvaka, a zatim napali domaće
Moskovljani divljali u Rimu, stradali redari
Navijači Borussije: Fuck UEFA!
Pirotehnika stigla iz Njemačke
Koševski jug u plamenu nakon bakljade gostiju
Predsjednik Lazija o najvatrenijim navijačima kluba
"Sjeverna tribina je leglo kriminala, droge i prostitucije"
Prekinut turski derbi zbog divljanja navijača Trabzonspora
Navijači Lazija prijete smrću predsjedniku kluba
Žestok sukob navijača u Brazilu
Zbog rasističkih povika
Real zabranio dolazak navijačima na Bernabeu
Žestoko na meču Nice i St. Etienea
Žestok sukob navijača u Francuskoj
Zbog loših partija i rezultata Milana
Navijači blokirali San Siro, Abbiati i Kaka pregovarali
Evo ovo sam našao za dvije minute, da tražim još ili da pričamo o Balkanu kao najgorem na planeti?
- sema911s
#56 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
lazio nediraj to nisu lopovi to su ljudi,. svugdje ima budala ali balkan je najgori ljuti se koliko hocess
- Tvrtko II Kotromanić
#57 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
poljaci, rusi, juzna amerika itd itd
ima i gorih
ima i gorih
-
smijesni_ste
#58 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141124074
Ovo su naši PRAVI problemi, a ne ove Saffovske gluposti...
Ovo su naši PRAVI problemi, a ne ove Saffovske gluposti...
-
nema me tamo
#59 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Lazio koji je digao parolu za Arkana?sema911s wrote:lazio nediraj to nisu lopovi to su ljudi,. svugdje ima budala ali balkan je najgori ljuti se koliko hocess
Od Levskog su najveci idioti..
Parole Noz, Zica..
Lik Arkana..
Pa ove godine podrže Hrvate i prebiju 10 tak navijaca Partizana na košarkaškoj utakmici.
Ima i kod nas toga pa se digla parola od strane naših navijaca za govno od covjeka i ubicu..
A Horde u zadnjih par godina su bile primjer Ultra kodeksa.
To je baš bacilo crnu mrlju koja se nece oprati nikad..
-
iTo
#60 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Turci u vazda najludji bili
u to su se i "slavni" engleski huligani uvijerili 
ko ode da navija provit Turaka, znajuci kakvi su, bolje od cakije ni zasluzio nije...
ko ode da navija provit Turaka, znajuci kakvi su, bolje od cakije ni zasluzio nije...
- Hajvan
#61 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
nema me tamo wrote:Lazio koji je digao parolu za Arkana?sema911s wrote:lazio nediraj to nisu lopovi to su ljudi,. svugdje ima budala ali balkan je najgori ljuti se koliko hocess![]()
Od Levskog su najveci idioti..
Parole Noz, Zica..
Lik Arkana..
Pa ove godine podrže Hrvate i prebiju 10 tak navijaca Partizana na košarkaškoj utakmici.![]()
Ima i kod nas toga pa se digla parola od strane naših navijaca za govno od covjeka i ubicu..
A Horde u zadnjih par godina su bile primjer Ultra kodeksa.
To je baš bacilo crnu mrlju koja se nece oprati nikad..
a najslađi su mi ovi sa edipovskim kompleksom i stidom zbog vlastitog identiteta- pa ga (identitet) ocrnjuju do te mjere da ispadnu glupi u svim osim vlastitim očima
-
nema me tamo
#62 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Tvrtko II Kotromanić wrote:poljaci, rusi, juzna amerika itd itd
ima i gorih
U Juznoj Americi se ponose kad ubiju navijaca suprotnog tima..
To je taj mentalitet kod njih..
- Tvrtko II Kotromanić
#63 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
ma jebo sve te mentalitete iskreno 
ali mi je ipak najgori ovaj nas koji se zove "pljuvanje po sebi"
- sema911s
#64 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
jbga kako god pogledas mi smo najgori,. u zenici ti isti nasi bi nas u sarajevu poklali da mogu i obratno,
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#65 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Objektivno i racionalno, sve navijačke skupine bi trebalo ukinuti.. Samo kažem. 

sema911s wrote:jbga kako god pogledas mi smo najgori,. u zenici ti isti nasi bi nas u sarajevu poklali da mogu i obratno,
- sema911s
#66 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
mah najbolje je bit rigorozan ko englezi, jest da to ima mnogo posljedica ali bar nece bit ratno-huskaskih parola, i raznog smeca, pozoriste nije zanimljivo bilo ali se mijenja,., kome je do sranja ima siriju,afganista, ukrainu, a mi sto hocemo da pogledamo utakmicu na miru jbga,Velkoski wrote:Objektivno i racionalno, sve navijačke skupine bi trebalo ukinuti.. Samo kažem.
sema911s wrote:jbga kako god pogledas mi smo najgori,. u zenici ti isti nasi bi nas u sarajevu poklali da mogu i obratno,
ima vas starijih i kada ste zadnji put otisli sa djetetom na utakmicu,. evo derbi gledat
- Tvrtko II Kotromanić
#67 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
daj ba englezi su jos gori od nas
jos sjebanija nacija, kad im tkao rigozorne mjere moraju uvoditi da bi im utakmice licile na nesto pristojno
jos sjebanija nacija, kad im tkao rigozorne mjere moraju uvoditi da bi im utakmice licile na nesto pristojno
- uglavnomja
#68 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
da je rezultata k'o mentaliteetaTvrtko II Kotromanić wrote:ma jebo sve te mentalitete iskreno
- Creasy
#69 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
bh.tornjak wrote:
momak je kreno u belaj.....znao je da ce belaja biti.....
Koja je razlika između Marka Ivkovića i Vedrana Puljića?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#70 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Što kod nas nema Četnika Sever.
I ako tražiš objektivnost, onda si na pogrešnom mjestu.
I ako tražiš objektivnost, onda si na pogrešnom mjestu.
- Creasy
#71 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
nema me tamo wrote:Jesi procitao si da sam s 18 imao 99 kila.
Sad gazim 23cu.
Ganjeta je toliko kila imao sa 12.
- Creasy
#72 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Šveđanin wrote:![]()
Muk u dvorani!
- BlackSteel
#73 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Najvece jajare i maloumnici se danas kriju iza rulje i navijackih skupina. Sacica needukovane stoke koja pogleda tri engleska filma zgblj produkcije, obuku laznjak stone island djempera i navuku pederske casual tikepa, i srce ko djamija u rulji. Mentalitet stada, Malene ovcice i nijednog mi nije zao kada pogine. Slabo ko dobije kad ne isce, ko im jebe mater. A ovim srpcicima pogotovo. Kurce se sila oni, zajebani, jbga, gdje god odu sranje prave, i sad kao cudno sto izginu jedan, ko trazi chepa guzici taj ga i nadje 
- Muhamed Đakmić
#74 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Sve dok klubovi imaju više štete nego koristi od navijačkih skupina, njihovo postojanje je besmisleno. Njihov je smisao valjda da funkcionišu u sinergiji sa klubom, ali većina ovih jačih su zasebna tijela koja klubu nanose samo štetu. Nema rješenja, mrtve glave će nastaviti da padaju jer država neće da se uključi u prečišćavanje tih skupina od svakojakog kukolja, a sami navijači to nikad neće uraditi.
- Creasy
#75 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Daj bože da 18.12. opet neko ne nastrada...ISTANBUL - Navijači Crvene zvezde planiraju da zajedno sa pristalicama Olimpijakosa u Istanbulu prisustvuju meču 10. kola Evrolige između turskog i grčkog kluba, koji je na programu 18. decembra.
Turski mediji prenose atmosferu sa mečeva širom Evrope gde je odata pošta ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću. Ivković je ubijen u petak uoči utakmice košarkaške Evrolige u Istanbulu, gde je Crvena zvezda gostovala ekipi Galatasaraja i biće sahranjen danas na Bežanijskom groblju u Beogradu.
Pojedini turski mediji podsećaju da su navijači Zvezde i Olimpijakosa u bratskim odnosima. Oni su preneli informaciju da su se pristalice Zvezde dogovorile sa navijačima Olimpijakosa da pruže podršku bratskom klubu na meču protiv Galatasaraja.
Duel između Galatasaraja i Olimpijakosa je na programu 18. decembra u dvorani Abdi Ipekči.