Isto kao i cheers samo manji prostor, na 2 sprata. Vise mi lici za parove i co. A ovo iznad aspeka je na fazon pub-a, piva-kafa.FreakyStyley wrote:Ma ne napada je niko, svakom njegovo.Ja sam joj samo dao par prijedloga.
Inace, kakav je taj novi pub kod Cheersa? Jel neko bio?
Cuo sam i da taj Freaky's () il' kako se vec zove, nije los, a vidim i otvorilo se nesto novo kod pozorista, malo iznad Aspeka. Valjal' sta?
Priznali mi to ili ne, bakus je trenutno najbolji nocni klub za tu vrstu muzike. Akvarius, ort, hacienda, underground su isto dobra mjesta i vjerujem da se vecina moze pronaci, a i nece se osjecati neugodno. Sve u svemu, sarajevo ima dosta lokacija za izaci, samo se treba pronaci gdje ti je najbolje.. S tim da su klubovi van sarajeva znatno bolji, pa za one koji zele probati sta novo svakako preporukaGoodTaste wrote:
Ma J*** se njih za nju, njima bode oci I.Sarajevo ... A onda naradona muzika, koju oni "ne slusaju" ...
A onda druga stvar da su svi puni patriotizma, al nemoj slucajno u I.S. da se ode i u citavu R.S., tamo su ONI, a dole su ONI ...![]()
Istocno Sarajevo:
1- Bakus - prizno neko ili ne trenutno najbolji klub u okolini ove vrste (NARODNO - TURBO)
2- Vasa - kafana, krcata, tamburasi ...
Sarajevo (mirnija mjesta i mjesta za zalomiti):
1- Akvarijus (mix svega)
2- Ort (popij kafu, pivu)
3- Cheers (ima strankinja, opusteno)
4- Hacienda (hause muzika)
5- Downtown (narodno)
6- Underground (rock)
7- Bosna (narodno)
e sad ... pitanje je gdje se uklapas, i koji tip provoda i muzike volis, a i koliko ti godina
al to su vjerovatno sada najpopularnija mjesta u gradu, mozda ne bas ovim redom ...