Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post Reply
putokaz1

#51 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by putokaz1 »

Shtele nemam
nisam
SDA
Nemam rodjaka ministra,premijera i sl.
Osoba za koju sam glasao ne moze mi sredit posao al pomaze na drugi nacin,kad su neki zdravstveni problemi
Helena2014

#52 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by Helena2014 »

razonoda wrote::-D Cekaju da neko pogrijesi , pa da onda :novine: odvale pisat. :-)
:thumbup:
Evo brinu se u Avazu za članstvo DF :lol:

Članovi stranke se osjeća prevarenim

Članstvo DF traži objašnjenje za vlast sa HDZ i SDA: DF mjesec dana šuti na Facebooku

- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/147079/clanst ... DEt1z.dpuf
razonoda

#53 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by razonoda »

Bez obzira na sve, mislim da je steta za BIH sto SBB nije u vlasti. Shvatiti ce mo to za 4 god.Historijaski bosnjaci neznaju da procjene i da izvuku nesto dobro iz zla.
AlfaKentaur

#54 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by AlfaKentaur »

razonoda wrote:Bez obzira na sve, mislim da je steta za BIH sto SBB nije u vlasti. Shvatiti ce mo to za 4 god.Historijaski bosnjaci neznaju da procjene i da izvuku nesto dobro iz zla.
Zasto bi zalili za nekim ko siri islamofobiju i pokusava da zavadi bosnjacki narod sa Turskom??
Zasto bi zalili za nekim ko je svoje bogatstvo stekao tokom rata?
razonoda

#55 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by razonoda »

E bas ne razumijem takvo razmisljanje. Pa bosnjaci su se ubijali medjusobno (krajina) tokom rata , i to nije problem a jeste sto hoce neko da te zavadi sa Turskom, po tvojim rezonima. I ta tvoja Turska nije imala nikakvog uticaja u svijetu da se oslobodite patnje za 4 god agresije.
A bogacenje tokom i poslije rata , je dovoljno napisano i vidljivo, da ne ponavljamo.
Helena2014

#56 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by Helena2014 »

AlfaKentaur wrote:
razonoda wrote:Bez obzira na sve, mislim da je steta za BIH sto SBB nije u vlasti. Shvatiti ce mo to za 4 god.Historijaski bosnjaci neznaju da procjene i da izvuku nesto dobro iz zla.
Zasto bi zalili za nekim ko siri islamofobiju i pokusava da zavadi bosnjacki narod sa Turskom??

:thumbup: :bih:
nikad_vise

#57 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by nikad_vise »

Helena2014 wrote:
AlfaKentaur wrote:

Ja sam evo glasac SBB-a i nije mi jasno sta je anti-islamsko ako covjek kaze da nije uredu da posao izgradnje autoputa dobije Cengiz pa onda taj Cengiz angazuje domace firme a razliku u cijeni strpa u dzep.To nema veze sa Turskom i islamom.Druga stvar je ta da je Bakir postao licni Erdoganov glasnogovornik a i ovaj drugi njegov.SDA je preuzela ekskluzivitet u odnosima i komunikaciji sa Turskom.Vjerovatno je to i dijelom zbog toga sto jako cesto to busanje sa Turskom zna da prevagne izbore a jedne ili druge prikazu manjim Bosnjacima kao eto ne vole Tursku

Na fonu ovog anti-islamskog,ja tacno ne znam sta je to anti-islamsko ali ako je to recimo ona zabrana odlaska u Siriju i slicno onda i to podrzavam u svakom slucaju.Dovoljno smo mi zrtava dali da bi danas ponovo isli negdje da ginemo.Druga stvar je ta sto ti ljudi postaju sigurnostna prijetnja kad se vrate u BiH.Ne preuzimanjem nicega po pitanju ovoga nas moze dovesti u probleme,jer budimo realni,selefije i vehabije ni nas Bosnjake uopste ne dozivljavaju kao prave vjernike i muslimane nego kao islamski sljam.

Sve u svemu dobar je Fahro.SBB je bio dosljedan kao opozicija,dobro je radio.Fahro je kao ministar bio sasvim OK i dobro je radio.
Sitvacija je takva da je SDA ta koja je apsulutni pobjednik i mislim da je na njima odgovornost za vlast u naredne 4 godine.Nema se tu sta SBB gurati,zabiljezili su rast na ovim izborima ali nedovoljno da bi bilo sta odlucivali.Ostanak u opoziciji je mozda i najbolja opcija.

Sto se tice sadasnjeg formiranja vlasti,ja kao gradjanin prije svega,zelim da to urade stranke koje imaju taj kapacitet i da se sto prije krene ka ozdravljenju ove drzave.SBB nije u vlasti,ali oni koji jesu imaju moju punu podrsku da stvari pokrenu na bolje,i necu imati nikakvih problema da na sledecim izborima dam glas nekome ko ga zavrijedi.

Ako budu meljali i peljali kao svih godina dosad,na sledecim izborima cu opet dati glas SBB jer necu biti zadovoljan sa tim stanjem,kao sto nisam bio zadovoljan na sa ovim dosadasnjim.
razonoda

#58 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by razonoda »

Da situacija u bih ide nabolje pokazuje i to da plate poslanicima ostaju iste ili vece. Da se nebi naljutili. :shock:
AlfaKentaur

#59 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by AlfaKentaur »

nikad_vise wrote:
Ja sam evo glasac SBB-a i nije mi jasno sta je anti-islamsko ako covjek kaze da nije uredu da posao izgradnje autoputa dobije Cengiz pa onda taj Cengiz angazuje domace firme a razliku u cijeni strpa u dzep.To nema veze sa Turskom i islamom.Druga stvar je ta da je Bakir postao licni Erdoganov glasnogovornik a i ovaj drugi njegov.SDA je preuzela ekskluzivitet u odnosima i komunikaciji sa Turskom.Vjerovatno je to i dijelom zbog toga sto jako cesto to busanje sa Turskom zna da prevagne izbore a jedne ili druge prikazu manjim Bosnjacima kao eto ne vole Tursku

Na fonu ovog anti-islamskog,ja tacno ne znam sta je to anti-islamsko ali ako je to recimo ona zabrana odlaska u Siriju i slicno onda i to podrzavam u svakom slucaju.Dovoljno smo mi zrtava dali da bi danas ponovo isli negdje da ginemo.Druga stvar je ta sto ti ljudi postaju sigurnostna prijetnja kad se vrate u BiH.Ne preuzimanjem nicega po pitanju ovoga nas moze dovesti u probleme,jer budimo realni,selefije i vehabije ni nas Bosnjake uopste ne dozivljavaju kao prave vjernike i muslimane nego kao islamski sljam.
Pokusavas da mi repliciras tako sto se sluzis SBB-ovim politickim predizbornim pamfletima, iako znas da takav nacin govora ne pali na forumu.

Zasto sam rekao da je Fahro anti-turski nastrojen i da pokusava bosnjake da zavadi sa tom zemljom:

Zasto sto koristi svaku priliku da kaze i napise nesto ruzno o Turskoj i Erdoganu. Kada si zadnji puta u Avazu procitao nesto lijepo o Turskoj i Erdoganu? Nikada. Dok se svakodnevno u tim novinama, web portalu, i FB stranici pisu i sire bljuvotine na racun te drzave i tog predsjednika. Kada je u predizbornoj kampanji velicao nase "prijatelje" Ameriku, Njemacku, Austriju zasto u tu grupu nije ubacio i spomenuo Tursku? Zar ta drzava nije nama prijateljska zemlja? Kada je spominjao te zapadne zemlje zasto nije spomenuo i cinjenicu da su nam te zemlje uvele embargo na oruzje i 4 godine gledale pokolj civila i djece? Erdoganova Turska vrsi velike napore i u svakom pogledu podrzava bosnjake i drzavu Bosnu na euro-atlanskom putu. Zasto Fahro to nikada nije spomenuo i odao priznanje Erdoganovoj Turskoj za napore koje ulazu da nam pomognu? Sve se svodi na to da je Fahro ljubomoran sto SDA i Bakir imaju daleko bolje odnose sa Erdoganom nego on. Upravo radi te ljubomore odnosno iz politickih razloga Fahro je spreman zatrovati i presjeci bratske i prijateljeske veze nase drzave sa Turskom, i tako nas jos vise izolovati i ostaviti nas bez jednog od najvecin i najiskrenijih prijatelja. Radi svojih politickih ciljeva Fahro nas je spreman ostaviti na vjetrometini, same, okruzene ustasama i cetnicima, i u milosti i nemilosti Europe koja sve vise tukne na neo-nacizam. Pomoc koju nam nas saveznik Turska upucuje on naziva neo-osmanizam, bas onako kako to i sam Dodik govori. Fuj.

Na tom istom tragu je i njegova islamofobija! U njegovom Avazu, i na web portalima se konstantno siri strah od muslimana i koristi se svaka prilika da se napuse i uvelica prijetnja od vehabija i terorista. Posljenjih godina omiljena Fahrina tema su mu radikalni muslimani. A za to vrijeme, jesi li ga cuo kada da se okomio na cetnicki pokret, na ustase, ili da je sta ruzno rekao za Dodika ili Covica? Nisi. Ali su mu zato usta puna opasnih bosnjaka koji su prijetnja nasoj drzavi. Skoro svaki dan se u njegovim nivinama pise o kojekakvim opasnim irancima te nekakvim hiljadama radikalnih muslimana koji su prijetnja svima nama. Ali se nista ne pise o postrojavanju cetnika u BL. Zasto? Sjecas li se kada su ga izvizdali u Zenickoj areni nakon boks meca? Fahro je sve one koji su ga izvizdali optuzio da su vehabije! Jesi li svjestan koliko je to glupa, opasna, islamofobska, i neprijateljska izjava? Oni koji su zvizdali su bili golobradi mladici koji nemaju nikakve veze sa vehabizmom. Ali za Fahru svi oni koji su protiv njega su vehabije i teroristi. Tako je sve muslimane stavio u isti kos sa onima koje s pravom nazivamo vehabije i od kojih zaziremo.

A zasto to Fahro sve radi? Zato sto mu je cilj vlast, a nacin na koji ce doci do nje nije vazan. Ako treba sve bosnjake staviti u istu ravan sa vehabijama i ako je potrebno se zavaditi sa Turskom... onda neka bude tako. I jos nesto, Fahro odlicno zna da mu prijeti opasnost sa Kosova (Eulex) i Keljimendijevog tuzioca koji je Amerikanac, i zato se sturi ulizujuci se zapadu a pljujuci i udarajuci po bosnjacima i muslimanima kako bi se dodvorio anamo onima. Jadno je to, prejadno...

Ako nam je Erdogan neprijatelj i ako ga treba redovno pljuvati, pa sta onda treba reci za druge lidere sirom svijete??
Ako u BiH najvecu opasnost predstavljaju vehabije i radikalni muslimani, sta su onda cetnici i ustace i politicari koji podrzavaju te iste?
Prema pisanju Avaza, faktor nestabilnosti su bosjaci i SDA, a Dodik i Covic su legitimni i dobri politicari koje nikada ne treba kritikovati. Bosnjaci su uzrok problema a srbi i hrvati se samo bore protiv majorizacije i islamzacije. E to je pisanje Avaz...
pumica

#60 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by pumica »

AlfaKentaur wrote:
nikad_vise wrote:

Pokusavas da mi repliciras tako sto se sluzis SBB-ovim politickim predizbornim pamfletima, iako znas da takav nacin govora ne pali na forumu.

Zasto sam rekao da je Fahro anti-turski nastrojen i da pokusava bosnjake da zavadi sa tom zemljom:

Zasto sto koristi svaku priliku da kaze i napise nesto ruzno o Turskoj i Erdoganu. Kada si zadnji puta u Avazu procitao nesto lijepo o Turskoj i Erdoganu? Nikada. Dok se svakodnevno u tim novinama, web portalu, i FB stranici pisu i sire bljuvotine na racun te drzave i tog predsjednika. Kada je u predizbornoj kampanji velicao nase "prijatelje" Ameriku, Njemacku, Austriju zasto u tu grupu nije ubacio i spomenuo Tursku? Zar ta drzava nije nama prijateljska zemlja? Kada je spominjao te zapadne zemlje zasto nije spomenuo i cinjenicu da su nam te zemlje uvele embargo na oruzje i 4 godine gledale pokolj civila i djece? Erdoganova Turska vrsi velike napore i u svakom pogledu podrzava bosnjake i drzavu Bosnu na euro-atlanskom putu. Zasto Fahro to nikada nije spomenuo i odao priznanje Erdoganovoj Turskoj za napore koje ulazu da nam pomognu? Sve se svodi na to da je Fahro ljubomoran sto SDA i Bakir imaju daleko bolje odnose sa Erdoganom nego on. Upravo radi te ljubomore odnosno iz politickih razloga Fahro je spreman zatrovati i presjeci bratske i prijateljeske veze nase drzave sa Turskom, i tako nas jos vise izolovati i ostaviti nas bez jednog od najvecin i najiskrenijih prijatelja. Radi svojih politickih ciljeva Fahro nas je spreman ostaviti na vjetrometini, same, okruzene ustasama i cetnicima, i u milosti i nemilosti Europe koja sve vise tukne na neo-nacizam. Pomoc koju nam nas saveznik Turska upucuje on naziva neo-osmanizam, bas onako kako to i sam Dodik govori. Fuj.

Na tom istom tragu je i njegova islamofobija! U njegovom Avazu, i na web portalima se konstantno siri strah od muslimana i koristi se svaka prilika da se napuse i uvelica prijetnja od vehabija i terorista. Posljenjih godina omiljena Fahrina tema su mu radikalni muslimani. A za to vrijeme, jesi li ga cuo kada da se okomio na cetnicki pokret, na ustase, ili da je sta ruzno rekao za Dodika ili Covica? Nisi. Ali su mu zato usta puna opasnih bosnjaka koji su prijetnja nasoj drzavi. Skoro svaki dan se u njegovim nivinama pise o kojekakvim opasnim irancima te nekakvim hiljadama radikalnih muslimana koji su prijetnja svima nama. Ali se nista ne pise o postrojavanju cetnika u BL. Zasto? Sjecas li se kada su ga izvizdali u Zenickoj areni nakon boks meca? Fahro je sve one koji su ga izvizdali optuzio da su vehabije! Jesi li svjestan koliko je to glupa, opasna, islamofobska, i neprijateljska izjava? Oni koji su zvizdali su bili golobradi mladici koji nemaju nikakve veze sa vehabizmom. Ali za Fahru svi oni koji su protiv njega su vehabije i teroristi. Tako je sve muslimane stavio u isti kos sa onima koje s pravom nazivamo vehabije i od kojih zaziremo.

A zasto to Fahro sve radi? Zato sto mu je cilj vlast, a nacin na koji ce doci do nje nije vazan. Ako treba sve bosnjake staviti u istu ravan sa vehabijama i ako je potrebno se zavaditi sa Turskom... onda neka bude tako. I jos nesto, Fahro odlicno zna da mu prijeti opasnost sa Kosova (Eulex) i Keljimendijevog tuzioca koji je Amerikanac, i zato se sturi ulizujuci se zapadu a pljujuci i udarajuci po bosnjacima i muslimanima kako bi se dodvorio anamo onima. Jadno je to, prejadno...

Ako nam je Erdogan neprijatelj i ako ga treba redovno pljuvati, pa sta onda treba reci za druge lidere sirom svijete??
Ako u BiH najvecu opasnost predstavljaju vehabije i radikalni muslimani, sta su onda cetnici i ustace i politicari koji podrzavaju te iste?
Prema pisanju Avaza, faktor nestabilnosti su bosjaci i SDA, a Dodik i Covic su legitimni i dobri politicari koje nikada ne treba kritikovati. Bosnjaci su uzrok problema a srbi i hrvati se samo bore protiv majorizacije i islamzacije. E to je pisanje Avaz...
:thumbup:
:bih:
Helena2014

#61 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by Helena2014 »

AlfaKentaur wrote:
nikad_vise wrote:

Baš si imao inspiraciju, ovoliko napisati
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#62 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by KatarinaKosaca »

Biti protiv uvlacenja u gace Erdoganu nije= biti antituski raspolozen
Ukazati da je netko Monica Lewinski Erdoganu nije= biti antimuslimanski raspolozen
Htjeti uci u vlast je razon de etre svakog politickog djelovanja, pa tako i SBB-a
Ukazivati na korupciju, javasluk i neprofesionalizam u drzavnim i javnim institucijama =zastupanje interesa poresih obveznika. Zato glasah za FahrA, da vadi dzigericu svakodnevno jedinstvenim u snazi
AlfaKentaur

#63 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by AlfaKentaur »

KatarinaKosaca wrote:Biti protiv uvlacenja u gace Erdoganu nije= biti antituski raspolozen
Ukazati da je netko Monica Lewinski Erdoganu nije= biti antimuslimanski raspolozen
:-) :roll:

Erdogan je Predsjednik republike Turske i naravno da je on najvaznija karika i most u nasim odnosima sa tom zemljom. Zato je vazno da imamo prijateljske odnose sa tom zemljom. Zaista mi je fascinantno da svaka druga drzava smije graditi prijateljske i strateske veze sa drugim zemlja, ali kada to bosnjaci rade sa Turskom e to ne valja. Svaka se zemlja smije mijesati u nase unutrasnje stvari, samo Turska ne. Kada to rade Njemacka i Amerika to je briga za nasu zemlju, a kada to radi Turksa to je neo-osmanizam. To je ustvari kodni naziv za - bosnjaci trebaju biti sami i izolovani i ne smiju imati jakog prijatelja i saveznika pogotovo ne jednu muslimansku zemlju poput Turske. Ta drzava je trn u oku neo-nacistickoj Europi pa bi trebala biti trn u oku i bosnjacima. Odakle pravo Turskoj da ekonomski napreduje i da podrzava nekakve muslimane na Balkanu?? Pa zna li ta Turska da ti muslimani trebaju biti, sami, napusteni, nejak i u milosti i nemilosti Europe?

Fahro ne udara samo po Erdoganu, nego udara i po cijeloj drzvi Turskoj, tako sto nikada nista lijepo nije rekao za tu zemlju nego samo izvaljuje bljuvotine i na svaki nacin pokusava da zatruje nas odnos sa tom zemljom. Stalno iznosi negativnosti na racun te zemlje dok one zemlje koje su nama nametnule embargo na oruzje naziva nasim prijateljskim zemljama. A Turska valjda nije prijateljska zemlja pa nju ne spominje u prijateljskom kontekstu...

Ako cemo se ljutiti na Tursku, koliko se tek trebamo ljutiti na Srbiju i Hrvatsku, i na neo-nacisticku Europu kojoj je propao plan da preko Milosevica na Balakanu stvori cist krscanski region, tako sto je 4 godine mirno gledala pokolj golorukih muslimana?

Kako opravdati Fahrovo prozivanje onih koji su mu zvizdali u Zenici i nazivanjem golobradih mladica pogrdnim imenom vehabije? Je li to ozbiljan politicar? Zar su svi oni koji su se usude i drznu biti protiv njega vehabije i teroristi?? Zar to nije islamofobicna izjava i vrslo stetna za bosnjake? Sta bi tek govorio za svoje protivnike kada bi ne daj Boze bio na vlasti pa mu neko tresao stolicu? Udarao bi on gore nego sto je Milosevic tukao svoj narod.

Ima li u ovoj drzavi vecih jarana od Dodika i Fahre? Je li Fahro ikada rekao nesto ruzno za Dodika u svom tariguzu (Avazu)?
razonoda

#64 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by razonoda »

A zasto bi govorio ista ruzno. Sta vi hocete sa takvim razmisljanjem. Dodik je RS. Fahro se bori za boshnjacki dio i pokusava da ocisti svoj dio ok kriminalaca i oportunista. RS nece nestati i sto prije to shvatite bice bolje za cijelu BIH, DA KRENE KA BRZEM RAZVOJU I PODIZANJU STANDARDA zivota.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#65 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by KatarinaKosaca »

Kako mi se ne da citirati ovu ponjavu od posta od @alfa, da kazem da nitko pa ni Fahro nije bio protiv odnosa sa Turskom nego protiv vazalsog odnosa. konomski to jeste Cengiz i industrija namjestaja, ostali nisu ni dosli. jedni uzimaju lovu, drugi bosansku bukvu. Lova ide Vucicu. Investiije drugdje. Da li su Turci krivi? Ne, naravno. Nego oni koji po zvrsenom cinu oralnog sexa, ne iskoriste momenat blazenosti i traze investiije-lovu
O tariguzu Avazu, najmanje prava imaju govoriti SDAovcad. To je SDA izum, kreacija, cedo koje i dan danas odgovara intelektu prosjecnog SDA glasaca, a unazadio je i otupio nekoliko generacija. Jednako kao i audio prijem Bakirovog rjecnia dikcije, struiture recnice
AlfaKentaur

#66 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by AlfaKentaur »

KatarinaKosaca wrote:Kako mi se ne da citirati ovu ponjavu od posta od @alfa, da kazem da nitko pa ni Fahro nije bio protiv odnosa sa Turskom nego protiv vazalsog odnosa. konomski to jeste Cengiz i industrija namjestaja, ostali nisu ni dosli. jedni uzimaju lovu, drugi bosansku bukvu. Lova ide Vucicu. Investiije drugdje. Da li su Turci krivi? Ne, naravno. Nego oni koji po zvrsenom cinu oralnog sexa, ne iskoriste momenat blazenosti i traze investiije-lovu
O tariguzu Avazu, najmanje prava imaju govoriti SDAovcad. To je SDA izum, kreacija, cedo koje i dan danas odgovara intelektu prosjecnog SDA glasaca, a unazadio je i otupio nekoliko generacija. Jednako kao i audio prijem Bakirovog rjecnia dikcije, struiture recnice
On radi svog odnosa prema Erdoganu pokusava da zatruje vezu izmedju bosnjaka i cijele drzave Turske. Pokusava da nas zavadi. Ne udara on samo po Erdoganu nego po cijeloj drzavi Turskon. Pri tome zaboravlja da je on za Erdogana samo jedna obicna bubasvaba.

Je li ozbiljan politicar onaj koji golobrade mladice nazove vehabijama samo zato sto su mu zvizdali?
razonoda

#67 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by razonoda »

Mi smo prelijepa zamlja, trebamo se okrenuti 'nasem poslu' , pusti Tursku i ostale vuko.... Hajmo mi dovesti turistu iz turske da nama ostavi sta km. , da mi njima budemo destinacija, A ne BAKIROVE travel-agencije sto vas guraju da idete tamo i trecer hotele.
razonoda

#68 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by razonoda »

AlfaKentaur wrote:
KatarinaKosaca wrote:Kako mi se ne da citirati ovu ponjavu od posta od @alfa, da kazem da nitko pa ni Fahro nije bio protiv odnosa sa Turskom nego protiv vazalsog odnosa. konomski to jeste Cengiz i industrija namjestaja, ostali nisu ni dosli. jedni uzimaju lovu, drugi bosansku bukvu. Lova ide Vucicu. Investiije drugdje. Da li su Turci krivi? Ne, naravno. Nego oni koji po zvrsenom cinu oralnog sexa, ne iskoriste momenat blazenosti i traze investiije-lovu
On radi svog odnosa prema Erdoganu pokusava da zatruje vezu izmedju bosnjaka i cijele drzave Turske. Pokusava da nas zavadi. Ne udara on samo po Erdoganu nego po cijeloj drzavi Turskon. Pri tome zaboravlja da je on za Erdogana samo jedna obicna bubasvaba.

Je li ozbiljan politicar onaj koji golobrade mladice nazove vehabijama samo zato sto su mu zvizdali?
NIje istina, lijepo je objasnio cak se i salio na racun tog dogadjja. Totalno je bio fer prema njima.
razonoda

#69 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by razonoda »

:novine: procitaj nekad havaz . nece ti oci ispasti. :lol:
pumica

#70 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by pumica »

Potopi tri firme i hiljade porodica, protraci kredit razvojne banke i napravi STA?
Glupe ruzne beskorisne tornjeve. Sta korisno nastaje u tim njegovim zdanjima - kancelarije zakupljene u njima su mogle biti bilo gdje zakupljene.
Naravno, sebe je namirio za hotel, tri imanja, dva stana, jahtu, avion, debilne dzipove, ... a sve to je kupljeno uporedo sa masovnim otpustanjem i ojadjivanjem radnika.
Zamislite, svjedocite otpustanju radnika, suzama, jadu i cemeru, pod izgovorom recesije, a onda se kupi JAHTA...i tako redom.
Sramotno je kako se neko drzne bacati ovdje po forumu glupe komentare i provocirati ("citajte avaz" i sl. gluposti) pored toliko opstepoznatog jada kojeg je ovaj zli necovjek izazvao.
Tuga je da postoji makar jedan insan koji je nakon onakve predizborne kampanje i onog sramotnog promo spota i njegovih idiotskih izjava kako je rok zvijezda i sl. gluposti, glasao za njega.
Pa ljudi moji citajte, informisite se, budite ljudi i nista vise. Za ovu sotonu ne vrijedi glasati. Haram vam je.

Mnoge je ta sotona ozbiljno ostetila u zivotu a sve je to narod. Njega ni najmanje nije briga za narod i drzavu.

Cuj cunami...kakva budala. :run:
Helena2014

#71 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by Helena2014 »

KatarinaKosaca wrote:Biti protiv uvlacenja u gace Erdoganu nije= biti antituski raspolozen
Htjeti uci u vlast je razon de etre svakog politickog djelovanja, pa tako i SBB-a
Ukazivati na korupciju, javasluk i neprofesionalizam u drzavnim i javnim institucijama =zastupanje interesa poresih obveznika.

Zato glasah za FahrA, da vadi dzigericu svakodnevno jedinstvenim u snazi

Još nisam bila ni na jednoj političkoj temi gdje ti nisi rekla da si glasala za tu stranku, ovdje za SBB, tamo za DF, tamo za NS..... :D

Valjda razne stranke, na raznim nivoima vlasti :lol: :lol: :lol: ili si jednostavno i najvjerojatnije glasala za SDA, a na forumu samo foliraš :bih:
nikad_vise

#72 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by nikad_vise »

Ma rijetko ko iz SBB-a je nesto protiv Turske.To Fahro lupa da malo oslabi Bakira jer ima mnogo simpatija u Tuskoj a Bosnjaci su posebno na to slabi.

Ja licno pozdravljam svaku investiciju Turske,pozdravljam kredite,pozdravljam njihovu obnovu nasih i njihovih historijskih spomenika.. :thumbup:
SBB je stranka koja se pretezno bazira na ekonomske teme.To Fahrino prepucavanje s Bakirom mi uopste ne smeta nesto pretjerano.Svi Bosnjaci imaju koliko toliko emocije prema Turskoj i hiljade takvih ljudi je u stotinu raznih stranaka.
Helena2014

#73 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by Helena2014 »

Analiza Al Jazeere otkriva da je daleko najviše uložila u Bosni i Hercegovinu, čak četiri puta više nego u Srbiju i osam puta više nego u Hrvatsku

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ba ... a-alijansa

video https://hr-hr.facebook.com/haber.vijest ... 0627334154
AlfaKentaur

#74 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by AlfaKentaur »

Fahro se spustio na taj nivo da je u kampanji udario i na Bakirovu rahmetli majku. A Bakir njemu nikada ni slicno nista nije uradio. Udariti nekome na maju je dno dna. To samo furake i sibicari rade.
Helena2014

#75 Re: Da li je glas za SBB d.o.o, glas za vjecnu opoziciju?

Post by Helena2014 »

AlfaKentaur wrote:Fahro se spustio na taj nivo da je u kampanji udario i na Bakirovu rahmetli majku. A Bakir njemu nikada ni slicno nista nije uradio. Udariti nekome na maju je dno dna. To samo furake i sibicari rade.

Takvim načinom se ni Dodik nikada nije koristio, koji slovi za nekulturnog i nadasve bahatog tipa.

Inače Radončić svu svoju kampanju zasniva na pljuvanju SDA, meni se takva kampanja gadi, a pokazalo se da se gadi i drugima (čast izuzecima kao Čović i Dodik)
Post Reply