betametazon wrote:
mozda lijepe zene nemaju jer po meni malo je lijepih muskaraca (zapravo se ne mogu nacudit gdje te sve zene nadju muskrace, mozda mi i nismo ruzna nacija koliko ja mislim?

)
ali lijepih zena ima mnogo pa ako si lijep muskarac...nema zime

i ja mislim da je tacno ovo za manjak lijepih/zgodnih muskaraca kod nas. jer drugdje se skoro za svakim drugim okrenes, a kod nas od svakog drugog okrenes glavu.

ali nije da nema, samo u prosjeku kod nas muskarci i nisu bas cemu. zene da, muskaraca zgodnih ima puno manje.
a postenje/sklonost postenju, hajde eto vjernosti, nije pitanje dobrog izgleda, vec karaktera. a na stranu to sto je pojam dobrog izgleda relativan. mislim da je u ovom slucaju puno vazniji sexappeal/*ebozovnost

, nego klasicna ljepota. i kod zena i kod muskaraca. evo recimo, imam prijateljicu, nisku, malo deblju, ne bi se bas nazvala tipicnom ljepoticom. ali privlaci muskarce dosta, ne neodstaje joj ponuda i to od jako zgodnih likova. sto ona i obilato koristi.

pa bi ju forumski monasi

vjerovatno nazvali ne nepostenom, vec Bog zna cime.
sklonost dakle nepostenju splet je karakternih osobina, ponuda naravno i okolnosti/prilike. kad se sve poklopi, pa samo najjaci stoici nece pokleknuti.

lijep lili ruzan.