Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
-
bossnjak
#51 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
Džaba ja iz Tuzle lafim i vi iz Sarajeva dajte Bošnjaka iz Mostara na forum ovako nije subjektivno nikako.
-
Hafis
#52 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
Nema potrebe, što će vam.Ta ionako se bolje razumijete u prilike u Mostaru.
Evo na primjer Sarafina bi već sutra bez ikakvih priprema mogla preuzeti gradski odjel za čudoređe, planiranje obitelji i urbanizam.
Evo na primjer Sarafina bi već sutra bez ikakvih priprema mogla preuzeti gradski odjel za čudoređe, planiranje obitelji i urbanizam.
-
bossnjak
#53 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
Sarafina je druga priča i ne zanima me iako znam je a zna i ona mene samo ne pod ovim nickom .
Nego što je Istočni Mostar onako zapušten smeće okolina i td. Hrvatima paše da Istočni Mostar bude Turska Kasaba a da mogu dominaciju iskazati sa krstom na Humu. Ti hafize nisi iz Mostara nego si porotjeran iz Srednje Bosne ima na Facebooku tvoja grupa ako se ne varam.
Nego što je Istočni Mostar onako zapušten smeće okolina i td. Hrvatima paše da Istočni Mostar bude Turska Kasaba a da mogu dominaciju iskazati sa krstom na Humu. Ti hafize nisi iz Mostara nego si porotjeran iz Srednje Bosne ima na Facebooku tvoja grupa ako se ne varam.
-
Hafis
#54 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
Ima tu svega. Samo jedno se ipak mora priznati: velika je razlika u poslovnom mentalitetu i umješnosti lokalnih ljudi.bossnjak wrote:Sarafina je druga priča i ne zanima me iako znam je a zna i ona mene samo ne pod ovim nickom .
Nego što je Istočni Mostar onako zapušten smeće okolina i td. Hrvatima paše da Istočni Mostar bude Turska Kasaba a da mogu dominaciju iskazati sa krstom na Humu.
-
bossnjak
#55 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
Hrvati su uvjek dobri ekonomski u BIH solidni to je istina.
I ti možeš negirati koliko hoćeš ali je takva činjenica samo vas handri politika.
I ti možeš negirati koliko hoćeš ali je takva činjenica samo vas handri politika.
-
Hafis
#56 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
Maa jok. Zamijenio si me s nekim. Domaće, mostarsko čeljade, provjereno. A Srednja Bosna - da ne bi rata ne bih je ni vidio.bossnjak wrote:Ti hafize nisi iz Mostara nego si porotjeran iz Srednje Bosne ima na Facebooku tvoja grupa ako se ne varam.
- SaraFina
#57 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
Hafis wrote:Nema potrebe, što će vam.Ta ionako se bolje razumijete u prilike u Mostaru.
Mogla bih i ispunjavam sve potrebne reference ali ne zelim.
Nadjite neku Bošnjakinju iz Stolca i vjezbajte multikulturalnost!
Mozda nekad makar se priblizite Šeheru onako bez kompleksa
-
zrakomlat
#58 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
Poslovni mentalitet-u pravu si 100 %.Hafis wrote:Ima tu svega. Samo jedno se ipak mora priznati: velika je razlika u poslovnom mentalitetu i umješnosti lokalnih ljudi.bossnjak wrote:Sarafina je druga priča i ne zanima me iako znam je a zna i ona mene samo ne pod ovim nickom .
Nego što je Istočni Mostar onako zapušten smeće okolina i td. Hrvatima paše da Istočni Mostar bude Turska Kasaba a da mogu dominaciju iskazati sa krstom na Humu.
-
bossnjak
#59 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
Haviz ili da kažem JUNUZ ĐIPALOHafis wrote:Maa jok. Zamijenio si me s nekim. Domaće, mostarsko čeljade, provjereno. A Srednja Bosna - da ne bi rata ne bih je ni vidio.bossnjak wrote:Ti hafize nisi iz Mostara nego si porotjeran iz Srednje Bosne ima na Facebooku tvoja grupa ako se ne varam.
-
Hafis
#60 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
Šteta, a tako bi nam ovdje dobro došao jedan ekspert iz kroatistike poput tebe.SaraFina wrote:
Mogla bih i ispunjavam sve potrebne reference ali ne zelim.
-
Hafis
#61 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
Misliš na Zenitov lik iz Nadrealista?bossnjak wrote:Haviz ili da kažem JUNUZ ĐIPALOHafis wrote:Maa jok. Zamijenio si me s nekim. Domaće, mostarsko čeljade, provjereno. A Srednja Bosna - da ne bi rata ne bih je ni vidio.bossnjak wrote:Ti hafize nisi iz Mostara nego si porotjeran iz Srednje Bosne ima na Facebooku tvoja grupa ako se ne varam.
-
bossnjak
#62 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
Haviz ili da kažem JUNUZ ĐIPALO
[/quote]
Misliš na Zenitov lik iz Nadrealista?[/quote]
Lozinka
"MIR NEMA ALTERNATIVU" 
Misliš na Zenitov lik iz Nadrealista?[/quote]
Lozinka
-
Hafis
#63 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
Nemoj ti kume štogod zamjeriti, ali odoh u horizontalu. Jutros sam stvarno rano ustao, a i nekakvo jugo....gotovo vrućina, nije dobro za ovo doba godine.
I gdje vam je onaj jahtaš, započeo temu, samo nas nadražio, i sad ga nigdje. Ne ide to tako, o je domaćin.
Ne dao bog da ja otvaram teme, ovdje bi gorilo, server bi se urušio od prometa
I gdje vam je onaj jahtaš, započeo temu, samo nas nadražio, i sad ga nigdje. Ne ide to tako, o je domaćin.
Ne dao bog da ja otvaram teme, ovdje bi gorilo, server bi se urušio od prometa
-
bossnjak
#64 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
Ok ije problem treboa bi i ja.
-
prog321
#65 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
Poslovni mentalitetzrakomlat wrote:Hafis wrote:Ima tu svega. Samo jedno se ipak mora priznati: velika je razlika u poslovnom mentalitetu i umješnosti lokalnih ljudi.bossnjak wrote:Sarafina je druga priča i ne zanima me iako znam je a zna i ona mene samo ne pod ovim nickom .
Poslovni mentalitet-u pravu si 100 %.
Dok su se neki borili za biološki opstanak, drugi su izašli tri put bogatiji iz rata.
Pogodite ko su koji ?
-
Nomo
#66 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
ipak su ovo( neciji) tudji fazoni . samo kopiras . daj nesto svoje ( vase ) samo se kitis tudjim perjem . nisi orginalanHafis wrote:Kako ono ide:
-
Nomo
#67 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
opet ...zar vi tamo u bobangradu , nista , ama bas nista nemate svojsvstveno . operisani od humora , operisani od istine , od pravde , od emocije ...ok dosao si na bosanski forum da nesto naucis ali nemoj prepisivati fore cake na brzake . to je providno i prozirno . i jadno , k tome svemuHafis wrote:Ok, neću vam smetati u ovom teškim trenutcima.
Možete nastaviti:
-
Nomo
#68 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
pa naravno da je smijesno kada ja tebi ispricam vic ali nije smijesno kada taj isti vic ti ispricas meni i kazes je tvoj . kuzis kompaHafis wrote:Jebat ga Sarafina, kada Pici to radi onda je smiješno.
Uostalom, nismo uvijek raspoloženi da dijelimo dnevnu dozu psihoterapije.
- animals
#69 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
Hafis sam protiv svih..moze se strip napravitiNomo wrote:opet ...zar vi tamo u bobangradu , nista , ama bas nista nemate svojsvstveno . operisani od humora , operisani od istine , od pravde , od emocije ...ok dosao si na bosanski forum da nesto naucis ali nemoj prepisivati fore cake na brzake . to je providno i prozirno . i jadno , k tome svemuHafis wrote:Ok, neću vam smetati u ovom teškim trenutcima.
Možete nastaviti:
da ga nema, trebalo bi ga izmisliti..
cim se pojavi..odma trista postova replike..
-
Nomo
#70 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
nemoj prdnut od tolikog smijanjaCybernetic wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Nomo
#71 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
umisljas , on je klaun ovdje bas kao i tianimals wrote:Hafis sam protiv svih..moze se strip napravitiNomo wrote:opet ...zar vi tamo u bobangradu , nista , ama bas nista nemate svojsvstveno . operisani od humora , operisani od istine , od pravde , od emocije ...ok dosao si na bosanski forum da nesto naucis ali nemoj prepisivati fore cake na brzake . to je providno i prozirno . i jadno , k tome svemuHafis wrote:Ok, neću vam smetati u ovom teškim trenutcima.
Možete nastaviti:
![]()
![]()
da ga nema, trebalo bi ga izmisliti..
cim se pojavi..odma trista postova replike..
ps tacno , da vas nema treba vas izmisliti
-
Cybernetic
#72 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 12:08, edited 2 times in total.
-
Cybernetic
-
Umalo popisivac
#74 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
A ma ko je to majorizovo po juznoj Bosni. 
- Jstat
#75 Re: Hrvati opet bez Bosnjaka izabrali sad i "prvu palicu" Mostara!
SaraFina wrote:OffTheWall wrote:Samo dajem dobronamjeran savjet, ti kako hoćešSaraFina wrote: Zali se upravi u Grudama. Ovo je Forum Sarajevo X ili ti kLjiksŠto se foruma tiče, nema logike, Sarajevo je poznato kao multietniĆki grad gdje je svatko dobrodošao, da ne spominjem da sam više vezan za njega nego ti...Stoga, pravac http://austria-forum.org/
Pa i ja tebi dobronamjerno odgovaram. Sklona sam suzivotu sa federalnim partnerima ali Čović je sjeme razdora kao i Izetbegović ..
Ovo je povratak u devedesete. Nulta pozicija.
Ja ponavljam, bošnjacima u Mostaru je dobro. Kad nemam ama baš nikoga da uzmem da radi nešto za dnevnicu, uzmem nekoga od njih. Oni se automatski ozare, baš im drago bude.