Nemoj mi reći da nisam to napisao ??? Oj kako ću to propustiti ...eluna wrote:zato su one koje znaju šta je to kurave van'takeedo_79 wrote:A vamo se lafo fine, neznaju one šta je to ...Ramzess Veliki wrote: Dobro si rekao. Mahaluše, svakoj ispričaju kad im bude dobro. Upiru prstom u tebe i smjehulje se gdje god dođeš. Ne možeš nikako biti i dobar u krevetu i ostati anoniman ...
hajde svega ti druge moj, ne lupetaj i ti ............. još na ovom forumu ne vidjeh ijedno muško da napisa da bi oženio curu koja ga zna zadovoljiti, a da ništa ne zna skuhati ...... 'ajdete molim vas, ta šta pričate
SEX za jednu noć ? DA/NE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#51 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
-
Pol_Pot
#52 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
Ne znam ni ja, i ja sam protivnik, posebno zimisheilak wrote:![]()
al ne mogu ja tu pomoci. ja sam protivnik takvih nemoralnih stvari. samo pitam ima li kakav naziv i za zimski nemoral.
A sigurno ima naziv, možda "snježna ljubav" ili "zimska avantura"
- kritichar
#53 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
sheilak wrote:![]()
al ne mogu ja tu pomoci. ja sam protivnik takvih nemoralnih stvari. samo pitam ima li kakav naziv i za zimski nemoral.
- sheilak
#54 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
pahuljica?Pol_Pot wrote:Ne znam ni ja, i ja sam protivnik, posebno zimisheilak wrote:![]()
al ne mogu ja tu pomoci. ja sam protivnik takvih nemoralnih stvari. samo pitam ima li kakav naziv i za zimski nemoral.![]()
A sigurno ima naziv, možda "snježna ljubav" ili "zimska avantura"
- eluna
#55 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
Nemoj mi reći da nisam to napisao ??? Oj kako ću to propustiti ...Ramzess Veliki wrote:zato su one koje znaju šta je to kurave van'takeeluna wrote:[quote="edo_79"A vamo se lafo fine, neznaju one šta je to ...Ramzess Veliki wrote: Dobro si rekao. Mahaluše, svakoj ispričaju kad im bude dobro. Upiru prstom u tebe i smjehulje se gdje god dođeš. Ne možeš nikako biti i dobar u krevetu i ostati anoniman ...
hajde svega ti druge moj, ne lupetaj i ti ............. još na ovom forumu ne vidjeh ijedno muško da napisa da bi oženio curu koja ga zna zadovoljiti, a da ništa ne zna skuhati ...... 'ajdete molim vas, ta šta pričate
doduše, ti si naučio da kuhaš
- dobar osjecaj
#56 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
Ja sam veliki pobornik seksa za jednu noć
isključivo
kad ta jedna noć nikako ne treba da se ponovi
isključivo
- Ramzess Veliki
#57 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
Vidiš da sve ide u tom pravcu.eluna wrote: doduše, ti si naučio da kuhaš
- Big Ang
#58 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
dobar osjecaj wrote:Ja sam veliki pobornik seksa za jednu noć
isključivo
nema to, šuti i duraj
- eluna
#59 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
nego, da odogovorim na pitanje
sex za jednu noć - zašto da ne ............ ali mnogo zavisi od potencijalne žrtve
sex za jednu noć - zašto da ne ............ ali mnogo zavisi od potencijalne žrtve
- edo_79
#60 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
Pe nemože napisat kad je gro cura ovdje na forumu sve naki eksperti za sex, nemore ih niko zadovoljit, i sve su hoćne pričat o tome a jel neko pomene kuhinju i recimo...... pitu .... odma ih neka šuga safata ospu se po vas cijelom tijelueluna wrote: hajde svega ti druge moj, ne lupetaj i ti ............. još na ovom forumu ne vidjeh ijedno muško da napisa da bi oženio curu koja ga zna zadovoljiti, a da ništa ne zna skuhati ...... 'ajdete molim vas, ta šta pričate
- Big Ang
#61 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
Izvinćeš edo al je obratno. Pite se znaju praviti al na pomen ćune se osipaedo_79 wrote:Pe nemože napisat kad je gro cura ovdje na forumu sve naki eksperti za sex, nemore ih niko zadovoljit, i sve su hoćne pričat o tome a jel neko pomene kuhinju i recimo...... pitu .... odma ih neka šuga safata ospu se po vas cijelom tijelueluna wrote: hajde svega ti druge moj, ne lupetaj i ti ............. još na ovom forumu ne vidjeh ijedno muško da napisa da bi oženio curu koja ga zna zadovoljiti, a da ništa ne zna skuhati ...... 'ajdete molim vas, ta šta pričate
- sheilak
#62 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
tesko pitu skuhat, edo. a neke od nas jeze se na brasno.edo_79 wrote:Pe nemože napisat kad je gro cura ovdje na forumu sve naki eksperti za sex, nemore ih niko zadovoljit, i sve su hoćne pričat o tome a jel neko pomene kuhinju i recimo...... pitu .... odma ih neka šuga safata ospu se po vas cijelom tijelueluna wrote: hajde svega ti druge moj, ne lupetaj i ti ............. još na ovom forumu ne vidjeh ijedno muško da napisa da bi oženio curu koja ga zna zadovoljiti, a da ništa ne zna skuhati ...... 'ajdete molim vas, ta šta pričate
-
Pol_Pot
#63 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
U Bosni i tema o sexu mora sa hranom...svršit 
-
Mario979
#64 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
Big Ang wrote:Izvinćeš edo al je obratno. Pite se znaju praviti al na pomen ćune se osipaedo_79 wrote:Pe nemože napisat kad je gro cura ovdje na forumu sve naki eksperti za sex, nemore ih niko zadovoljit, i sve su hoćne pričat o tome a jel neko pomene kuhinju i recimo...... pitu .... odma ih neka šuga safata ospu se po vas cijelom tijelueluna wrote: hajde svega ti druge moj, ne lupetaj i ti ............. još na ovom forumu ne vidjeh ijedno muško da napisa da bi oženio curu koja ga zna zadovoljiti, a da ništa ne zna skuhati ...... 'ajdete molim vas, ta šta pričate
E kad se spomene ćuna i pita Ja se sjetim jednog becarca.
Imam kitu najveću na svitu,
sa njom cure razvijaju pitu
- kockica_kockica
#65 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
I sta bi sinoc? Jeli bilo hopa cupa za jednu noc, ili ste dumali treba li to ili ne treba? 
- edo_79
#66 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
Pa gladan nemožešPol_Pot wrote:U Bosni i tema o sexu mora sa hranom...svršit
Izvin'ćeš eluna al ja ne naletih ni na jednu da je poletna pite napravit a da joj se ćuna gadi .... sorry al tako je kako je
- eluna
#67 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
HAHAHAHAHAHHAHAAHHb .................... joj, vala baš - ko o čemu, bosanci o klopi hahahahahahahahPol_Pot wrote:U Bosni i tema o sexu mora sa hranom...svršit
pa makar i ćuna bila na tapetu
- eluna
#68 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
vraga mu mu druge moj - ne ganjam žeMske pa ti i ne znam oko togaedo_79 wrote:Pa gladan nemožešPol_Pot wrote:U Bosni i tema o sexu mora sa hranom...svršit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvin'ćeš eluna al ja ne naletih ni na jednu da je poletna pite napravit a da joj se ćuna gadi .... sorry al tako je kako je
znam sigurno samo za sebe, i niš' drugo
- edo_79
#69 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
Ma no frks ... samo nemoj generalizovat na prvu i sve 5eluna wrote:vraga mu mu druge moj - ne ganjam žeMske pa ti i ne znam oko togaedo_79 wrote:Pa gladan nemožešPol_Pot wrote:U Bosni i tema o sexu mora sa hranom...svršit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znam sigurno samo za sebe, i niš' drugo
- Ramzess Veliki
#70 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
Ja bih gengeralizir'o sedmu od devet. I pitu bih joj kuh'o ...edo_79 wrote: Ma no frks ... samo nemoj generalizovat na prvu i sve 5
- edo_79
#71 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
Držimo se realnosti ... nemoj mi odmah na Staršip Enteršpajz .... I jaRamzess Veliki wrote:Ja bih gengeralizir'o sedmu od devet. I pitu bih joj kuh'o ...edo_79 wrote: Ma no frks ... samo nemoj generalizovat na prvu i sve 5

bi ovoj kuh'o i generalizirao je do besvijesti al nemere
-
Pol_Pot
#72 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
Mario druže, javi li se koja? Ono barem da ti utješnu pitu skuha 
- Jstat
#73 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
Samo sa curom koju poznajem otprije a nismo nikada bili skupa.
Ove novokompovane sisače ne dolazi u obzir, jer realno cura koja tek vidi nekoga i za par sati se skida voljna da primi, i nije neki kvalitet djevojke.
Eventualno sazada i dignut glavu prema nebu da ne mirišeš sve što isparava iz nje, jer je razgažena kao vojnička čizma.
Ove novokompovane sisače ne dolazi u obzir, jer realno cura koja tek vidi nekoga i za par sati se skida voljna da primi, i nije neki kvalitet djevojke.
Eventualno sazada i dignut glavu prema nebu da ne mirišeš sve što isparava iz nje, jer je razgažena kao vojnička čizma.
-
Pol_Pot
#74 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
Čekaj, govorimo o sexu za jednu noć. U mom svijetu tu spadaju i konobarice iza kafaneJstat wrote:Samo sa curom koju poznajem otprije a nismo nikada bili skupa.
- Jstat
#75 Re: SEX za jednu noć ? DA/NE
Pol_Pot wrote:Čekaj, govorimo o sexu za jednu noć. U mom svijetu tu spadaju i konobarice iza kafaneJstat wrote:Samo sa curom koju poznajem otprije a nismo nikada bili skupa.
Eventualno sazada i dignut glavu prema nebu da ne mirišeš sve što isparava iz nje, jer je razgažena kao vojnička čizma.Nisam znao da ima sex za jednu noć, ali samo ako je djevojka moralna, obrazovana i iz pristojne familije. I "fina" naravno
Pa postoji prijatelju kako ne postoji. Ali ode mi ti u krajnost.
Ne kažem da cura treba biti oličenje morala jer ni sam to nisam. Kažem da podržavam vrstu seksa za jednu noć s curom koju već znam nego se eto nikada nismo skontali. I sutra svatko svojim putem, ili čak tu i tamo opet da se ponovi ta večer. U svakom slučaju, sex bez da si s tom osobom u vezi ili da nakon toga stupiš u vezu.
Imaš to, a imaš i kao što kažeš konobarice iza kafane i jedno i drugo je ''jednokratni'' sex, zašto da ne, prvi prihvaćam drugi ne