Sex u braku/vezi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

SaraFina

#51 Re: Sex u braku/vezi

Post by SaraFina »

edo_79 wrote:
SaraFina wrote: Nabildani Arijevac :D

Isto onaj maser u Zikinoj dinastiji. Kad ga namjesti prijatelju :D
E meni ne namješt'o ..... eto ti ga nek namješta do mile volje džaba ti ga :lol:

:D

Ali nabildani Arijevac?
edo_79

#52 Re: Sex u braku/vezi

Post by edo_79 »

SaraFina wrote:
edo_79 wrote:
SaraFina wrote: Nabildani Arijevac :D

Isto onaj maser u Zikinoj dinastiji. Kad ga namjesti prijatelju :D
E meni ne namješt'o ..... eto ti ga nek namješta do mile volje džaba ti ga :lol:

:D

Ali nabildani Arijevac?
Ali ja volim žene :lol:
edo_79

#53 Re: Sex u braku/vezi

Post by edo_79 »

nightvision wrote:pricajte vi sta hocete, ma koliko kudili sex u braku jos uvijek ga ima vise nego van njega. ljudi u braku se jos uvijek sexaju daleko vise nego oni koji su single. cak i kada je to sex iz navike, iz obaveze, i kada je monoton i kada nije, i kada je samo jednom sedmicno, ili jednom mjesecno... u svakom slucaju jos uvijek ga ima daleko vise kod onih u braku nego kod onih koji su single.
Nemereš ti to njima dokazat da si ti šen'ca :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#54 Re: Sex u braku/vezi

Post by _BataZiv_0809 »

Pamela Anderson je Pamela Anderson, ali dvaput je dvaput :lol:
Qler

#55 Re: Sex u braku/vezi

Post by Qler »

Vala nije monoton, ali nikako...

pogotovo ako se neko svalera :)
edo_79

#56 Re: Sex u braku/vezi

Post by edo_79 »

Eurosa wrote:
edo_79 wrote: Ali ja volim žene :lol:
Edo ti si anamoONA :lol:
KoJa :blento: ?
edo_79

#57 Re: Sex u braku/vezi

Post by edo_79 »

boba ti u gaćama :twisted: :pisnuo:
nightvision

#58 Re: Sex u braku/vezi

Post by nightvision »

edo_79 wrote:Nemereš ti to njima dokazat da si ti šen'ca :lol:
ne moram ja nista dokazivati, ja to govorim iz licnog iskustva. :lol:
edo_79

#59 Re: Sex u braku/vezi

Post by edo_79 »

nightvision wrote:
edo_79 wrote:Nemereš ti to njima dokazat da si ti šen'ca :lol:
ne moram ja nista dokazivati, ja to govorim iz licnog iskustva. :lol:
I ja sam prob'o i znam ko i ti da je to tako .... al one bi radije na trening .... štaš nijedna ne voli redovno :izet:
nightvision

#60 Re: Sex u braku/vezi

Post by nightvision »

voli. voli... ali bi da se :izet: a da ne udje. E nEmEre. :lol:
edo_79

#61 Re: Sex u braku/vezi

Post by edo_79 »

nightvision wrote:voli. voli... ali bi da se :izet: a da ne udje. E nEmEre. :lol:
eeeee.... netje da može Pantitju :lol:
nightvision

#62 Re: Sex u braku/vezi

Post by nightvision »

da, da.... a salu na stranu, jos jednom, sex je u svakoj varijanti redovniji u braku. Bolje bi bilo da su otvorili temu npr "nedostatak ili nepostojanje sexa u vezi ili dok si single". cak i u vezi nema toliko sexa kao u braku. koliko je samo slucajeva da cura "ne da" duze vremena, ili da "ne da" do braka. sve ovo sto prica lovacke price kako "guze" redovno a nisu u braku ili bar vezi od 2-3 godine nisu sexa ni na slici vidjeli.

naravno, govorim o koliko-toliko normalnom braku u kojem supruznici imaju koliko-toliko normalno odnose. psihijatrijske slucajeve prevare i preljube koje pojedine (forumske) kalasture opravdavaju nikako ne mogu uci u ovu statistiku.
Henry Chinaski

#63 Re: Sex u braku/vezi

Post by Henry Chinaski »

Mislim da većina komentatora na ovoj temi nema nikakav ili ima vrlo kratak bračni staž. Pametnom dosta...
nightvision

#64 Re: Sex u braku/vezi

Post by nightvision »

s obzirom da se tvoja izjava moze tumaciti na razlicite nacine, a u zavisnosti od necijeg iskustva, mozda si trebao biti malo jasniji.
bang and blame

#65 Re: Sex u braku/vezi

Post by bang and blame »

nightvision wrote:da, da.... a salu na stranu, jos jednom, sex je u svakoj varijanti redovniji u braku. Bolje bi bilo da su otvorili temu npr "nedostatak ili nepostojanje sexa u vezi ili dok si single". cak i u vezi nema toliko sexa kao u braku. koliko je samo slucajeva da cura "ne da" duze vremena, ili da "ne da" do braka. sve ovo sto prica lovacke price kako "guze" redovno a nisu u braku ili bar vezi od 2-3 godine nisu sexa ni na slici vidjeli.

naravno, govorim o koliko-toliko normalnom braku u kojem supruznici imaju koliko-toliko normalno odnose. psihijatrijske slucajeve prevare i preljube koje pojedine (forumske) kalasture opravdavaju nikako ne mogu uci u ovu statistiku.
@najtvizn
Svidja mi se kako zboris.
nightvision

#66 Re: Sex u braku/vezi

Post by nightvision »

bang and blame wrote: @najtvizn
do kraja dana ces i da me zavolis. :mrgreen:
bang and blame

#67 Re: Sex u braku/vezi

Post by bang and blame »

nightvision wrote:
Bom' kako si kren'o, a zimski dan jos i kratak :) :mrgreen:
Henry Chinaski

#68 Re: Sex u braku/vezi

Post by Henry Chinaski »

nightvision wrote:s obzirom da se tvoja izjava moze tumaciti na razlicite nacine, a u zavisnosti od necijeg iskustva, mozda si trebao biti malo jasniji.
Cure koje ovdje komentiraju su uglavnom u dvadesetim godinama. Pune su energije, a nemaju ni pola obaveza koje ima udata žena sa dvoje ili troje djece i karijerom. Iz njihove perspektive, biće im grozno ako im muškarac ne bude posvećivao dovoljno nježnosti u braku. Iz perspektive ove druge spomenute kategorije, muškarac bi trebao da je pusti na miru kad god je to moguće jer inače ujeda. Ove iz druge kategorije, ne mogu da shvate kako je muškarcima samo to na pameti dok ona ima obaveza za tridesetčetverosatni dan...

Pouka za ove mlađe koje misle da razumiju je: Sit gladnom ne vjeruje...
nightvision

#69 Re: Sex u braku/vezi

Post by nightvision »

bang and blame wrote:
nightvision wrote:
Bom' kako si kren'o, a zimski dan jos i kratak :) :mrgreen:
Ali je zato noc duga... :evil: :mrgreen: :lol:
sheilak

#70 Re: Sex u braku/vezi

Post by sheilak »

nightvision wrote:pricajte vi sta hocete, ma koliko kudili sex u braku jos uvijek ga ima vise nego van njega. ljudi u braku se jos uvijek sexaju daleko vise nego oni koji su single. cak i kada je to sex iz navike, iz obaveze, i kada je monoton i kada nije, i kada je samo jednom sedmicno, ili jednom mjesecno... u svakom slucaju jos uvijek ga ima daleko vise kod onih u braku nego kod onih koji su single.
vidi nightvision-a kako zagovara brak. :D
graue_maus

#71 Re: Sex u braku/vezi

Post by graue_maus »

bas me interesuje ko na ovoj temi , ima vise od 10 godina bracnog staza .......:saveta:
sumirprimus

#72 Re: Sex u braku/vezi

Post by sumirprimus »

hu iz sex???
Ramzess Veliki

#73 Re: Sex u braku/vezi

Post by Ramzess Veliki »

graue_maus wrote:bas me interesuje ko na ovoj temi , ima vise od 10 godina bracnog staza .......:saveta:
Im'o ... :oops:
Ma da kažem nešto i na ovu temu ... istina je da te redovan seks oslobađa stresa i to ... ali j... ti to ... kao kad se na vrh planine svaki dan popneš sa helikopterom. Bolje je ono urijetko ali sa dobrim starim osvajanjem, romantikom, pa pripremaš teren, neizvjesnost, pa namještaš atmosferu, svijeće vino mirisni štapići ... :thumbup:
bang and blame

#74 Re: Sex u braku/vezi

Post by bang and blame »

Ramzess Veliki wrote:
graue_maus wrote:bas me interesuje ko na ovoj temi , ima vise od 10 godina bracnog staza .......:saveta:
Ma da kažem nešto i na ovu temu ... istina je da te redovan seks oslobađa stresa i to ... ali j... ti to ... kao kad se na vrh planine svaki dan popneš sa helikopterom. Bolje je ono urijetko ali sa dobrim starim osvajanjem, romantikom, pa pripremaš teren, neizvjesnost, pa namještaš atmosferu, svijeće vino mirisni štapići ... :thumbup:

E, kad ja to govoraše, moj Ramo, tamo na nekoj temi. Jos me ti i te " nestrpljivi/e" ismijase, napadose.. Nemaju vremena da cekaju.
Ne znaju da "sreća je lepa, samo dok se čeka" :)
Ramzess Veliki

#75 Re: Sex u braku/vezi

Post by Ramzess Veliki »

bang and blame wrote:
Ramzess Veliki wrote:

E, kad ja to govoraše, moj Ramo, tamo na nekoj temi. Jos me ti i te " nestrpljivi/e" ismijase, napadose.. Nemaju vremena da cekaju.
Ne znaju da "sreća je lepa, samo dok se čeka" :)
Da, ali neke žene misle da trebaju vječno otezati da bi se prikazale već nečim. Za sve postoji pristojna mjera, pa i za to čekanje. Previše čekanja vodi u razmišljanja tipa - vuče me za nos, ne privlačim je, đabe se zavlačim i gubim vrijeme ...
Post Reply