edo_79 wrote:E meni ne namješt'o ..... eto ti ga nek namješta do mile volje džaba ti gaSaraFina wrote: Nabildani Arijevac
Isto onaj maser u Zikinoj dinastiji. Kad ga namjesti prijatelju
Ali nabildani Arijevac?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
edo_79 wrote:E meni ne namješt'o ..... eto ti ga nek namješta do mile volje džaba ti gaSaraFina wrote: Nabildani Arijevac
Ali ja volim ženeSaraFina wrote:edo_79 wrote:E meni ne namješt'o ..... eto ti ga nek namješta do mile volje džaba ti gaSaraFina wrote: Nabildani Arijevac
Ali nabildani Arijevac?
Nemereš ti to njima dokazat da si ti šen'canightvision wrote:pricajte vi sta hocete, ma koliko kudili sex u braku jos uvijek ga ima vise nego van njega. ljudi u braku se jos uvijek sexaju daleko vise nego oni koji su single. cak i kada je to sex iz navike, iz obaveze, i kada je monoton i kada nije, i kada je samo jednom sedmicno, ili jednom mjesecno... u svakom slucaju jos uvijek ga ima daleko vise kod onih u braku nego kod onih koji su single.
KoJaEurosa wrote:Edo ti si anamoONAedo_79 wrote: Ali ja volim žene
ne moram ja nista dokazivati, ja to govorim iz licnog iskustva.edo_79 wrote:Nemereš ti to njima dokazat da si ti šen'ca
I ja sam prob'o i znam ko i ti da je to tako .... al one bi radije na trening .... štaš nijedna ne voli redovnonightvision wrote:ne moram ja nista dokazivati, ja to govorim iz licnog iskustva.edo_79 wrote:Nemereš ti to njima dokazat da si ti šen'ca
eeeee.... netje da može Pantitjunightvision wrote:voli. voli... ali bi da sea da ne udje. E nEmEre.
@najtviznnightvision wrote:da, da.... a salu na stranu, jos jednom, sex je u svakoj varijanti redovniji u braku. Bolje bi bilo da su otvorili temu npr "nedostatak ili nepostojanje sexa u vezi ili dok si single". cak i u vezi nema toliko sexa kao u braku. koliko je samo slucajeva da cura "ne da" duze vremena, ili da "ne da" do braka. sve ovo sto prica lovacke price kako "guze" redovno a nisu u braku ili bar vezi od 2-3 godine nisu sexa ni na slici vidjeli.
naravno, govorim o koliko-toliko normalnom braku u kojem supruznici imaju koliko-toliko normalno odnose. psihijatrijske slucajeve prevare i preljube koje pojedine (forumske) kalasture opravdavaju nikako ne mogu uci u ovu statistiku.
do kraja dana ces i da me zavolis.bang and blame wrote: @najtvizn
Svidja mi se kako zboris.
Bom' kako si kren'o, a zimski dan jos i krataknightvision wrote:do kraja dana ces i da me zavolis.bang and blame wrote: @najtvizn
Svidja mi se kako zboris.
Cure koje ovdje komentiraju su uglavnom u dvadesetim godinama. Pune su energije, a nemaju ni pola obaveza koje ima udata žena sa dvoje ili troje djece i karijerom. Iz njihove perspektive, biće im grozno ako im muškarac ne bude posvećivao dovoljno nježnosti u braku. Iz perspektive ove druge spomenute kategorije, muškarac bi trebao da je pusti na miru kad god je to moguće jer inače ujeda. Ove iz druge kategorije, ne mogu da shvate kako je muškarcima samo to na pameti dok ona ima obaveza za tridesetčetverosatni dan...nightvision wrote:s obzirom da se tvoja izjava moze tumaciti na razlicite nacine, a u zavisnosti od necijeg iskustva, mozda si trebao biti malo jasniji.
Ali je zato noc duga...bang and blame wrote:Bom' kako si kren'o, a zimski dan jos i krataknightvision wrote:do kraja dana ces i da me zavolis.bang and blame wrote: @najtvizn
Svidja mi se kako zboris.![]()
vidi nightvision-a kako zagovara brak.nightvision wrote:pricajte vi sta hocete, ma koliko kudili sex u braku jos uvijek ga ima vise nego van njega. ljudi u braku se jos uvijek sexaju daleko vise nego oni koji su single. cak i kada je to sex iz navike, iz obaveze, i kada je monoton i kada nije, i kada je samo jednom sedmicno, ili jednom mjesecno... u svakom slucaju jos uvijek ga ima daleko vise kod onih u braku nego kod onih koji su single.
Im'o ...graue_maus wrote:bas me interesuje ko na ovoj temi , ima vise od 10 godina bracnog staza .......
Ramzess Veliki wrote:Im'o ...graue_maus wrote:bas me interesuje ko na ovoj temi , ima vise od 10 godina bracnog staza .......![]()
Ma da kažem nešto i na ovu temu ... istina je da te redovan seks oslobađa stresa i to ... ali j... ti to ... kao kad se na vrh planine svaki dan popneš sa helikopterom. Bolje je ono urijetko ali sa dobrim starim osvajanjem, romantikom, pa pripremaš teren, neizvjesnost, pa namještaš atmosferu, svijeće vino mirisni štapići ...
Da, ali neke žene misle da trebaju vječno otezati da bi se prikazale već nečim. Za sve postoji pristojna mjera, pa i za to čekanje. Previše čekanja vodi u razmišljanja tipa - vuče me za nos, ne privlačim je, đabe se zavlačim i gubim vrijeme ...bang and blame wrote:Ramzess Veliki wrote:Im'o ...graue_maus wrote:bas me interesuje ko na ovoj temi , ima vise od 10 godina bracnog staza .......![]()
Ma da kažem nešto i na ovu temu ... istina je da te redovan seks oslobađa stresa i to ... ali j... ti to ... kao kad se na vrh planine svaki dan popneš sa helikopterom. Bolje je ono urijetko ali sa dobrim starim osvajanjem, romantikom, pa pripremaš teren, neizvjesnost, pa namještaš atmosferu, svijeće vino mirisni štapići ...
E, kad ja to govoraše, moj Ramo, tamo na nekoj temi. Jos me ti i te " nestrpljivi/e" ismijase, napadose.. Nemaju vremena da cekaju.
Ne znaju da "sreća je lepa, samo dok se čeka"