Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Big Ang
#51 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
I sad ja trebam zaliti za dvadesetima jer mi niko vise ne prislanja na guzove u tramvaju? 
- Jstat
#52 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Moja životna želja je udana žena od 40,45.
- SaraFina
#53 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ozbiljno ti kazem manijaci.
A sve ugladjena FINA bečka gospoda.

- Big Ang
#54 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
SaraFina wrote:Ozbiljno ti kazem manijaci.
A vidim tebi mrsko.
- SaraFina
#55 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Big Ang wrote:I sad ja trebam zaliti za dvadesetima jer mi niko vise ne prislanja na guzove u tramvaju?
Ne trebaš .. Kazem ti kako muški mozak funkcionira
Nije mi bila namjera omalovazavati godine bilo cije tim upisom.
Nisu zene krive uostalom što muški mozak ima " felu" takvu. Dobro ne svi ali dobra većina
Pa jeste mi mrsko cura draga. Mrsko mi.
Osobito ujutro kad me smori manijak a guzva do moje stanice i izlaza s posla.
Ukocim se odmaknem, ali čim udju novi putnici eto debila. Opet se naklati.
- Big Ang
#56 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Covjek pito dje izlaze zene od 40 a cijeli forum dojurio da mu kaze da te od 40 su jednom nogom u grobu i da su ljepse pa samim tim i bolje one od 20 kojima se jos uvijek neko naslanja ako ima priliku.
Jaaaaa....ne znam shta reci
- Jstat
#57 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ispravak netočnog navoda, ima nas čudaka koji takve priželjkujemo.Big Ang wrote:Covjek pito dje izlaze zene od 40 a cijeli forum dojurio da mu kaze da te od 40 su jednom nogom u grobu i da su ljepse pa samim tim i bolje one od 20 kojima se jos uvijek neko naslanja ako ima priliku.
- Big Ang
#58 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Sretno.Jstat wrote:Ispravak netočnog navoda, ima nas čudaka koji takve priželjkujemo.Big Ang wrote:Covjek pito dje izlaze zene od 40 a cijeli forum dojurio da mu kaze da te od 40 su jednom nogom u grobu i da su ljepse pa samim tim i bolje one od 20 kojima se jos uvijek neko naslanja ako ima priliku.
- Jstat
#59 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Mada moguće da to uopće nije dobra ideja. Imam te neke faze, jedno vrijeme su me palili patuljci. 
- Big Ang
#60 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
To uveli wifi i na Peto? 
- Jstat
#61 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Peto? Ne razumijem, oprosti, ja sam perverznjak s kamena.
- Bambi_na_kofeinu
#62 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ljudi se pale na sve i svašta, neki na starke, neki na utegnute tinejdžerke, neki na buce, neki na malo veće buce...
Samo nije socijalno prihvatljivo reći da imaš erekciju na chubby zreliju ženu, pa to onda guglaš potajno, da se ne izlažeš kritici ili podrugivanju.
I onda s društvom komentarišeš i dobacuješ zgodnim curama u 20-im...jer je to ono što te uklapa u prosjek.
Samo nije socijalno prihvatljivo reći da imaš erekciju na chubby zreliju ženu, pa to onda guglaš potajno, da se ne izlažeš kritici ili podrugivanju.
I onda s društvom komentarišeš i dobacuješ zgodnim curama u 20-im...jer je to ono što te uklapa u prosjek.
-
dječak sa šibicama
#63 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ja tacno nekad ne znam sta bi napisao, a nesto mi se pise
ostanem zatecen nekim stavovima i pojedincima.
Ispadaju muskarci sirovine kojima sline cure na jednoj strani usta, onako uuugggga buuugaaaaa hasan seckati, kada ugleda neku utegnutu tinejdzerku ili dobrostojecu damu 40+... i to najvise zahvaljujuci stavovima pojedinih muskaraca.
Svi mi volimo vidjeti zgodno zensko, muskarci smo vizualni tipovi, ali daj ljudi niste valjda toliko povrsni.
Nadam se da je samo zajebancija.
Ispadaju muskarci sirovine kojima sline cure na jednoj strani usta, onako uuugggga buuugaaaaa hasan seckati, kada ugleda neku utegnutu tinejdzerku ili dobrostojecu damu 40+... i to najvise zahvaljujuci stavovima pojedinih muskaraca.
Svi mi volimo vidjeti zgodno zensko, muskarci smo vizualni tipovi, ali daj ljudi niste valjda toliko povrsni.
Nadam se da je samo zajebancija.
- Big Ang
#64 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Bambi_na_kofeinu wrote:Ljudi se pale na sve i svašta, neki na starke, neki na utegnute tinejdžerke, neki na buce, neki na malo veće buce...
Ali je socijalno prihvatljivo da ciko od 45-50 ima tu istu erekciju na curetak od 17-20 godina?
Niko i ne zna koliko godina ima postavljac teme.
- SaraFina
#65 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Imam dojam da sam nesvjesno navela neke osobe na ovoj temi da se negativno i manje vrijedno osjećaju. S toga se duboko ispričavam/izvinjavam.
To mi nije bila namjera. Imam profesionalno deformaciju da sve analiziram preširoko.

U to ime
https://m.youtube.com/watch?v=2QXgg2TnG-k
Evo jedna.
To mi nije bila namjera. Imam profesionalno deformaciju da sve analiziram preširoko.
U to ime
Evo jedna.
- Bambi_na_kofeinu
#66 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Naravo da je prihvatljivo jer đeš' reći da te ne pali (samo) zategnuta cura od 20?Big Ang wrote:
Ali je socijalno prihvatljivo da ciko od 45-50 ima tu istu erekciju na curetak od 17-20 godina?
Niko i ne zna koliko godina ima postavljac teme.
Nešto s tobom nije uredu, nisi pravi muškarac, nisi pastuh.
Grubo generalizujem, naravno, ali ljudi često kriju prave preferencije jer bi to značilo "izaći iz ormara".
Ja nikad nisma upoznala muškarca koji će priznati da voli žene od 100 kg ...a tamo BBW industrija cvjeta, masovne potražnje dakle ima. Tajno.
Tako i ove ankete po kojima su žene najbolje u 20-im...pa ti sad budi šonjo i reci da bi rađe mazno Mirjanu Karanović.
- Henry Chinaski
#67 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ma ok je sve to ali:
Gdje izlaze?
Gdje izlaze?
- Big Ang
#68 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ako na mene mislis, jako si daleko od istine.SaraFina wrote:Imam dojam da sam nesvjesno navela neke osobe na ovoj temi da se negativno i manje vrijedno osjećaju. S toga se duboko ispričavam/izvinjavam.
U to ime
Evo jedna.
Mene jedno 16 takvih ne bi moglo navesti da se osjecam manje vrijedno. Dont bi ridikls.
- Big Ang
#69 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Henry Chinaski wrote:Ma ok je sve to ali:
Gdje izlaze?
Jes vala
- Bambi_na_kofeinu
- SaraFina
#71 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Big Ang wrote:Ako na mene mislis, jako si daleko od istine.SaraFina wrote:Imam dojam da sam nesvjesno navela neke osobe na ovoj temi da se negativno i manje vrijedno osjećaju. S toga se duboko ispričavam/izvinjavam.
U to ime
Evo jedna.![]()
Mene jedno 16 takvih ne bi moglo navesti da se osjecam manje vrijedno. Dont bi ridikls.
Pa jedno PET puta si najmanje negativno opisala scenu koju sam pomenula u podzemnoj uz vidljivu ironiju. Na različite načine ..
Ja uopće nisam rekla da se tip samozadovoljavao ili da mu bila izazvana erekcija
To si ti jeftino nekako potencirala, tvrdeci još kako mi nije mrsko
Iz toga sam zaključila da si očigledno duboko ili povrijedjena ili zlonamjerna.
Dakle gospoda se vole onako primaknuti jelte, kamere su u podzemnoj. I na tom primaknuti i udahnuti miris uz ledja i straznjicu ostane
Je li si?
Pa da rasčistimo
Ne volim nesvedene račune.
- Henry Chinaski
#73 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Umijeće dijaloga se sastoji i u tome da učesnik razumije temu i da se drži iste. Vrlo često se upada u zamku da se zbog prevelike volje da se pokaže sopstvena elokvencija i znanje skreće sa prvobitne teme i širi se u smjeru koji govornik bolje poznaje.
U dijalogu osnovna stvar su argumenti! Dakle, ko ima jače argumente, smatra se da je on u pravu!
Bez obzira s kim mi vodili dijalog to treba da nam bude moto!
U dijalogu osnovna stvar su argumenti! Dakle, ko ima jače argumente, smatra se da je on u pravu!
Bez obzira s kim mi vodili dijalog to treba da nam bude moto!
- Saian
#74 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Big Ang wrote:Toga u nasem GRAS-u nema
De bona...kakva ti je to prica?
ja chuh urban myth onomad, chak mislim da sam ga na ovom forumu procitao, mozda chak i na temi tipa "manijaci u javnom prijevozu" (ako ostanete dovoljno dugo na ovom forumu, vjerovatno je da je sve ono sto vam moze pasti na pamet (pa i u nekim acid trip izdanjima) vec bilo u obliku teme na forumu), helem bila istina ili ne, ne mijenja chinjenicu da je ovo jedna od najjachih reakcija na takvu situaciju, dakle
zhena je primijetila da se neki pekinezer od mushka jel proaktivno u tramvaju nudi kao selfadjusting naslonjach, i nakon kojeg neuspjelog suptilinijeg pokusaja odvracanja levata okrenula se i u punom tramvaju obratila glasnije prislonitelju (parafraziram): Bogam' ako neSh brzo il' ubrzaj dozivljaj il' nadji neku drugu, ja ti izlazim na sljedecoj!
svaki put oplachem
-
dječak sa šibicama