Muške sponzoruše

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
supercali

#51 Re: Muške sponzoruše

Post by supercali »

SaraFina wrote:Počinjem ti prijavljivati postove :D

Ćao
Vidjela da cea biti donja pa prijavljivanje postova
Svaka cast :)
SaraFina

#52 Re: Muške sponzoruše

Post by SaraFina »

edo_79 wrote:
SaraFina wrote: Ne treba generalizirati :D

Sad ja mogu reći svi se VI folirate muški kako ste mačo tipovi. No to nije tako.
Većina zena zeli nekog toplog, privrzenog i punog ljubavi.
To ne znači da muškarac treba biti beskičmenjak i ugadjati na svaku nego da jednostavno treba razgraničiti situacije kad će imati čvrst i nepopustljiv stav a kad blag i odmjeren :D

U tome je tajna!
Koji VI ... sad ti generaliziraš ... a ja lijepo napisah ''čast izuzecima'' znači nisam generalizirao ....

Izuzetcima? Pa 85% zena zeli ono što sam definirala :D

Dakle 15% uzoraka bi bili izuetci koji ne zele normalnu i ravnopravnu vezu.

Obrnuto od tvoje teze.
edo_79

#53 Re: Muške sponzoruše

Post by edo_79 »

SaraFina wrote: Izuzetcima? Pa 85% zena zeli ono što sam definirala :D

Obrnuto od tvoje teze.
Ma đe je tih tvojih 85% majke ti da se ženim odmah :lol: ..... nemoj mi na rende kora svega ti :jok:
SaraFina

#54 Re: Muške sponzoruše

Post by SaraFina »

edo_79 wrote:
SaraFina wrote: Izuzetcima? Pa 85% zena zeli ono što sam definirala :D

Obrnuto od tvoje teze.
Ma đe je tih tvojih 85% majke ti da se ženim odmah :lol: ..... nemoj mi na rende kora svega ti :jok:

Pa svuda oko tebe. Trebaš prepoznati prave vrijednosti!
A one nisu upakovane u dekolte do pupka i minić do guze. ( u većini slučajeva ) :mrgreen:
edo_79

#55 Re: Muške sponzoruše

Post by edo_79 »

SaraFina wrote: Pa svuda oko tebe. Trebaš prepoznati prave vrijednosti!
A one nisu upakovane u dekolte do pupka i minić do guze. ( u većini slučajeva ) :mrgreen:
Meni nije 17 godina pa da ganjam te sa dekolteom do pupka i minjakom do krajnika ....
A te prave vrijednosti su se izgubile kako ste se kolektivno navukle na Ezela, Sulju Veličanstvenog itd itd .... (u većini slučajeva) bi vi da budete Hurem .... noge u zrak, tovi guzove i troši pare. Samo život nije turska safunika, i to je ono što vas najviše boli, dali trčat ko cuko za šmokljom koji vozi BMW X6 i ima gutu para i bit mu privjesak, ili se okrenut muškarcu prosječnih primanja i radit s njim i stvarat porodicu ;-)
dječak sa šibicama

#56 Re: Muške sponzoruše

Post by dječak sa šibicama »

Pa ja je ne bih iskoristavao, zato trazim neku sa puuuuuno para, moji zahtjevi su skromni taman toliko da ona u toj svojoj punoci, nebi ni osjetila tih par stotina tisuca koje bi meni poklonila :trep:

Treba biti racionalan u zivotu :oops: :lol:
supercali

#57 Re: Muške sponzoruše

Post by supercali »

Nije sve u dekolteu i minici
Ima djevojaka koje te ne privlace fizicki ljepota neka bez obzira kako se one ponasaju
Nije samo ponasanje u pitanju
Vecina koja ima iole dobar izgled koristi to na vec opisan nacin
SaraFina

#58 Re: Muške sponzoruše

Post by SaraFina »

edo_79 wrote:
SaraFina wrote: Pa svuda oko tebe. Trebaš prepoznati prave vrijednosti!
Meni nije 17 godina pa da ganjam te sa dekolteom do pupka i minjakom do krajnika ....
A te prave vrijednosti su se izgubile kako ste se kolektivno navukle na Ezela, Sulju Veličanstvenog itd itd .... (u većini slučajeva) bi vi da budete Hurem .... noge u zrak, tovi guzove i troši pare. Samo život nije turska safunika, i to je ono što vas najviše boli, dali trčat ko cuko za šmokljom koji vozi BMW X6 i ima gutu para i bit mu privjesak, ili se okrenut muškarcu prosječnih primanja i radit s njim i stvarat porodicu ;-)

Gdje nadje Sulju i Hurem kao uzore modernog sponzorstva molim te lijepo?

:lol:

I ne okreći priču, evo " dječak " te demantira. Znači i 50% muškaraca nema ništa protiv da bude zigolo :D
edo_79

#59 Re: Muške sponzoruše

Post by edo_79 »

SaraFina wrote: Gdje nadje Sulju i Hurem kao uzore modernog sponzorstva molim te lijepo?

I ne okreći priču, evo " dječak " te demantira. Znači i 50% muškaraca nema ništa protiv da bude zigolo :D
Pa ako vi trčite za djedicama sa kešićem, zašto i mi nebi za tetama ..... mi bi barem keširali svoju ''snagu'' a vama opet valja tražit mladog zagonđiju jer se čičici samo kosa na glavi može dić (pod uslovom da je ima) :lol:
SaraFina

#60 Re: Muške sponzoruše

Post by SaraFina »

dječak sa šibicama wrote:Pa ja je ne bih iskoristavao, zato trazim neku sa puuuuuno para, moji zahtjevi su skromni taman toliko da ona u toj svojoj punoci, nebi ni osjetila tih par stotina tisuca koje bi meni poklonila :trep:

Fakat! Ja sam navela mogućnosti pod tri tačke a ti se očituj koja vrsta ti najbolje odgovara!

Ja mislim da si nekako tip za starije dobro situirane dama i da momkuješ do četrdesete :D
dobar osjecaj

#61 Re: Muške sponzoruše

Post by dobar osjecaj »

SaraFina wrote:Dobar osjećaj, vjerujem da ti nije toliko ni do te love stalo, koliko je šugav osjećaj biti iskorišten.

Nisam imala sličnih zivotnih iskustava, no mogu samo pretpostaviti kako si se osjećala. Ono što je najvaznije nisi dozvolila da manupulira dugotrajno tobom ( neki to rade i cijeli zivot ) tako da te novce mozeš smatrati da si ulozila u " zivotnu školu"
Ma sad s ove distance mi je zao jedino novca jer postoji bezbroj boljih nacina na koji sam ga mogla iskoristiti. Nikada nikome ne govorim koliko stvarno novca imam ustedjeno ili koliko zaradjuem po vise osnova i ljigavac nije imao pojma nista o tome.
Kad je shvatio da ga stvarno ispaljujem, pokusao me jos dodatno prevariti a onda sam da zacinim pricu dala naslutiti koliko zapravo ustedjenog novca imam. Uzivala sam u reakciji koliko ga je uzbudila ideja da jos nesto zgrabi za sebe pa mi je poceo davati prijedloge kako bismo trebali skupa pokrenuti biznis itd itd itd. Ponasala sam se kao da sam zainteresovana i rekla da cu razmisliti o raznim idejama u sta BISMO mogli ULOZITI moj novac i onda sam isparila :lol:
Ne pisem ovo da bih se nesto zalila nego samo navodim vlastiti primjer iskustva s muskarcem koji trazi zenu da ga izdrzava na ovaj nacin kako sam opisala.
edo_79

#62 Re: Muške sponzoruše

Post by edo_79 »

dobar osjecaj wrote:
SaraFina wrote:Dobar osjećaj, vjerujem da ti nije toliko ni do te love stalo, koliko je šugav osjećaj biti iskorišten.

Nisam imala sličnih zivotnih iskustava, no mogu samo pretpostaviti kako si se osjećala. Ono što je najvaznije nisi dozvolila da manupulira dugotrajno tobom ( neki to rade i cijeli zivot ) tako da te novce mozeš smatrati da si ulozila u " zivotnu školu"
Ma sad s ove distance mi je zao jedino novca jer postoji bezbroj boljih nacina na koji sam ga mogla iskoristiti. Nikada nikome ne govorim koliko stvarno novca imam ustedjeno ili koliko zaradjuem po vise osnova i ljigavac nije imao pojma nista o tome.
Kad je shvatio da ga stvarno ispaljujem, pokusao me jos dodatno prevariti a onda sam da zacinim pricu dala naslutiti koliko zapravo ustedjenog novca imam. Uzivala sam u reakciji koliko ga je uzbudila ideja da jos nesto zgrabi za sebe pa mi je poceo davati prijedloge kako bismo trebali skupa pokrenuti biznis itd itd itd. Ponasala sam se kao da sam zainteresovana i rekla da cu razmisliti o raznim idejama u sta BISMO mogli ULOZITI moj novac i onda sam isparila :lol:
Ne pisem ovo da bih se nesto zalila nego samo navodim vlastiti primjer iskustva s muskarcem koji trazi zenu da ga izdrzava na ovaj nacin kako sam opisala.
To su te parazitske vrste ljudi (muskaraca i zena) kojima je mrsko nos pročačkat a kamoli šta radit .... na takve je suvišno trošit riječi ....
SaraFina

#63 Re: Muške sponzoruše

Post by SaraFina »

edo_79 wrote:
SaraFina wrote: Gdje nadje Sulju i Hurem kao uzore modernog sponzorstva molim te lijepo?

Pa ako vi trčite za djedicama sa kešićem, zašto i mi nebi za tetama ..... mi bi barem keširali svoju ''snagu'' a vama opet valja tražit mladog zagonđiju jer se čičici samo kosa na glavi može dić (pod uslovom da je ima) :lol:
Kakve djedice?

Rintam svaki i dan a vjerujem tako i sve prosječne cure.

Pazi nešto .. Da bi zene bile sponzoruše moraju biti ili glupe ili totalno ljigavog karaktera. A tako i muški. Moraju i jedni i drugi biti spremni preko mnogo toga preci ..

Mene lično moj izabranik moraće recimo voljeti. Nema tih para koje bi mogle moj temperament kupiti ili kontrolirati :D
SaraFina

#64 Re: Muške sponzoruše

Post by SaraFina »

dobar osjecaj wrote:

Djeluješ kad te čitam prilično razborito, otresito i inteligentno.
Vjerujem da svi imamo slabosti. Ti si svoju platila. Što rekao Edo na takve mufljuze ne vrijedi trošiti riječi.
Neka si mu dodatno uzburkala emocije. Pravo!
edo_79

#65 Re: Muške sponzoruše

Post by edo_79 »

SaraFina wrote: Kakve djedice?

Rintam svaki i dan a vjerujem tako i sve prosječne cure.

Pazi nešto .. Da bi zene bile sponzoruše moraju biti ili glupe ili totalno ljigavog karaktera. A tako i muški. Moraju i jedni i drugi biti spremni preko mnogo toga preci ..

Mene lično moj izabranik moraće recimo voljeti. Nema tih para koje bi mogle moj temperament kupiti ili kontrolirati :D
Pa kad ti ideš u krajnosti idem i ja ..... govorimo ono ŠBB KBB .... ja lično se nemogu nikako zamisliti u toj roli sponzoruše jer nisam navikao da mi se daje. Rahatniji sam kad zapljujem u šake i zaradim sam, ha ya.

A što se tiče moje izabranice. Meni dosta da bude o sebi i pri sebi, da ima razumijevanja, i da joj nije mrsko radit, skupa samnom. Ti ako misliš s nekim živit i porodicu osnivat, onda moraš naći načina da kontrolišeš sama svoj temperament jer ako ne budeš mogla dabogda da bude šta od ove tvoje priče .....
dječak sa šibicama

#66 Re: Muške sponzoruše

SaraFina wrote:
dječak sa šibicama wrote:Pa ja je ne bih iskoristavao, zato trazim neku sa puuuuuno para, moji zahtjevi su skromni taman toliko da ona u toj svojoj punoci, nebi ni osjetila tih par stotina tisuca koje bi meni poklonila :trep:

Fakat! Ja sam navela mogućnosti pod tri tačke a ti se očituj koja vrsta ti najbolje odgovara!

Ja mislim da si nekako tip za starije dobro situirane dama i da momkuješ do četrdesete :D
Pa... meni je svejedno, samo neka... ima... puno para :oops: :lol: :lol:
thea

#67 Re: Muške sponzoruše

Post by thea »

ima svasta u basti
edo_79

#68 Re: Muške sponzoruše

Post by edo_79 »

dječak sa šibicama wrote: Pa... meni je svejedno, samo neka... ima... puno para :oops: :lol: :lol:
Para vrti tamo gdje burgija nemože :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#69 Re: Muške sponzoruše

SaraFina wrote: Mene lično moj izabranik moraće recimo voljeti. Nema tih para koje bi mogle moj temperament kupiti ili kontrolirati :D
Uf uf uf uf uf... oprosti, ja to onako za sebe...

Vjerujem da ne postoji muskarac, govorim o iskusnim muskarcima ne klincima, koji se u zivotu nije osvjedocio da ta zenska prica o "ljubavi kao sustini, nema tih para koje bla bla bla" pije vode do prvog financijskog problema.

Bez zezanja sad pisem.

I ja volim da se bacam u sanjarske price o ljubavi, romantici, setnjici uz rijeku i drzanju za rukice, sutiranju kestenja i njenom smijehu dok joj pricam najnoviji vic, trcanju kroz polje cvijeca i zagrljaju sa okretom od 360 stepeni... ali to je samo prica.
dječak sa šibicama

#70 Re: Muške sponzoruše

thea wrote:ima svasta u basti
Gdje si ti, ljepotice.
supercali

#71 Re: Muške sponzoruše

Post by supercali »

Onda cu svog zvati dolar :)
edo_79

#72 Re: Muške sponzoruše

Post by edo_79 »

dječak sa šibicama wrote:
SaraFina wrote: Mene lično moj izabranik moraće recimo voljeti. Nema tih para koje bi mogle moj temperament kupiti ili kontrolirati :D
Uf uf uf uf uf... oprosti, ja to onako za sebe...

Vjerujem da ne postoji muskarac, govorim o iskusnim muskarcima ne klincima, koji se u zivotu nije osvjedocio da ta zenska prica o "ljubavi kao sustini, nema tih para koje bla bla bla" pije vode do prvog financijskog problema.

Bez zezanja sad pisem.

I ja volim da se bacam u sanjarske price o ljubavi, romantici, setnjici uz rijeku i drzanju za rukice, sutiranju kestenja i njenom smijehu dok joj pricam najnoviji vic, trcanju kroz polje cvijeca i zagrljaju sa okretom od 360 stepeni... ali to je samo prica.
Lično na svojoj koži ovo osjetio ..... Kod mene je bio slučaj da je naletio ''lovaran'' lik i to i bi .....
SaraFina

#73 Re: Muške sponzoruše

Post by SaraFina »

edo_79 wrote:
Pa kad ti ideš u krajnosti idem i ja ..... govorimo ono ŠBB KBB .... ja lično se nemogu nikako zamisliti u toj roli sponzoruše jer nisam navikao da mi se daje. Rahatniji sam kad zapljujem u šake i zaradim sam, ha ya.

A što se tiče moje izabranice. Meni dosta da bude o sebi i pri sebi, da ima razumijevanja, i da joj nije mrsko radit, skupa samnom. Ti ako misliš s nekim živit i porodicu osnivat, onda moraš naći načina da kontrolišeš sama svoj temperament jer ako ne budeš mogla dabogda da bude šta od ove tvoje priče .....
Ja sam za kompromis, imam visoku stopu tolerancije prema dragim i voljenim. Ali sam i ponekad teška. U tim situacijama trebala bi znači nekog sa bezuvjetnom ljubavi a ne lovom.
Misliš ostaću ono što zovu u narodu " stara cura "?
Pa nije ni to najcrnje što se jednoj zeni moze dogoditi :D
supercali

#74 Re: Muške sponzoruše

Post by supercali »

Dobar osjecaj ajmo ja i ti da budemo u vezi i da pokrenemo biznis :D
edo_79

#75 Re: Muške sponzoruše

Post by edo_79 »

SaraFina wrote:Ja sam za kompromis, imam visoku stopu tolerancije prema dragim i voljenim. Ali sam i ponekad teška. U tim situacijama trebala bi znači nekog sa bezuvjetnom ljubavi a ne lovom.
Misliš ostaću ono što zovu u narodu " stara cura "?
Pa nije ni to najcrnje što se jednoj zeni moze dogoditi :D
I onda se pitaju cure što su same, što im niko ne prilazi, što je ovo, što je ono. S tim načinom razmišljanja ćeš fakat postat ''stara cura''......

Imaš li 60 kila ... da vidim kolk'o si teška :mrgreen:
Post Reply