Politička budućnost Martina Raguža ?

Hafis

#51 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by Hafis »

Ma kakvo hlađenje.
To je Leclerc, otprije registriran kao croatofob, tako da ga nitko ne uzima ozbiljno kad su te teme u pitanju. Jednostavno, čovjek ima potrebu da odapne barem jednu otrovnu strelicu, i to je jače od njega, a možda bi i on volio da nije tako.

Ne znam koliko si upućen u somatska zbivanja unutar čovjekovog mentalnog sklopa, ali da pojednostavim: ponašaj se kao da nisi pročitao :)
SaraFina

#52 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by SaraFina »

Martina Raguza treba ostaviti kao opciju, koja bi nakon neuspjeha za ove četiri godine i potopa Čovićeve politike, mogla posluziti kao dugorocnije rješenje HR pitanja.

Dakle ne odvajati ga od umjerenih HR glasača koji ne prizeljkuju HR federalnu jedinicu i Stolni Grad.
Raguz i devedesetka mogli bi ostati umjerena opcija a ipak fleksibilnija i sklonija bošnjačkom biračkom tijelu, zeljama, mogućnostima i sl.

Bez obzira na njegovu političku prošlost Bošnjacima nije u interesu ni zajednički nastup HDZ-ova. Kao ni zajednički nastup SDS-a i SNSD-a.
Tu se svakako treba ostaviti neutralna opcija za mogućnost političkog " koketiranja"
Sarkazam

#53 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by Sarkazam »

Hafis wrote:Ma kakvo hlađenje.
To je Leclerc, otprije registriran kao croatofob, tako da ga nitko ne uzima ozbiljno kad su te teme u pitanju. Jednostavno, čovjek ima potrebu da odapne barem jednu otrovnu strelicu, i to je jače od njega, a možda bi i on volio da nije tako.

Ne znam koliko si upućen u somatska zbivanja unutar čovjekovog mentalnog sklopa, ali da pojednostavim: ponašaj se kao da nisi pročitao :)
Tako je, pomenutog na ignore.
Hafis

#54 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by Hafis »

SaraFina wrote:Martina Raguza treba ostaviti kao opciju, koja bi nakon neuspjeha za ove četiri godine i potopa Čovićeve politike, mogla posluziti kao dugorocnije rješenje HR pitanja.

Dakle ne odvajati ga od umjerenih HR glasača koji ne prizeljkuju HR federalnu jedinicu i Stolni Grad.
Raguz i devedesetka mogli bi ostati umjerena opcija a ipak fleksibilnija i sklonija bošnjačkom biračkom tijelu, zeljama, mogućnostima i sl.

Bez obzira na njegovu političku prošlost Bošnjacima nije u interesu ni zajednički nastup HDZ-ova. Kao ni zajednički nastup SDS-a i SNSD-a.
Tu se svakako treba ostaviti neutralna opcija za mogućnost političkog " koketiranja"
Nije nitko od Hrvata glasao za Raguža zato što je on navodno protiv treće (izborne) jedinice ili što je ''umjeren'', već iz razloga što mu je Čovića i ekipe preko glave...malverazije, korupcija, rodijaštvo, nepotizam, bogaćenje.

Masa mojih poznanika koji su po pitanju trećeg kudikamo tvrđi i radikalniji po tom stavu od mene, simpatizeri su i glasači HDZ90 upravo iz tih razloga koje sam naveo.

Nikako mi nije jasno tko vas tim glupostima i dezinformacijama filuje pa da mislite da je Raguževo glasačko tijelo ''liberalnije'' po tom pitanju. Raguž je solo igrač, koji je bio samo prilagodio priču izbornom trenutku.

Što se tiče ''koketiranja'', bolje je i ne pomišljati na takve mogućnosti, barem ne sada. Tako je kako je i mora se praviti pita od materijala kojeg najviše ima. Kao da je netko i ovdje oduševljen bošnjačkim izborom svojih predstavnika.
Stjui

#55 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by Stjui »

dUm wrote:
Fašizam par excellence
Ako ovo nije za hlađenja neznam šta je?! :run:

:shock: :lol:
Hafis wrote:Ma kakvo hlađenje.
To je Leclerc, otprije registriran kao croatofob, tako da ga nitko ne uzima ozbiljno kad su te teme u pitanju. Jednostavno, čovjek ima potrebu da odapne barem jednu otrovnu strelicu,
a vi ste ih odapeli manje-više 5000. :)
Sarkazam wrote: Tako je, pomenutog na ignore.
pa zašto dolazite na ovaj forum? dođete i sve nas stavite na ignore :lol: :lol: :lol: možete jedan drugog tako tapšati po leđima i na onoj vašoj hali od foruma...ha ja
Last edited by Stjui on 17/10/2014 17:05, edited 1 time in total.
Hafis

#56 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by Hafis »

O kolega Karkin :)
Kojim dobrom ?
SaraFina

#57 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:Martina Raguza treba ostaviti kao opciju, koja bi nakon neuspjeha za ove četiri godine i potopa Čovićeve politike, mogla posluziti kao dugorocnije rješenje HR pitanja.

Nije nitko od Hrvata glasao za Raguža zato što je on navodno protiv treće (izborne) jedinice ili što je ''umjeren'', već iz razloga što mu je Čovića i ekipe preko glave...malverazije, korupcija, rodijaštvo, nepotizam, bogaćenje.

Masa mojih poznanika koji su po pitanju trećeg kudikamo tvrđi i radikalniji po tom stavu od mene, simpatizeri su i glasači HDZ90 upravo iz tih razloga koje sam naveo.
Nikako mi nije jasno tko vas tim glupostima i dezinformacijama filuje pa da mislite da je raguževo glasačko tijelo ''liberalnije'' po tom pitanju. Raguž je solo igrač, koji je bio samo prilagodio priču izbornom trenutku.

Što se tiče ''koketiranja'', bolje je i ne pomišljati na takve mogućnosti, barem ne sada. Tako je kako je i mora se praviti pita od materijala kojeg najviše ima. Kao da je netko i ovdje oduševljen bošnjačkim izborom svojih predstavnika.

Kao što rekoh bitan je raskol medju HDZ-ovima. Što Martin misli ili njegovo biračko tijelo irelevantno je za nas Bošnjake. Koalicije i udio u vlasti se ne dijeli po mišljenjima ili zaslugama.

Nego malverzacijama ( uhljebiti politički kadar, prisvojiti što veći dio " drzavnih firmi " i sl )

Zato treba ostaviti mogućnost da visi u zraku kako to Martin za četiri godine moze dobiti kad se Čović pokaze kao neuspio projekat. A evidentno je da će se pokazati.
Malo vam je krenuo valjati šupljake o reviziji koje Helez poništio, malo će o Federalnoj izbornoj jedinici, pa onda o TV kanalu.

Red ovoga, onoga pa red reklama :D

Navikli ste!

Uglavnom sad baciti mamac Martinu i devedesetki kako mogu dobiti Konto bošnjačkih glasova za četiri godine Covićevu poziciju i opet konja za trku osigurati.

Ne vidim što je nejasno tu?
Hafis

#58 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by Hafis »

SaraFina
Kao što rekoh bitan je raskol medju HDZ-ovima. Što Martin misli ili njegovo bitačko tijelo irelevantno je za nas Bošnjake. Koalicije i udio u vlasti se ne dijeli po mišljenjima ili zaslugama.

Nego malverzacijama ( uhljebiti politički kadar, prisvojiti što veći dio " drzavnih firmi " i sl )

Zato treba ostaviti mogućnost da visi u zraku kako to Martin za četiri godine moze dobiti kad se Čović pokaze kao neuspio projekat. A evidentno je da će se pokazati.
Malo vam je krenuo valjati šupljake o reviziji koje Helez poništio, malo će o Federalnoj izbornoj jedinici, pa onda o TV kanalu.
Red ovoga, onoga pa red reklama :D
Navikli ste!

Uglavnom sad baciti mamac Martinu i devedesetki kako mogu dobiti Konto bošnjačkih glasova za četiri godine Covićevu poziciju i opet konja za trku osigurati.

Ne vidim što je nejasno tu?
Lijepo je vidjeti dobro odgojene forumaše koji na forumu persiraju sugovornika :) Pa ću i ja u tom duhu.
Džaba vam se nadati kombinacijama s Martinom za 4 godine jer će se najvažnije stvari odigravati u ovom mandatu.
Ali, mislim lijepo je kad mislite na budućnost i slažem se da se potrudite da Martinu nekako, kako kažete ''baciti mamac'' i ''ostaviti mogućnost da visi u zraku'' . Samo da se ne presuši...možda nadolazeće zime budu hladnije.
SaraFina

#59 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by SaraFina »

Navikao je Bošnjo na rahat patnju :D
Ništa VI ne brinite.

Vama u Hercegovini ionako je klima povoljnija. Nemate dakle razloga za brigu.
Sve snage usmjerite skupa sa Čovićem da riješite rupu u izbornom zakonu :D

Ako vam je ne riješi za ovaj mandat ode on u Makarsku i uzivati u hacijendi u Mostaru ..

A onda ćemo se opet vratiti na majorizaciju.
Hafis

#60 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by Hafis »

SaraFina wrote:Navikao je Bošnjo na rahat patnju :D
Znam, i drago mi je k'o da sam i ja :)
SaraFina

#61 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:Navikao je Bošnjo na rahat patnju :D
Znam, i drago mi je k'o da sam i ja :)

Pa ti se mozeš pohvaliti isto :D

Ima pozitive tu i mjesta vjeruj mi. Osam godina Komšića nije malo!

Reci slobodno " neka mi se Čović 4 godine javlja iz stolnog grada, pa neka me opet osam majoriziraju"

Vidiš pozitive!
Hafis

#62 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by Hafis »

Svaka ti je k'o iz musafa :)
Nema se tu što više nadodati.
SaraFina

#63 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by SaraFina »

Hafis wrote:Svaka ti je k'o iz musafa :)
Nema se tu što više nadodati.
;-)

Drago mi je da sam ti unijela vedrinu u sumornu svakodnevnicu.
Hafis

#64 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by Hafis »

A žensko?! Dobro si prošla.

U redu može rasprava, samo nema zaljubljivanja.
SaraFina

#65 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by SaraFina »

Hafis wrote:A žensko?! Dobro si prošla.

Ne volim ti ja podvojene ličnosti Hafise. Jeste da se lijepe na mene, imala sam i profesionalnu deformaciju. Ali s tim je gotovo.

:izet:
Hafis

#66 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by Hafis »

SaraFina wrote:

Ne volim ti ja podvojene ličnosti Hafise. Jeste da se lijepe na mene, imala sam i profesionalnu deformaciju. Ali s tim je gotovo. :izet:
Eto vidiš, isti nas belaj tare - lijepe se i za mene, imam profesionalnu deformaciju, samo s razlikom što u mene s tim nije gotovo :)

I veliš majoriziranje do jaja, uz rahat patnju dabome.
Što kaže onih 300-400 000 nezaposlenih gorika. Kakvo je njihovo mišljenje o toj daljnoj rahat patnji, a sve u svezi tih planova s Ragužom i sušenjem na zraku?
It_is_a_Leclerc

#67 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by It_is_a_Leclerc »

dUm wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
starmo wrote:vi nikako da shvatite da hrvatski narod galasa za hdz, manje više iz razloga jer smatra da je ugrožen od strane bošnjačkih stranaka ia da će se spasiti glasujući za hdz (nerasipanje glasova) a ne zato što je hdz dobar izbor.

drugi manji dio hrvata glasa za hdz 1990 ne zato što je hdz1990 dobar nego zato što mrzi hdz-ovo jednoumlje i totalitarni koruptivni režim u dijelovima gdje vlada hdz.

jedini lijek je nekakav oblik hrvatske izorne jedinice u kojem bi hrvati mogli birat svog stranačkog predstavnika a dotad, sve je isto k'o i lani...

LP
To nije naš problem. Hrvati izbornu jedinicu neće dobiti. I što prije se okane toga, mogu dobiti sagovornika u Bošnjacima. Dok god to pitanje odnekud viri, Bošnjaci će spriječavati svaki pokušaj da se hrvatska nacionalna prava provedu u djelo.
Fašizam par excellence
Ako ovo nije za hlađenja neznam šta je?! :run:
Jašta je. Nek' škola u Stocu nije fašizam, pa nek' ide sve u vraga. ;)

Dakle, da ponovim. Dokle god HDZ BiH kao primarni nacionalni interes BIH navodi fragmentaciju države, uvođenje novog prostora na kome je moj, bošnjački narod, ono što danas jeste u RS-u, dokle god hrvatska politika svoje nacionalne interese definira kao dvije škole pod jednim krovom, kao "Aluminij" u kome ne rade Bošnjaci, a istovremeno ga finansiraju, dokle god se pod pojmom nacionalna prava bh. Hrvata kriju - šurovanje s Dodikom s ciljem vaskrsenja Herceg Bosne, vjerujte da će ta i takva prava imati neprijatelje u milion i po' Bošnjaka, dok je svijeta ;)

Što se Hafisa i njegove, tragično promašene dijagnoze, samo mu mogu reći da se slažem s njim, i da bi bilo vrlo lijepo, osvježavajuće takoreći kad bi me, po vlastitom savjetu, prvi on počeo ignorisati, a ne bauljati za mnom po svim temama i tražiti dokaze nekakvoj kroatofobiji, te svaki moj post iznova citirati.
Hafis

#68 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by Hafis »

Haj'd prošetaj malo, vidiš da pričam s djevojkom o ozbiljnijim stvarima :)
SaraFina

#69 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:

Ne volim ti ja podvojene ličnosti Hafise. Jeste da se lijepe na mene, imala sam i profesionalnu deformaciju. Ali s tim je gotovo. :izet:
Eto vidiš, isti nas belaj tare - lijepe se i za mene, imam profesionalnu dezinformaciju, samo s razlikom što u mene s tim nije gotovo :)

I veliš majoriziranje do jaja, uz rahat patnju dabome.
Što kaže onih 300-400 000 nezaposlenih gorika. Kakvo je njihovo mišljenje o toj daljnoj rahat patnji, a sve u svezi tih planova s Ragužom i sušenjem na zraku?
Čuvajte nam BiH! Tako rekoše! Ne dijelite je! Nama kako bude.

Šta će? Nemaju HR putovnica pa da čekaju da se akoBogda iduće godine otvori trzište rada u EU.
Kao što rekoh kako god okreneš u povoljnijem ste polozaju kratkoročno a Bošnjaci dugoročno :izet:
Hafis

#70 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by Hafis »

To jest, i golf 2 je dugoročno bolje vozilo od kratkoročnog audija, čak i manje troši, i djelovi su mu jeftiniji do bola, neuništiv faktički, samo ja sam se ipak odredio za kratkoročno bolje vozilo, pa što bi bi - prisililo me.
SaraFina

#71 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by SaraFina »

Hafis wrote:To jest, i golf 2 je dugoročnobolje vozilo od Audija, čak i manje troši, i djelovi su mu jeftiniji do bola, neuništiv faktički, samo ja sam se ipak odredio za kratkoročno bolje vozilo, pa što bi bi - prisililo me.

Što baš Golf dvojka?

Imaš oldtajmere za poredjenje? Nemoj nas vraćati u komunizam :D
Evo nemoj oldtajmere..Uzmi Mercedes 123 i taj Audi. Pa ćeš vidjeti što je isplatnije i kad su dijelovi i kad je odrzavanje u pitanju.
A sigurnost skoro pa ista :D
Hafis

#72 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by Hafis »

Objektivno, u ovoj raspravi, tj. slučaju, ipak je mnogo primjerniji golf 2.
Prolazio i vidio :)
RahatHurmašica

#73 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by RahatHurmašica »

hafisaga se nešto raspisao. Da nije stigla svježa isporuka artana?
Last edited by RahatHurmašica on 24/01/2015 10:25, edited 1 time in total.
SaraFina

#74 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by SaraFina »

Hafis wrote:Objektivno, u ovoj raspravi, tj. slučaju, ipak je mnogo primjerniji golf 2.
Prolazio i vidio :)

Kako ti mozeš dati objektivnu ocjenu kad si učesnik u ovoj raspravi? Pojasni molim te taj mozdani dribling :izet:
SaraFina

#75 Re: Politička budućnost Martina Raguža ?

Post by SaraFina »

RahatHurmašica wrote:hafisaga se nešto raspisao. Da nije stigla svježa isporuka artana?
Inače, ide li taj treći? I kako sada stvari stoje sa majorizacijom?

Upravo je potpisao osam godina majorizacije a da mu se Čovke sledećih četiri javlja iz Stolnog i Makarske!

Čudni su putevi gospodnji!
Post Reply