Novi predsjednik SDP BiH
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#51 Re: Novi predsjednik SDP BiH
jedno je šta mi sa strane mislimo a nešto sasvim drugo kako ko od ovih likova koje pominjete stoje unutar stranke
možda najveće šanse da zamjene Prolaznika imaju Lidija Korać ili Damir Hadžić
i to će biti plafon promjena koej se tamo mogu desiti...ako se uopće i to desi jer mislim da će Prolaznik vrlo rado ući sa SDA u vlast i homogenizirati "drugove"
i to će biti plafon promjena koej se tamo mogu desiti...ako se uopće i to desi jer mislim da će Prolaznik vrlo rado ući sa SDA u vlast i homogenizirati "drugove"
-
backy
#52 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Komsic bi mogao izgleda ako je istina ove informacije za ujedinjene ljevicarskih stranaka
- supercali
#53 Re: Novi predsjednik SDP BiH
moja zelja bi bila bogicevic al to je cini mi se neostvarivo
- Better Man
#54 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Bogi bio najidealnija ličnost, jer je gromada od čovjeka i jedan od najvećih heroja ove zemlje. Jedini problem bi mogao biti njegovo zdravlje, jer je imao nekih problema. Komplet predsjedništvo, glavni odbor i sl., treba bejzbol palicom protjerati i zabraniti im pristup prostorijama partije i onemogučiti da bilo šta odnesu i da mogu raspolagati novcerm i imovinom partije.
- Better Man
#55 Re: Novi predsjednik SDP BiH
JoseMujica wrote:jedno je šta mi sa strane mislimo a nešto sasvim drugo kako ko od ovih likova koje pominjete stoje unutar stranke
Nema šanse, jer bi tek tada SDP nestao trajno sa političke scene.
- JoseMujica
#57 Re: Novi predsjednik SDP BiH
nema šanse za nas posmatrače sa strane, ali ponavljam još jednom sasvim drugačije kotiraju svi pomenuti likovi unutar stranke, a predsjednika ne biramo mi nego stranački kongres.Better Man wrote:JoseMujica wrote:jedno je šta mi sa strane mislimo a nešto sasvim drugo kako ko od ovih likova koje pominjete stoje unutar stranke
Jebe se njima šta neko van stranke misli o tome...bitka je za nekretnine
- cpu_fan
#58 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Vidi se da je energičan, može više zahvatiti od aktuelnog predsjednika. Ko ne vjeruje nek vidi imanje u Faletičima. Ima više betona nego na čitavom Alipašinom. Sve po zakonu !karanana wrote:ministar hadzic. mlad, energetican, iskusan....
- iz dna duše
#59 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Pa neka se njima, to što si rekao, ali i nama takodje pa ih necemo i dalje birati, pa jos malo nece preci ni izborni prag...JoseMujica wrote:nema šanse za nas posmatrače sa strane, ali ponavljam još jednom sasvim drugačije kotiraju svi pomenuti likovi unutar stranke, a predsjednika ne biramo mi nego stranački kongres.Better Man wrote:JoseMujica wrote:jedno je šta mi sa strane mislimo a nešto sasvim drugo kako ko od ovih likova koje pominjete stoje unutar stranke
Jebe se njima šta neko van stranke misli o tome...bitka je za nekretnine
- JoseMujica
#60 Re: Novi predsjednik SDP BiH
naravno...sami će sebe marginalizirati i odstraniti
ja realno ne očekujem nekre goleme promjene tu....čak me ne bi čudilo da se Prolaznik ušlihta u vladajuću koaliciju, uhljebi par najglasnijih insajdera i nastavi ko da se ništa nije desilo.
ja realno ne očekujem nekre goleme promjene tu....čak me ne bi čudilo da se Prolaznik ušlihta u vladajuću koaliciju, uhljebi par najglasnijih insajdera i nastavi ko da se ništa nije desilo.
- tandmand
#61 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Denis Bećirović mi djeluje kao jedini korektan i pristojan u SDPu.
Ipak mislim da je za buducnost socijaldemokratije u BiH najbolja opcija samoraspustanje SDPa,
prije svega zbog veleizdaje ogromnog broja biraca kojim su im dali svoj glas na proslim izborima.
SDP je stranka koja se ne uklapa vise ni u jedan ideoloski obrazac i vise lici na organizacije tipa "kreditna hobotnica".
Ipak mislim da je za buducnost socijaldemokratije u BiH najbolja opcija samoraspustanje SDPa,
prije svega zbog veleizdaje ogromnog broja biraca kojim su im dali svoj glas na proslim izborima.
SDP je stranka koja se ne uklapa vise ni u jedan ideoloski obrazac i vise lici na organizacije tipa "kreditna hobotnica".
- branimir stulic
-
VjecitiStudent
#63 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Biene Maya wrote:Neki portali su vec objavili, da se vec sprema potpuno ujedinjenje svih socijal-demokrata. Navodno, razgovori se vode iza zatvorenih vrata. A tu spadaju: SDP, SDU, Nasa stranka i na kraju Demokratska fronta. Vidjecemo koliko ima istine u svemu tome. Ujedinjene partije bit ce sve SDP BiH.
Što je babi milo ...
- JoseMujica
#64 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Rumenko je baš pravi socijaldemokrata, radnik i marksista

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#65 Re: Novi predsjednik SDP BiH
baš kao i gašenje SDP-a.VjecitiStudent wrote:Biene Maya wrote:Neki portali su vec objavili, da se vec sprema potpuno ujedinjenje svih socijal-demokrata. Navodno, razgovori se vode iza zatvorenih vrata. A tu spadaju: SDP, SDU, Nasa stranka i na kraju Demokratska fronta. Vidjecemo koliko ima istine u svemu tome. Ujedinjene partije bit ce sve SDP BiH.![]()
![]()
![]()
Što je babi milo ...
zaboravlja se stranačka infrastruktura, i takvo osipanje se teško može desiti. pa jednoj SBiH je bilo potrebno nekoliko izbornih ciklusa da postane marginalna.
kako sam skeptik, tako ne vjerujem u neko procvjetavanje i fantastično ozdravljenje SDP-a iznutra. ono što ih može, i što će ih vjerovatno vratiti, jeste razočarenje u DF (ako odu u vlast) i vraćanje sjećanja na sav jad koji nam je svima zadao SDA. uz novog predsjednika i nekoliko novih ključnih faca... eto ga... ribrending.
do novog razočarenja
-
Nikola Testa
#66 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Svetozar Pudarić
- madner
#67 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Zavisi uveliko od DFa no SDP ima par prednosti nad ostalim strankama i ne moze se porediti sa SBiH. Umrezenost, clanstvo, akademija, forum mladih, kirija itd...
Da su potrebni rezovi, potrebni su.
Da su potrebni rezovi, potrebni su.
- JoseMujica
#68 Re: Novi predsjednik SDP BiH
eto njih 2022-e kaki god da budu
-
dječak sa šibicama
#69 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Savrsen kandidat za predsjednika ovakvog SDP BiH.JoseMujica wrote:Rumenko je baš pravi socijaldemokrata, radnik i marksista
- madner
#70 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Evo ja predlazem druga Mujicu za novog preCjednika, malo je radikalan, odbija dosta ovih umjerenih glasaca no 150 000 je minimalni minimum sa njim. 
- GandalfSivi
#71 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Dok god je mladji od 40 godina...
- JoseMujica
#72 Re: Novi predsjednik SDP BiH
kakav ja i stranke il bi mene oni ubili il ja par njih(a)
od govana se pita ne pravi
od govana se pita ne pravi
- sebija
#73 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Odličan prijedlog.itekako wrote:Svetozar Pudaric
To je već sto puta rečeno, čovjek je lošeg zdravlja i ne želi da se bavi politikom, a od ideje SDP-a nikad nije odustao. Svakako da bi bio odličan izbor, ali nažalost od toga nema ništa.al_akhisari wrote:po meni, najbolje rješenja za sdp bi bio "povratak" gospodina bogića bogićevića,
Još jedan dobar prijedlog.reis1 wrote:Slavisa Sucur.
Nije loše.JoseMujica wrote:Lidija Korać ili Damir Hadžić
To bi jedino moglo spasiti socijaldemokratiju i uz Zlatkov odlazak poslati SDA trajno na smetljište. Mislim da ovo nije neostvarivo jer bi svi imali koristi od toga, a najviše mi koji glasamo i želimo promjenu stanja u državi.Biene Maya wrote:Neki portali su vec objavili, da se vec sprema potpuno ujedinjenje svih socijal-demokrata. Navodno, razgovori se vode iza zatvorenih vrata. A tu spadaju: SDP, SDU, Nasa stranka i na kraju Demokratska fronta. Vidjecemo koliko ima istine u svemu tome. Ujedinjene partije bit ce sve SDP BiH.
- raskopusa
#74 Re: Novi predsjednik SDP BiH
+ 1. brat srbin.prelivoda wrote:Svetozar Pudarić
- skupljac_zeljeza
#75 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Peđa na drugoj temi ovo demantovao. Bar što se tiče NS-a.sebija wrote:To bi jedino moglo spasiti socijaldemokratiju i uz Zlatkov odlazak poslati SDA trajno na smetljište. Mislim da ovo nije neostvarivo jer bi svi imali koristi od toga, a najviše mi koji glasamo i želimo promjenu stanja u državi.Biene Maya wrote:Neki portali su vec objavili, da se vec sprema potpuno ujedinjenje svih socijal-demokrata. Navodno, razgovori se vode iza zatvorenih vrata. A tu spadaju: SDP, SDU, Nasa stranka i na kraju Demokratska fronta. Vidjecemo koliko ima istine u svemu tome. Ujedinjene partije bit ce sve SDP BiH.