try itHenry Chinaski wrote: Google translate?
Vracanje bivse, da ili ne ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Walther
#51 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
- dječak sa šibicama
#52 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
ako sam ja dobro shvatio, Walther je kupio ovcu ali mu podvalili ovna?
-
bang and blame
#53 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
dječak sa šibicama wrote:Mozda si malo pretjerao sa cvijecem?
Zene, bar po mom iskustvu, cesto ni same ne znaju sta hoceako si previse pazljiv, problem je u tome "previse"... ako nisi pazljiv, onda je problem u onome "nisi".
Nadji neku sredinu, jebiga
Sta da radis, takve su kakve su, ocekuju od nas da ih cijelog zivota iznenadjujemo necim novim, i odusevljavamo, i iznova osvajamo, i dajemo im do znanja koliko su nam bitne u zivotu. A cvijece kupuj samo za 8. mart
Naravno, nisu sve zene iste, ali eto, neka zajednicka crta vecini zena.
Mozda ona zeli da trckaras oko nje, a mozda ne zeli, mozda joj nedostajes ali zna da je zeznula i sad je sramota povuci prvi potez, ko zna. Mozda se ona nije ni ohladila, vec je pomislila "ovo je previse, daleko je, ne mogu se ja stalno rastajati od njega", ko to zna prijatelju. Pitaj je "sta ti zelis od mene?". Te neke igrice toplo hladno, slike bijelo, pola cijelo, to je za klince.
Nekako me zivot naucio da je najbolje ici direktno, pa bar znas na cemu si. Ako i nakon direktnog pitanja nastavi shush mush politiku, ni tamo ni amo, onda znas da nema svrhe.
-
prog321
#54 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
Ovaj djecak mi zvuci kao djevojcica. Je li ja jedini imam taj dojam ? 
- MeSko Hz
#55 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
Hahaha sve je moguće , imalo bi logike da je djevojčicaprog321 wrote:Ovaj djecak mi zvuci kao djevojcica. Je li ja jedini imam taj dojam ?
- Big Ang
#56 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
Nije djevojčica, dječak je 
- sheilak
#57 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
potencijalni piroman. 
- dječak sa šibicama
#58 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
Neshvacen u ovom surovom svijetu...
- MeSko Hz
#59 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
Hahahah isto da je novorođenče pa govorimo koeg je spolaBig Ang wrote:Nije djevojčica, dječak je
-
sour cherry
#60 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
Izlevatila ga i sad bi drugu šansu nakon što ju je neki otpilio pa ti skontaj ko to želi.
- Zatamnjena stakla
#61 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
Bi' samo jednu vratio. Njemačka rulz!
Ove odavleee, nikad u svom životu. Žbljohe!
-
nightvision
#62 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
ovo je malo preostro receno, cak i za moje kriterije.Zatamnjena stakla wrote:Bi' samo jednu vratio. Njemačka rulz!
ali tu je to, u 5 deka razlike...
- Pobresita_Milica
#63 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
Objasnjeno!dječak sa šibicama wrote:Mozda si malo pretjerao sa cvijecem?
Zene, bar po mom iskustvu, cesto ni same ne znaju sta hoceako si previse pazljiv, problem je u tome "previse"... ako nisi pazljiv, onda je problem u onome "nisi".
Nadji neku sredinu, jebiga
Sta da radis, takve su kakve su, ocekuju od nas da ih cijelog zivota iznenadjujemo necim novim, i odusevljavamo, i iznova osvajamo, i dajemo im do znanja koliko su nam bitne u zivotu. A cvijece kupuj samo za 8. mart
Naravno, nisu sve zene iste, ali eto, neka zajednicka crta vecini zena.
Mozda ona zeli da trckaras oko nje, a mozda ne zeli, mozda joj nedostajes ali zna da je zeznula i sad je sramota povuci prvi potez, ko zna. Mozda se ona nije ni ohladila, vec je pomislila "ovo je previse, daleko je, ne mogu se ja stalno rastajati od njega", ko to zna prijatelju. Pitaj je "sta ti zelis od mene?". Te neke igrice toplo hladno, slike bijelo, pola cijelo, to je za klince.
Nekako me zivot naucio da je najbolje ici direktno, pa bar znas na cemu si. Ako i nakon direktnog pitanja nastavi shush mush politiku, ni tamo ni amo, onda znas da nema svrhe.
- Pobresita_Milica
#64 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
Muskarac se moze promijeniti zbog žene koju zavoli, ali nikako zena na silu ne moze promijeniti muskarca.Jokericious wrote:Kad si fin dosadan si i nisi zanimljiv. A zene isto vole da si umisle da ce promjeniti muskarca.
- insomnia78
#65 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
Zato samo treba ćerati po svom, radi ono sto se tebi radi i boli te kita
Pa trajalo ne trajalo, barem ces uzivati
Pa trajalo ne trajalo, barem ces uzivati
- Seoskivaralica
#66 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
Jesu vala većim brojem.Zatamnjena stakla wrote:Bi' samo jednu vratio. Njemačka rulz!
Čast pojedinim na forumu , koje imaju neki objektivan pogled na svijet ,
Ženski problem je rad ili mijenjanje izabranika....one u svakom muškarcu vide potencijalnog princa na bijelom konju , nešta mora imati od toga , bogatstvo , biti princ , ili konj....ugl.one će da upotpune sliku ZA DRUGE ŽENE.
Jbga nije svak isti ali generalno se lijepe za konja , valjda ga više treba mijenjati da upane u insansku suru.
I ONDA JARANICE KAŽU " jes ga istrenirala"
-
nightvision
#67 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
Jednostavno. Malo das, malo ne das... Dok ne nauci.sherbett wrote:da živim sto godina bit će mi enigma kako se to muškarca istrenira
-
oskarboy
#68 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
zene manipulisu muskarcima,musko kad voli ,onda stvarno voli i maximalno se trudi oko zene,dok zene kalkulisu,mjenjaju razmisljanja i raspolozenja.musko se oko zene istrosi materijalno i mentalno i na kraju dobije jedno veliko nista kao i ovaj momak sto je poceo temu.jarane dao si sve od sebe i opet joj to nije bilo dovoljno.nije ona jedina riba u moru.potrazi drugu ribu koja ce te cjenit i iskreno volit i kojoj neces bit rezerva. jebes jednosmjernu ulicu
- sve na kvadrat
#69 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
Osim psovanja,ostalo ti je sve na mjestu:oskarboy wrote:zene manipulisu muskarcima,musko kad voli ,onda stvarno voli i maximalno se trudi oko zene,dok zene kalkulisu,mjenjaju razmisljanja i raspolozenja.musko se oko zene istrosi materijalno i mentalno i na kraju dobije jedno veliko nista kao i ovaj momak sto je poceo temu.jarane dao si sve od sebe i opet joj to nije bilo dovoljno.nije ona jedina riba u moru.potrazi drugu ribu koja ce te cjenit i iskreno volit i kojoj neces bit rezerva. jebes jednosmjernu ulicu
- MeSko Hz
#70 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
Dobro razmisli brate , nisi ti ničija marioneta ...
-
daddy-kool
#71 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
Mazohistički pokušaj.lost90 wrote: Sta mislite o ovome, hoce li ispasti potez ocajnika ili bi vas vecina pozitivno reagovalo da neki bivsi momak uradi ovo ?
Em na daljinu, bez fizičkog kontakta?
Ništa bez fizičkog kontakta. U tvom slučaju bi možda to (fizički kontakt) jedino bilo interesantno neko kratko vrijeme.
-
Mutivoda
#72 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
M'RŠ!oskarboy wrote:zene manipulisu muskarcima,musko kad voli ,onda stvarno voli i maximalno se trudi oko zene,dok zene kalkulisu,mjenjaju razmisljanja i raspolozenja.musko se oko zene istrosi materijalno i mentalno i na kraju dobije jedno veliko nista
-
nightvision
#73 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
nightvision wrote:Jednostavno. Malo das, malo ne das... Dok ne nauci.sherbett wrote:da živim sto godina bit će mi enigma kako se to muškarca istrenira
Svakako, ali cuki valjda ne bi dala??? Ili mozda grijesim?sherbett wrote:da želim psa, nabavila bih si ga
- dječak sa šibicama
#74 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
A jel stvarno musko kad voli onda voli i maximalno se trudi, a zena kad voli kalkulise, mijenja raspolozenje, manipulise???
Recite mi da to nije istina, molim vas, jer u suprotnom postajem peder
Recite mi da to nije istina, molim vas, jer u suprotnom postajem peder
-
Jokericious
#75 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?
Istina. Uvijek vagaju i gledaju hoce li naici bolja prilika. Ukoliko se to desi, pocnu da traze mane kod partnera i na kraju se ubijede da trebaju da prekinu. Kad se prilika ispostavi kao losa slijedi kajanje.oskarboy wrote:zene manipulisu muskarcima,musko kad voli ,onda stvarno voli i maximalno se trudi oko zene,dok zene kalkulisu,mjenjaju razmisljanja i raspolozenja.musko se oko zene istrosi materijalno i mentalno i na kraju dobije jedno veliko nista kao i ovaj momak sto je poceo temu.jarane dao si sve od sebe i opet joj to nije bilo dovoljno.nije ona jedina riba u moru.potrazi drugu ribu koja ce te cjenit i iskreno volit i kojoj neces bit rezerva. jebes jednosmjernu ulicu