Uhapsiti Dodika!

KENJAC

#51 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by KENJAC »

Dje bijahu ovi kliks ratnici 92'.... Ih sad bi se Putin sa nama mariso oko Kijeva !
muzicar_iz_parka

#52 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by muzicar_iz_parka »

KENJAC wrote:Dje bijahu ovi kliks ratnici 92'.... Ih sad bi se Putin sa nama mariso oko Kijeva !
Meni je ipak najbolji onaj Holanđanin koji će nam poslati 300 tenkova ako dođe do kakvog belaja, ovi drugi su slabi.
Luca36

#53 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by Luca36 »

Ja se izvinjavam što vas prekidam u vašim prepucavanjima, ali samo
želim da vas vratim malo na temu a to je da ga (Dodika) treba uhapsiti i pokazati mu jednom da nije nedodirljiv kao što misli.
Prije dva dana Jutarnji list je počeo pisati o prijetnji preko granice i o tome kako Hrvatska mora biti spremna odgovoriti na te iste prijetnje pa su odmah pohapsili ovog Bosnića i ekipu.
Eh, isto tako ista ta SIPA treba biti spremna i spengati malo i Milorada čisto da demonstrira kako sistem i država uredno radi kao što su se svijetu pohvalili sa hapšenjem vehabija.

Treba svakako i Harisa, i Izetbegovića i sve ostale (Čovića) uhapsiti i upisati im to u biografije.
Luca36

#54 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by Luca36 »

A što se tiče prijetnji, on prijeti Ustavnom poretku BiH gdje se kaže da nema razdruživanja bez volje sva tri konstitutivna naroda u BiH. Meni kao Bošnjaku ovakav prijedlog i podjela ne odgovaraju.
Ni meni ne odgovara ovakva država i 20-ogodišnje zajebavanje naroda ali mi ne odgovora ni da srbima pripadne pola države, hrvatima više nego što im treba a nas Bošnjake da se sprca na nekih 20% BiH.
Šta je mislio Dodik sa ovim srbima u Federaciji? Ne misli valjda da ih nama ostavi kao jednakopravne u Federaciji? Neka ih povede sebi u RS.

Ako bi se i moralo podijeliti onda bi to moralo biti prema popisu od prije rata pa da vidimo koliko bi srbima slijedovalo teritorije, a koliko hrvatima i Bošnjacima. Naravno, trebalo bi ravnopravno podijeliti i industriju i prirodne resurse a ne ovako, srbima rafinerija i šume i rijeke, hrvatima hidrocentrale a Bošnjacima kurac.
webby-x

#55 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by webby-x »

Luca36 wrote:Ako bi se i moralo podijeliti onda bi to moralo biti prema popisu od prije rata pa da vidimo koliko bi srbima slijedovalo teritorije, a koliko hrvatima i Bošnjacima.
Otkud ova luda teorija da teritorije trebaš imati
koliko i postotaka stanovništva? Je li to znači da
bi Kinezima trebali dati cijeli kontinent?

:roll:
detroit-mercy

#56 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by detroit-mercy »

spacek wrote:pametnije bi bilo da mu se daje manje medijskog prostora.
covjek svaki dan smislja neku glupost da podigne tenzije u fbih.
dok je budala u fbih koji se pale na njegove izjave on ce imati uspjesnu politicku karijeru.
nazalost mediji u fbih besplatno mu daju medijski prostor za licnu promociju, a sad vec i za predizbornu kampanju!
kad bi ga mediji u fbih bojkotovali samo ovih mjesec dana pred izbore - vjerujte mi, on bi izgubio izbore!!!!
Jok, ovo je unutar-srpsku upotrebu. Dodo hoce da preuzme stafetnu palicu hardcore nacionaliste od SDSa :mrgreen: . Izbori se blize :mrgreen: .
parapet

#57 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by parapet »

kox wrote: Probaj najaviti mirnu pljačku banke pa javi kako prodje.
Nije moguce izvrsiti mirnu pljacku - rijec pljacka podrazumijeva upotrebu ili prijetnju upotrebe sile.
bingov buraz

#58 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by bingov buraz »

japin_mutapi wrote:jebo dodika
:thumbup:
mirsek

#59 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by mirsek »

parapet wrote:
Nije moguce izvrsiti mirnu pljacku - rijec pljacka podrazumijeva upotrebu ili prijetnju upotrebe sile.
Nije moguce izvrsiti mirnu protivustavnu secesiju - rijec secesija podrazumijeva upotrebu ili prijetnju upotrebe sile onima koji ne budu stali policiji na zamisljenoj granici secesionistickog entiteta.
Alahimanet braco secesionisti. :-)
muzicar_iz_parka

#60 Re: Uhapsiti Dodika!

Uvijek iste priče pred izbore. :D
mirsek

#61 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by mirsek »

Ukratko BIH je svacija ko naravno postuje njene zakone i ustav.
Ko hoce da se odrekne prava na cijelu BIH, misleci da ce tako dobiti pravo da ima samo svoj dio BIH taj se zajebao.
Taj se dobrovoljno odrekao samo svoga prava al neko drugi nije.

- Mozemo se boriti da svi budu ravnopravni na cijeloj teritoriji BIH.

- Mozemo se igrati i dijeljenja ali tada se mora napraviti postena podjela ili po prijeratnom modelu ili po sadasnjoj brojnosti naroda.
Naravno sve u okviru BIH bez mogucnosti nezavisnosti tih dijelova.

Kome je do pretumbavanja statusa unutar BIH neka bira sta god hoce ali neka se vodi ovim stavkama jer nijedna druga nece proci kod vecine stanovnistva.
shibonja

#62 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by shibonja »

Da ne citam od pocetka,.uhapsen je ili ?
muzicar_iz_parka

#63 Re: Uhapsiti Dodika!

shibonja wrote:Da ne citam od pocetka,.uhapsen je ili ?
Jest samo čeka red u zatvoru, kapaciteti puni a duga lista čekanja. Teže dobiti mjesto u zatvoru nego na makarskoj plaži u julu mjesecu.
Šta ste vi mislili da tek tako neko može u zatvor, nije ovo više komunizam gdje se ne zna red i zakon. :lol: :D
kox

#64 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by kox »

parapet wrote:
Ako pažljvije pročitaš post mislim da će ti biti jasno da u tome i jeste poenta.
Pokajnik

#65 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by Pokajnik »

sdasdpsbbhdzsnsd wrote:
parapet wrote:
Pa sta je prikljucenje pola Bosne pasaluku, nego pljacka? U tome i jeste caka. Da je to njihova teritorija, druge bi bolila neka stvar sta oni hoce, poenta je ta sto oni hoce da opljackaju Bosnu za teritoriju i da je prikljuce pasaluku. Klasicna pljacka i puno veca od jedne banke.
AKo bude razdruženja ono će slijediti već postoječe unutrašnje granice kao što je to bio slučaj i sa bivšom Jugoslavijom,Čehoslovačkom SSSR-om a kako izgleda i sa VB i Španijom.
kox

#66 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by kox »

Pokajnik wrote: AKo bude razdruženja ono će slijediti već postoječe unutrašnje granice kao što je to bio slučaj i sa bivšom Jugoslavijom,Čehoslovačkom SSSR-om a kako izgleda i sa VB i Španijom.
Razdruženje je šuplja za one koji se na to pale kako ne bi mislili o tome da imaju najnižu platu i penziju u Evropi, i to ako su sretnici koji imaju jedno od to dvoje.
kox

#67 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by kox »

lopta11 wrote:
kox wrote:
Pokajnik wrote: AKo bude razdruženja ono će slijediti već postoječe unutrašnje granice kao što je to bio slučaj i sa bivšom Jugoslavijom,Čehoslovačkom SSSR-om a kako izgleda i sa VB i Španijom.
Razdruženje je šuplja za one koji se na to pale kako ne bi mislili o tome da imaju najnižu platu i penziju u Evropi, i to ako su sretnici koji imaju jedno od to dvoje.
plata u rs i federaciji je ista,,cak i vec u rs za nekih 10 km,,bila na klixy tema o tome.
Ja govorim o cijeloj BiH.
BTW, na temi koju spominješ je objašnjena i razlika u obračunu plata u FBiH i RS te neoporezivim primanjima, kao i razlika u ukupnim prosječnim primanjima radnika u FBiH i RS.
BadAss14

#68 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by BadAss14 »

Na ovom forumu salonci redovno uspijevaju svaku temu od dokazanog cetnickog orgijanja bilo politicara, bilo obicnog cetnika pretvorit u "predizbornu".
Tako i primjer slucaja kada je cetnik i to osumljiceni ratni zlocinac sjekirom iskasapio povratnika Bosnjaka, i to je bila "predizborna". Svaki napad na dzamiju u tzv rs je naravno "predizborna".
Svakog patrioti na forumu usutkaju da je ili dijaporac (jer zaboga dijasporac nikako ne moze biti patriota, nego samo prema cetnickom sablonu cistac wc, ili vozac kamiona koji nema vremena da se bavi politikom, pogotovo bh politikom).
Bosnjake se obavezno usutka tako da ovi zaborave i sta je drzava, i sta je dostojanstvo, i sta je kaznjivo prema drzavnim zakonima, i zasto da se uopste brani drzava, jer pobogu treba misliti sta ce se pojesti sutra, na ekonomiju ( a sto cetnici 92 nisi mislili o "najesti se" i ekonomiji).
Onda se obavezno doda "ovo je drzava 3 naroda" (nije sve dok je zelis unistiti).
Sto se u drugim drzavama kad su izbori ne poziva na "mirno radruzivanje", i koje bi posljedice bile kada bi se neki politicar to usudio?
Vidim na kraju salonci i "zakljucili" da ipak treba da se " mirno radruzimo", nakon sto su nas "mirno" pobili, popljackali, protjerali, silovali nase zene, majke, sestre, drzali logore, radili nevidjene zlocine, i sad bi ono izigravalo mirotvorca i pacifistu.
Mogu se samo "mirno razdruzit" sa BiH tako sto ce mirno i dostojanstveno krenuti putem svoje voljene,rezervne domovine. Ne sto ce ih neko tjerat, nego zato sto umisljaju da su oni neki kurac koji ne treba biti ravnopravan sa drugima, pa im to ne odgovara, a Bosnjaci neka se prestanu ponasat kao da su oni u BiH plai s Marsa, i to slucajno.
gepard_

#69 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by gepard_ »

BadAss14 wrote:Na ovom forumu salonci redovno uspijevaju svaku temu od dokazanog cetnickog orgijanja bilo politicara, bilo obicnog cetnika pretvorit u "predizbornu".
Tako i primjer slucaja kada je cetnik i to osumljiceni ratni zlocinac sjekirom iskasapio povratnika Bosnjaka, i to je bila "predizborna". Svaki napad na dzamiju u tzv rs je naravno "predizborna".
Svakog patrioti na forumu usutkaju da je ili dijaporac (jer zaboga dijasporac nikako ne moze biti patriota, nego samo prema cetnickom sablonu cistac wc, ili vozac kamiona koji nema vremena da se bavi politikom, pogotovo bh politikom).
Bosnjake se obavezno usutka tako da ovi zaborave i sta je drzava, i sta je dostojanstvo, i sta je kaznjivo prema drzavnim zakonima, i zasto da se uopste brani drzava, jer pobogu treba misliti sta ce se pojesti sutra, na ekonomiju ( a sto cetnici 92 nisi mislili o "najesti se" i ekonomiji).
Onda se obavezno doda "ovo je drzava 3 naroda" (nije sve dok je zelis unistiti).
Sto se u drugim drzavama kad su izbori ne poziva na "mirno radruzivanje", i koje bi posljedice bile kada bi se neki politicar to usudio?
Vidim na kraju salonci i "zakljucili" da ipak treba da se " mirno radruzimo", nakon sto su nas "mirno" pobili, popljackali, protjerali, silovali nase zene, majke, sestre, drzali logore, radili nevidjene zlocine, i sad bi ono izigravalo mirotvorca i pacifistu.
Mogu se samo "mirno razdruzit" sa BiH tako sto ce mirno i dostojanstveno krenuti putem svoje voljene,rezervne domovine. Ne sto ce ih neko tjerat, nego zato sto umisljaju da su oni neki kurac koji ne treba biti ravnopravan sa drugima, pa im to ne odgovara, a Bosnjaci neka se prestanu ponasat kao da su oni u BiH plai s Marsa, i to slucajno.
:thumbup: :thumbup: potpisujem a pogotovo potpisujem sve ono sto si mislilo na nisi napisao . Sve sto nisi nikad napisao ja potpisujem zatvornih ociju i zacepljenih usiju i sve sto ti pada na pamet sa mnozim sa 3 . :thumbup: nemam ljiljana da mahnem tebi i nemam zastavu sa srednjim prstom da je pokazem saloncima .
gepard_

#70 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by gepard_ »

webby-x wrote:
Luca36 wrote:Ako bi se i moralo podijeliti onda bi to moralo biti prema popisu od prije rata pa da vidimo koliko bi srbima slijedovalo teritorije, a koliko hrvatima i Bošnjacima.
koliko i postotaka stanovništva? Je li to znači da

:lol: :lol: i jos jednom :lol:
gepard_

#71 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by gepard_ »

lopta11 wrote:nazivanje nekog genocidasem,prijetnja kako ce ih protjerati kao sto je hrvatska ocistila srbe. moze samo nacionalista.

pardon,,,sovinista,, nacionalista ima skroz drugo znacenje.

pa ako sam ja za tebe genocidas,zasto ti zelis zivjeti u istoj drzavi sa mnom,,ukoliko bi me zelio protjerati onda si sovinista..

ili bi ti zelio ja ja zivim u ovoj bosni ali da ti skrojis tu bosnu po svojoj zelji,,,
e pa nece moci.
ma ja , samo internet ratnici ,bosnjaci , iz dijspore prijete a mi sa ip adresom iz banja luke i bijeljine samo brinemo o sebi i ekonomiji :-)
gepard_

#72 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by gepard_ »

Luca36 wrote:A što se tiče prijetnji, on prijeti Ustavnom poretku BiH gdje se kaže da nema razdruživanja bez volje sva tri konstitutivna naroda u BiH.
Meni kao Bošnjaku
ovakav prijedlog i podjela ne odgovaraju.
Ni meni ne odgovara ovakva država i 20-ogodišnje zajebavanje naroda ali mi ne odgovora ni da srbima pripadne pola države, hrvatima više nego što im treba a nas Bošnjake da se sprca na nekih 20% BiH.
Šta je mislio Dodik sa ovim srbima u Federaciji? Ne misli valjda da ih nama ostavi kao jednakopravne u Federaciji? Neka ih povede sebi u RS.

Ako bi se i moralo podijeliti onda bi to moralo biti prema popisu od prije rata pa da vidimo koliko bi srbima slijedovalo teritorije, a koliko hrvatima i Bošnjacima. Naravno, trebalo bi ravnopravno podijeliti i industriju i prirodne resurse a ne ovako, srbima rafinerija i šume i rijeke, hrvatima hidrocentrale a Bošnjacima kurac.
ja kada ovako nesto vidim ( moj mozak to procita ,, meni kao srbinu ,, i ja dalje prestanem citati jer znam da ce izvaliti nesto ,, pravednu podjelu ,, ili slicne budalastine .
ps slusaj junak , nikoga ne zanima sta si i ko si ( ja mogu napisati da sam Albanac koga zaboli ) bitno je ono sto pises . Dok spominjes bilo kakvu podjelu ti si neprijatelj Bosne . ti si moj neprijatelj , neprijatelj drzave . Takave u miru sljeduje zatvor a u ratu boze moj , ko koga . ali si na suprotnoj strani od moje tman da si mi rodjeni brat . U Krajini je brat pucao na brata .......nema podjele bosne prije ce biti podijeljena kina . Nema ! nije dzabe izgunulo toliko ljudi . U ime onih svih ubijenih zatvorenih u logore silovanih mucenih ponizenih niko ne smije ni pomisliti na podjelu . Na bosanskoj strani to ce biti izdajnik ,a tamo u dodikovom krmetnjaku to je klasicni neprijatelj .Tako je cijelom svijetu . svako cuva granice svoje drzave . Srbija je ukrala Madjarima Vojvodinu i ne pada joj na pamet da vrati ukradeno a mi imamo 1000 godina stare granice ( koje su bile vece ali nikad manje od danasnjih ) i da dozvolimo da drumski razbojnici poput cetnika to uzmu na finjaka a nisu mogli u krvavom ratu . ne ne Bosna ce biti jedinstvena cjelovita unitarna drzava kao i vecina drzava na svijetu . Ili je nece biti . Treca mogucnost ne postoji . Ne zato sto ja tako kazem nego je to zakon prirode i kosomsa . To je neumoljivo .
gepard_

#73 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by gepard_ »

webby-x wrote:
koliko i postotaka stanovništva
? Je li to znači da

ovo sa kinom je smijesno . ali ovo boldirano je ziva istina . npr . 70 % srba u srbiji ima 100 % Srbiju ! 80 % Hrvata u Hrvatskoj ima 100 % Hrvatsku . slijed mozes nastaviti preko njemacke francuske italije pa sve do Bosne . Procenti nekog naroda nisu bitini , kao sto i sam kazes :izet: :izet:
gepard_

#74 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by gepard_ »

parapet wrote:
Nije moguce izvrsiti mirnu pljacku -
rijec pljacka podrazumijeva upotrebu ili prijetnju upotrebe sile
.

sve biser do bisera . :lol: tito dragi :lol:
gepard_

#75 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by gepard_ »

mirsek wrote:Ukratko BIH je svacija ko naravno postuje njene zakone i ustav.
Ko hoce da se odrekne prava na cijelu BIH, misleci da ce tako dobiti pravo da ima samo svoj dio BIH taj se zajebao.
Taj se dobrovoljno odrekao samo svoga prava al neko drugi nije.

- Mozemo se boriti da svi budu ravnopravni na cijeloj teritoriji BIH.
- Mozemo se igrati i dijeljenja ali tada se mora napraviti postena podjela ili po prijeratnom modelu ili po sadasnjoj brojnosti naroda.
Naravno sve u okviru BIH bez mogucnosti nezavisnosti tih dijelova.

Kome je do pretumbavanja statusa unutar BIH neka bira sta god hoce ali neka se vodi ovim stavkama jer nijedna druga nece proci kod vecine stanovnistva.
jok . nula bodova .
Post Reply