Ice Bucket Challenge sve go debil
-
amko761
#51 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
Kako je lijepo biti pun para, pa se ovako zajebavaš i sampromovišeš.
Sirotinjo i bogu si teška.
Sirotinjo i bogu si teška.
- Ajatolah_
#52 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
Da bi se novac masovno prikupljao, valjda moraš nečim skrenuti pažnju na problem. Najjači medij današnjice su društvene mreže. Evo idemo realno, koliko puta si ti čuo za ALS do ovog mjeseca?dječak sa šibicama wrote:A novac se inace ne moze donirati/skupiti bez debilnog poljevanja ledenom vodom???
- p206
#53 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
za razvoj neke igre (pucačine i sličnih agresivnih sranja) za komp. se skupi puno više para u kraćem roku
dolazimo do zaključka da glupost privlači šire narodne mase, neko je to dobro skontao i unovčio
dolazimo do zaključka da glupost privlači šire narodne mase, neko je to dobro skontao i unovčio
-
Vaduz
#55 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
čim se merlin salije ledenom vodom ode sve u 3 PM, treba istrpit onakvog fešn gurua pokislog a da sam ne doživiš stres.dječak sa šibicama wrote:Bilo je jos slicnih "challenge"-a, sa jednako tragicnim posljedicama kao i sada kada je zacetnik akcije, na zalost njegove porodice, tragicno stradao.
Slicne gluposti svojstvene ocito pravim zivotnim problemima neopterecenim amerikancima, ispijanje litara piva na eks, ispijanje piva stojweci na glavi i slicne iz puke dosade izmisljene stvari. Prilikom cega padaju u nesvjest, kolabiraju i slicno.
Novac se mogao skupiti i na drugi nacin, normalan nacin.
Ali bitno se glupirati i skupljati lajkove na "drustvenim mrezama"...
- dječak sa šibicama
#56 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
a sada...
cijela Amerika ceka Dinu Merlina!
-
Vaduz
#57 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
inače tuzla je izmislila ovaj čelendž još birvaktile
-
Drinski
#58 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
ko hoce da pomogne bolesnim, njemu ne treba kampanja niti fotoaparati.
stoga...

stoga...
dječak sa šibicama wrote:
-
detroit-mercy
#59 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
Naravno, urbana elita, njima je sve glupo, bezveze, idiotarija, seljakluk i sta jos neVaduz wrote:inače tuzla je izmislila ovaj čelendž još birvaktile
- ema_
#60 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
http://www.klix.ba/magazin/showbiz/atra ... /140821086
Mora da je i ona neštA donirala il će neko drugi potrčati donirati jer je ona se zalila vodom.
Mora da je i ona neštA donirala il će neko drugi potrčati donirati jer je ona se zalila vodom.
-
kakavdanakneiskustvu
#61 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
kako znamo da je ovo na svakom snimku hladna voda????????,moliću lijepo
-
Vaduz
#62 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
definitivno najdebilnije ko ledom se posuo
prođoše kockice kroz njega još zino ko peš na suhom
-
detroit-mercy
#63 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
U pravu si ko hoce da pomogne on pomogne i dosta ljudi pomaze, ali valjda si pametan dovoljno da skontas, da prosjecan covjek u uredjenim zemljama zivi svoj zivot. Ne zanima ga pretjerano jel se front u Ukrajini pomjerio 10km na ovu ili onu stranu, ne zanimaju ga krize, ratovi, zajebancije i druga sranja. Nisu bas svi na visem nivou inteligencije kao elita koja se javlja na ovoj temi, jednostavno ih boli kurac. I onda se nadje neko ko na ovako jedan funny nacin animira ljude da urade nesto pozitivno. Sev je glupo, i 60 miles 3 day walk koji skrece paznju i skuplja sredstva za lijecenje/preventivu/istrazivanje raka dojke, slicne utkre koje se organizuju za Cisticnu Fibrozu i sta jos mnoge druge stvari. Naravno, sve je ovo glupo osobama koje zive u svom virtualnom svijetu i za koje je sve glupost, idiotarija, nizi nivo inteligencije i sta jos ne.Drinski wrote:ko hoce da pomogne bolesnim, njemu ne treba kampanja niti fotoaparati.
stoga...dječak sa šibicama wrote:![]()
Koliko ljudi, ljekara iz BiH znas da je otislo u Afriku da volontira i pomaze onim u Africi na koje se toliko volite pozivati.
Sta je ovaj jaro sto je postavio sliku uradio glede problema nestasice vode u Africi osim sto je hraknuo iz svoje mracne sobe. De malo, relax.
-
Drinski
#64 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
ma vidi nesto, i jedno i drugo je dio kampanje, jedna za pomoć Africi a druga bolesnima.
- RoastedPumpkin
#65 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
It_is_a_Leclerc wrote:I treće. Što se "potrošnje vode" tiče. To je jedan od najglupljih argumenata na sjevernoj hemisferi. Jer, nit su u Africi žedni zato što im mi uzimamo vodu i polijevamo se njome, nit im ova voda kojom se mi polijevamo može pomoći više od 0.000001 promila. Uostalom, ako je tako, nemojte onda zalijevati bašče, prati terase, puniti bazene, prati tepihe. Jer, zaboga, u Africi su ljudi žedni.
upravo!
ona slika je preglupa
odjednom nam svima proradila ekoloska svijest o vodi.
a dnevno je prolijemo uzalud u nista manjim kolicinama od ove kolicine iz kante.
pocinjem od komsije koji svaki dan pere i polira svoj je*eni auto, pa do kolega na fakultetu poslije kojih svakodnevno moram zavrtati cesmu u wc-u jer niko nije u stanju do kraja zavrnuti.
vazno je da uvijek nadjemo nesto da hejtamo
- Šveđanin
#66 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
Jebo ove zvijezde, 'ta će Murinjo i onaj štreber iz microsofta. Prave Bošnje čekaju svoju ZVIJEZDU da se polije, a imamo je i trebamo biti ponosni na to.

- ema_
#67 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
Ou maj...... 
- Cholina_Lokica
#68 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
http://qpolitical.com/ice-bucket-challe ... map=%5B%5D
Ev' pogledajte video, mozda kojim slucajem vam se probudi empatija, ali tesko, ovdje su uvijek svi najpametniji, jaki u pljuvanju... Pogledajte cijeli video
Ev' pogledajte video, mozda kojim slucajem vam se probudi empatija, ali tesko, ovdje su uvijek svi najpametniji, jaki u pljuvanju... Pogledajte cijeli video
-
detroit-mercy
#69 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
Onda ako je dio kampanje, sto se hrace po jednoj kampanji a po drugoj neDrinski wrote:ma vidi nesto, i jedno i drugo je dio kampanje, jedna za pomoć Africi a druga bolesnima.
Mislim, iskreno zaboli me k....c jeli se neko posipa hladnom vodom ili ne, ali to jebeno posipanje je skrenulo paznju i meni koji nisam nikada cuo za tu bolest a i mnogima drugima. Znaci htjeli mi to priznati ili ne, jebeno posipanje vodom je ispunilo neki cilj. I sad ce meni neko rec, vidi gluposti. I to ko ti kaze, notorni pesimisti ciji je najveci uspijeh ubosti dva tacna rezultata u kladionici.
Ili jos bolja je zeljni medijske pozornosti, ne sporim da ima anonimusa ili zvjezdica u pokusaju zeljnih medijske pozornosti, ali koja medijska pozornost treba Djokovicu, Mourinhu, Lady Gaga ili B. Gates-u
Postali smo drustvo pesimisticnih hrakaca.
- It_is_a_Leclerc
#70 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
detroit-mercy wrote:Onda ako je dio kampanje, sto se hrace po jednoj kampanji a po drugoj neDrinski wrote:ma vidi nesto, i jedno i drugo je dio kampanje, jedna za pomoć Africi a druga bolesnima..
Mislim, iskreno zaboli me k....c jeli se neko posipa hladnom vodom ili ne, ali to jebeno posipanje je skrenulo paznju i meni koji nisam nikada cuo za tu bolest a i mnogima drugima. Znaci htjeli mi to priznati ili ne, jebeno posipanje vodom je ispunilo neki cilj. I sad ce meni neko rec, vidi gluposti. I to ko ti kaze, notorni pesimisti ciji je najveci uspijeh ubosti dva tacna rezultata u kladionici.
Ili jos bolja je zeljni medijske pozornosti, ne sporim da ima anonimusa ili zvjezdica u pokusaju zeljnih medijske pozornosti, ali koja medijska pozornost treba Djokovicu, Mourinhu, Lady Gaga ili B. Gates-u.
-
Drinski
#71 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
ja.detroit-mercy wrote:Onda ako je dio kampanje, sto se hrace po jednoj kampanji a po drugoj neDrinski wrote:ma vidi nesto, i jedno i drugo je dio kampanje, jedna za pomoć Africi a druga bolesnima..
Ili jos bolja je zeljni medijske pozornosti, ne sporim da ima anonimusa ili zvjezdica u pokusaju zeljnih medijske pozornosti, ali koja medijska pozornost treba Djokovicu, Mourinhu, Lady Gaga ili B. Gates-u.
naravno da svaka kampanja daje rezultate, to je i smisao PR, ali one koji su se sada sjetili da nesto urade, a zapravo to rade zbog simpa kampanje ili zato sto je to trend nabijem...to je isto ko ona prica po usa novinama da je predsjednik pomilovo tuku ili kako mu se zove cuko pa sada trebamo da svi glumimo ganutost.
-
Bodkin
#72 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
ja cuo zato sto sam gledao house-a. inace kao i sve kod nas, i ovo se popljuje. iako nama ni iz dzepa ni u dzep. ali je glupo jelde. sve sto nije kafa, kladionica i rostilj je glupo.detroit-mercy wrote:Onda ako je dio kampanje, sto se hrace po jednoj kampanji a po drugoj neDrinski wrote:ma vidi nesto, i jedno i drugo je dio kampanje, jedna za pomoć Africi a druga bolesnima..
-
Drinski
#73 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
ma glupo vala nije.
-
detroit-mercy
#74 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
Niko ti nista ne trazi, ali zasto apriori hraces na nesto. i sta ima veze da li se je neko ukljucio sada u kampanju ili prije godinu. Kod na nas je jos uvijek velika stvar biti prvi, pa zato i malo toga pocinjemo jer u startu znamo da nismo prviDrinski wrote:ja.detroit-mercy wrote:Onda ako je dio kampanje, sto se hrace po jednoj kampanji a po drugoj neDrinski wrote:ma vidi nesto, i jedno i drugo je dio kampanje, jedna za pomoć Africi a druga bolesnima..
naravno da svaka kampanja daje rezultate, to je i smisao PR, ali one koji su se sada sjetili da nesto urade, a zapravo to rade zbog simpa kampanje ili zato sto je to trend nabijem...to je isto ko ona prica po usa novinama da je predsjednik pomilovo tuku ili kako mu se zove cuko pa sada trebamo da svi glumimo ganutost.
-
Drinski
#75 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
nisi u pravu-detroit-mercy wrote: Niko ti nista ne trazi, ali zasto apriori hraces na nesto.