lijepe oci ko more u plicaku?!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

svila

Post by svila »

[quote]Neki Salko Obhodjas iz Gorazda kao nizu vrstu pokusao tretirati Elmu Kazagic. Slucajno novinarku. Nije ga turila na tamosnju teve. A nije jer misli esdepeovski, drzi Salko, sto je dosao za sefa vlade s manirima iz Prace. Zakljucak? Salko je evoluiro, Elma je jos na grani. Pa je on more skinuti, ne samo s drveta, nego i s posla. Jerbo je Salko ovan zvonas. Sef stada bosnjackoga. Koje ce uci kolektivno, na ekran, kad god hoce. U ljudskom obliku, s idejom: svi u jedno stado. I hajvan i insan![/quote]

Dio teksta sa slikovitim naslovom 'Od hajvana do insana'
Oslobođenje, 21.03.
Last edited by svila on 28/03/2005 11:44, edited 1 time in total.
8. sekretar SKOJ-a

Post by 8. sekretar SKOJ-a »

Bio sam na "moretu", jesam svega mi. Putovao sam od Ploča do Gradca n/m brodom Njegoš. Do Ploča ćirom. More u plićaku je bistro, prozirno, vlažno, s okusom soli i nema šanse da je plavo! Šta se to može vidjeti u vlažnim, prozirnim i nenaspavanim okama novinarke & samohrane majke?
Propast1

Post by Propast1 »

Vidi ti SDA ovskog bezobrazluka....
Mah wrote:
:o sranje kroz gusto granje - i tema, i komentar

gorazde po prvi put od 1990. ima suficit od 400.000 KM

mozda ima krkana za premijera, ali da je lik napravio cudo makar materijalno i ekonomsko, svakako jeste i ne moze se negirati

uostalom neka gorazdani govore u svom premijeru a vidjeli smo anketu na ulicama gorazda
;)
Pa sta vi vise hocete? Kakav vas suficit??? Kakva 1990 godina??? KOliko ste vi iz SDA bezobrazni da mislite da mozete lupetati sta god hocete jer valjda mislite da niko nezna ni godinu ni datum.

Prvo fukaro iz SDA .... Goraždom od 1993 do 2005 vlada SDA već 12 godina, a SDP je vladao samo 18 mjeseci. Tokom tih 12 godina samo jos bog dragi zna sta ste jada i belaja napravili. Kakav suficit kad ste od Federacije za posljednje dvije i po godine dobili oko 15 miliona KM a ti sad pricas suficit od 0,4 miliona KM. Mora da ste te pare ustedili tako sto ste zaposlili savjetnike i novinare svom premijeru 'krkanu' kako ga ti nazva.

Odakle si ti jadu jadni kad ti je ovo trenutno stanje 'materijalno i ekonomsko cudo'... fukaro jedna! Za 12 godina sta ste uradili da se nezna jeli vise poginulih, umrlih, izbjeglih u sarajevo ili izbjeglih u bijeli svijet. Jel ti to vase SDA ekonomsko cudo????? Nikoga zivog nemozes viditi na ulici. Sve hoda pognute glave, od stida od 'materijalnog cuda' u kom zive nakon 12 godina vladavine SDA. Sta je to Salko napravio??? Jedino sto je poznato jest da je Pračanka postala veći distributer soli od Fabrike Soli Tuzla... ima li jos nesta??? Al znas sta fukaro, molim te da budes precizan jer na ovom forumu nisu nepismeni starci koje vi po selima obilazite i strasite svim i svacim.

I za kraj samo jedno... MARS u P.M.
Mari-Ma

Post by Mari-Ma »

8. sekretar SKOJ-a wrote:Bio sam na "moretu", jesam svega mi. Putovao sam od Ploča do Gradca n/m brodom Njegoš. Do Ploča ćirom. More u plićaku je bistro, prozirno, vlažno, s okusom soli i nema šanse da je plavo! Šta se to može vidjeti u vlažnim, prozirnim i nenaspavanim okama novinarke & samohrane majke?
vjerovatno to da je nenaspavana :oops: pa probudilo maštu premijera :-x

u tome je izgleda poenta ovog "komplimenta" :-? što uopšte nije kompliment nego uvreda

ma kome bolan premijeru :x

"a što ne meni PREMIJERU" reče Sanela P. razočarano :oops:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Mozda misli na kladionice Premijer
Post Reply