Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Kakav ce izborni rezultat ostvariti SBB-Fahrudin Radoncic?

Dobar:
15
22%
Los:
44
66%
Ne znam:
8
12%

Total votes: 67

weredsf

#51 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by weredsf »

StupskaBitanga wrote:Za Mirzu znam da je tu samo on ne želi politički angažman mislim on je za neke menadžerske pozicije a hoće li mu to SBB omogućiti nakon izbora vidjet ćemo
Daj , pa to nema veze sa listom...mogao je ici na listu i onda eventualno za ministra ili direktora...
Frajer je teski dijabeticar i to je jedan od glavnih razloga zasto ga nema...
Nema ni Kabila
Država

#52 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by Država »

Jedva čekam naslov u AVAZ-u:

Izetbegovićevi tužitelji i porodični policajci uhapsili lidera opozicije, Fahrudina Radončića...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Banksy

#53 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by Banksy »

cadburry wrote:
StupskaBitanga wrote:Za Mirzu znam da je tu samo on ne želi politički angažman mislim on je za neke menadžerske pozicije a hoće li mu to SBB omogućiti nakon izbora vidjet ćemo
To je samo izgovor. Zapravo se radi o sukobu Fehima Škaljića i Mirze. To vam traje 2-3 godine. Poslije lokalnih izbora 2012. je Fehim čistio one kandidate koje je Mirza podržavao. Mislim da je Mirzi puna kapa sukoba i podapinjanja i da je zbog toga dozvolio da ga Fehim izgura.

Fol za menadžerske pozicije je. Pa mogao je vratiti mandat u parlamentu nakon što uđe, da je do toga. Svi će to isto reći: i Damir Hadžić, i Dino Konaković i Abdulah Skaka... Svi čekaju menadžersku poziciju, a zapravo su u pitanju unutrašnji sukobi (pri čemu od pobrojanih, jedino Konaković možda dobije mjesto u skupštini).
To je bliže istini. S tim da mu je Škaljić i neki rod ...
mirsek

#54 Re: Odg: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by mirsek »

cadburry wrote:
To je samo izgovor. Zapravo se radi o sukobu Fehima Škaljića i Mirze. To vam traje 2-3 godine. Poslije lokalnih izbora 2012. je Fehim čistio one kandidate koje je Mirza podržavao. Mislim da je Mirzi puna kapa sukoba i podapinjanja i da je zbog toga dozvolio da ga Fehim izgura.

Fol za menadžerske pozicije je. Pa mogao je vratiti mandat u parlamentu nakon što uđe, da je do toga. Svi će to isto reći: i Damir Hadžić, i Dino Konaković i Abdulah Skaka... Svi čekaju menadžersku poziciju, a zapravo su u pitanju unutrašnji sukobi (pri čemu od pobrojanih, jedino Konaković možda dobije mjesto u skupštini).
Meni samo nije jasno zasto je napustio menadzersku funkciju u NOKIA tj.Mobisu i poceo se baviti politikom i kako je oma uletio u parlament.?

Poslano sa mog Grand X Pro koristeći Tapatalk 4
Marko Zarko

#55 Re: Odg: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by Marko Zarko »

mirsek wrote:
cadburry wrote:

Meni samo nije jasno zasto je napustio menadzersku funkciju u NOKIA tj.Mobisu i poceo se baviti politikom i kako je oma uletio u parlament.?

Poslano sa mog Grand X Pro koristeći Tapatalk 4
Fahro je odlučio "poseljačiti" stranku i smetaju mu Ustamujić, Dervoz, Kabil, on bi da je kao neka nova SDA, fina stranka primitivaca na brdovitom balkanu
Haman

#56 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by Haman »

Pa pricaju da je jako popularan. Sve ankete govore da ce pobijediti a i on se ponasa kao pobjednik. Nekako me plaho podjeca na Fikreta Abdica, Aliju Delimustafica i druge nase izdajenike. Svi poceli kao uspjesni biznismeni a zavrsili kao politicari. :-)
Innovation

#57 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by Innovation »

http://www.avaz.ba/clanak/138348/mirza- ... u-beogradu
Post Reply