Pomagati zeni u poslu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Stari

Post by Stari »

cuj trljam li mikrotalasnu?....prvokacija...sta li :?
Oficir s puzom

Post by Oficir s puzom »

vodolija_33 wrote:
Oficir s puzom wrote:zasto da ne... vec godinam sam peglam ves, kuham...

cistim, mjesim hljeb...

ali samo pod uslovom da mi zena ne gleda spanske serije¨!
dolaze li u obzir brazilske ili mexičke serije?? :D
jok ba... ali vodolije dolaze u obzir...:)
havetinja

Post by havetinja »

novo, novo..ko me ne zna...skupo bi ti platio ...:D
Oficir s puzom

Post by Oficir s puzom »

novalic wrote:stari, trljas li kada mikrotalasnu :lol:
ma stari je garant papucar ...:)
novalic

Post by novalic »

ma nije, lijepo te pitam, peres li kada mikrotalasnu.... i cime...

ah, jaoooj, vidi njega, ja trazim savjet a on provokacija...

primijetila sam da su muskarci mlogo mirniji kada su upareni...

valjda bolje izvjezbani, vise podnose, trpe..

salu na stranu, da se muskarci ne prihvataju posla, ja mislim da bi to prilicno cesto bilo... skoro pa katastrofa, ne kazem gdje zene nisu zaposlene, i gdje, naravno, imaju puno vise vremena brinuti se da kucu i djecu, ali zene koje su zaposlene, posebno na puno radno vrijeme, sigurno su sretnije kada im muz pomogne, pa bilo sto, nego da atrofira palac na tv komandi 8-)
Stari

Post by Stari »

Ahaa....pa normalno da perem....izbor deterdzenta zavisi od toga :-? koliko je zapustena...uglavnom funkcionise sasvim prihvatljivo sa Yes -om.

a i ja sam zaposlen na puno radno vrijeme i niko me ne pita kako stignem sve to .....i jos povrh svega ranije nabrojanog u pola 22.00 sa pivom (Pilsner iz cehoslovacke) u ruci odgledati sportski pregled i izvjestaje iz finala Play off turnira u hokeju. (Sinoc je tim iz Göteborga postao sampion)....nije to lako drugovi i drugarice...pokusajte pa cetet vidjeti i sami.
Baghira

Post by Baghira »

Stari wrote:Ahaa....pa normalno da perem....izbor deterdzenta zavisi od toga :-? koliko je zapustena...uglavnom funkcionise sasvim prihvatljivo sa Yes -om.

a i ja sam zaposlen na puno radno vrijeme i niko me ne pita kako stignem sve to .....i jos povrh svega ranije nabrojanog u pola 22.00 sa pivom (Pilsner iz cehoslovacke) u ruci odgledati sportski pregled i izvjestaje iz finala Play off turnira u hokeju. (Sinoc je tim iz Göteborga postao sampion)....nije to lako drugovi i drugarice...pokusajte pa cetet vidjeti i sami.
Jes, samo bih primjetila, da jedno, kucanstvo koje cini jedna, se drasticno, sto se obima posla tice, razlikuje od kucanstva, koje se sastoji od cetiri osobe, recimo :oops: :D Ali makar ti eto na miru mores pogledati sportski pregled :P :D
havetinja

Post by havetinja »

crna_pantera wrote: Jes, samo bih primjetila, da jedno, kucanstvo koje cini jedna, se drasticno, sto se obima posla tice, razlikuje od kucanstva, koje se sastoji od cetiri osobe, recimo :oops: :D Ali makar ti eto na miru mores pogledati sportski pregled :P :D
panto :)...apsolutno se slazem..i stoga, kad vec treba nesto radit..ja se izmaknem iz kuce..da se treba cistit za jednom osobom...:oops:...manje...:D
Stari

Post by Stari »

Ako sam ikad igdje spomenuo brojno stanje u mom domacinstvu nepomako se s ove stolice. Otkud ti crna pantero ideja ...o brojnom stanju clanova mog domacinstva?
novalic

Post by novalic »

stari, vidi se iz prilozenog...

(zapustena mikrotalasna je znak koji ne vara)

havi, ja bi teba natjerala, ako nista, da me gledas... onako rascupanu, sa usisivacem, oznojenu... ma stra'ota... 8-) :lol:
novalic

Post by novalic »

Stari wrote:Ako sam ikad igdje spomenuo brojno stanje u mom domacinstvu nepomako se s ove stolice. Otkud ti crna pantero ideja ...o brojnom stanju clanova mog domacinstva?

mora da je brojala i ona tri mrava iza ormara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
havetinja

Post by havetinja »

novalic wrote: havi, ja bi teba natjerala, ako nista, da me gledas... onako rascupanu, sa usisivacem, oznojenu... ma stra'ota... 8-) :lol:
okrutno :D
Baghira

Post by Baghira »

Aha havi :D A kad boravis u kuci i ne primjeti se da si bio, ne ostavljas tragove :oops: :D :D

Stari, ne znam, mozda zato sto si spomenuo negdje tamo da trazis zenu :P :D i vjerovatno zato sto sam pomislila da bi delegirao jedan dio posla na druge ukucane. Ili si mozda tako pozrtvovan i sve radis sam? :D Eto, izvinjavam se sto sam krivo procijenila, nije bilo zlonamjerno. :roll:
Stari

Post by Stari »

:D :D :D Tri mrava :D :D :D the

Ali sto manijak1 jedan rekao ah :D oh :D i eh....ne dozvoljavas li ama bas nikakvu mogucnost da higijensko stanje moje mikrotalasne rerne bude odraz ....neceg sasvim drugog?

A ja te ne bih gledao tako rascupanu....da sam malo mladji ....ja bih te radije rascupavao....pa onda nek te havetinja gleda :D
Last edited by Stari on 12/04/2005 14:40, edited 1 time in total.
Stari

Post by Stari »

crna_pantera wrote:Aha havi :D A kad boravis u kuci i ne primjeti se da si bio, ne ostavljas tragove :oops: :D :D

Stari, ne znam, mozda zato sto si spomenuo negdje tamo da trazis zenu :P :D i vjerovatno zato sto sam pomislila da bi delegirao jedan dio posla na druge ukucane. Ili si mozda tako pozrtvovan i sve radis sam? :D Eto, izvinjavam se sto sam krivo procijenila, nije bilo zlonamjerno. :roll:
eto ti ga sad ....ja trazio zenu? ah :D eh i uh.....pitao sam samo bil se mogao ovakav kakav sam zeniti?....a to ....i traziti zenu su , barem meni, dvije odvojene stvari?
havetinja

Post by havetinja »

u stvari, malo sta i ostane jer...cipele nosim broj 42 a pokucnice :cry:...da prostis...:oops:...48 :shock:

stari, ...zmirio bih..:D..
novalic

Post by novalic »

klinac bi ti zmirio... :lol: :lol: :lol:

stari, pricaj sta hoces... ti i tri mrava... u najboljem slucaju...

havi, pa onakav kuhar, pa cistio, pa prao... radio si to za ribu... bez veze... sta da imas...saputnicu kod kuce, izabranu... mekanu, finu...

zar joj ne bi pomagao i rukama i nogama.. tako da joj ostane vise vremena za.... tebe 8-) :lol: :lol: :lol:
novalic

Post by novalic »

Ali sto manijak1 jedan rekao ah :D oh :D i eh....ne dozvoljavas li ama bas nikakvu mogucnost da higijensko stanje moje mikrotalasne rerne bude odraz ....neceg sasvim drugog?

ne
:-)
Baghira

Post by Baghira »

Stari wrote:eto ti ga sad ....ja trazio zenu? ah :D eh i uh.....pitao sam samo bil se mogao ovakav kakav sam zeniti?....a to ....i traziti zenu su , barem meni, dvije odvojene stvari?
ybm-liga :D :P :D Meni nisu :D To je meni isto :D
Baghira

Post by Baghira »

havetinja wrote:u stvari, malo sta i ostane jer...cipele nosim broj 42 a pokucnice :cry:...da prostis...:oops:...48 :shock:
Znala sam....da su ti pokucnice tolike :D :lol: :D

Ma novo, on se tada dobro namucio radeci, oko zubaca i svega, vidio nema hajra i konto sad su pokusati na drugi nacin :oops: :D
novalic

Post by novalic »

pa koliko se ja sjecam nije imao tehnickih problema, mislim oko kuhanje, ciscenja, pranja...

'ajd' sada, necemo ga napominjati u cemu je bio problem :-)
Stari

Post by Stari »

Novalic:
stari, pricaj sta hoces... ti i tri mrava... u najboljem slucaju...
Vidim izgradila si odlucno svoj stav po tom pitanju i sta god ja sad da kazem nece biti dovoljno da te razuvjeri. Opet uporan i istrajan, kakav jesam po ovom pitanju, ja necu pisati o vlastitom bracnom stanju....te te pustam da zivis i dalje u vlastitim ubijedjenjima (ma koliko neispravna ista mogla biti).

Crna ....pantero kako ti to dvoje moze biti isto? Da znas koliko sam star uvidjela bi sustinsku razliku izmedju tog dvoga.
Baghira

Post by Baghira »

novalic wrote:pa koliko se ja sjecam nije imao tehnickih problema, mislim oko kuhanje, ciscenja, pranja...

'ajd' sada, necemo ga napominjati u cemu je bio problem :-)
Pa nije oko kuhanja :-) :D U pravu si, necemo vise o tome, da ne ozivljavamo bolne uspomene :oops: :P :D Nece onda mozda bas nista vise raditi :cry: Cak ni iz kuce izaci, da bi olaksao zeni posao :-) :D
havetinja

Post by havetinja »

e sad... :x ..pa dosta je bilo...

vidis..dugo sam se trudio...dugo...samo jos nisam pitu razvijo...e sad, nek se ona malo trudi...jer..onemocalo se...:oops:

a, stari, sta ti velis ..:cry:
pitt

Post by pitt »

havetinja wrote:e sad... :x ..pa dosta je bilo...

vidis..dugo sam se trudio...dugo...samo jos nisam pitu razvijo...e sad, nek se ona malo trudi...jer..onemocalo se...:oops:

a, stari, sta ti velis ..:cry:
kupi joj novu oklagiju onda...... :D:D
Post Reply