Bio je na Ispuni i Želju... ako nisi gledao...
Upalaćeno mu je 2000 maraka valjda... tj. uručeno u koverti.
Molim vas pomozite !!!
- man_464
- lavorpunvode
#52 Re: Molim vas pomozite !!!
malo je reci da je mali mutan do bola. Gledala sam i ja Ispuni mi zelju gdje mu je urucen kompletan iznos da uplati tu prvu godinu. A na profilu na fb je stavljao slike iz Njemacke gdje je preko neke organizacije otisao da zaradi novac za "ostvarenje svog sna". Dal je zabusavao ili je odbio raditi kao sto je otvoreno odbio i uz to kleo i psovao forumasa koji mu je ponudio rad za dnevnicu, ne znam.
- Drvosjeca iz Dejcica
#53 Re: Molim vas pomozite !!!
Iskreno ne gledam te i takve emisije pa zato i pitam. Mislio sam da će postaviti sliku indexa kao što je rakao.man_464 wrote:Bio je na Ispuni i Želju... ako nisi gledao...
Upalaćeno mu je 2000 maraka valjda... tj. uručeno u koverti.
Moguće, ne znam. Samo znam da od mene nikada dinara ne bi dobio samo zato što pominje Boga i te fazone. Najgora sorta ljudi koje sam ja upoznao je ona koja se kune Bogom, džamijama, crkvama, svetim Ocem, musafima i tako tim stvarima.lavorpunvode wrote:malo je reci da je mali mutan do bola. Gledala sam i ja Ispuni mi zelju gdje mu je urucen kompletan iznos da uplati tu prvu godinu. A na profilu na fb je stavljao slike iz Njemacke gdje je preko neke organizacije otisao da zaradi novac za "ostvarenje svog sna". Dal je zabusavao ili je odbio raditi kao sto je otvoreno odbio i uz to kleo i psovao forumasa koji mu je ponudio rad za dnevnicu, ne znam.
- lavorpunvode
#54 Re: Molim vas pomozite !!!
- SmokingMan
#55 Re: Molim vas pomozite !!!
Pogrešno mjesto za traženje i moljakanje,ja lično ti ne bih dao ni banke.imaš ruke,noge,i zdrav si uostalom,idi fino radi ako želiš sebi nešto da u životu priuštiš.Iskanje je odlika neradnika,varalica.Onaj ko zasita nema i ne može da sebi priušti što želi,zbog stida neće tražiti od drugih.