Pitanje za SVE??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
JThomas

#51 Re: Pitanje za SVE??

Post by JThomas »

McMoy wrote:Prerasla cura. Treba joj veći...
Ambiciozna djevojka, nema šta! :roll:
tačno tako.

a ovoj što je referat napisala je očito propala udaja za koju je mislila da je sigurica...
dječak sa šibicama

#52 Re: Pitanje za SVE??

Post by dječak sa šibicama »

agbonlahor wrote: al nikad nisam digao ruku na nju, povisio ton, nepravio problem, NIKADA, nisam izlazio ono sa rajom I nezz barrio druge ribe, opijao se, nego sam bio malko vise privrzen njoj jel joj je trebalo paznje, znaci veza je bila san snova, koja se zavrsila noncom morom...
Mozda cu biti maliciozan, ali moRe biti da je upravo u tome problem...

Znas, neki ljudi vole drame, posebno neke zene, djevojke, a ovo sto si napisao, takvima je izuzetno dosadno.

Mozda se varam, ali cini mi se da neke zene vole onako, frajercice, da je malo ljubomorna, pa da te malo prati, pa malo cita SMS sa tvog telefona, a pazljivi i njezni i privrzeni muskarci su boooooring.

Posebno mladje djevojke.
lavorpunvode

#53 Re: Pitanje za SVE??

Post by lavorpunvode »

Jasta eto. Bila je s njim tako "dosadnim" 7 god pa joj naprasno doslo da nadje nekog da je malo za*ebaje bas u godinama kad bi bilo vrijeme da se smiri. I uopste se ne radi o mladjoj djevojci, vec o, po mojoj slobodnoj procjeni, sasvim zreloj licnosti od nekih 25-26 godina.
JThomas

#54 Re: Pitanje za SVE??

Post by JThomas »

djevojka naprosto misli da može bolje od postavljača teme. a dal' stvarno može ili će se poslije jesti za guzicu, odgovoriće samo vrijeme.
dječak sa šibicama

#55 Re: Pitanje za SVE??

lavorpunvode wrote:Jasta eto. Bila je s njim tako "dosadnim" 7 god pa joj naprasno doslo da nadje nekog da je malo za*ebaje bas u godinama kad bi bilo vrijeme da se smiri. I uopste se ne radi o mladjoj djevojci, vec o, po mojoj slobodnoj procjeni, sasvim zreloj licnosti od nekih 25-26 godina.
Bla bla, ona je njega nogirala, nakon 7 godina.

Nema drugog objasnjenja osim "jarane, dosadio si".

Koliko je zrela, mozemo samo nagadjati. Obdje je jedino bitno sta je on iznio od cinjenica.
S4mpion

#56 Re: Pitanje za SVE??

Post by S4mpion »

Garant ti je još rekla i da si fin :D

Ako ona skonta da se zeznula i pokuša se vratiti, ne prihvataj je nipošto, spasićeš se dugogodišnje glavobolje.
Zizi505

#57 Re: Pitanje za SVE??

Post by Zizi505 »

agbonlahor wrote:evo opet junak, glavni protagonist price da se javi, drugog nema(ima nacina da se sazna), ja sam prije 2 god kad je diplomirala mislio da preselimo, posto imam stan gdje bi bili svoj na svome, ne u postanarima, a prije 4 god za novu godinu je zaprosio, I sve cek da zavrsi fax, te cek stan, te cek posao... I cek po cek, sad kad Imam sve, sad nemam nje, ono kad sam bio niko voljela me sad kad sam postao neko sad noga...

ima I ono da ona nije htjela djece, a ja jesam, mozda se prepala I tih obaveza sta vec, mada ja nikad nisam navaljivao, nego sam rekao kad dodje dodje, al nebi volio da kad budem imao 40 50 da onda dobijem djete.

I stvarno par komentara zvuci kao da jeona licno pisala, ili neka njena jaranica, eh mene int sta se desava u glavama njenih istomisljenika,, wat da F..k, I sad neko moze rec nisi je mogo zadovoljiti, eeeeeeeee to jesam itekako, I dugo ce o tome pricati, he he eh he, al nikad nisam digao ruku na nju, povisio ton, nepravio problem, NIKADA, nisam izlazio ono sa rajom I nezz barrio druge ribe, opijao se, nego sam bio malko vise privrzen njoj jel joj je trebalo paznje, znaci veza je bila san snova, koja se zavrsila noncom morom...

al stoji I ta da smo se mladi upoznali, sad ona zeli izlaske provode derneke, koje misli da sam je ja ogranicavao I sprjecavao, mada to nikad nisam uradio, niti mi je padalo na pamaet, al tad je mislila da mi se mora pravdat, I nakon 7 god dje je sta je kako je, sad nema tu obavezu pa joj se kao moze, nidje veze
Jednostavno ti nisi ono što njoj treba.

Odbila te kada si je zaprosio, iako ste imali uvjete za zajednički život, ne želi djecu, ti da, veeeliki razlog za neulazak u brak. Jasno ti rekla da želi provod, kojeg s tobom očito nije imala, onako kako želi.

Bolje po tebe što te ostavila.
agbonlahor

#58 Re: Pitanje za SVE??

Post by agbonlahor »

Neki ce pomisluti dosadan monoton, papucar pic... Medutim nisam, ona ima jaaako puno problema pocev od kuce pa na dalje, a da joj ja se naklatim na kosti i da joj ja pravim probleme, nebi mi ni 7 dana izdrzali, njoj je trebao neko da je saslusa razumije voli mazi pazi, pruzi sve sto nikad nigdje ni od kog nije dobila, i naprasno samo cao. Neke djevojke bi voljele da imaju sta je moja imala, al neki klik u glavi se desio i jedNostavno kraj.
McMoy

#59 Re: Pitanje za SVE??

Post by McMoy »

Možda nisi imao ono nešto... :roll:
insomnia78

#60 Re: Pitanje za SVE??

Post by insomnia78 »

agbonlahor wrote:Neki ce pomisluti dosadan monoton, papucar pic... Medutim nisam, ona ima jaaako puno problema pocev od kuce pa na dalje, a da joj ja se naklatim na kosti i da joj ja pravim probleme, nebi mi ni 7 dana izdrzali, njoj je trebao neko da je saslusa razumije voli mazi pazi, pruzi sve sto nikad nigdje ni od kog nije dobila, i naprasno samo cao. Neke djevojke bi voljele da imaju sta je moja imala, al neki klik u glavi se desio i jedNostavno kraj.
A nista, sredila sebi zivot il misli da jeste i sad joj vise ne trebas

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
dječak sa šibicama

#61 Re: Pitanje za SVE??

Ako ti je neka utjeha, izvrsio si jednu plemenitu misiju, pomogao si jednoj djevojci da stane na noge, 7 godina si je mazio i tetosio, i sada kada je stala na noge, ptica odlazi iz gnijezda... u zalazak sunca.

Uljepsao sam koliko sam mogao :oops:
KPNCTNJAH

#62 Re: Pitanje za SVE??

Post by KPNCTNJAH »

Tako nekako ispade :mrgreen: Dzennet ti je zagarantovan (ako ne uradis sad ti nekoj ovo sto je ona tebi :oops: ) :mrgreen:
Ako ti njoj vise ne valjas, nema potrebe da razmisljas o tome sta je i kako moglo biti... pokajat ce se ona vjerovatno, a najbolje je da se to desi kad ti nadjes drugu i nju zaboravis :mrgreen:
Sad imas dvije opcije... ili potrositi nekih godinu dana u pokusaju da je vratis i da kontas zbog cega je tako postupila ili da za to isto vrijeme skontas da se moze i bez nje... imas izbor k'o Neo :mrgreen:
dječak sa šibicama

#63 Re: Pitanje za SVE??

Ima i toga, ako je tebi savjest cista, ti si na konju.

Ona se ima kad kajati, ako ce se kajati, eventualno. Ti ces naci neku drugu, koja ce mozda vise cijeniti paznju i privrzenost, onda ti nece na pamet padati ova o kojoj sada pises, nece te tangirati ni hoce li biti ljubomorna kad te vidi sa drugom.

U zivotu, ponekad ili vecinom ne znam ni sam, stvari kad tad dodju na svoje.
Ujedam

#64 Re: Pitanje za SVE??

Post by Ujedam »

Niko nije ničiju nafaku ukrao, pa neće ni tvoju momak!
Zizi505

#65 Re: Pitanje za SVE??

Post by Zizi505 »

KPNCTNJAH wrote:Tako nekako ispade :mrgreen: Dzennet ti je zagarantovan (ako ne uradis sad ti nekoj ovo sto je ona tebi :oops: ) :mrgreen:
Ako ti njoj vise ne valjas, nema potrebe da razmisljas o tome sta je i kako moglo biti... pokajat ce se ona vjerovatno, a najbolje je da se to desi kad ti nadjes drugu i nju zaboravis :mrgreen:
Sad imas dvije opcije... ili potrositi nekih godinu dana u pokusaju da je vratis i da kontas zbog cega je tako postupila ili da za to isto vrijeme skontas da se moze i bez nje... imas izbor k'o Neo :mrgreen:
Najbolje je da poslušaš ove iskusne, koji su prošli slično kao i ti :mrgreen:

Evo čovjek pojasnio :mrgreen:
Ujedam

#66 Re: Pitanje za SVE??

Post by Ujedam »

zizi505 wrote:
KPNCTNJAH wrote:Tako nekako ispade :mrgreen: Dzennet ti je zagarantovan (ako ne uradis sad ti nekoj ovo sto je ona tebi :oops: ) :mrgreen:

:lol: :lol:
sarajlija80

#67 Re: Pitanje za SVE??

Post by sarajlija80 »

agbonlahor wrote:
sarajlija80 wrote:
agbonlahor wrote:Pozdrav svima,
mozda je glupo sto se ovdje javljam, al prosto ne znam kako da razmisljam, i sta da mislim.

Ukratko da objasnim situaciju, imao sam vezu iz snova, svaki dan nesto novo, druzenja, izlasci, putovanja, itd.. Poslje nekog vremena malo je splasnulo kako smo odrasli zavrsili fakultete pa je malo teze dobiti pare od roditelja, pa se mora raditi.. I najednom nakon 7 godina, (nije bash najednom, vec se djevojka lomila mjesec 2 kako da mi kaze da ovo vise nije to to), usljedio je hladan tus sa rijecima, Ja tebe volim najvise na svijetu, ti si meni sve, moj zivot, SVE MOJE, al ti i ja necemo vise biti skupa IKADA (bilo je ono nikad ne reci nikad, i mozda nas put nanese na isto mjesto nakon 10 godina). Znaci kad se imalo malo se djelilo, i malo nam je PUNO bilo, sad kad imamo oboje posao, kad smo mislili da se uzmemo, da pocnemo zajednicki zivot i sve, KAPAK KRAJ FINITO THE END!!!

Trazim bilo kakav izgovor, savjet, sugestiju!!

uz duzno postovanje meni je bolest vucarati se godina sa nekim ,dje si care bio prije sto nisi mislio,ako vam je bilo super zasto se niste prije uzeli
cekali da zavrsimo fakultete, da se zaposlimo, i sve je to dslo sa vremenom, al niam ja bio taj koji je odgadjao da se uzmemo, vazda je ona samo dok ovo samo dok ono, a realno od cega bi zivjeli da smo se uzeli ranije.. od mame i maajke, nebi niko zavrsio fax, i kakav bi joj zivot mogao pruziti, a sa tim i sebi??

cim ste set ako dobro provodili uz to putovali dakle imali ste uslove za brak barem za pocetak roditelji su dobrostajeci nije sramota da te roditelj malo pogura ako nista mogli ste se uzeti pred zavrsetak faksa ,pusti tu suplju .
agbonlahor

#68 Re: Pitanje za SVE??

Post by agbonlahor »

uz duzno postovanje meni je bolest vucarati se godina sa nekim ,dje si care bio prije sto nisi mislio,ako vam je bilo super zasto se niste prije uzeli[/quote]

cekali da zavrsimo fakultete, da se zaposlimo, i sve je to dslo sa vremenom, al niam ja bio taj koji je odgadjao da se uzmemo, vazda je ona samo dok ovo samo dok ono, a realno od cega bi zivjeli da smo se uzeli ranije.. od mame i maajke, nebi niko zavrsio fax, i kakav bi joj zivot mogao pruziti, a sa tim i sebi??[/quote]

cim ste set ako dobro provodili uz to putovali dakle imali ste uslove za brak barem za pocetak roditelji su dobrostajeci nije sramota da te roditelj malo pogura ako nista mogli ste se uzeti pred zavrsetak faksa ,pusti tu suplju .[/quote]

Nisu to odmori bahami karibi nismo Dzeko i Amra, al crna gora, pa studentska neka putovanja, malo hrvatska, srbija, ono tu ublizu... Mogli smo od roditelja traziti, al njeni bi rekli ladno nema sanse, nema boga, sve sama skupi pa se uzimaj i daji koliko ti dusa oce, a moji bi nas gurali, samo bi bio drama na grbaci, iovako sastavljaju kraj sa krajem, jos ja da se naklatim, kad smo stekli preduslove SVE, tad je dosao kapak.. Nismo dobrostojeci, da se rasipamo, al smo imali plan, da budemo neovisni, jel nam niko nece pomoc..
KPNCTNJAH

#69 Re: Pitanje za SVE??

Post by KPNCTNJAH »

zizi505 wrote:

Nisam ja to prosao, ali sam vidio dovoljno ovakvih situacija da znam kako bih ja postupio :razz: Ovo isto vazi i kad je obrnuta situacija, kad vas odjebe frajer :mrgreen:
agbonlahor

#70 Re: Pitanje za SVE??

Post by agbonlahor »

Da prostis na izrazu, Je.. Takav Dzenet, kad je u dushi Dzehenem, mislim ok imam samo 3 opcije, da se mucim sa rezultatom, da se mucim bez rezultata i da odustanem.. Samo prekid je bio prije nekih mjesec dana, a meni je svakim danom sve gore i gore, i psihicki i fizicki, ja se pojedoh iznutra i vani, a od one 3 opcije, ja sam na gubitku...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#71 Re: Pitanje za SVE??

Post by Velkoski »

Osh prelazit' iz Aston Ville u neki veći klub, na hajr?

Nije valjda da te žensko prvi put zajebalo? :sad:
insomnia78

#72 Re: Pitanje za SVE??

Post by insomnia78 »

Super ti je savjet
Dajes mu laznu nadu pa kad ga kroz neko vrijeme ova odjebe nakon poziva il kad je vidi s drugim onda je opet na pocetku a mogo je biti na po puta
Moja prognoza, ona se udaje za po godine

fatamorgana

#73 Re: Pitanje za SVE??

Post by fatamorgana »

insomnia78 wrote:Super ti je savjet
Dajes mu laznu nadu pa kad ga kroz neko vrijeme ova odjebe nakon poziva il kad je vidi s drugim onda je opet na pocetku a mogo je biti na po puta
Moja prognoza, ona se udaje za pola godine
[youtube]http://youtu.be/Umpi-87zbPg[/youtube]
burek_in_space

#74 Re: Pitanje za SVE??

Post by burek_in_space »

veze s vezom wrote:ma sve vi znate :D
imal iko neki svoj konkretan slucaj na ovu temu?
Imam ja, ali nisam siguran da je pametno da ga pishem. 8-)
insomnia78

#75 Re: Pitanje za SVE??

Post by insomnia78 »

veze s vezom wrote:
insomnia78 wrote:Super ti je savjet
Moja prognoza, ona se udaje za po godine

joj de ba insomnio..kakva lazna nada
to se ti nisi nikad borio za nekog koga volis?

Ja rekoh da prvo porazgovara sam sa sobom,pa onda s njom.
Svi smo u zivotu nekad nesigurni,teski i nerealni..
ja kazem samo da je najlakse odustati od svega..:)
Kakva bona borba?
Odustala je ona i sto prije to on shvati i krene naprijed prije ce "ozdraviti"
Hoce biti tesko, jasta ce
Uceraj joj

Post Reply