FINALE: Njemačka - Argentina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

JThomas

#51 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by JThomas »

znači ti nas u suštini ubjeđuješ da su aguero, di maria, higuain i lavezzi karine od igrača sa kojima se može igrati samo ziheraški i gdje messi mora sve vući? :lol:

ne diram ti bolan messija, ja mislim da je do trenera i (nedostatka) koncepta...
sumirprimus

#52 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by sumirprimus »

gora sam ja budala kad se krenem naknadat.
ne nije ni to.
al ispade mesi je karina trener je karina, i eto slucajno su u finalu.
higuain ispada rinaka,lavezi zuji i samo zuji,di maria je povrijedjen...agero je povrijedjen.ko igra?sinoc rojo nabi loptu jedno 4 5 put drito u atlantik.
mesija skidose kramponima brat bratu 3 4 put...i ko ce igrat?jedno je biti objektivan,i reci da je ono sinoc bila uspavanka,da argentinci prolaze na guozve,da su svi vise ocekivali,da umiremo u ljepoti,u valovima napada,najmocnije navale na sviejtu..itd etc bla bla...
lavezi i higuain nisu krema svjetskog fudbala,i to je fakat...di maria je povrijedjen. mesi gura ovu repku.
JThomas

#53 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by JThomas »

trener jeste karina. možemo se raspravljati jesu li navedeni baš top klasa svjetskog fudbala, ali sigurno nisu toliko loši da bi neko pored njih morao baš sam igrati. a to se dešava.
dert

#54 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by dert »

Hajmo Svabure :D . Uvalite im go u prvih 15 min. i onda :ljulja:
madner

#55 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by madner »

Ne znam bas da li je karina. Sigurno bi sa losijim sastavom ispao, ali ova Argentina ima toliko talenta da moze igrati ovaj antifudbal i proci dalje. Belgija bez postene sanse, Holandija bez postene sanse, nije to slucajno.
sumirprimus

#56 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by sumirprimus »

JThomas wrote:trener jeste karina. možemo se raspravljati jesu li navedeni baš top klasa svjetskog fudbala, ali sigurno nisu toliko loši da bi neko pored njih morao baš sam igrati. a to se dešava.
pa ne govorim to samo ja,sta je vama danas...
pa to sami argentinci govore,drugi ljudi koji se u fudbal razumiju...
pa koliko su trenra imali u ovih zadnjih 25 godina? i dokleN su ih doveli...
jebiga do mene je.priznajem,argentina je rinaka,mesi je rinaka,sabela je rinaka,u finalu su koje je rinaka,sp je rinaka,haj zdrao.
JThomas

#57 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by JThomas »

madner wrote:Ne znam bas da li je karina. Sigurno bi sa losijim sastavom ispao, ali ova Argentina ima toliko talenta da moze igrati ovaj antifudbal i proci dalje. Belgija bez postene sanse, Holandija bez postene sanse, nije to slucajno.
nazad su impresivni, to sam napisao na prethodnoj stranici. ofanziva nula poena, al' u finalu su usprkos tome i mislim da i tu imaju više nego solidne šanse.
JThomas

#58 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by JThomas »

sumirprimus wrote:
JThomas wrote:trener jeste karina. možemo se raspravljati jesu li navedeni baš top klasa svjetskog fudbala, ali sigurno nisu toliko loši da bi neko pored njih morao baš sam igrati. a to se dešava.
pa ne govorim to samo ja,sta je vama danas...
pa to sami argentinci govore,drugi ljudi koji se u fudbal razumiju...
pa koliko su trenra imali u ovih zadnjih 25 godina? i dokleN su ih doveli...
jebiga do mene je.priznajem,argentina je rinaka,mesi je rinaka,sabela je rinaka,u finalu su koje je rinaka,sp je rinaka,haj zdrao.
ti si se lično upalio zbog messija i sad mi prišivaš nešto što ni slično nisam napisao.
mO k3

#59 Re: Pobjeđuje li Njemačka u finalu?

Post by mO k3 »

Objektivni navijac wrote:
mO k3 wrote:4:1 bilo koji protivnik :) lows blitzkrieg :(
Osima US,Alzira i posebno Gane :D :izet:
Pa ljudi su igrali sa minimano cuvali se za brazil :)
madner

#60 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by madner »

JThomas wrote:
madner wrote:Ne znam bas da li je karina. Sigurno bi sa losijim sastavom ispao, ali ova Argentina ima toliko talenta da moze igrati ovaj antifudbal i proci dalje. Belgija bez postene sanse, Holandija bez postene sanse, nije to slucajno.
nazad su impresivni, to sam napisao na prethodnoj stranici. ofanziva nula poena, al' u finalu su usprkos tome i mislim da i tu imaju više nego solidne šanse.
Normalno da je nula bodova kada zadnja linija ne prelazi svoj centar. To je trenerova filozofija, koja je dobra za turnir samo losa za oci.
sumirprimus

#61 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by sumirprimus »

JThomas wrote:
ti si se lično upalio zbog messija i sad mi prišivaš nešto što ni slično nisam napisao.
jesam kriv sam upalio sam se...al sam se upalio zarad ovog tomahavka a ti se si nadovezo.njemu je argentina karina jer je mesi u finalu, i to bi bilo to bez rukavica...
isto ko sto mu je pape super jer je igro za sarajevo.i sta god uradio,dobro je uradio jer je igro za sarajevo.i mislim nema potrebe dalje...
ja bi svakako vise volio da svabe uzmu,jer igraju da boli glava,ne kalkulisu,ne jebu sojke,i trpaju...
mO k3

#62 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by mO k3 »

sumirprimus wrote:
JThomas wrote:
jesam kriv sam upalio sam se...al sam se upalio zarad ovog tomahavka a ti se si nadovezo.njemu je argentina karina jer je mesi u finalu, i to bi bilo to bez rukavica...
isto ko sto mu je pape super jer je igro za sarajevo.i sta god uradio,dobro je uradio jer je igro za sarajevo.i mislim nema potrebe dalje...
ja bi svakako vise volio da svabe uzmu,jer igraju da boli glava,ne kalkulisu,ne jebu sojke,i trpaju...
:thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#63 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:
JThomas wrote:
Opet ja kriv :D
I otkud sad Pape :? e jesi zakljucio, nemoj vise.
Izmjesa ti sve.
I vidis, upravo u tome je problem sto se sve gleda pro i contra. Evo sta ja mislim: Argentina je karinaskom igrom dosla do finala. Na ovom u polufinalu bi im i Grcka trebala zavidjeti. Isto tako i Holandiji. Kakva dva bunkera. Gol ne bi pao do prekosutra. Sta si ko u onoj reklami uhvatio: Messi, Messi...popusti bolan malo. Dobar je, centar argentinske reprezentacije, sto je bio nekad Maradona za Argentinu, to je sad on. Necu lagati da bih volio da osvoji, ne djasvi mi se generalno Argentina, ali mi se ne svidja ni Holandija, Brazil, koga li tamo ne gumo, da mi prisijes?
Generalizacija majka :thumbup: Ovako je kako sam ja rekao, a ne kako ti mislis. Covjek ti fino kaze, a ti njemu da se nadovezo. Ne smije imati misljenje, jel?
sumirprimus

#64 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by sumirprimus »

heh.sve si u pravu,u potpunosti se slazem s tobom,haj sad bogat popusti i ti i tvoji zakljuci.mozel tako? :thumbup:
Havatar

#65 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by Havatar »

Argentina
Tomahawk11
Globalni moderator

#66 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:heh.sve si u pravu,u potpunosti se slazem s tobom,haj sad bogat popusti i ti i tvoji zakljuci.mozel tako? :thumbup:
Ne moras se slagati, nismo drva.
I poradi malo na komunikaciji, nisam te tjerao da komentarises moje zakljucke. Valjda imam pravo na to, kao i ti i svi ostali na ovom forumu?
sumirprimus

#67 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:
sumirprimus wrote:heh.sve si u pravu,u potpunosti se slazem s tobom,haj sad bogat popusti i ti i tvoji zakljuci.mozel tako? :thumbup:
Ne moras se slagati, nismo drva.
I poradi malo na komunikaciji, nisam te tjerao da komentarises moje zakljucke. Valjda imam pravo na to, kao i ti i svi ostali na ovom forumu?
ne slazem se ja s tobom ni najmanje,nego mi bespredmetno raspravljat s tobom,isto ko kad bi papetu pokuso nesto objasnit..vidis da je jaci i da ne vrijedi..pruzis ruku jes u pravu si..u cem je problem..idemo dalje...mahanje
Tomahawk11
Globalni moderator

#68 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by Tomahawk11 »

Pa valjda bi ovo trebalo biti mjesto gdje se moze i nesto raspraviti, a ne samo za lijepljenje etiketa.
Sta kazes, jaci? Ako sam jaci argumentima, postujem. U slucaju da je to ono ''drzi se ko pjan plota'', odmah da ti kazem da nije.
To sto se ne slazes :thumbup: imas pravo na to, isto tako imam i ja. No hard feelings :)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#69 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by pici »

njemačka :thumbup:
Itakoto

#70 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by Itakoto »

Blitzfussball! :izet:
sumirprimus

#71 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:Pa valjda bi ovo trebalo biti mjesto gdje se moze i nesto raspraviti, a ne samo za lijepljenje etiketa.
Sta kazes, jaci? Ako sam jaci argumentima, postujem. U slucaju da je to ono ''drzi se ko pjan plota'', odmah da ti kazem da nije.
To sto se ne slazes :thumbup: imas pravo na to, isto tako imam i ja. No hard feelings :)
eto sve stoji,jel sad dosta al fakat?ne vidim svrhu..
lua

#72 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by lua »

Neki mi vražić šapuće da će se desiti čudo i da će na kraju Argentina osvojiti. :D Mada bi mi ujedno bilo drago i da Nijemci osvoje. Samo se nadam da će biti prava golijada i da će biti dobra tekma. A pobjednik, šta me briga? Kad nije BiH, nemam ja ništa s tim :D
skenderija04

#73 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by skenderija04 »

Dobro finale. Za Argentinu znamo kako ce igrati, za Njemacku ne . Od tiga zavisi ishod utakmice.
Havatar

#74 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by Havatar »

Image

:mrgreen:
ljevoruki

#75 Re: FINALE: Njemačka - Argentina

Post by ljevoruki »

Volio bih da Njemacka pobijedi ali mislim da Argentina nece biti lagan protivnik i da ima sanse da osvoji SP.
Po meni - 60-40 za Njemacku.
Post Reply