Budva ili Makarska
-
Bodkin
#51 Re: Budva ili Makarska
pa hrvati jesu izmislili turizam za crnogorce. ali argumenti pun kurac rusa (inace u makarskoj ljetuju plavokosi svedjani) i argument leskovac jer udaraju cajke (jer u makarskoj nema cajki i nema nikako papaka) su mi prejaki 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
- House
#53 Re: Budva ili Makarska
Makarska.Budva ima previše srbijanskih papaka-seljobera
- Šveđanin
#54 Re: Budva ili Makarska
Hrvati jesu naizgled mrvicu kulturniji.
Ali NE zato sto oni vole pozoriste, rane radove Tarkovskog a svako vece uzivaju u Betovenu, vec zato sto cajke u javnosti nisu opsteprihvatljive. Al se zato prvi hvataju flase i Cece cim malo popiju. Naravno onaj dio koji otkida na te zvuke.
A broj ljudi koji otkidaju na turbo folk u BIH, HR i SR je otprilike isti.
U Crnoj Gori na moru je to dio kulture i tu nema neke pretjerane rasprave.
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
Ali NE zato sto oni vole pozoriste, rane radove Tarkovskog a svako vece uzivaju u Betovenu, vec zato sto cajke u javnosti nisu opsteprihvatljive. Al se zato prvi hvataju flase i Cece cim malo popiju. Naravno onaj dio koji otkida na te zvuke.
A broj ljudi koji otkidaju na turbo folk u BIH, HR i SR je otprilike isti.
U Crnoj Gori na moru je to dio kulture i tu nema neke pretjerane rasprave.
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
-
LikeLike
#55 Re: Budva ili Makarska
Jel zna neko ima li guzve trenutno u Makarskoj, cuo sam da u Gradcu i Zaostrogu slabo ima raje
??
- agent_zero
#56 Re: Budva ili Makarska
Ako baš mora jedno od to dvoje - makarska bez ikakve dileme.
U budvi za iole pristojnu i ČISTU plažu i more trebaš ići autom izvan grada.
U budvi za iole pristojnu i ČISTU plažu i more trebaš ići autom izvan grada.
- Not My Idea
#57 Re: Budva ili Makarska
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#58 Re: Budva ili Makarska
Crnogorci na svom nacionalnom radiju ismijavaju budvanske cijene, just sayin'.
Crna Gora je inače bezobrazno skupa po onome što sam ja vidio.
Crna Gora je inače bezobrazno skupa po onome što sam ja vidio.
- ja nisam ja
- ja nisam ja
#60 Re: Budva ili Makarska
Bila sam ja u Dobrim vodama ove godine
-
swanfilter
#61 Re: Budva ili Makarska
Koliko volim Hrvatsku posjetiti? Ovako, moja porodica posjeduje vikendicu u Zadru, skoro pa plaza. Kada sam zadnji put boravio tamo? 2001 godine, i zadnji mi put bio ... Od tada ljeta provodio u CG, SLO, Turska, Korzika i obala Une (mozda i najbolja ljeta su mi kuci, Una je Havaji). Hrvatima okrenem leđa i kada granicu prelazim. O razlozima ne bih, ali datiraju od zadnjeg boravka u Zadru. Dzaba im ...
- ja nisam ja
#62 Re: Budva ili Makarska
Sta te konkretno zanima?Ako zelis izlaske i lude provode nije za tebe.Meni je prelijepo,cijene su kao kod nas,more je prelijepo i cisto,voda se kupuje(ne smijes je piti iz cesme)ima restoran Ruza vjetrova i svaku drugu noc ima muzika uzivo i tu sam obicno izlazila.....Sta te konkretno zanimaAID_777 wrote:Kako je tamo?ja nisam ja wrote:Bila sam ja u Dobrim vodama ove godine
Opisi malo
-
Struja__
#63 Re: Budva ili Makarska
Samo nek ima dzamija i turbofolka mora valjat

- ¤ jelena ¤
#64 Re: Budva ili Makarska
Kotor i Pula.
Ma, najbolje svaki dan u drugom gradu...ili više njih....stopom.
-
x_lecter
#65 Re: Budva ili Makarska
Ja ove godine odoh u francusku a rvati nek se puse
-
Walther
#66 Re: Budva ili Makarska
Vise manje svi "odgovorni" su bili iz CG... Onako usput. Sjecam se vremena kad su Crnogorci pricali o "jos starijem i ljepsem Dubrovniku". Sta bi sa sudjenjem za Sjeverin prije par dana?Crnogorac22 wrote:Tad je bila jedna drzava ako si zaboravio a CG je imala manje glasackog tjela,manje smo odlucivali o sudbini,izgleda da su mnogi zaboravili ko je tada bio odgovoran.Drinski wrote:NIkakve, osim toga sto oni izabrali vlast koja je ucestvovala u zlocinima i ratu.
-
Crnogorac22
#67 Re: Budva ili Makarska
Ne bavim se politikom i nisam zadojen mrznjom ne zelim ulazit u politicku diskusiju samo se osvrcem na post u kojem ima mrznje.Svi nisu isti,svi nisu cetnici,ubice.Walther wrote:Vise manje svi "odgovorni" su bili iz CG... Onako usput. Sjecam se vremena kad su Crnogorci pricali o "jos starijem i ljepsem Dubrovniku". Sta bi sa sudjenjem za Sjeverin prije par dana?Crnogorac22 wrote:Tad je bila jedna drzava ako si zaboravio a CG je imala manje glasackog tjela,manje smo odlucivali o sudbini,izgleda da su mnogi zaboravili ko je tada bio odgovoran.Drinski wrote:NIkakve, osim toga sto oni izabrali vlast koja je ucestvovala u zlocinima i ratu.
- Blek Stena
#68 Re: Budva ili Makarska
ne mozes nigdje, mozda na Sv Nikoli jedino. Mogren je najcistiji al je krcat i placa se.sherbett wrote:O Bože![]()
a čovjek je samo pitao da li da ide u Budvu ili Makarsku![]()
Mene zanima gdje se može kupati u Budvi a da nije krcata, prljava gradska plaža...?
-
shoT
#69 Re: Budva ili Makarska
Kako više možete ići u tu Makarsku, meni je Omiš 10x bolji što se tiće plaža i svega
A ako oćeš na izlaske možeš uvjek skoknut u Makarsku ili Split 
- Blek Stena
#70 Re: Budva ili Makarska
Ja sam tamo svake godine i odem na mogren da se okupam predvece kad vise ne naplacujusherbett wrote:Tu sam gledala na netu i jako mi se sviđa! koliko se plaća?Blek Stena wrote:ne mozes nigdje, mozda na Sv Nikoli jedino. Mogren je najcistiji al je krcat i placa se.sherbett wrote:O Bože![]()
a čovjek je samo pitao da li da ide u Budvu ili Makarsku![]()
Mene zanima gdje se može kupati u Budvi a da nije krcata, prljava gradska plaža...?
A do Sv. Nikole vozi brodić il šta?
I kakva je Kamenovo?
A sv Nikolu mozes svaki cas sa brodicem za par eura sa mola na Slovenskoj plazi. Za Kamenovo ne znam.
- Blek Stena
#71 Re: Budva ili Makarska
radostan dan wrote:može, može, mada ima slabije mantričko dejstvo, a ćoEku je aura već načeta mirisom leskovačkog roštilja i sliikom uživo đe se domicilni i gostujući bratski ljube triputa zbog nola četvrtoga...Blek Stena wrote:Radosni@
morali bas maketa. a heklanje, serdzade, gobleni sa motivom dzamije. ...pikali se to?
ne znam...zajebano je to...ja bez nekog sa liste člana predsjedništva ne bi kretO, pa makar bRez hadžiomerovića, ako je suljagiić zauzet već/odveć.
-
radostan dan
#72 Re: Budva ili Makarska
laže ovaj blek karington ka pas, čuj nema...sherbett wrote:
ima.
svaki bolji apartman ima čista i pristojna kupatila.
i nije krcato.
i nje plaža.
znači svi uVjeti su ispujeni, ne?
- Blek Stena
#73 Re: Budva ili Makarska
ima jedna sumica na Sl.plazi odmah pored bazena Rondo. Je se tu uvjek parkiram jer isto ne volim da se cvarim, Sve ti je tu odmah i kafici i mol gdje dolaze brodici a iza je glavni korzo sa ostalim leskovackim sadrzajem.sherbett wrote:pa dobro, to je cijena za očekivatiBlek Stena wrote: Ja sam tamo svake godine i odem na mogren da se okupam predvece kad vise ne naplacuju. Nevjerujem da je vise od 2 eura.
A sv Nikolu mozes svaki cas sa brodicem za par eura sa mola na Slovenskoj plazi. Za Kamenovo ne znam.![]()
nego, ima li tamo hlada? ja ne smijem na sunce, zato mi treba neka il sa kafićem il sa hladovinom![]()
i koliko je ta Mogren udaljena od Slovenske plaže, jer tamo negdje nam je smještaj?
Odatle to Starog grada i plaze mogren imas mozda 20 minuta lagane setnje.
-
radostan dan
#74 Re: Budva ili Makarska
a ja na uvale...sherbett
jbse Radosni![]()
ja sam navikla na otoke
- Blek Stena
#75 Re: Budva ili Makarska
jesam slago. ujutro je cisto svugdje a onda nekad iz 11 moras da ides u pravcu Becica pa da uhvatis komad mora gdje nema smeca i ljudskih izlucevinaradostan dan wrote:laže ovaj blek karington ka pas, čuj nema...sherbett wrote:
ima.
svaki bolji apartman ima čista i pristojna kupatila.
i nije krcato.
i nje plaža.
znači svi uVjeti su ispujeni, ne?