Pitanje fizičke privlačnosti

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ado_sar

#51 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by ado_sar »

jbt, stvarno nije lako biti zensko. Ovamo, na drugoj temi, muskarci se zacas usaglase da bez velikih fonase, dobrih nona, linije, kose svega ostalog, nema sanse za vezu i svi se sloze. A ovdje djevojka napise sustinski isto to, i svi drvlje i kamenje na nju :)
tendzera

#52 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by tendzera »

ado_sar wrote:jbt, stvarno nije lako biti zensko. Ovamo, na drugoj temi, muskarci se zacas usaglase da bez velikih fonase, dobrih nona, linije, kose svega ostalog, nema sanse za vezu i svi se sloze. A ovdje djevojka napise sustinski isto to, i svi drvlje i kamenje na nju :)
I to sve krajnje ozbiljni komentari, bez trunke ironije. Muška djubrad! :|
irac300

#53 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by irac300 »

Ja lično poznajem jednu 'vaku. Ono, treba prosjek, al' to je nešto umišljeno u p.m. i baš ista priča k'o ova što piše, nijedan nije dobar za nju, 'vaki, 'naki. Sada ima 35 banki, jajnici venu, al' ona i dalje traži filmsku zvijezdu. Poremećaj ličnosti da yebe rak raka!
ema_

#54 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by ema_ »

irac300 wrote:Ja lično poznajem jednu 'vaku. Ono, treba prosjek, al' to je nešto umišljeno u p.m. i baš ista priča k'o ova što piše, nijedan nije dobar za nju, 'vaki, 'naki. Sada ima 35 banki, jajnici venu, al' ona i dalje traži filmsku zvijezdu. Poremećaj ličnosti da yebe rak raka!

:lol:
Arii

#55 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Arii »

Po komentarima bi se dalo zaključiti da komentarišu (čast izuzecima) sve same "brdske glave" :D
Wasser

#56 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Wasser »

Kalos-Kale wrote:Moj problem je što sam previše idealista po pitanju svega, pa tako i momaka, a pogotovo njihovog fizičkog izgleda. Jednostavno, imam neki filmski kriterij muške ljepote i jednostavno ne mogu na ulici naći ništa slično. Sve bih voljela da mogu naletit na nekog latino tipa, ali džabe, sve naše brdske glave. :-D Imam već podosta godina, znaju me prijateljice pitati jesam li lezbijka, aseksualna, jesam li zlostavljana u mladosti i sl., pa da ne nalazim momka, a inače me vide kao dobru žensku. Također, idealista sam i po tom pitanju, pa mi opet ne znače ništa komplimenti i nabacivanja kad se često osjećam ružno, imam potrebu da se uspoređujem s drugim curama, da googlam manekenke pa da uspoređujem crte lica, tijela i sl.
Imate li neki savjet kako izaći iz ovog filma, je li problem u meni, je li problem što živimo u zemlji ružnih tipova, je li ja ne izlazim na prava mjesta itd.? Bila bih zahvalna. :-D
Nisi ti idealista, nego izgleda nemaš pametnijeg posla nego se upoređivati sa manekenkama :D :run:
alkalna_baterija

#57 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by alkalna_baterija »

:lol:
CartmanSA

#58 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by CartmanSA »

Znas li da je i Monica Bellucci nekome dosadila?

isto kao i George Clooney...
L u c i f e r

#59 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by L u c i f e r »

krvava wrote:Image
Image

:kakoste:
šcki

#60 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by šcki »

Mozda trebas probati sa strancima!
sha_ba

#61 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by sha_ba »

ili sa zenama :mrgreen:
insomnia78

#62 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by insomnia78 »

Saženama, saženama

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#63 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Velkoski »

Image

Buen dia.
insomnia78

#64 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by insomnia78 »

Oh la la

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Zokipfc

#65 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Zokipfc »

Preseli se u Holivud ako vec ganjas plastiku
Ramzess Veliki

#66 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Ramzess Veliki »

Kalos-Kale wrote:Moj problem je što sam previše idealista po pitanju svega, pa tako i momaka, a pogotovo njihovog fizičkog izgleda. Jednostavno, imam neki filmski kriterij muške ljepote i jednostavno ne mogu na ulici naći ništa slično. Sve bih voljela da mogu naletit na nekog latino tipa, ali džabe, sve naše brdske glave. :-D Imam već podosta godina, znaju me prijateljice pitati jesam li lezbijka, aseksualna, jesam li zlostavljana u mladosti i sl., pa da ne nalazim momka, a inače me vide kao dobru žensku. Također, idealista sam i po tom pitanju, pa mi opet ne znače ništa komplimenti i nabacivanja kad se često osjećam ružno, imam potrebu da se uspoređujem s drugim curama, da googlam manekenke pa da uspoređujem crte lica, tijela i sl.
Imate li neki savjet kako izaći iz ovog filma, je li problem u meni, je li problem što živimo u zemlji ružnih tipova, je li ja ne izlazim na prava mjesta itd.? Bila bih zahvalna. :-D
Imam isti problem. Prezgodan sam i diže mi se samo kad sebe vidim u ogledalu. To sam donekle riješio ogledalima na zidovima i stropu ali mi je ostao prpblem da ne podnosim ppred sebe ženske koje nisu miss.mjeseca ili modeli Victoria Sicret. Ponekad mi dosadi izaći u grad sa modelom na kartonu u prirodnoj veličini.
Ako si toliko zgodna kako kažeš rado bih to dao šansu za probni rad od cca.mjesec dana da dokažes svoje kvalitete.
Tirkiz

#67 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Tirkiz »

Image
andalib

#68 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by andalib »

umm, ljepsi je konj.
Big Ang

#69 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Big Ang »

Ovo je ipak za doktora. :eh:
ema_

#70 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by ema_ »

Kasniš :-D .
pink floydd

#71 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by pink floydd »

CartmanSA wrote:Znas li da je i Monica Bellucci nekome dosadila?

Koliko god neka žena ili cura bila dobra ili zgodna, zapamtite, postoji čovjek kojem je dosadilo da je j**e. - Nepoznat autor :D
Big Ang

#72 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Big Ang »

ema_ wrote:Kasniš :-D .
A vidim :lol:
sha_ba

#73 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by sha_ba »

pink floydd wrote:

Koliko god neka žena ili cura bila dobra ili zgodna, zapamtite, postoji čovjek kojem je dosadilo da je j**e. - Nepoznat autor :D
nije zar pinki? a sta ako ponekad promijene poze ? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
pink floydd

#74 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by pink floydd »

sha_ba wrote:
pink floydd wrote:

nije zar pinki? a sta ako ponekad promijene poze ? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Jakna s dva lica, čak i kad je okreneš na ono drugo, potpuno različito.....ipak je to ista jakna :D
ado_sar

#75 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by ado_sar »

pink floydd wrote:

ziva istina
Post Reply