Pitanje fizičke privlačnosti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ado_sar
#51 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
jbt, stvarno nije lako biti zensko. Ovamo, na drugoj temi, muskarci se zacas usaglase da bez velikih fonase, dobrih nona, linije, kose svega ostalog, nema sanse za vezu i svi se sloze. A ovdje djevojka napise sustinski isto to, i svi drvlje i kamenje na nju 
- tendzera
#52 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
I to sve krajnje ozbiljni komentari, bez trunke ironije. Muška djubrad!ado_sar wrote:jbt, stvarno nije lako biti zensko. Ovamo, na drugoj temi, muskarci se zacas usaglase da bez velikih fonase, dobrih nona, linije, kose svega ostalog, nema sanse za vezu i svi se sloze. A ovdje djevojka napise sustinski isto to, i svi drvlje i kamenje na nju
- irac300
#53 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
Ja lično poznajem jednu 'vaku. Ono, treba prosjek, al' to je nešto umišljeno u p.m. i baš ista priča k'o ova što piše, nijedan nije dobar za nju, 'vaki, 'naki. Sada ima 35 banki, jajnici venu, al' ona i dalje traži filmsku zvijezdu. Poremećaj ličnosti da yebe rak raka!
- ema_
#54 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
irac300 wrote:Ja lično poznajem jednu 'vaku. Ono, treba prosjek, al' to je nešto umišljeno u p.m. i baš ista priča k'o ova što piše, nijedan nije dobar za nju, 'vaki, 'naki. Sada ima 35 banki, jajnici venu, al' ona i dalje traži filmsku zvijezdu. Poremećaj ličnosti da yebe rak raka!
-
Arii
#55 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
Po komentarima bi se dalo zaključiti da komentarišu (čast izuzecima) sve same "brdske glave" 
-
Wasser
#56 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
Nisi ti idealista, nego izgleda nemaš pametnijeg posla nego se upoređivati sa manekenkamaKalos-Kale wrote:Moj problem je što sam previše idealista po pitanju svega, pa tako i momaka, a pogotovo njihovog fizičkog izgleda. Jednostavno, imam neki filmski kriterij muške ljepote i jednostavno ne mogu na ulici naći ništa slično. Sve bih voljela da mogu naletit na nekog latino tipa, ali džabe, sve naše brdske glave.Imam već podosta godina, znaju me prijateljice pitati jesam li lezbijka, aseksualna, jesam li zlostavljana u mladosti i sl., pa da ne nalazim momka, a inače me vide kao dobru žensku. Također, idealista sam i po tom pitanju, pa mi opet ne znače ništa komplimenti i nabacivanja kad se često osjećam ružno, imam potrebu da se uspoređujem s drugim curama, da googlam manekenke pa da uspoređujem crte lica, tijela i sl.
Imate li neki savjet kako izaći iz ovog filma, je li problem u meni, je li problem što živimo u zemlji ružnih tipova, je li ja ne izlazim na prava mjesta itd.? Bila bih zahvalna.
- alkalna_baterija
- CartmanSA
#58 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
Znas li da je i Monica Bellucci nekome dosadila?
isto kao i George Clooney...
-
L u c i f e r
#59 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
krvava wrote:
-
šcki
#60 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
Mozda trebas probati sa strancima!
- insomnia78
#62 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
Saženama, saženama
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#63 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Buen dia.
- insomnia78
#64 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
Oh la la
- Zokipfc
#65 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
Preseli se u Holivud ako vec ganjas plastiku
- Ramzess Veliki
#66 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
Imam isti problem. Prezgodan sam i diže mi se samo kad sebe vidim u ogledalu. To sam donekle riješio ogledalima na zidovima i stropu ali mi je ostao prpblem da ne podnosim ppred sebe ženske koje nisu miss.mjeseca ili modeli Victoria Sicret. Ponekad mi dosadi izaći u grad sa modelom na kartonu u prirodnoj veličini.Kalos-Kale wrote:Moj problem je što sam previše idealista po pitanju svega, pa tako i momaka, a pogotovo njihovog fizičkog izgleda. Jednostavno, imam neki filmski kriterij muške ljepote i jednostavno ne mogu na ulici naći ništa slično. Sve bih voljela da mogu naletit na nekog latino tipa, ali džabe, sve naše brdske glave.Imam već podosta godina, znaju me prijateljice pitati jesam li lezbijka, aseksualna, jesam li zlostavljana u mladosti i sl., pa da ne nalazim momka, a inače me vide kao dobru žensku. Također, idealista sam i po tom pitanju, pa mi opet ne znače ništa komplimenti i nabacivanja kad se često osjećam ružno, imam potrebu da se uspoređujem s drugim curama, da googlam manekenke pa da uspoređujem crte lica, tijela i sl.
Imate li neki savjet kako izaći iz ovog filma, je li problem u meni, je li problem što živimo u zemlji ružnih tipova, je li ja ne izlazim na prava mjesta itd.? Bila bih zahvalna.
Ako si toliko zgodna kako kažeš rado bih to dao šansu za probni rad od cca.mjesec dana da dokažes svoje kvalitete.
-
andalib
#68 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
umm, ljepsi je konj.
- Big Ang
#69 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
Kalos-Kale wrote:Moj problem je što sam previše idealista po pitanju svega, pa tako i momaka, a pogotovo njihovog fizičkog izgleda. Jednostavno, imam neki filmski kriterij muške ljepote i jednostavno ne mogu na ulici naći ništa slično. Sve bih voljela da mogu naletit na nekog latino tipa, ali džabe, sve naše brdske glave.Imam već podosta godina, znaju me prijateljice pitati jesam li lezbijka, aseksualna, jesam li zlostavljana u mladosti i sl., pa da ne nalazim momka, a inače me vide kao dobru žensku. Također, idealista sam i po tom pitanju, pa mi opet ne znače ništa komplimenti i nabacivanja kad se često osjećam ružno, imam potrebu da se uspoređujem s drugim curama, da googlam manekenke pa da uspoređujem crte lica, tijela i sl.
Ovo je ipak za doktora.
- ema_
#70 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
Kasniš
.
- pink floydd
#71 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
CartmanSA wrote:Znas li da je i Monica Bellucci nekome dosadila?
Koliko god neka žena ili cura bila dobra ili zgodna, zapamtite, postoji čovjek kojem je dosadilo da je j**e. - Nepoznat autor
- Big Ang
#72 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
A vidimema_ wrote:Kasniš.
-
sha_ba
#73 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
nije zar pinki? a sta ako ponekad promijene poze ?pink floydd wrote:CartmanSA wrote:Znas li da je i Monica Bellucci nekome dosadila?
Koliko god neka žena ili cura bila dobra ili zgodna, zapamtite, postoji čovjek kojem je dosadilo da je j**e. - Nepoznat autor
- pink floydd
#74 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
Jakna s dva lica, čak i kad je okreneš na ono drugo, potpuno različito.....ipak je to ista jaknasha_ba wrote:nije zar pinki? a sta ako ponekad promijene poze ?pink floydd wrote:CartmanSA wrote:Znas li da je i Monica Bellucci nekome dosadila?
Koliko god neka žena ili cura bila dobra ili zgodna, zapamtite, postoji čovjek kojem je dosadilo da je j**e. - Nepoznat autor![]()
![]()
![]()
-
ado_sar
#75 Re: Pitanje fizičke privlačnosti
ziva istinapink floydd wrote:CartmanSA wrote:Znas li da je i Monica Bellucci nekome dosadila?