Nas najbolji igrac

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Havatar

#51 Re: Nas najbolji igrac

Post by Havatar »

mO k3 wrote:
Havatar wrote:1. Asmir Begović (8)

2. Avdija Vršajević (5.5)

3. Ermin Bičakčić (6.5)

4. Emir Spahić (5)

5. Sead Kolašinac (8)

6. Ognjen Vranješ (5,5)

7. Muhamed Bešić (8)

8. Miralem Pjanić (8)

9. Vedad Ibišević (6,5)

10. Zvjezdan Misimović (5)

11. Edin Džeko (6)

12. Jasmin Fejzić (-)

13. Mensur Mujdža (6,5)

14. Tino-Sven Sušić (4,5)

15. Toni Šunjić (5,5)

16. Senad Lulić (6)

17. Senijad Ibričić (-)

18. Haris Medunjanin (6)

19. Edin Višća (6) -

20. Izet Hajrović (7,5) -

21. Anel Hadžić (5)

22. Asmir Avdukić (-)

23. Sejad Salihović (6)
Ma daj budi malo vise korektniji
Medjunjanin nije bio sigurno bolji od susica , od Harija sta sam vidio bolje da nisam....
Ako se gleda kriterijumom koji vazi za Susica onda jeste a ako se za Susica gleda jedno a za njega drugo onda je Susic bolji. Naravno sada se pokusava damage control pa posto ide Safet da ne ode i Tin i spustaju se kriteriji za njega Objektivni komentatori na njemackoj televiziji su najbolje opisali njegovu igru a posto nisu njega izdvajali zbog nekih stvari neko su ga gledali kao svakog drugog igraca ti komentari su i najobjektivniji.
alijagoro

#52 Re: Nas najbolji igrac

Post by alijagoro »

Besic,Begovic,Pjanic.
homega

#53 Re: Nas najbolji igrac

Post by homega »

1. Bešić,
2. Begović,
3. Pjanić.
emigrazione

#54 Re: Nas najbolji igrac

Post by emigrazione »

Ibricic
cyprus

#55 Re: Nas najbolji igrac

Post by cyprus »

Havatar wrote:14. Tino-Sven Sušić (4,5)

15. Toni Šunjić (5,5)
Mučki provokator :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#56 Re: Nas najbolji igrac

Post by Tomahawk11 »

cyprus wrote:

15. Toni Šunjić (5,5)
To ti je kad 'objektivno' ocjenjujes :oops:
Sunjic je odlicno odigrao.
A i Susicu se nema sta zamjeriti. Ovih 4,5 je smijesno.
cyprus

#57 Re: Nas najbolji igrac

Post by cyprus »

palermo wrote:Toni je super bio, ali nemojmo pregoniti, nije on rang Edina, Mireta i Asmira, da bi mogao dobiti veću ili čak i istu ocjenu od njih....ovdje si subjektivan

Za Spahu si bio malo prestrog, al eto.....da zbog trenutne situacije :mrgreen: preskočim taj dio
Ne vjerujem da sam bio previše subjektivan... Naravno da ne tvrdim da je on rang nabrojanih u pogledu kvalitete, ali obzirom da mu ne mogu naći niti jednu ozbiljnu zamjerku na njegov učinak, kako da mu dam nižu ocjenu? Zbog čega? Šta je to još trebao uradit pa da opravda ovih mojih 7,5?

Za Spahu možda jesam malko prestrog... baš kontam jesam li mu trebo dat 5 ili čak 5,5 umjesto 4,5... ali ostajem pri tome da je bio naš najslabiji čovjek u Brazilu...
mO k3

#58 Re: Nas najbolji igrac

Post by mO k3 »

Tomahawk11 wrote:
cyprus wrote:

15. Toni Šunjić (5,5)
To ti je kad 'objektivno' ocjenjujes :oops:
Sunjic je odlicno odigrao.
A i Susicu se nema sta zamjeriti. Ovih 4,5 je smijesno.
To ti je ta objektiva :mrgreen:

Iskreno mali je vise nego solidno odigrao i smijesno je dati mu 4.5 :) 7 u vrh glave osmica

ah da napisa ovaj gore ibricic :thumbup: cista desetka na klupi nije se ni vidio :)
Havatar

#59 Re: Nas najbolji igrac

Post by Havatar »

Solidno odigrao je 6 u vrh glave posto za ocjene od 7 pa na vise mora da odigra perfektno i da bude nosilac igre a to sigurno nije bio.
Tomahawk11
Globalni moderator

#60 Re: Nas najbolji igrac

Post by Tomahawk11 »

Havatar wrote:Solidno odigrao je 6 u vrh glave posto za ocjene od 7 pa na vise mora da odigra perfektno i da bude nosilac igre a to sigurno nije bio.
Sto je onda kod tebe to solidno 4,5, ako je inace 6?
derion

#61 Re: Nas najbolji igrac

Post by derion »

Po meni je najbolji bio Bešić na SP-u. Mnogi nisu svjesni da smo dobili izrazito lucidnog igrača, koji ujedno igra izuzetno sigurno i stabilno. Sa kakvom smirenošću i zrelošću ovaj momak igra, a samo mu 21 godina... Nama je potreban jedan "đavolski" igrač poput njega. On nam je otkriće desetljeća.

Na drugom mjestu mi je zasluženo Begović, jer je bio odličan na golu i imao je više strašnih odbrana u ključnim utakmicama protiv Argentine i Nigerije.
Havatar

#62 Re: Nas najbolji igrac

Post by Havatar »

Tomahawk11 wrote:
Havatar wrote:Solidno odigrao je 6 u vrh glave posto za ocjene od 7 pa na vise mora da odigra perfektno i da bude nosilac igre a to sigurno nije bio.
Sto je onda kod tebe to solidno 4,5, ako je inace 6?
To sto on nije odigrao onoliko lose koliko je neko islio da ce odigrati je druga stvar u odnosu na to da li je on kvalitet za reprezentaciju. Na utakmici protiv Nigerije se nije vidio ali su se odmah pojavili neki koji su ga hvalili posto nije toliko los a da je neki drugi igrac tako odigrao svi bi pricali da je podbacio.
mO k3

#63 Re: Nas najbolji igrac

Post by mO k3 »

derion wrote:Po meni je najbolji bio Bešić na SP-u. Mnogi nisu svjesni da smo dobili izrazito lucidnog igrača, koji ujedno igra izuzetno sigurno i stabilno. Sa kakvom smirenošću i zrelošću ovaj momak igra, a samo mu 21 godina... Nama je potreban jedan "đavolski" igrač poput njega. On nam je otkriće desetljeća.

Na drugom mjestu mi je zasluženo Begović, jer je bio odličan na golu i imao je više strašnih odbrana u ključnim utakmicama protiv Argentine i Nigerije.
devils player :) one and only Besic ... dobar je samo previse psuje to mi se ne svidja :D
palermo

#64 Re: Nas najbolji igrac

Post by palermo »

cyprus wrote:
Ne vjerujem da sam bio previše subjektivan... Naravno da ne tvrdim da je on rang nabrojanih u pogledu kvalitete, ali obzirom da mu ne mogu naći niti jednu ozbiljnu zamjerku na njegov učinak, kako da mu dam nižu ocjenu? Zbog čega? Šta je to još trebao uradit pa da opravda ovih mojih 7,5?

Za Spahu možda jesam malko prestrog... baš kontam jesam li mu trebo dat 5 ili čak 5,5 umjesto 4,5... ali ostajem pri tome da je bio naš najslabiji čovjek u Brazilu...
Šekularac bi rekao, ja kad izađem na teren dobijam osmicu, ako sam dobro igrao onda mi ocjena ide na deset, ako sam loše igrao ocjena ide na 7, neko drugi izađe na teren i kad najbolje odigra, njegova ocjena je 6 :D ,

dakle, Pjanić 7,5, Džeko 7, a Šunjić 7,5.......nije realno.....

a ozbiljne zamjerke na učinak su uglavnom produkt toga šta se od koga očekuje.....

Mislim, Šunjić je bio odličan, i ja nisam nešto ni iznenađen time, ali postoji redosljed stvari....jednostavno
condy

#65 Re: Nas najbolji igrac

Post by condy »

Ovdje većina objektivno posmatra učinak nasih igrača. Ipak, svi ocjenjuju jako loše Spahića i ja mislim da tu grijesite. Njega ljudi smatraju glavnim krivcem najviše zbog gola koji smo primili od Nigerije ali i zbog njegove loše partije protiv Nigherije. Novinari su dodatno to iskoristili i obrušili se na njega, i tako mu se osvetili jer ih ignoriše.

Spahić je bio fauliran kod gola Nigerije! Mislim da je to jako bitno :roll:

Beusan je na HRT-u rekao, da je Spahića zajašio i sapleo igrač Nigerije. I nije mi jasno kako neko može reći da je on odgovoran za taj gol, kad je fauliran a amater sudija je ostao nijem ? Ribar je bio nesiguran, dvoumio se da li da sudi faul ili ne, i to su jasno pokazale kamere, snimci koje je HRT analizirao, a to smo trebali analizirati mi, a ne susjedi ali nas to uopće i ne interesuje, kriv je Spahić jel de !!! Vidjelo se da ga je sapleo po nogama. Da li bi ga igrač Nigerije prošao Spahića a da ga nije prije toga sapleo odnosno faulirao ? Ja mislim da ne bi. :)

Isto kod tog gola, šta su radili Šunjić i Bešić ? Bešić je zakasnio i bio iza igrača koji je pogodio a trebao je biti ispred, kao i kod drugog gola Argentine, a Šunjić je ispao potpuno u toj akciji jer je bio predaleko i morao je pokriti poziciju iz koje smo primili gol. Odbrana u toj situaciji treba se zgusnuti, a Šunjić i Bešić to nisu učinili jer su bili previsoko naprijed.

Spahić u utakmici sa Argentinom i Iranom je odigrao sasvim korektno.

Ono što mu se može zamjeriti početnička nesigurnost u utakmici sa Nigerijcima, iako je teren bio katastrofa, i glavna i osnovana zamjerka je da je trebao biti čvršći u duelu, na nogama kod primljenog gola. To je osnovana zamjerka. On nije tu utakmicu odigrao dobro, ali nije kriv za primljeni gol. Isključivi krivac je Sušić i njegova formacija, kao i ribar koji nije sudio očigledan faul.

Naš kapiten je Spahić, i zaslužuje veće poštovanje. Ne nasjedajte na analize njegove igre i njegovog ponašanja od nepismenih i bezobraznih novinara. Marijan je rakao, Džeko i Spahić ne daju našim medijima izjave ( iako mu je Spahić dao intervju :mrgreen: ) i ja to poštujem. Veoma korektno sa njegove strane, ali takvu korektnost avaz, sportsport, i slična bagra nikad neće imati.
cyprus

#66 Re: Nas najbolji igrac

Post by cyprus »

palermo wrote:
cyprus wrote:

Šekularac bi rekao, ja kad izađem na teren dobijam osmicu, ako sam dobro igrao onda mi ocjena ide na deset, ako sam loše igrao ocjena ide na 7, neko drugi izađe na teren i kad najbolje odigra, njegova ocjena je 6 :D ,

dakle, Pjanić 7,5, Džeko 7, a Šunjić 7,5.......nije realno.....

a ozbiljne zamjerke na učinak su uglavnom produkt toga šta se od koga očekuje.....

Mislim, Šunjić je bio odličan, i ja nisam nešto ni iznenađen time, ali postoji redosljed stvari....jednostavno
Ja sam se trudio da ocjenjujem na način kao da se radilo o 23 anonimusa bez ikakvog pedigrea... Naravno, još jednom ću napomenut da je ovo ono kako sam ja vidio, ne mora nužno biti realno, ali da sam se trudio biti objektivan jesam... Džeko je po meni dobro odigrao ovo SP, ali je Šunjić odigrao bolje, naravno u skladu sa pozicijom i zadacima koji su pred njih stavljeni... Zašto? Zato što smatram da se na Edinovu igru mogu naći i neke veće zamjerke, a na Tonijevu i ne baš... Eh sad, da se vratim i gledam utakmicu ponovo, pa vagam svaki potez, možda bih došao i do drugačijih zaključaka, ali to mi ne pada na um, tako da zasad stojim kod svojih ocjena... Jedino Spahiću malo istu dić :-D
samkoF

#67 Re: Nas najbolji igrac

Post by samkoF »

Besic definitivno po meni nas najbolji igrac na svjetskom.Odmah tu do njega odlicni su bili I Begovic,Kolasinac I Pjanic.
Sto se tice Besica ipak mi se cini da ima prilicnih problema sa obuzdavanjem svog temeperamenta , I bice zanimljivo posmatrati njegov dalji razvoj al bojim se bez obzira na njegov kvalitet, snagu, brzinu da nije tek tako dzaba mjenjao sredine dosada I ono sto nije bio pozivan u repku mladu takodje mislim da ima veze s njegovim temperamentnim ponasanjem.Mozda je I suvise agresivan kad igra , mozda bi to bilo dobro kad bi mogao nekako iskontorlisati , bojim se da mu zbog toga karijera moze ici drugim tokom nego sto zasluzuje jer zaista ima veliki potencijal.On jednostavno kad "zaganja" protivnickog igraca ne moze se vise zaustaviti , loptu ce mu uzeti samo pitanje kako da li ce uspjeti bez faula il ce ga grubo faulirati I odnjeti s terena , on te ne gleda niti ga zanima al jednostavno kad potrci za nekim da mu udzme loptu vec unaprijed vidis da je taj protivnicki igrac gotovo I cini mi se da se u tom momentu tesko iskontrolise Besic.Ne znam , izgleda mi "psihicki" mnogo veci problem nego sto je Spaha bio I nadam se da grijesim al eto vidjecemo.
limeni

#68 Re: Nas najbolji igrac

Post by limeni »

da i ja napisem svoj utisak..

1. Asmir Begović (8)
Nas najbolji golman, rekao bi prvi golman u istoriji reprezentacije BiH svijetskog formata. nevjerovatno koliko sigurnost ulijeva nasoj zadnjoj liniji, skidao je nekoliko zicera i odigrao bez greske. svaka cast, asmire!

2. Avdija Vršajević (5.5)
Avdija je kloc, ne zna primiti loptu kako treba, ne zna dodati, ne zna centrirati ali zna raditi i trcati. nagradjen je golom i on moze i dalje da se vrti oko repke ali nadam se da nece u prvih 11.

3. Ermin Bičakčić (6.0)
Vrlo blijedo izdanje ermina koji i dalje nije pokazao sve u reprezentaciji. ono postavljanje prije messijev gola je amatersko. naravno pripreme nije odradio radi povrede i to se vidjelo. ocekujem da ce jos napredovati u hoffenheimu i da ce postati vazan dio nase zadnje linije.

4. Emir Spahić (5)
Mozda i nas najgori igrac u brazilu, izgleda da ga stizu godine. vec drugi put nakon pariza nas kosta prolaza i ja bi mu se zahvalio jer je i karakterom teska osoba. nije tip koji ce podnijeti klupu i zato ga je bolje odmah odstraniti.
ipak hvala ti emire za sve!

5. Sead Kolašinac (7,5)
Dobro izdanje seada, protiv argentine nesretan ali je u ove dvije tekme sto je igrao pokazao da je nas najcvrsci odbrambeni igrac. nije slucajno sto je standardan u schalkeu, nazalost njegovo neigranje protiv nigerije smo platili skupo :(

6. Ognjen Vranješ (6)
previse malo odigrao za ozbiljnu analizu medjutim i on je dobra opcija za odbranu jer je cvrst igrac sto je pokazao u kvalifikacijama.

7. Muhamed Bešić (8)
Ovaj momak je odusevio sve jer je brz, agilan i dinamican pravi moderni igrac. vjerujem da smo rijesili pitanje zadnjeg veznog i da besic ide u ligu pet.

8. Miralem Pjanić (8,5)
najbolji vezni igrac BiH, nabacio najvise suteva od svih igraca. on jednostavno ima svijetski kvalitet uz begovica i dzeku, nas najbolji igrac.

9. Vedad Ibišević (7)
Odveo nas golom u brazil, tamo prvi gol postigao. od igraca koji je odigrao malo minuta je to dobro izdanje. svidja mi se njegovo "srce" jer gine i ostavlja ga na terenu za BiH. svaka cast vedatore!

10. Zvjezdan Misimović (5)
On mi je bio najbolji igrac strasno drag ali zvjezdane sam moras priznati da nisi u stanju odigrati 90min na ovom nivou on je igrac manje u defanzivi. ja bi se i njemu zahvalio. jedino da se vrati u ozbiljnu evropsku ligu i da prihvati nekada sjediti na klupi, onda bi rekao nek i dalje igra za nas ali u ovom stanju tesko! i tebi veliko hvala miske, sta god bude majstor si i hvala ti za sve :(

11. Edin Džeko (7)
Dobar protiv argentine iako odsjecen, gol ponisten protiv nigerije i stativa a protiv irana igrac utakmice.
vrlo solidno izdanje mada je mogao krunisati sve da je priznat gol ili da je ona u 94.minuti usla, sad bi svijetski mediji pisali "dzeko odveo BiH dalje".

12. Jasmin Fejzić (-)
nadam se da ce ovaj momak koji je vrlo dobar golman dobiti nekada 45minuta :D

13. Mensur Mujdža (6)
Lose izdanje mensura, ipak se vidi da je skoro citavu sezonu povrijedjen i da nema utakmica u nogama. nadam se da ce mensur opet doci u formu jer je nas najbolji desni bek.

14. Tino-Sven Sušić (6,5)
pozitivno iznenadio, vrlo pokretljiv igrac koji konstitucijom tijela lici na thomasa muellera. ipak, on treba jos da se dokaze mada moram reci da mi se vise svidjaju ovi zilavi i brzi igraci nego "tehnicari" koji ne mrdaju guzovima.

15. Toni Šunjić (6,5)
protiv nigerije bolji od spahica, inace najvise dobijenih dvoboja pokazuju da je odlican bio. nek i on jos predje u bolji klub i moze biti standardna zamjena za spahica.

16. Senad Lulić (6,5)
mogao je i lula bolje odigrati ali eto meni nije bio los protiv argentine ali osim asistencije nije ni njemu puno uspjelo. ipak je lulic vazna karika ove repke i jedan od najvaznijih igraca.

17. Senijad Ibričić (-)
igra li ovaj uopste jos fudbala? :oops:

18. Haris Medunjanin (5)
drag mi je haris i moze biti opcija na klupi ali smatram da dok je pjanic na terenu on nema sta traziti u prvih 11.vrlo losa partija protiv nigerije.

19. Edin Višća (5) -
skakuce po terenu ali nista nije pokazao, valjda ce i on u bolji klub. mlad je pa makar trci.

20. Izet Hajrović (7,5) -
Nas izet je bio mozda i ponajbolji protiv argentine i nigerije, drzak igrac koji se ne boji uci u duel ili opucati po golu. izgleda ide u werder bremen.

21. Anel Hadžić (5)
sta je ovaj glumio protiv irana? izgledao je kao igrac kojem pape samo kaze izadji i igraj, nikakvog smisla :oops:

22. Asmir Avdukić (-)
eto otisao si i napravi mjesto mladjim igracima. hvala, dovidjenja!

23. Sejad Salihović (6,5)
i on je valjda zbog povrede pokazao malo iako je upisao asistenciju. sejo je vrlo vazan igrac ali nek se bori za mjesto u prvih 11.

spahic, misimovic, ibricic, hadzic, avdukic OUT
arslanagic, prcic, zukanovic, sehic, cimirot IN
mirsek

#69 Re: Nas najbolji igrac

Post by mirsek »

samkoF wrote:Besic definitivno po meni nas najbolji igrac na svjetskom.Odmah tu do njega odlicni su bili I Begovic,Kolasinac I Pjanic.
Sto se tice Besica ipak mi se cini da ima prilicnih problema sa obuzdavanjem svog temeperamenta , I bice zanimljivo posmatrati njegov dalji razvoj al bojim se bez obzira na njegov kvalitet, snagu, brzinu da nije tek tako dzaba mjenjao sredine dosada I ono sto nije bio pozivan u repku mladu takodje mislim da ima veze s njegovim temperamentnim ponasanjem.Mozda je I suvise agresivan kad igra , mozda bi to bilo dobro kad bi mogao nekako iskontorlisati , bojim se da mu zbog toga karijera moze ici drugim tokom nego sto zasluzuje jer zaista ima veliki potencijal.On jednostavno kad "zaganja" protivnickog igraca ne moze se vise zaustaviti , loptu ce mu uzeti samo pitanje kako da li ce uspjeti bez faula il ce ga grubo faulirati I odnjeti s terena , on te ne gleda niti ga zanima al jednostavno kad potrci za nekim da mu udzme loptu vec unaprijed vidis da je taj protivnicki igrac gotovo I cini mi se da se u tom momentu tesko iskontrolise Besic.Ne znam , izgleda mi "psihicki" mnogo veci problem nego sto je Spaha bio I nadam se da grijesim al eto vidjecemo.
:thumbup:
S tim da Besic ne igra oko 16 metara pa tako ne mozemo dobiti penal ili da on kao igrac odbrane lako dobije crveni.
Zbog pozicije na kojoj igra malo ce ga i sudije postediti brzog dobijanja crvenog.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#70 Re: Nas najbolji igrac

Post by hrasno38 »

Tvoje ocjenjivanje otprilike slici onim bezobraznim profesorima koji kazu: bog zna za 5, ja znam za 4 a vama sta ostane.
hrasno38

#71 Re: Nas najbolji igrac

Post by hrasno38 »

derion wrote:Po meni je najbolji bio Bešić na SP-u. Mnogi nisu svjesni da smo dobili izrazito lucidnog igrača, koji ujedno igra izuzetno sigurno i stabilno. Sa kakvom smirenošću i zrelošću ovaj momak igra, a samo mu 21 godina... Nama je potreban jedan "đavolski" igrač poput njega. On nam je otkriće desetljeća.

Sa jednom velikom manom koja kaze da cemo drhtati svaki mec da li ce dobiti crveni karton a to je onda jos uvijek daleko od klasnog igraca. Ima apsolutno sve sto treba odlicnom igracu osim ponasanja tj. samokontrole.
hrasno38

#72 Re: Nas najbolji igrac

Post by hrasno38 »

condy wrote:Ovdje većina objektivno posmatra učinak nasih igrača. Ipak, svi ocjenjuju jako loše Spahića i ja mislim da tu grijesite. Njega ljudi smatraju glavnim krivcem najviše zbog gola koji smo primili od Nigerije ali i zbog njegove loše partije protiv Nigherije. Novinari su dodatno to iskoristili i obrušili se na njega, i tako mu se osvetili jer ih ignoriše.

Spahić je bio fauliran kod gola Nigerije! Mislim da je to jako bitno :roll:

Beusan je na HRT-u rekao, da je Spahića zajašio i sapleo igrač Nigerije. I nije mi jasno kako neko može reći da je on odgovoran za taj gol, kad je fauliran a amater sudija je ostao nijem ? Ribar je bio nesiguran, dvoumio se da li da sudi faul ili ne, i to su jasno pokazale kamere, snimci koje je HRT analizirao, a to smo trebali analizirati mi, a ne susjedi ali nas to uopće i ne interesuje, kriv je Spahić jel de !!! Vidjelo se da ga je sapleo po nogama. Da li bi ga igrač Nigerije prošao Spahića a da ga nije prije toga sapleo odnosno faulirao ? Ja mislim da ne bi. :)

Isto kod tog gola, šta su radili Šunjić i Bešić ? Bešić je zakasnio i bio iza igrača koji je pogodio a trebao je biti ispred, kao i kod drugog gola Argentine, a Šunjić je ispao potpuno u toj akciji jer je bio predaleko i morao je pokriti poziciju iz koje smo primili gol. Odbrana u toj situaciji treba se zgusnuti, a Šunjić i Bešić to nisu učinili jer su bili previsoko naprijed.

Spahić u utakmici sa Argentinom i Iranom je odigrao sasvim korektno.

Ono što mu se može zamjeriti početnička nesigurnost u utakmici sa Nigerijcima, iako je teren bio katastrofa, i glavna i osnovana zamjerka je da je trebao biti čvršći u duelu, na nogama kod primljenog gola. To je osnovana zamjerka. On nije tu utakmicu odigrao dobro, ali nije kriv za primljeni gol. Isključivi krivac je Sušić i njegova formacija, kao i ribar koji nije sudio očigledan faul.

Naš kapiten je Spahić, i zaslužuje veće poštovanje. Ne nasjedajte na analize njegove igre i njegovog ponašanja od nepismenih i bezobraznih novinara. Marijan je rakao, Džeko i Spahić ne daju našim medijima izjave ( iako mu je Spahić dao intervju :mrgreen: ) i ja to poštujem. Veoma korektno sa njegove strane, ali takvu korektnost avaz, sportsport, i slična bagra nikad neće imati.
Dzaba ti prica i objasnjavanje, dzaba prica\ vrhunskih sudija klixovci su rekli da je on najgore odigrao a ovdje su ti sve velikani fudbala...doduse onog sa dzojstikom ali nema veze oni su se ufurali da je to TO!
SmokingMan

#73 Re: Nas najbolji igrac

Post by SmokingMan »

Igrač sa vizijom i idejom,to je to. 8-)

Image
samkoF

#74 Re: Nas najbolji igrac

Post by samkoF »

hrasno38 wrote:

Sa jednom velikom manom koja kaze da cemo drhtati svaki mec da li ce dobiti crveni karton a to je onda jos uvijek daleko od klasnog igraca. Ima apsolutno sve sto treba odlicnom igracu osim ponasanja tj. samokontrole.
Slazem se sa hrasno38 I nekad jednostavno imam osjecaj da ce nekog povrjediti il postupiti kako ne treba kao da mu se vidi na licu to.Jednostavno na sve mirise da ce biti jedan od onih igraca odlicnih kvaliteta ali sa problematicnim ponasanjem al nadam se da to nece imati prevelik uticaj na njegovu karijeru kao sto nema ni kod pepea , il recimo suareza iako ovaj ujeda al eto jos uvijek moze igrati , do jednom.
Tmujo1

#75 Re: Nas najbolji igrac

Post by Tmujo1 »

Besic kako je kreno zavrsit ce kao Suarez.Mislim da je trenutno Begovic najbolji pa onda Vedator.
Post Reply