Fin0Cherry-Cherry wrote:Ja surfam prosječno 3 sata. A posao mi ne trpi.Kemal Malovčić wrote:Ali zato znate kako surfati po osam cijelih sati.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Fin0Cherry-Cherry wrote:Ja surfam prosječno 3 sata. A posao mi ne trpi.Kemal Malovčić wrote:Ali zato znate kako surfati po osam cijelih sati.
Isto vrijedi za tete u Opštini Centar.vjesticanametli wrote:
inace hvala tetama na salteru u opstini NG koje mi sve zavrse jako brzo
ako surfas 3 sata dnevno onda vas u tvom ministarstvu ima viska jedno 30%Cherry-Cherry wrote:Ne zezam uopšte. Sve ti zavisi od radnog mjesta, koje je ministarstvo, kakv je šef...Bodkin wrote:mislim da nas zajebavas ali dobro. neki imaju posla da rade 10 satiCherry-Cherry wrote: A zašto ?![]()
Svi su strogi, kada su drugi u pitanju.Realno, ko to ima toliko posla, da 8 sati samo radi i radi i radi...
Posebno kada je kancelarijski posao u pitanju.
Ja brže odradim svoj dio posla, pa imam slobodnog vremena dok i oni sporiji urade svoje.Bodkin wrote:ako surfas 3 sata dnevno onda vas u tvom ministarstvu ima viska jedno 30%Cherry-Cherry wrote:Ne zezam uopšte. Sve ti zavisi od radnog mjesta, koje je ministarstvo, kakv je šef...Bodkin wrote:
mislim da nas zajebavas ali dobro. neki imaju posla da rade 10 sati
Surfaš ti i više čim priznaš toliko.Cherry-Cherry wrote:Ja surfam prosječno 3 sata. A posao mi ne trpi.Kemal Malovčić wrote:Ali zato znate kako surfati po osam cijelih sati.
Evo sad ću. De mi reci broj svog računa, da ti prebacim.Kemal Malovčić wrote:Surfaš ti i više čim priznaš toliko.Cherry-Cherry wrote:Ja surfam prosječno 3 sata. A posao mi ne trpi.Kemal Malovčić wrote:Ali zato znate kako surfati po osam cijelih sati.
Vrati 50% plate.
Treba biti pošten pa reći da fakat tete rade extra posao. Veoma si i ljubazne, predusretljive i brze. Jednom prilikom mi je tamo ostao orginal jednog važnog dokumenta, ma govno mi umrlo u meni. Otišao kao mahnit ujutro, sa minimalnom nadom da je tamo. One ga fino našle, sačuvale i sa osmijehom vratile. Sve pohvale zaista!!!vjesticanametli wrote:Semire neka si ti to heknoodlicno
e sada molim te jos naĆeraj onu s prvog sprata sto ovjerava dok. za pravna lica, znas onu sto je nikad nema, da se nacrta bar svake prestupne na poslu, jer jebla mater svoju, imam osjecaj da ne zna ni gdje je zgrada opstine![]()
inace hvala tetama na salteru u opstini NG koje mi sve zavrse jako brzo
Kemal Malovčić wrote:Drskost i nadobudnost nije nešto čime se treba tako zorno predstavljati, ni na forumu ni drugdje. Jednostavno, to su loše osobine i treba ih se iskorijeniti. Ali teško, izgleda da ste skoro svi koji imate državni posao takvi. Pozz i nadam se da ćeš izgubiti posao vrlo brzo i morati plaćati internet u klubovima. Sve najbolje.
Fakat je pretjerala, i onda se pitaju zasto narod ne podnosi budzetlije.Kemal Malovčić wrote:Drskost i nadobudnost nije nešto čime se treba tako zorno predstavljati, ni na forumu ni drugdje. Jednostavno, to su loše osobine i treba ih se iskorijeniti.
Šta želiš drugima, Bog vrati tebi...Kemal Malovčić wrote:Drskost i nadobudnost nije nešto čime se treba tako zorno predstavljati, ni na forumu ni drugdje. Jednostavno, to su loše osobine i treba ih se iskorijeniti. Ali teško, izgleda da ste skoro svi koji imate državni posao takvi. Pozz i nadam se da ćeš izgubiti posao vrlo brzo i morati plaćati internet u klubovima. Sve najbolje.
Cherry-Cherry wrote: Evo sad ću. De mi reci broj svog računa, da ti prebacim.
privatna njemacka firma u kojoj je i fb i yt zabranjenDrinski wrote:A gdje rade ovi sto podržavaju načelnika?
Dobiješ posao preko ulizivanja i veza (sigurno ne zbog toga što si najstručnija za taj posao) i onda se ponašaš kao superiorna osobaCherry-Cherry wrote:Šta želiš drugima, Bog vrati tebi...Kemal Malovčić wrote:Drskost i nadobudnost nije nešto čime se treba tako zorno predstavljati, ni na forumu ni drugdje. Jednostavno, to su loše osobine i treba ih se iskorijeniti. Ali teško, izgleda da ste skoro svi koji imate državni posao takvi. Pozz i nadam se da ćeš izgubiti posao vrlo brzo i morati plaćati internet u klubovima. Sve najbolje.Kakve su ti misli, takav ti je život. Ne valja biti zloban i zavidan i željeti drugima zlo, sve se to vrati...
Ja svima želim dobro, pa mi Bog dragi dobrim i vraća.
Zato mi sve dobro ide, hvala Bogu.
odličan potezUDBAŠ wrote:Semir Efendić , blokirao pristup najposjećenijim internet stranicama
Načelnik Općine Novi Grad blokirao je svojim uposlenicima pristup najposjećenijim internet stranicama, odnosno internet stranicama koje uposlenici ove sarajevske općine najčešće otvaraju.
"Uposlenicima Općine Novi Grad blokiran je pristup internet stranicama koje najčešće posjećuju. To su prvenstveno Facebook, Youtube i Klix.ba te još par portala", kazao je Efendić.
cini mi se da ima jos jedna grupaO'zone wrote:Podjeliste se na tri grupe:
-Oni koji podržavaju odluku
-Oni koji osporavaju odluku
-Oni koji su na budžetu i zaboli ih k..ta za odluku