Idemo dalje jos jaci!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

burekodsira

#51 Re: Idemo dalje jos jaci!

Post by burekodsira »

vazda luzerski mentalitet, yebo ti nas, uspjeh nam je sto smo na svjetskom, sto bi se trebali dalje dokazivati i boriti kad su i onako svi bolji, uhar nam je i ovo :-)

nakon argentine, narodno veselje, izgubili a nisu nas nabusili :-)
s nigerijom nam "i bod dovoljan" pa cemo se vaditi protiv irana :-)

dobro je, suti, samo nek ne puca
Djuro11

#52 Re: Idemo dalje jos jaci!

Post by Djuro11 »

Nije to loserski mentalitet.To je realnost dana

Pogledaj ulaganja Hrvatske lige gdje cilj da makar jedan klub ovog puta Dinamo izbori grupnu fazu lige prvaka i to svake godine.U 20 godina mi nismo nikad imali takvu situaciju.Hrvatska radi na svojim mladim talentima.

Da nema dijaspore Bosna bi bila na razini Bjelorusije koja je imala Hleba.Bugari su 1994 bili face.Polufinale Sp.Pa evo u ovom stoljecu nisu zaigrali na Sp.Isto kao i Rumuni.Ne mozes ti janjetine zderati,bureke praviti i guz.., manekenke i jos setati po terenu.Realno,mi smo trebali dogurati daleko

Imati jednog od najboljeg golmana prvenstva.Lijevog beka.Napadaca.I na kraju da dobijes onakve ispade u odbrani i jos trenera.Ja bih sutra potpisao poraz protiv Irana ali i Nigerije.Ako mi zaigramo 2018.Za takvo sta trebas trkace.Trebas jak tim.Jedan igrac ne moze da vodi tim,vidi Svedsku ili Dansku.

Ide se dalje jos jace ako se uradi slijedece

Izbrise korupcija u savezu
Dodje novi ozbiljan trener
Radi se vise na razvoju fudbala u Bosni.Jer kad dijaspora presusi onda smo tek najebali

Mi nismo ekipa kao Engleska ilI Spanija,Njemacka ili Francuska.Koje su svake 4 godine na Sp.Oni jednom ako useru motiku.Vratit ce se bolji i jaci za 4 godine.Kod nas je skroz obratno.Umjesto baraza.Cilj treba biti 1 mjesto svakog puta pa nema veze jel Francuska ili Portugal
Saian

#53 Re: Idemo dalje jos jaci!

Post by Saian »

leo karan wrote:
u stvarnosti smo luzercine teske, gori od ovih crnackih reprezentacija s kojima se svi sprdaju na prvenstvu.
khm, khm, mislis na Ganu? Nigeriju mozda? :D
Kinaski

#54 Re: Idemo dalje jos jaci!

Post by Kinaski »

Samo nek se ne puca :izet:
Post Reply