Žena ne želi da se iseli iz kuće
Moderator: _BataZiv_0809
- sluga_okupatora
#51 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Kakva je snajka, msm ono fizicki, imal' se u sta pogledat'? 
-
xyzABC
#52 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Bolje ti je da ne gledaš.sluga_okupatora wrote:Kakva je snajka, msm ono fizicki, imal' se u sta pogledat'?
- Arata
#53 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Nema, prava si muškarčina, mogu misliti šta radiš svojoj ženi. Kako bi volio da i tebi isto tvoja uradi, a po navedenom krkanluku hoće uskoro abdxyzABC wrote:Ja bi je najradije istukao, ali sad da nam zove ovdje policiju, da nas tuži i te gluposti to ne želim.
-
arslanbey
#54 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Vala i taj tvoj rodjak je neki muto cim on oprasta prevaru 2 puta a i sad razmislja kako ce
bas vas bruka, i to on najvise...mogao bi on to rijesiti da zeli,mozda joj on daje neku nadu,zato i nece da izadje
- Arata
#55 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Ma ptice znaju šta je on njoj radio. Ne možeš biti protiv nekoga ako ne čuješ i drugu stranu priče. 'ladno može biti da je on nju tukao i varao, pa sad kad mu je vratila - on žrtva. Ne bi me čudilo da je ovako bilo, vidiš da lik dolazi iz familije gdje bi rado tukli žene, ali ih strah policije...arslanbey wrote:Vala i taj tvoj rodjak je neki muto cim on oprasta prevaru 2 puta a i sad razmislja kako cebas vas bruka, i to on najvise...mogao bi on to rijesiti da zeli,mozda joj on daje neku nadu,zato i nece da izadje
-
xyzABC
#56 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Ne bi je tukli bezveze, već zbog toga što se kurva nama iznad glave pred djetetom. Svako normalan bi na to reagirao. Onaj ko bi to oprostio nije normalan. One žene koje nju brane ovdje na forumu, su sigurno iste kao ona.Arata wrote:Ma ptice znaju šta je on njoj radio. Ne možeš biti protiv nekoga ako ne čuješ i drugu stranu priče. 'ladno može biti da je on nju tukao i varao, pa sad kad mu je vratila - on žrtva. Ne bi me čudilo da je ovako bilo, vidiš da lik dolazi iz familije gdje bi rado tukli žene, ali ih strah policije...arslanbey wrote:Vala i taj tvoj rodjak je neki muto cim on oprasta prevaru 2 puta a i sad razmislja kako cebas vas bruka, i to on najvise...mogao bi on to rijesiti da zeli,mozda joj on daje neku nadu,zato i nece da izadje
-
arslanbey
#57 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Pa obicno se zenska prevara ne oprasta
Ima slican sluca u mom komsiluku,zena se kurvala s ozenjenim covjekom,to njegova zena saznala i sve rekla muzu te kurve,,,kurvu je muz odmah izbacio iz kuce.A kurvar je ostao s svojom zenom ,nije ga ostavila .
u svemu tome je samo izgubila zena koja se kurvala,svi ostali su sacuvani,,nije fer ali tako je
Ima slican sluca u mom komsiluku,zena se kurvala s ozenjenim covjekom,to njegova zena saznala i sve rekla muzu te kurve,,,kurvu je muz odmah izbacio iz kuce.A kurvar je ostao s svojom zenom ,nije ga ostavila .
u svemu tome je samo izgubila zena koja se kurvala,svi ostali su sacuvani,,nije fer ali tako je
-
xyzABC
#58 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Treba i tebe malo istući, jer puno gluposti pričaš. Napisao sam već da ne pišete gluposti i ako neko ima savjet kako da je se riješimo mirnim putem da napiše.Arata wrote:Nema, prava si muškarčina, mogu misliti šta radiš svojoj ženi. Kako bi volio da i tebi isto tvoja uradi, a po navedenom krkanluku hoće uskoro abdxyzABC wrote:Ja bi je najradije istukao, ali sad da nam zove ovdje policiju, da nas tuži i te gluposti to ne želim.
-
xyzABC
#59 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Jbg, ne bi ona samo napustila muža već i kuću, tako da muškarcima lakše prolaze te prevare.arslanbey wrote:Pa obicno se zenska prevara ne oprasta
- Arata
#60 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Ne bi ti mene smio ni pogledati, ti samo smiješ tući žene. Mislim da bi ovu temu trebalo pod ključ, a tebi možda i ban jer pozivaš na nasilje nad ženama.xyzABC wrote:
Treba i tebe malo istući, jer puno gluposti pričaš. Napisao sam već da ne pišete gluposti i ako neko ima savjet kako da je se riješimo mirnim putem da napiše.
-
Drinski
#61 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Pa neka se i muz pocne svalerati u toj kući, nađe kakvu bolju i mlađu, otici ce ona sama. 
- sluga_okupatora
#62 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Mozda rodjo voli to, ono da mu zenu karinDZaju - ima ljudi koje to pali.
Svakakvijeh nas ima u basti bozijoj
-
arslanbey
#63 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Cuo sam i ja da postoji taj "Fetish"sluga_okupatora wrote:Mozda rodjo voli to, ono da mu zenu karinDZaju - ima ljudi koje to pali.
-
radostan dan
#64 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
ja bi poslušao ovaj savjet -
edit - pošto vidim da se budala pod imenom jure francetić nije javila na forumu preko mjesec dana, pretpostavljam da je moderacija odradila posao...stoga brišem sliku.
ukoliko ne upali, uvjek možeš kontaktirati druga juru francetića, obzirom da ima razvijene i u praksi provjerene metode eliminacije.JureFrancetic wrote:. Takdojer u braku nije nista stekla, tako da se nema sta dijeliti. Uglavnom opalite je nogom u onaj donji dio ledja sto se prestaje pristojno zvati i to je to....
edit - pošto vidim da se budala pod imenom jure francetić nije javila na forumu preko mjesec dana, pretpostavljam da je moderacija odradila posao...stoga brišem sliku.
Last edited by radostan dan on 18/06/2014 09:35, edited 1 time in total.
-
Pol_Pot
#65 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Pa jebemu majku jel moguće da ne možete istjerat jednu ženu iz SVOJE kuće? Jedno za noge, drugo za ruke i iznesite je.
-
Wolf Angel
#66 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
.
Last edited by Wolf Angel on 18/06/2014 10:30, edited 1 time in total.
- cLo
#68 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
xyzABC wrote:Ma i roditelji su mu bili protiv ženidbe sa njom, ali se čojk zaljubio valjda i vidiš šta se desi.Matijevic_Vlado wrote:kazu "zeni se", i onda ti koji su te ozenili i razvode te
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#69 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
xyzABC wrote:
Treba i tebe malo istući, jer puno gluposti pričaš. Napisao sam već da ne pišete gluposti i ako neko ima savjet kako da je se riješimo mirnim putem da napiše.
-
Pol_Pot
#70 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Pa, mensečini da mu baš i ne valja, s obzirom da hoće da je istjeracLo wrote:xyzABC wrote:Ma i roditelji su mu bili protiv ženidbe sa njom, ali se čojk zaljubio valjda i vidiš šta se desi.Matijevic_Vlado wrote:kazu "zeni se", i onda ti koji su te ozenili i razvode tePa šta vi sad imate s njihovim životom, očito da ta žena njemu valja i dobro mu, pa ako njemu valja, zašto vama smeta?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#71 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
to ti je ta ravnopravnost spolova
muškarca bi prebila njezina braća ili rođaci i izbacili ga vani a on od stida ne bi smio zvati policiju
muškarca bi prebila njezina braća ili rođaci i izbacili ga vani a on od stida ne bi smio zvati policiju
- Capsicum
#72 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Sto bi uopste dolazilo do nekih fizickih sukoba?! Ne treba vlasnik kuce uopste da nekog tuce, da izbacuje i sl. Doticna zenska osoba sigurno nekad izadje iz kuce. Nek promijeni bravu kad se to desi i rijesen problem. Skupiti njene licne stvari u kutije i kad bude htjela dopustiti joj da ih preuzme.
- sluga_okupatora
#73 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Capsicum wrote:Sto bi uopste dolazilo do nekih fizickih sukoba?! Ne treba vlasnik kuce uopste da nekog tuce, da izbacuje i sl. Doticna zenska osoba sigurno nekad izadje iz kuce. Nek promijeni bravu kad se to desi i rijesen problem. Skupiti njene licne stvari u kutije i kad bude htjela dopustiti joj da ih preuzme.
To nije bosanski - niDZe zapleta, mora se to iskomplikovati do jaja da bi na nesto licilo.
Treba tu dovesti uplesti muriju, komsiluk, dajdZu iz Njemacke, tetke i tetkove a vala ne bi bilo lose vidjeti jel moze da uleti i rodbina od ovih zagondZija sto je dovodila - tek onda bi moglo biti nesto od citave ove situacije
-
xyzABC
#74 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Neka moderator zaključa temu, jer ovdje možeš samo gluposti pročitati.
- lavorpunvode
#75 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Bas me zanima bil' ti mahali pricO da si joj kopao po privatnim porukama i u slucaju da nisi nista pronasao. Ovako si svoj seljakluk i mahalanje uspjesno zamaskirao njenim grijesima. Koje ne opravdavam btw. Al hajd..
Edit: za neupucene, u prvoj verziji uvodnog posta pisalo je kako joj je autor teme u par navrata provaljivao fb profil i tamo nailazio na kojekakve neprikladne poruke upucene "vecem broju muskaraca".
Edit: za neupucene, u prvoj verziji uvodnog posta pisalo je kako joj je autor teme u par navrata provaljivao fb profil i tamo nailazio na kojekakve neprikladne poruke upucene "vecem broju muskaraca".
Last edited by lavorpunvode on 18/06/2014 14:16, edited 1 time in total.