Malezijci i Indonezani su malo pametniji nego sto mislis.GandalfSivi wrote:Sta je sa Malezijom i Indonezijom? Hocemo i to, ili ste to prepustili stranom okupatoru?
OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
-
flexibila
#51 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
-
flexibila
#52 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
ako ljudi iz ISILa kažu da su muslimani onda je veliki haram protivrječiti im bez valjanih dokaza, zar ne? a da je vojska koja se naziva muslimanskom, kanibalska, vjeruješ li ti o to? da si dozvolim malo pjesnicčke slobode: muslimani su bitku na Bedru već dobili, sada ih očekuje bitka kod Uhuda!ex-Efendija wrote:
hvala ti na ispravci, obično pišem malim slovima pa ponekad ispustim veliko slovo tamo gdje to nikako ne bih smio
Na osnuvu cega zakljucujes da je haram protuvjertici, pitam te dali ljudi iz ISIL-a rade kako je boziji poslanik Muhamed a.s rekao.
K'o da te gledam kako zavrces ocima jer tesko ti reci NE.
Nerade pasa moj nerade,
E sad ko si i sta si i za koga radis to je drugo pitanje
-
flexibila
#53 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
Ex- Efendijo imam dva pitanja za tebe a to je:
1. Hoce li u Hilafetu bit dozvoljeno zenama da voze auto(poznavajuci ISIL i Al Nusra sponzore S. Arabija kod njih zenama zabranjeno voziti).
2. Ko je glava Hilafeta.
Ako moze odgovor, hvala
1. Hoce li u Hilafetu bit dozvoljeno zenama da voze auto(poznavajuci ISIL i Al Nusra sponzore S. Arabija kod njih zenama zabranjeno voziti).
2. Ko je glava Hilafeta.
Ako moze odgovor, hvala
-
ex-Efendija
#54 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
1. ne znam ali sam siguran da je zeni u nikabu jaku teško voziti i potecijalno može biti opasna za druge učesnike u saobraćaju. ova odluka saudijskih vlasti nema nikakvo uporište u Kur'anu i Sunnetuflexibila wrote:Ex- Efendijo imam dva pitanja za tebe a to je:
2. Ko je glava Hilafeta.
Ako moze odgovor, hvala
2. Netanjahu, kako što već rekoše dislocirani iranski instruktori
-
flexibila
#55 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
Vidis i sam da podjebajes i nastojis privuci zrtvu, idemo dalje ..........ex-Efendija wrote:1. ne znam ali sam siguran da je zeni u nikabu jaku teško voziti i potecijalno može biti opasna za druge učesnike u saobraćaju. ova odluka saudijskih vlasti nema nikakvo uporište u Kur'anu i Sunnetuflexibila wrote:Ex- Efendijo imam dva pitanja za tebe a to je:
2. Ko je glava Hilafeta.
Ako moze odgovor, hvala
2. Netanjahu, kako što već rekoše dislocirani iranski instruktori
Dobar si mislio sam da si jaci, al i ovako je dobro
Hilafet napreduje
-
Objektivni navijac
#56 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
Puj,izdaja. A obecana nam je Crna zastava nad Rimom. Zasta smo mi boriliAleksoMKD wrote:
Dzaba se svadjali Ruje u Ukrajinci oko Krima
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#57 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
Klavikula wrote:Bibi Netanjahu.Black swan wrote:ko je kalifa?
jok bre
putin tzar
- Herr Flick
#58 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
japine,jesi za Islamsku državu? 
- japin_mutapi
#59 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
kojuHerr Flick wrote:japine,jesi za Islamsku državu?
-
ex-Efendija
#60 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
zapadna propaganda, sa malim zakasnjenjem, krenula u blacenje muslimana:
11 Terrifying New Laws ISIS Will Impose On Its Iraq Caliphate: https://www.youtube.com/watch?v=9GzqtCMqZSI
njemacki potrcko opet nudi novce ali ne i ljudstvo: http://www.dw.de/obama-islamisti-ne-smi ... a-17705241
a cak i Teheran promijenio dlaku: http://www.advance.hr/vijesti/visoki-ir ... iv-isil-a/
11 Terrifying New Laws ISIS Will Impose On Its Iraq Caliphate: https://www.youtube.com/watch?v=9GzqtCMqZSI
njemacki potrcko opet nudi novce ali ne i ljudstvo: http://www.dw.de/obama-islamisti-ne-smi ... a-17705241
a cak i Teheran promijenio dlaku: http://www.advance.hr/vijesti/visoki-ir ... iv-isil-a/
-
Kpet
#61 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
Last edited by Kpet on 13/06/2014 18:11, edited 1 time in total.
- Corto Maltese
#62 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
Prejaka tema.
- japin_mutapi
#63 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
lik pokretač teme je zajebant poznat i kao ložač
shodno tome i tema je postavljena kao takva pa ko se upeca

shodno tome i tema je postavljena kao takva pa ko se upeca
-
ex-Efendija
#66 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
ako igramo po zapadnim pravilima, onda niko nema prava da proglasi Hilafet. samo, pitao bih ja tebe, da li su prve i najbolje generacije muslimana trazile potvrdu i dozvolu od zapada? zvanicna IZ ćuti ali to ne znaci da se Zukorlic ili barem Ceric nece oglasiti, oni se vise nikom ne prilagođavaju!racionalista wrote:Jedina institucija koja ima pravnu povezanost sa Hilafetom je naša Islamska zajednica. Koliko znam nijedna druga institucija koja okuplja muslimane nema zvanicnu i pravnu potvrdu od strane Hilafeta
- Towelie
#67 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
Ti ocekujes da Zukorlic da podrsku ovome?
-
Breathless
#68 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
Kakav samo trol je ovaj ex+hodza i vi se palite na najluplje provokacije

Cak mislim da se javlja iz kamenjara
-
ex-Efendija
#69 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
ako se iko oglasi, onda to ce sigurno biti Zukorlic!Towelie wrote:Ti ocekujes da Zukorlic da podrsku ovome?
- homega
#70 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
Breathless wrote:Kakav samo trol je ovaj ex+hodza i vi se palite na najluplje provokacije![]()
![]()
Da, kad je tema retardirana, anda se javlja "kamenjar", ali kad je tema inteligentnija, onda je pokretač ok
- Man of steel
#71 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
Već zamišljam taj hilafet i sve čari šerijata i ljepote teokratske države gdje će san svakog stanovnika biti da se jednog dana dočepa zapadne Evrope.
-
Breathless
#72 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
Kamenjara ima svuda, od Listice, Pala, pa sve do Gornje Maoce. Mi u Bosni s kamenjarom u glavama nismo nikad oskudjevali, ali ovaj hodza mi bas tukne na Listicuhomega wrote:Breathless wrote:Kakav samo trol je ovaj ex+hodza i vi se palite na najluplje provokacije![]()
![]()
Da, kad je tema retardirana, anda se javlja "kamenjar", ali kad je tema inteligentnija, onda je pokretač ok
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#73 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
previše zna detalja za nekog ko mora vozariti 30 km da vidi džamiju 
- homega
#74 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
Ovaj mali hodžica ti je klasičan primjer velikobošnjačkog podmlatka, sav zajapuren, usplahiren od uzbuđenja nakon mladalačkog obrazovanja i otkrivenih novih ideja i mogućnostiBreathless wrote:Kamenjara ima svuda, od Listice, Pala, pa sve do Gornje Maoce. Mi u Bosni s kamenjarom u glavama nismo nikad oskudjevali, ali ovaj hodza mi bas tukne na Listicu
-
HM 2011
#75 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!
ex-Efendija wrote:ako igramo po zapadnim pravilima, onda niko nema prava da proglasi Hilafet. samo, pitao bih ja tebe, da li su prve i najbolje generacije muslimana trazile potvrdu i dozvolu od zapada? zvanicna IZ ćuti ali to ne znaci da se Zukorlic ili barem Ceric nece oglasiti, oni se vise nikom ne prilagođavaju!racionalista wrote:Jedina institucija koja ima pravnu povezanost sa Hilafetom je naša Islamska zajednica. Koliko znam nijedna druga institucija koja okuplja muslimane nema zvanicnu i pravnu potvrdu od strane Hilafeta
Ovakvi događaji poput ovih, Sirija, Iraq, Afganistan, Egipat, Libija, Sudan, Jemen ili šta već - uglavnom čitav bliski istok - takvi događaji će i donjeti i HALIFAT I ISPRAVNI ŠERIJAT....
U tom Halifatu latiš li se oružja da nešto mjenjaš - nema ni tebe ni oružja..... Najjače uređenje koje je čovjek sebi mogao Demokratski odabrati - Halifat !
Nepravedno ovo, nezadovoljan onim, ne valja ovo, i na kraju ispravni Šerijati i Ispravni Halifat sve probleme odklone....
----------------------------------------------------------------------------------
Interesantna mi je zabrana duhana...... Ljudi sa kalašnjikovima u rukama misle na zdravlje naroda pod njihovom vlasti. Ali bez obzira na sve - interesantna je ta odredba (u pozitivnom smislu - bez sarkazma - fakat)....