elem, ti hajvani znaju dobro gricnut, ako ti se pojave cudne ranice po nogama na zilama ili oko njih, a ne znas odakle ti...
sad znas
Moderator: anex
EldinFromSa wrote:Ja sam dobar s paucima. Skoro svaku noć nađem jednog u kadi kad krenem da se tuširam. Uzmem pukija u ruku, sklonim ga na sigurno mjesto. Zahvali mi se. I ja se onda tuširam sretan.
Koliko gusta onda mora biti takva mreža? Da ja ipak zazidam prozore, što je sigurno, sigurnozlajapravaraja wrote:Inace u kuci pomaze instalacija zastitnih mreza na prozore, pa ih mozes drzati sirom otvorene, dok ni ameba kroz mrezicu ne moze proletiti (kad bi imala krila).
Satori wrote:Koliko gusta onda mora biti takva mreža? Da ja ipak zazidam prozore, što je sigurno, sigurnozlajapravaraja wrote:Inace u kuci pomaze instalacija zastitnih mreza na prozore, pa ih mozes drzati sirom otvorene, dok ni ameba kroz mrezicu ne moze proletiti (kad bi imala krila).

'tica garant nije, da nije onaj nilski komaracRaigor Stonehoof wrote:
koji sam klinac upravo ubio![]()
Rod efemerida, veliki majski vodencvijet.Raigor Stonehoof wrote:
Lavanda je odlična za tjeranje raznih insekata, ne vole joj miris, kao ni miris mente, ruzmarina, limunske trave...starii wrote:na balkonu imam u saksiji posadenu lavandu i mislim da je to razlog sto nemam ni muha ni komaraca a vrata balkona non stop preko ljeta otvorena...u obiju mogla se je kupiti lavanda...
A je li koga kad ujeo za taban? Ko to nije doživio ne zna šta je patnja i jad.__Phoenix__ wrote:Mrežica na prozoru je odlična stvar ali da je na svim prozorima, a najgori ujedi su mi ispod nožnih članaka dok spavam, užasno svrbi...
Ja kupio Lavandu zbog kuhinjskih moljaca i stavio... nekoliko sati poslije moljac hoda po kesici lavandeemric wrote:Lavanda je odlična za tjeranje raznih insekata, ne vole joj miris, kao ni miris mente, ruzmarina, limunske trave...starii wrote:na balkonu imam u saksiji posadenu lavandu i mislim da je to razlog sto nemam ni muha ni komaraca a vrata balkona non stop preko ljeta otvorena...u obiju mogla se je kupiti lavanda...
A je li koga kad ujeo za taban? Ko to nije doživio ne zna šta je patnja i jad.__Phoenix__ wrote:Mrežica na prozoru je odlična stvar ali da je na svim prozorima, a najgori ujedi su mi ispod nožnih članaka dok spavam, užasno svrbi...Ne samo da svrbi nego i pravo boli.
Kakva je ba ovo karakondžula ?Raigor Stonehoof wrote: