Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
duminjo wrote:Ispo sam skroz iz fazona. Nedavno sam pola sata mijenjo sliku Profila a kada SA nekom dodje do dopisivanja, ne znam ja fino i polako nego odma na sex i TU SE svrsi sve.
Nula bodova
krkane
Pripremi sebi neki step by step manual ko podrška telemacha
duminjo wrote:Ispo sam skroz iz fazona. Nedavno sam pola sata mijenjo sliku Profila a kada SA nekom dodje do dopisivanja, ne znam ja fino i polako nego odma na sex i TU SE svrsi sve.
Nula bodova
Da nisi ti jedan od ovih što su mi se javljali u zadnje vrijeme?
U zadnje dvije godine, SA dvije sam SE dopisivao par puta po desetak minuta. Jesil ti?
Bloo wrote:
Nula bodova
krkane
Pripremi sebi neki step by step manual ko podrška telemacha
Pa nije poso da radim pripreme. Velkoski je fino napiso. Vidi SE nakon 5 min sta SE moze, sta ne moze
Da nisi ti jedan od ovih što su mi se javljali u zadnje vrijeme?
U zadnje dvije godine, SA dvije sam SE dopisivao par puta po desetak minuta. Jesil ti?
Pa haj znaj sad
Vidis, kad neko odmah po seksu udari cim ti kaze cao ja sam tajitaj, djeluje ko da proba isto kod jedno 15 dnevno a kod tebe cak dva takva javljanja u dvije godine...
Pa, sta je reci
cendlerbing wrote:
Pa haj znaj sad
Vidis, kad neko odmah po seksu udari cim ti kaze cao ja sam tajitaj, djeluje ko da proba isto kod jedno 15 dnevno a kod tebe cak dva takva javljanja u dvije godine...
Pa, sta je reci
cendlerbing wrote:
Pa haj znaj sad
Pa, sta je reci
cendlerbing wrote:
Pa haj znaj sad
Pa, sta je reci