Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
-
Acerovac
#51 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Skola za politicare. Sve istina.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KXcQ7VL ... 1h1TEReVnQ[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KXcQ7VL ... 1h1TEReVnQ[/youtube]
Last edited by Acerovac on 01/06/2014 17:37, edited 1 time in total.
- sluga_okupatora
#52 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
zbsn wrote:Eto vidiš pomičemo se u raspravi.Skijaš wrote:Opstanak BiH leži u snazi nas koji volimo ovu zemlju da razvalimo usta vama koji je ne volite.zbsn wrote:Opstanak BiH leži u 3 nacionalna kantona
E sad ti ne znaš tko sam ja, možda bi i uspio u tome, a možda bi završio kao komad mljevenog mesa.
Mesar?
-
Innovation
#53 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
A, objavljuje za njih primjereni medijAcerovac wrote:Ovo pricaju nacelnik policije u Srebrenici Meholjic i osnivac SDA u Srebrenici Mustafic. Znaci, najmjerodavniji ljudi.

Rajko Vasić: Cune za člana Predsjedništva
Petak 30. Maj 2014 22:07
Mustafa Cerić, bivši Izvršni Sekretar Islamske Zajednice BiH, odlučio je, konačno, da se kandiduje. Da uljeti. Za tu priliku upriličio je i bradicu kao Cune Gojković.
Životna želja Mustafe Cerića je da iđe u Politiku. Zatim, da uđe u Predsjedništvo. Nakon zatim, da BiH bude muslimanska. Kao što je Slovenija slovenačka. Jer. Svi su dobili svoje države samo su muslimani dobili K.
To ja prevodim Cerićevu postavku koju je lansirao još dok je bio Reis.
Sećanja Dobrice Ćosića govore o zanimljivoj ponudi Cije. Cija je Centralna Internacionalna Jebačina. Oni su Ćosića, jadnička, dvadesetak dana poslije Titove smrti, pozvali u London. Izveli ga na ulicu, da Cija ne prisluškuje, i onda mu ponudili, u ime Cije i Andropova, to je tadašnji predsjednik Rusije, ni sličan Putinu, da on, Dobrica, vlada Jugoslavijom.
Ćosić, unezveren, bre. Ja sam pisac, koji vam je kurac.
Ništa ti ne brini. Ti samo budeš tu, Službe će sve da to obavljaju. Volonteri, MIJ.
Sad se, nešto, setim. Mene su zvali 27. dan poslije Titove smrti. Isto u London. Dobro da sam bio prehlađen.
Tako su Službe zvale i Cerića. Kad je trebalo.
Nakon izvještaja Službinčadi u BiH.
Tih Službinčadi ima ovdje čudojedno. Skoro ko Kopiladi.
Ako je Bakir Sin turska veza, prva rezerva Harisa Silajdžića, čija li je Cerić.
Za Cerića su Turci europejci. On je Muslimanski Šešelj. Taliban Sa Balkana. Eto, čija je veza.
Njegova Politička proserica je da vrati moral u politiku. Kao što ga je imao Alija Izetbegović.
DSC. Dobro Sere Cerić.
Koji je to Alijin Moral.
Jedini za koji znam je Lisabonski Moral.
Potpišeš pa slažeš.
Pričaš o multikultivatoru a dovovodiš, u BiH, Mudžahedine. I Glavosjeke.
Neki odvažni muslimanski promišljajci negativno su ocijenili Cerićevo samozadovoljavanje.
Ostali intelekdžualci ćute.
Ćuti i Američka Ambasada.
Ćuti i Ambasada Mauritanije.
A ni Selektor Sušić se ne izjašnjava.
Ako Cerić i Službe misle da može da bude izabran, onda su i muslimani i Bosna u LPM. Hercegovina je na kamenu. Đeijest.
Ako Službe misle da ometaju nekog od drugih muslimanskih kandidata onda ima smisla. Pitanje je, dabome, koga. Da li Zlaju Izdajicu. Ili Bakira Samoubicu.
More bit da bidne jasnije kad se i drugi izjasne.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#54 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Svakom ko reletivizira genocid u Srebrenici želim da mu se u avliji desi. Od srca.
-
zbsn
#55 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Budaletina koja internet ratnike ne može ni smisliti.sluga_okupatora wrote:Mesar?
- sinuhe
#56 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
A kako su Ibran i Meholjic prezivjeli? Morali su biti na toj listi.
- ExNihilo
#57 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
agnostic_front wrote:Samo neka su Alija i Klinton krivi, odmah se lijepe balije.
Baš me fino nasmija.
- Skijaš
#58 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Ti prijetiš, opstanak BiH, tri nacionalna kantona, bla bla. Ja ti samo kažem da opstanak BiH ne zavisi od tvoje dobre volje nego od tvog kapaciteta da ugroziš postojanje iste, a taj je kapacitet na nuli.zbsn wrote:Eto vidiš pomičemo se u raspravi.Skijaš wrote:Opstanak BiH leži u snazi nas koji volimo ovu zemlju da razvalimo usta vama koji je ne volite.zbsn wrote:Opstanak BiH leži u 3 nacionalna kantona
E sad ti ne znaš tko sam ja, možda bi i uspio u tome, a možda bi završio kao komad mljevenog mesa.
- JThomas
#59 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
banuj se sam.Acerovac wrote:Zar nije svako budala ko je ucestvovao u ratu na bilo kojoj strani?
-
jastuk1
#60 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
zbsn wrote: Ma ne mrzim ja Bošnjake, samo smatram da je BiH nefunkcionalna država, a jedan od glavnih razloga su Bošnjaci.
Posebno mi smeta to što ne žele priznati da žele bošnjačku BiH već prodaju multi-kulti priču.
Sva tri naroda imaju ustavom zagarantovana ista prava. I za to su isto krivi Bošnjaci jel.
BiH kakva god da je država je i tebi to smeta i radiš sve na rasturanju države i omalovažavanju bilo čega što ima veze sa državom. Najsretniji bi bio da nema BiH ni Bošnjaka. Zato stalno veličaš poteze rušenja države.
Bošnjaci ne moraju nikome da prodaju svoju multi-kulti priču - oni su uvijek bili takvi. Uvijek mehrametli.
Šta ćeš, neko je opretećen merhametom, a neko mržnjom.
-
zbsn
#61 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Ti očito imaš manjak vijuga pa teško shvaćaš.Skijaš wrote:Ti prijetiš, opstanak BiH, tri nacionalna kantona, bla bla. Ja ti samo kažem da opstanak BiH ne zavisi od tvoje dobre volje nego od tvog kapaciteta da ugroziš postojanje iste, a taj je kapacitet na nuli.
Ja ti velim da smatram da je ovakva BiH nemoguća, što se tiče centralizacije smatram da je ovo vrh. Ako se krene dalje svašta je moguće, pa tako da i iskra zapali bure baruta. To bi se lako moglo desiti jer nitko nikoga ne sluša, a svi misle da su u pravu. Primjer za to su ovaj forum i forumaši ko ti koji misle da je njihov zahtjev za "građanskom" BiH Bogom dan i jedini ispravan.
E pa čini se da to nije jedina mogućnost, a dokaz za to je što je BiH tr
-
zbsn
#62 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Da BiH je država, jaka država.jastuk1 wrote:zbsn wrote: Ma ne mrzim ja Bošnjake, samo smatram da je BiH nefunkcionalna država, a jedan od glavnih razloga su Bošnjaci.
Posebno mi smeta to što ne žele priznati da žele bošnjačku BiH već prodaju multi-kulti priču.
Sva tri naroda imaju ustavom zagarantovana ista prava. I za to su isto krivi Bošnjaci jel.![]()
BiH kakva god da je država je i tebi to smeta i radiš sve na rasturanju države i omalovažavanju bilo čega što ima veze sa državom. Najsretniji bi bio da nema BiH ni Bošnjaka. Zato stalno veličaš poteze rušenja države.
Bošnjaci ne moraju nikome da prodaju svoju multi-kulti priču - oni su uvijek bili takvi. Uvijek mehrametli.
Šta ćeš, neko je opretećen merhametom, a neko mržnjom.
Bošnjaci su multi kulti priču dokazali u sr.Bosni!
- Skijaš
#63 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
U takvim se situacijama bira najpoštenije rješenje, a očuvanje BiH kao nukleusa multietničkog društva je poštenije od svrstavanja Sarajeva u Miloševićev tabor.Mrgud Veliki wrote:Kako god okreneš, bilo bi bez pristanka bar jednog naroda.Skijaš wrote:To nije bilo moguće jer na to ne bi pristali Hrvati Bosne i Hercegovine. Pišeš nevjerovatne gluposti pa valjda zato i ne čudi tvoja vjera u Mustafićeve nebuloze. Ti stvarno ne znaš bolje.Acerovac wrote:Pametan bi ostao u Jugoslaviji, a onda se odvojio mirno kao Crna Gora.
-
jastuk1
#64 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
zbsn wrote:Da BiH je država, jaka država.jastuk1 wrote:zbsn wrote: Ma ne mrzim ja Bošnjake, samo smatram da je BiH nefunkcionalna država, a jedan od glavnih razloga su Bošnjaci.
Sva tri naroda imaju ustavom zagarantovana ista prava. I za to su isto krivi Bošnjaci jel.![]()
Šta ćeš, neko je opretećen merhametom, a neko mržnjom.![]()
Znam, boli činjenica da Bošnjaci nisu genocidaši.
-
forumasteski
#65 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
pa zar nisu ? onda kada su mogli sve pomesti i vratiti stostruko za Ahmiće nisu to učinili.zbsn wrote:Da BiH je država, jaka država.jastuk1 wrote:zbsn wrote: Ma ne mrzim ja Bošnjake, samo smatram da je BiH nefunkcionalna država, a jedan od glavnih razloga su Bošnjaci.
Šta ćeš, neko je opretećen merhametom, a neko mržnjom.![]()
ovi dodikovski teheransko-iranski fazoni već su davno van trenda.E pa čini se da to nije jedina mogućnost, a dokaz za to je što je BiH trenutno u rangu S. Koreje i Irana.
i da, kamo sreće da je BiH u rangu Irana,nažalost neće to biti nikada , Iran je za svaki balkansku državicu supersila.
Last edited by forumasteski on 01/06/2014 18:02, edited 1 time in total.
-
zbsn
#66 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Za početak bi bilo dobro da malo smanjiš doživljaj i manje koristiš riječ genocid.jastuk1 wrote:Znam, boli činjenica da Bošnjaci nisu genocidaši.
Genocid je pojam koji je strogo definiran, nije svako ubojstvo genocid, ma koliko ono bilo strašno.
Znaš onu priču o dječaku koji je stalno vikao vuk, e tako i vi s genocidom......
-
zbsn
#67 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Nisu oni vratili za Ahmiće, nego su prebacili učinak.forumasteski wrote:pa zar nisu ? onda kada su mogli sve pomesti i vratiti stostruko za Ahmiće nisu to učinili.
Osim toga bilo je toga i prije i posle sa svih strana.
-
forumasteski
#68 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
a gdje su to prebacili ? ne sjećam se nijednog hrvatskog sela u kojem je Armija ubila 116 hrvatskih civila.zbsn wrote:Nisu oni vratili za Ahmiće, nego su prebacili učinak.forumasteski wrote:pa zar nisu ? onda kada su mogli sve pomesti i vratiti stostruko za Ahmiće nisu to učinili.
Osim toga bilo je toga i prije i posle sa svih strana.
-
Bodkin
#69 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
samo sto je ocuvano al u cuni. ni m od multietnickog. tada je trebalo birati izmedju dva zla i odabrati stranu. alija odabrao i ostalo je historijaSkijaš wrote:U takvim se situacijama bira najpoštenije rješenje, a očuvanje BiH kao nukleusa multietničkog društva je poštenije od svrstavanja Sarajeva u Miloševićev tabor.Mrgud Veliki wrote:
Kako god okreneš, bilo bi bez pristanka bar jednog naroda.
-
dječak sa šibicama
#70 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Ako iko zna, znaju Meholjic i Mustafic, sta se u Srebrenici desavalo.
Samo sto politici ne odgovara da se o tome govori, nista novo. Tako je na svakoj strani, sve mucke i zakulisane radnje iz rata, dobro su sakrivene od ociju javnosti.
Samo sto politici ne odgovara da se o tome govori, nista novo. Tako je na svakoj strani, sve mucke i zakulisane radnje iz rata, dobro su sakrivene od ociju javnosti.
- spreca
#71 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Ako samo ta dva covjeka znaju istinu onda se serem na tu istinu...........jer takva istina ne postojidječak sa šibicama wrote:Ako iko zna, znaju Meholjic i Mustafic, sta se u Srebrenici desavalo.
-
forumasteski
#72 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
zbsn wrote:Za početak bi bilo dobro da malo smanjiš doživljaj i manje koristiš riječ genocid.jastuk1 wrote:Znam, boli činjenica da Bošnjaci nisu genocidaši.
Genocid je pojam koji je strogo definiran, nije svako ubojstvo genocid, ma koliko ono bilo strašno.
Znaš onu priču o dječaku koji je stalno vikao vuk, e tako i vi s genocidom......
rodio se za razbijača spomen-ploča i brusača riječi genocid sa spomen-obilježja.
što bi sad godilo neko novo titino vrijeme da se jedno 50 hodina Bošnjacima opet ispire mozak bratstvom i jedinstvom i kontinurano briše sjećanje na sve zločine i masakre, pa kad se ukaže prilika za par decenija opet juriš ha ?
- cyprus
#73 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Da je ovo ovako, davno bi se saznalo... Inače, Ibran je dokazana budala, što se moglo vidjeti iz njegovih dosadašnjih medijskih istupa...
-
dječak sa šibicama
#74 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Nije kraj price, nastavak je u paganskim obicajima koje njeguju danasnji krscani, od proslave Bozica (paganski obicaj obiljezavanja Dana rodjenja Boga Sunca 25. decembra) pa do samog kriza, koji je mnogo prije Krista bio paganski simbol, a u zadnje vrijeme se sve vise govori o tome da Isus nije ni bio razapet na krizu vec na stubu u obliku slova T.fchere644 wrote: - Klanjanje mesecu postojalo je u Arabiji od 2000 BC. Simbol tog paganizma je bio polumesec.
- U meki je bio bog pod imenom Hubal, koji je bio gospodar Kabaha.
- Taj Hubal je bio bog-mesec.
- Muhamedanske apologete tvrde da je bog-mesec Hubal bio na krovu Kabe 400 godina pre Muhameda. To je bio razlog da i u Muhamedanskoj sekti za simbol nastave da goriste paganski simbol polumeseca.
- Bog mesec je zvan "al-ilah".
- Muhamed je odbacio ime Hubal a zadrzao ime "allah".
Kraj price. Vise nije ni potrebno![]()
![]()
![]()
O kicenju jelke, farbanju jaja i slicno, da ne govorim.
-
forumasteski
#75 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Hakija Meholjić je obična gluperda i pijandura koji bi prodao vlastitu familiju za par litara šljivovice. sve je rekao onim svojim pijanim trabunjanjima o tome kako mu je Alija nudio da Srbi pobiju 5000 Bošnjaka kako bi Amerikanci vojno intervenirali.