de ba, da se ne svadjamo vise, samo ce te opet banovat, nije vrijedno odgovaratirairra wrote:@Alfons
@ Mister Yes - Bile su poplave i TZ kanton je "platio" cijenu i poplava i kliziststa.Mister Yes wrote:Jasno ko dan!Alfons Kauders wrote: Nije bas tacno, velika razlika je izmedju desnog centra i ekstremne desnice, ogromna, stranke desnog centra su vec i prije bile jake u EP, ekstremna desnica je neocekivano lose prosla. Tako da ova tema nema nikakvog smisla. AL hajd nek se ima o cemu pricati
Muslimani su nepozeljni u Europi!
Vidjecemo sta ovo znaci!
znaci da ce neki drugi postati nepozeljni u bosni...bas super vijesti za likove poput tebe
Ne kontaju čemu se radujuAko su muslimani (pa time i Bošnjaci) nepoželjni u Evropi onda neće odlaziti iz BiH u Evropu. A ako ostaju u BiH onda će i da rastu u procentu. U međuvremenu:
Republika Srpska - 1. kvartal:
2013. - 2.378 rođenih
2014. - 2.078 rođenih
Odrastao sam u toj jebenoj TZ i niko od ---Tuzlaka koji su se utrkivali u izjavama o poplavama nije rekao da je:
- Crno Blato bilo 100 posto srpsko. Muslimana nije bilo od Soline "Citaonice" pa do Hidana (par kuca) na putu Dokanj za Breske.
E...zeludac mi se okrene kada vidim onog bosnjaka u Crnom Blatu i kad kaze "MOJA KUCA" ....pa jebote pa da je on uselio u moju kucu ja bi mu i dijete od pola kg digao u zrak.
Simin Han! Vjerojatno ovaj Alfons poznaje gdje je bio izvidjacki dom "Branko Josilovic" i kafana "kod Zage!
I na tom mjestu nije bilo muslimana sve do tunela Caklovici....i poslije Babajici-Tojsici.
Opet poplave i pomoc LOPOVIMA koji su napravili kuce po Podrinju, desetak familije je po Kanadi, USA, DE
i sada ce JOS JEDNU KUCU dobiti.
Zivinice!
Od onih slika iz poplavljenih LITVI ......opet je isti slucaj...Bez gradjevinske i par hiljada maraka je sredjena gradnja. I opet Podrinjski multimilioneri.
Da ne pisem o Malinama, Spreci, Loznoj (koju niko ne spomenu), i ostalim balinskim marifetlucima jer ovdje to nema odjeka.
Iako ne vjerujem u Boga ....ipak ima BOGA!
reci samo koji ti je nick na hertzegbosna.org i eto me tamo, otvorim profil i cao... bice vesela diskusija