kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Big Ang

#51 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by Big Ang »

Princa :eh:
Danguba

#52 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by Danguba »

Big Ang wrote:Princa :eh:
Drago mi je i ja Rammsteina. :D
Država

#53 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by Država »

Šta će ba Rammstein.Dino je za njih Kice, ocam... :lol: :lol: :lol:
Big Ang

#54 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by Big Ang »

Meni su ovi sto vole DinA isto sekta kakva :lol: .
dječak sa šibicama

#55 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by dječak sa šibicama »

Da je kakav musliman, nebi se jebuguzlao sa nadimkom Dino, vec bi bio Edin :oops: :D
JThomas

#56 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by JThomas »

tad je još rakijao.
RtrnOfSalisbury

#57 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by RtrnOfSalisbury »

nedje sam ovdje procito da je i hari nafurat: ono ko mocart pa odma ja za njim ...
ovaj sukob ko da je nasto na liniji mi naspram njeg i nebi bilo lose kad bi i druga strana rekla koju ... morebit da je dervisbregovic i slab muzikant ali za jedno dva kopljeta ispred ostalije pop grla. u srbiju su to skontali pa na njegovijem otpatcima grade karijere i splavare masala. tek kad upalis ajat i vidis njihovu ergelu vidis da je dino za njiha bitl(i)s. jebga, mescini da je dino taj koji je utico i utice, ali i onaj na kog se uticalo i takvi zaradjuju vise a ovi sto ne uticu nemoreju ni zaradjivat ko ovi prvi. dino je giganat i kako god okrenes njegov album se ceka a nidje nisam cuo: kace harijev.
pashasolidni

#58 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by pashasolidni »

Image

gdje ce ko s hadzijom :D
dječak sa šibicama

#59 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Vidi se, ratno stanje, komandant Umjetnicke cete hadzija Dino, sef vojne policije kriminalac Celo, drugi kriminalac Celo, general kriminalac Juka, na stolu flase vina, sokovi, pive, a raja jede podbijel i koprivu.

Bagra.
RtrnOfSalisbury

#60 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

... jes vala, potpuno tocno, samo sad je babo ruco i ako neko zna odgovor sto se to nije reklo na vrijeme ...
Big Ang

#61 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by Big Ang »

RtrnOfSalisbury wrote:... jes vala, potpuno tocno, samo sad je babo ruco i ako neko zna odgovor sto se to nije reklo na vrijeme ...

haj sad prevedi :zoka:
Big Ang

#62 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by Big Ang »

Meni nije jasno....ovi sto vole i brane DinA...zasto ga vole?
Da je lijep-nije, da je pametan-nako vala, da je simpatican-nimalo, da zna pjevati- ne zna, da kako dobro svira-ne bih rekla, da je patriota- nema sanse, da je kakav insan-mozda kod Boga...kod naroda mrka kapa....dakle nista.
SVE sto taj covjek zna je dobro ukrast. Ma nije ni dobro. Zna ukrast. Svjetske hitove. I od njih napraviti svoje. Hitove. Bez imalo stida. I jos je najglasniji u odbrani autorskih prava. Strashno. Sve to ne dokazuje njegov uspjeh vec glupost ovog naroda koja mu puni sale.
Havatar

#63 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by Havatar »

Big Ang wrote:Meni nije jasno....ovi sto vole i brane DinA...zasto ga vole?
Da je lijep-nije, da je pametan-nako vala, da je simpatican-nimalo, da zna pjevati- ne zna, da kako dobro svira-ne bih rekla, da je patriota- nema sanse, da je kakav insan-mozda kod Boga...kod naroda mrka kapa....dakle nista.
SVE sto taj covjek zna je dobro ukrast. Ma nije ni dobro. Zna ukrast. Svjetske hitove. I od njih napraviti svoje. Hitove. Bez imalo stida. I jos je najglasniji u odbrani autorskih prava. Strashno. Sve to ne dokazuje njegov uspjeh vec glupost ovog naroda koja mu puni sale.
Zna pjevati , dobri su mu tekstvoi ,sto se tice naroda jedina zamjerka je to sto ne cascava po kafanama i ne razbacuje se pa ga oni koji bi da zicaju pare ne vole , patriota jeste a osim toga on je najveca zvijezda u regionu i mnogi ne mogu to da mu oproste.
dječak sa šibicama

#64 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

U kom regionu, zenicno sarajevskoj kotlini?

De ne blamiraj se bolan, cuj najveca zvijezda u regionu.
Država

#65 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by Država »

Kod Merlina je sve lažno.

Patriotizam, pjesme, poštenje, vjera u Boga...

Što se mene tiče, svejedno bi mi bilo i da je ostao portir u Pretisu u Vogošći. Svakako mi se njegove pjesme gade...

:sax:
Big Ang

#66 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by Big Ang »

ne zna pjevat z glave a tekstove nema odakle ne krade
licemjer
kako je ovaj narod slijep
a dodatno mi se zgadio kad vidjeh kako se ponasa prema kolegama
relativno84

#67 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by relativno84 »

Image
:D
Havatar

#68 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by Havatar »

Big Ang wrote:ne zna pjevat z glave a tekstove nema odakle ne krade
licemjer
kako je ovaj narod slijep
a dodatno mi se zgadio kad vidjeh kako se ponasa prema kolegama
Tekstove sam pise a sto se tice pjevanja ja mislim da bas dobro pjeva . Osim toga uvijek narodu pruza najbolji kvalitet na nastupima i ne postoji da je u nekim vaznim centrima odeadio koncert perfektno a negdje u manjim mjestima nije nego svakog isto cijeni .
Platformas

#69 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by Platformas »

Better Man wrote:I ptice na grani znaju da je Dino Merlin jedna nula od čovjeka, koji se savija kako vjetar puše, čovjek koji bi preko mrtvih bio spreman gaziti za novac. Mirza Hajrić je jedan od najkorumpiranijih ljudi i jedan obični kriminalac, koji bi za sve kriminalne radnje u Ambasadi u BiH u Londonu koje je uradio trebao završiti na par doživotnih robija. Harija, također velikog egoistu i tersa, kao i Švrakića i Pecikozu ne treba komentirati, jer sve su to ljudi gladni para. Pogledao sam ovaj interviju sa Pecikozom i čovjek ništa nije slagao, samo ima i on svojih mušica.
JThomas wrote:to je čovjek koji bi da nas vanzemaljci osvoje tvrdio da je on oduvijek bio za vanzemaljce i da ni alija iz pjesme ustvari nije baš zemaljskog porijekla.

tako da ne treba čuditi prilagodba novom svjetonazoru...

:thumbup: :thumbup:
Havatar

#70 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by Havatar »

braca wrote:
Edin H. wrote:
Država wrote:Meni je najjače što se Merlin lafo bori za zaštitu autorskih prava... :lol: :lol: :lol:

To bi bilo kao da su rahmetli Hajri Hastoru (onaj što je prodao Vijećnicu) dali da upravlja državnim nekretninama u Sarajevu... :lol: :lol: :lol:

:sax: :sax: :sax:
Mislim da nije u redu praviti sale s poduzetnickim kvalitetima Hajre Haustora :izet: , koji su bili nesumnjivi.

Sto se Dine tice, on je barem u tom poslu.

Ali otkud Mirza Hajric u toj prici :-)
Frajer kome je Ekonomski fakultet ocigledno bio pretezak, sviruckao, zavrsio Visu komercijalnu, ispalio se u London da se okusa u izazovnoj karijeri raznosaca pica i ostalih djakonija, tokom rata se motao u nekoj pretachi ambasade koju je vodio Palestinac. Onda pred kraj rata, se volsebno cijenjeni raznosac pica ispali za Sarajevo za Alijinog savjetnika :bih: , bilo je navodno i prituzbi ljudi kojima je nosio novac :-) iz Engleske. Poslije drito u Svjetsku banku, gdje je uz'o lopatom.

A sad kao Dinin haver :-)
Evo citam, pa nesto ba ne kontam: taj neki Mirza Hajric zavrsio Visu komercijalnu - pa pravo u Svjetsku banku u Washington, pa onda nesposoban, pa opet u Svjetsku banku u Washington, sumnjam da ga je Alija mogao ubaciti u Svjetsku banku, mozda u USAID u Sarajevu, ali bas u Svjetsku banku pa tako deset godina, nesto mi tu ne stima u teoriji o zavrsenoj skoli i hipotetickoj nesposobnosti. Bice prije da nama NIKO ne valja, pa bio on Dino Merlin ili pomenuti Mirza Hajric, a Pecikoza nam je dobar, taj koji kaze da sta fali sto bi jedan dokazani cetnik sa kokardom na subari i koji kaze da je cetnik i koji hebe sve hrvatsko i muslimansko (op.a. Bora Corba) imao koncert u Sarajevu, kao mi smo otvoren grad...e...bio sam mu se napsovao svega i svacega (Fahrudinu Pecikozi), ali sam sve to deletirao uz samo jedan komentar, a to je da nije ni cudo sto Muslimane zovu - Balije! Ili - balije. On je divan primjer zasto je to tako.
:thumbup:
_mufljuz_

#71 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by _mufljuz_ »

relativno84 wrote:Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:

nemoj ba dobice cir ovi dinomrzci :mrgreen:
Point.

#72 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by Point. »

Stani, ko se ovdje posvadjo sad? Dino protiv Harija, ovog glavatog sa Hayata i Pecikoze?
RtrnOfSalisbury

#73 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Big Ang wrote:
RtrnOfSalisbury wrote:... jes vala, potpuno tocno, samo sad je babo ruco i ako neko zna odgovor sto se to nije reklo na vrijeme ...

haj sad prevedi :zoka:
haj kratak je (tekst) pa evo izvolte:

... da hin je aljo vidio dje piju alkohol bilo bi svasta a dobrovoljci sto su unosili vino se zale da nista nisu mogli uzet za sebe.
al na dejtonskoj pijaci to je nekako nadoknadjeno.
relativno84 wrote:Image

... heh isti onaj sa kutije od sardina ... morski vuk.
Point. wrote:Stani, ko se ovdje posvadjo sad? Dino protiv Harija, ovog glavatog sa Hayata i Pecikoze?
... ko god da se posvadjo protiv koga, mescini da je tu nesta oko para a morebit i novca :idea:
dječak sa šibicama

#74 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Image

judi judi, vratija se Siiiiime :lol:
valjuga

#75 Re: kakav je dino merlin + vrijeđa kuran bibliju itd

Post by valjuga »

Meni je čorba OK i rado bih ga pogledao uživo.

Image

Nisam neki Merlinov fan.
p.s.Bošnjak sam da ne bude zabune.
Post Reply