LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
curiousx

#51 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by curiousx »

Big Ang wrote:jel ko bio u Trpnju u skorije vrijeme? :D
Bio u Junu 2010 u hotelu Faraon, first minute, jako prihvatljivo all inclusive.
Mogu samo reći riječi hvali za ukupan dojam i prelijep ambijent.
Kako koja godina prolazi, sve me više vuče da ponovo odem.
Išli smo Pelješcom obilaznicom, jer je jako lijep i zabavan put i vratili se, nismo dakle koristili trajekt.
Slažem se da je idealan za one koji vole mir i koji su porodični.
Sve u svemu, :thumbup:
MyIstanbul

#52 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by MyIstanbul »

Planira li neko ljetovati u Egiptu? Šta mislite kakva je sigurnosna situacija. Svi ubjeđuju da je van Kaira sve super....a Egipat je taaako primamljiv...
Ali ove naše agencije kolju sa cijenama...hrvatske agencije su ove godine nekako povoljne, može se naći All 8 dana 1000-1200 KM, sa taxama... kod naših je početna sa taxama 1500 km pa daaalje :-) :-)

A koliko ste kartu plaćali za Antaliju? To mi je nekako najskuplji dio...oko 300 eura... da mi je bar skontati neki povoljan let za antaliju :) :?

Napokon jedna svježa tema o ljetovanju :-D :-D pozdrav raja!
zinaminch

#53 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by zinaminch »

MyIstanbul wrote:Planira li neko ljetovati u Egiptu? Šta mislite kakva je sigurnosna situacija. Svi ubjeđuju da je van Kaira sve super....a Egipat je taaako primamljiv...
Ali ove naše agencije kolju sa cijenama...hrvatske agencije su ove godine nekako povoljne, može se naći All 8 dana 1000-1200 KM, sa taxama... kod naših je početna sa taxama 1500 km pa daaalje :-) :-)

A koliko ste kartu plaćali za Antaliju? To mi je nekako najskuplji dio...oko 300 eura... da mi je bar skontati neki povoljan let za antaliju :) :?

Ako planiraš ići bez posredstva agencije imaš Pegasus (Sarajevo Istanbul Antalya), koliko sam vidjela jako su im prihvatljive cijene karata, ja idem u augustu u Izmir preko Pegasusa i povratna karta me izašla 188 eura. Zavisno od datuma može se naći i još povoljnije :-D a ako imaš vremena možeš i u Istanbulu ostati koji dan :izet:
Curve

#54 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by Curve »

MyIstanbul wrote:Planira li neko ljetovati u Egiptu? Šta mislite kakva je sigurnosna situacija. Svi ubjeđuju da je van Kaira sve super....a Egipat je taaako primamljiv...
sestra meni bila prije 10 dana u Sharm el Sheiku, sve super, provela se, puno turista (ko i uvjek vecina rusa) nikakvih problema nije bilo
pajero

#55 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by pajero »

Spaken wrote:
arte.fakt wrote:prije dva mjeseca karte kupljene sarajevo - istanbul - antalya . 12 dana 5 osoba let smjestaj i rent-a-car cca 2200 KM ...
Može li na pp malo više informacija o ovome - na koji nacim, koji hotel, rent-a-car i sl. Nisam do sad imao iskustva u samostalnom organizovanju ljetovanja u Turskoj, a bas bi to volio ovo ljeto malo za promjenu :D
Mozda je najbolje da napises ovde jer i mene zanima... :bih:
Arminaa

#56 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by Arminaa »

Može li mi neko preporučiti mjesto za ljetovanje najpogodnije za porodice sa malim djetetom? Mislim na Hrvatsku, da je blizu plaze i da ima hladovine, te da nije bas daleko, recimo sjever i sl.
Bumblebee

#57 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by Bumblebee »

Arminaa wrote:Može li mi neko preporučiti mjesto za ljetovanje najpogodnije za porodice sa malim djetetom? Mislim na Hrvatsku, da je blizu plaze i da ima hladovine, te da nije bas daleko, recimo sjever i sl.
Mi smo prve godine bili u Malom Drveniku. Bebi je bilo 10 mjeseci i super smo se proveli. Prosle godine smo isli u Basku Vodu i isto je super bilo. U Drveniku smo bili u hotelu Bella Vista, bukvalno uz plazu, a u Baskoj Vodi smo imali apartman isto blizu plaze.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
MyIstanbul

#58 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by MyIstanbul »

Arminaa wrote:Može li mi neko preporučiti mjesto za ljetovanje najpogodnije za porodice sa malim djetetom? Mislim na Hrvatsku, da je blizu plaze i da ima hladovine, te da nije bas daleko, recimo sjever i sl.
Meni je najbolje mjesto, pogotovo sa malom dječicom, Zaton kod Zadra :-D svagdje drugdje odem da čisto promjenim, al Zaton je meni odmor...pogotovo kamp, vrh :!: ima dosta naših koji drže apartmane. Ja početkom sezone idem u kamp (kad je jeftinije, inače je malo skupo) a u sezoni, uzmem apartmančić.
A za djecu raj, od hladovine, plićaka, animacija, parkova, igrališta...
MyIstanbul

#59 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by MyIstanbul »

Ako planiraš ići bez posredstva agencije imaš Pegasus (Sarajevo Istanbul Antalya), koliko sam vidjela jako su im prihvatljive cijene karata, ja idem u augustu u Izmir preko Pegasusa i povratna karta me izašla 188 eura. Zavisno od datuma može se naći i još povoljnije :-D a ako imaš vremena možeš i u Istanbulu ostati koji dan :izet:[/quote]

U egipat bih sa agencijom, kad bi se našla neka dobra cijena :? nadam se da ću naletiti na neki dobar last minute :-D :-D
A u Tursku bih bez agencije, jer smo već jednom išli sami...samo tražimo povoljnu kartu. Sad u sezoni Turkish i Pegasus dođu nekako isto... Razne kombinacije pravim, ali kako god okrenem, ipak dosta novca :-)
Nekako planiram Antalija 7 noći, pa nazad u Istanbul 3 noći. Hotela se i može naći lijepih i povoljnih preko bookinga, samo da mi se dočepati karte :-D
Nadam se da opet neću završiti u Hrvatskoj :sad: hem što je dosadila, hem što naplaćuju zrak, pa te dođe na isto! Ali to smo već svi skontali 8-)
crazy zivorad

#60 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by crazy zivorad »

Upravo kupljena karta Sarajevo - Antalija, 175€, povratna naravno sa svim taksama. Pegasus airlines... ;) Mijenjaju se cijene karata svaki dan, tj, rasprodaju se one jeftinije, tako da cim odlucis odmah bukiraj! :wink:
crazy zivorad

#61 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by crazy zivorad »

Prosle godine bio u Turskoj, Alanja, i evo kupih kartu i za ovo ljeto :) Prosle godine sam isao preko agencije i bilo je sve ok ali smo drustvo i ja ove godine odlucili da idemo u privatnom aranzmanu. Naime, prosle godine smo, po preporuci prijateljica koje su isle ranije, bukirali fakultativne izlete preko lokalne agencije koja ima stranicu na fejsu na nasem jeziku (i mnooogo je jeftinija od ponude nasih agencija, a i od lokalnih) i upoznali vlasnika Pashu. Lik nas je odusevio! Totalno je kul i zabavan! Hotel nam je bio prilicno blizu njegove agencije ali je on ipak dosao po nas u hotel, posto mi nismo imali predstavu gdje smo uopste a kamoli da trazimo agencije :lol: Popili caj, pokazao nam sta sve ima da se vidi i pomogao nam da izaberemo. Prvo sto mi se svidjelo je sto se nije trudio da nam utrpa sve vec nam je bas rekao sta bi kome bilo interesantno ili ne bi. Elem, zene otisle odmah u hamam, mi na dzip safari, zajedno isli na Pamukkale i u Side. Jedan dan smo iskulirali na brodicu i dobili od Pashe gratis city turu jedno vece. Ostali smo u kontaktu sa njim tako da nam je on u stvari pomogao da se sami organizujemo ovog ljeta. Nasao nam je stan kod nekih prijatelja i transfer od Antalije do Alanje (11€). Vidjeli smo da su cijene po marketima priblizne nasim cijenama pa eto, vidjecemo kako cemo proci u nasoj organizaciji :bih: Alanja je prelijepo ljetovaliste i siguran sam da cemo ici jos dosta puta jer ne moze dosaditi!
P.S. https://www.facebook.com/AlanyaExcursio ... e=bookmark
CherryLips

#62 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by CherryLips »

Bumblebee wrote:
Mi smo prve godine bili u Malom Drveniku. Bebi je bilo 10 mjeseci i super smo se proveli. Prosle godine smo isli u Basku Vodu i isto je super bilo. U Drveniku smo bili u hotelu Bella Vista, bukvalno uz plazu, a u Baskoj Vodi smo imali apartman isto blizu plaze.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Da potvrdim za Mali Drvenik,pravo bebece odmaraliste:) i mi lani bili,sve super:)
bombašica

#63 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by bombašica »

curiousx wrote:
Big Ang wrote:jel ko bio u Trpnju u skorije vrijeme? :D
Bio u Junu 2010 u hotelu Faraon, first minute, jako prihvatljivo all inclusive.
Mogu samo reći riječi hvali za ukupan dojam i prelijep ambijent.
Kako koja godina prolazi, sve me više vuče da ponovo odem.
Išli smo Pelješcom obilaznicom, jer je jako lijep i zabavan put i vratili se, nismo dakle koristili trajekt.
Slažem se da je idealan za one koji vole mir i koji su porodični.
Sve u svemu, :thumbup:
:thumbup:
Bila u Trpnju augusta 2010, odoh ponovo za dvadesetak dana. Mjesto odlično za odmor i uživanje. Blizu je Orebić pa i Korčula...ima lokalnih puteva za pedalanje. :D
P308

#64 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by P308 »

crazy zivorad wrote:Prosle godine bio u Turskoj, Alanja, i evo kupih kartu i za ovo ljeto :) Prosle godine sam isao preko agencije i bilo je sve ok ali smo drustvo i ja ove godine odlucili da idemo u privatnom aranzmanu. Naime, prosle godine smo, po preporuci prijateljica koje su isle ranije, bukirali fakultativne izlete preko lokalne agencije koja ima stranicu na fejsu na nasem jeziku (i mnooogo je jeftinija od ponude nasih agencija, a i od lokalnih) i upoznali vlasnika Pashu. Lik nas je odusevio! Totalno je kul i zabavan! Hotel nam je bio prilicno blizu njegove agencije ali je on ipak dosao po nas u hotel, posto mi nismo imali predstavu gdje smo uopste a kamoli da trazimo agencije :lol: Popili caj, pokazao nam sta sve ima da se vidi i pomogao nam da izaberemo. Prvo sto mi se svidjelo je sto se nije trudio da nam utrpa sve vec nam je bas rekao sta bi kome bilo interesantno ili ne bi. Elem, zene otisle odmah u hamam, mi na dzip safari, zajedno isli na Pamukkale i u Side. Jedan dan smo iskulirali na brodicu i dobili od Pashe gratis city turu jedno vece. Ostali smo u kontaktu sa njim tako da nam je on u stvari pomogao da se sami organizujemo ovog ljeta. Nasao nam je stan kod nekih prijatelja i transfer od Antalije do Alanje (11€). Vidjeli smo da su cijene po marketima priblizne nasim cijenama pa eto, vidjecemo kako cemo proci u nasoj organizaciji :bih: Alanja je prelijepo ljetovaliste i siguran sam da cemo ici jos dosta puta jer ne moze dosaditi!
Meni se Alanya uopce ne dopada, osim Kleopatrine plaze. Puno ljepsi mi je recimo Kemer, a i Side, Belek pa i sama Antalya. Osim toga predaleko je od aeordorma a kada putujes s agencijom taj put se uzasno oduzi, zbog razvlacenja po hotelima. Ali to je sve subjektivno.
Krizzia

#65 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by Krizzia »

Jel bio netko u Omisu na zip lineu da napise dojmove
Šveđanin

#66 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by Šveđanin »

Neko je pominjao cijene u Hrvatskoj.. evo aktuelnih cijena, 1 euro = 7.5 KN.

Da bolje vidite desni klik pa open.

Image
MyIstanbul

#67 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by MyIstanbul »

Upravo kupljena karta Sarajevo - Antalija, 175€, povratna naravno sa svim taksama. Pegasus airlines... ;) Mijenjaju se cijene karata svaki dan, tj, rasprodaju se one jeftinije, tako da cim odlucis odmah bukiraj! :wink:[/quote]

Superr 8-) a koliko ste prije dana bili u Alanji? Imaš li hotel po preporuci? Uz koju plažu tražiti? De nam nesto više o izletima... šta se nudi, koliko košta, koliko ima ići do tih mjesta? Pogotovo ako sta znaš oko javnog prijevoza? Pozdrav :)
agent_zero

#68 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by agent_zero »

crazy zivorad wrote:Prosle godine bio u Turskoj, Alanja, i evo kupih kartu i za ovo ljeto :) Prosle godine sam isao preko agencije i bilo je sve ok ali smo drustvo i ja ove godine odlucili da idemo u privatnom aranzmanu. Naime, prosle godine smo, po preporuci prijateljica koje su isle ranije, bukirali fakultativne izlete preko lokalne agencije koja ima stranicu na fejsu na nasem jeziku (i mnooogo je jeftinija od ponude nasih agencija, a i od lokalnih) i upoznali vlasnika Pashu. Lik nas je odusevio! Totalno je kul i zabavan! Hotel nam je bio prilicno blizu njegove agencije ali je on ipak dosao po nas u hotel, posto mi nismo imali predstavu gdje smo uopste a kamoli da trazimo agencije :lol: Popili caj, pokazao nam sta sve ima da se vidi i pomogao nam da izaberemo. Prvo sto mi se svidjelo je sto se nije trudio da nam utrpa sve vec nam je bas rekao sta bi kome bilo interesantno ili ne bi. Elem, zene otisle odmah u hamam, mi na dzip safari, zajedno isli na Pamukkale i u Side. Jedan dan smo iskulirali na brodicu i dobili od Pashe gratis city turu jedno vece. Ostali smo u kontaktu sa njim tako da nam je on u stvari pomogao da se sami organizujemo ovog ljeta. Nasao nam je stan kod nekih prijatelja i transfer od Antalije do Alanje (11€). Vidjeli smo da su cijene po marketima priblizne nasim cijenama pa eto, vidjecemo kako cemo proci u nasoj organizaciji :bih: Alanja je prelijepo ljetovaliste i siguran sam da cemo ici jos dosta puta jer ne moze dosaditi!
Ovo neka agencija iz Srbije?
zunasasa

#69 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by zunasasa »

Ja sam planirao ove godine na odmor na poluotok Peljesac, pa dali je iko bio u nekom drugom mjestu osim Trpnja i da mi malo opise kakao je prosao na odmoru i kakve su cijene smjestaja.
agent_zero

#70 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by agent_zero »

zunasasa wrote:Ja sam planirao ove godine na odmor na poluotok Peljesac, pa dali je iko bio u nekom drugom mjestu osim Trpnja i da mi malo opise kakao je prosao na odmoru i kakve su cijene smjestaja.
Ako hoćeš mir i ljepotu, onda idi u trstenik, pernu ili lovišta. Uglavnom ta južna strana poluotoka je predivna i ima lijepih plaža. Ne znam kakve će biti cijene ovog ljeta, ali zadnji put kad sam bio našao sam apartman 50tak metara od mora s pogledom na korčulu za 15 eura s klimom.
LieToMe

#71 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by LieToMe »

zunasasa wrote:Ja sam planirao ove godine na odmor na poluotok Peljesac, pa dali je iko bio u nekom drugom mjestu osim Trpnja i da mi malo opise kakao je prosao na odmoru i kakve su cijene smjestaja.

Ljetujem na Peljescu zadnjih 5-6 godina, prosle godine smo isli sa bebom od 9 mjeseci (i ove cemo godine ako Bog da :D ). Meni je dole predivno, raj na zemlji, voda cista, plaze pjescane, ljudi fini, cijene prihvatljive...
Obisla sam doslovno cijeli poluotok (Ston (i jedan i drugi :lol: ), Lovišta, Trpanj, Drače, Sreser, Janjinu (ona nema more :lol: ), Orebić... Stacionirali smo se u Dračama (sad smo vec domorodi :mrgreen: ), smjestaj mozes naci svugdje, malo je skuplje u sezoni kao i svugdje ali pocetak septembra je idealan (nema puno guzve, cijene su dosta jeftinije, nama odgovaralo zbog male bebe). Ako vas ide vise isplativije vam je uzeti malo veci apartman jer vas dodje jeftinije (apartmani u koje mogu komotno 3 porodice stati da se ne sudaraju sa trpezarijom, kupatilom i kuhinjom su oko 40-ak eura sto je kad podijelis na broj ljudi jeftino-to kad su u pitanju Drače). Rekose nam prosle godine da su u Zuljani napravili 2 nove plaze (nije nam se dalo peglati sa bebom prosle godine, ove godine mozda trknemo i tamo). Sve u svemu mi prezadovoljni ponudom, morem i pjescanim plazama...
Malo prosurfaj, imaju svoju web stranicu turisticke zajednice peljesca, tamo ces naci info i o cijenama i o svemu ostalom sto te zanima :run:
silverwolf

#72 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by silverwolf »

Budva! Moze da prica ko sta hoce, al meni je dole super. Budva kao grad je meni super, pun desavanja i atrakcija, dobrih restorana i prijatnih ljudi. Plaza nije nesto i nervira me sto je 70% plaze pokriven lezaljkama koje kostaju kao i smjestaj, ali to je i onako nebitno jer volim da se kupam u Becicima i na plazi Jaz. Koje su btw predivne i prostrane i veoma ciste. Preko puta slovenske plaze ima otocic sv. Nikola koji je pravi mali raj, a moze se doci do njega za 3eura. za one koje vole guzvu i party na plazi preporucam Slovensku plazu, za one koje vole mir i odmor preporucam sve okolne plaze :). Cijene su previsoke za neke stvari npr alkohol :), pivo recimo 5 eura,ako koga zanima :P , ali aj sva sreca ne pijem pa mi svejedno. Hrana u marketima im je kao kod nas, neke stvari su cak jeftinije. Tako da nemam potrebu da nosim bilo sta od kuce. U restoranima imaju dobri meniji za recimo 5 eura i ogromni su, stvarno ja rijetko da sma mogla pojesti sve. Preporucam da ako boravite u Budvi posjetite i kineski restoran Hong Kong u starom gradu, odlican je. Suvenire mozete kupit po dosta jeftinim cijenama ako se cjenkate :thumbup: . Inace kazu da je Budva preskupa, ali stvarno moze se naci za svaciji dzep. smjestaj se moze naci i to dobar za 10eura po osobi jest da je 400-500 m od palze ali 10 minuta hoda i nije puno. Ja sam placala 15 eura 250 m od plaze ali to i nije puno s obzirom da sam imala svoje kupatilo kuhinju veliku terasu klimu internet parking catv i ostale pogodnosti. Sve u svemu super :)
agent_zero

#73 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by agent_zero »

silverwolf wrote:Budva! Moze da prica ko sta hoce, al meni je dole super. Budva kao grad je meni super, pun desavanja i atrakcija, dobrih restorana i prijatnih ljudi. Plaza nije nesto i nervira me sto je 70% plaze pokriven lezaljkama koje kostaju kao i smjestaj, ali to je i onako nebitno jer volim da se kupam u Becicima i na plazi Jaz. Koje su btw predivne i prostrane i veoma ciste. Preko puta slovenske plaze ima otocic sv. Nikola koji je pravi mali raj, a moze se doci do njega za 3eura. za one koje vole guzvu i party na plazi preporucam Slovensku plazu, za one koje vole mir i odmor preporucam sve okolne plaze :). Cijene su previsoke za neke stvari npr alkohol :), pivo recimo 5 eura,ako koga zanima :P , ali aj sva sreca ne pijem pa mi svejedno. Hrana u marketima im je kao kod nas, neke stvari su cak jeftinije. Tako da nemam potrebu da nosim bilo sta od kuce. U restoranima imaju dobri meniji za recimo 5 eura i ogromni su, stvarno ja rijetko da sma mogla pojesti sve. Preporucam da ako boravite u Budvi posjetite i kineski restoran Hong Kong u starom gradu, odlican je. Suvenire mozete kupit po dosta jeftinim cijenama ako se cjenkate :thumbup: . Inace kazu da je Budva preskupa, ali stvarno moze se naci za svaciji dzep. smjestaj se moze naci i to dobar za 10eura po osobi jest da je 400-500 m od palze ali 10 minuta hoda i nije puno. Ja sam placala 15 eura 250 m od plaze ali to i nije puno s obzirom da sam imala svoje kupatilo kuhinju veliku terasu klimu internet parking catv i ostale pogodnosti. Sve u svemu super :)
Haj izbroj koliko si samo puta napisala riječ "super" :-)

Neću ni pitati koliko imaš godina :D
silverwolf

#74 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by silverwolf »

agent_zero wrote:
silverwolf wrote:Budva! Moze da prica ko sta hoce, al meni je dole super. Budva kao grad je meni super, pun desavanja i atrakcija, dobrih restorana i prijatnih ljudi. Plaza nije nesto i nervira me sto je 70% plaze pokriven lezaljkama koje kostaju kao i smjestaj, ali to je i onako nebitno jer volim da se kupam u Becicima i na plazi Jaz. Koje su btw predivne i prostrane i veoma ciste. Preko puta slovenske plaze ima otocic sv. Nikola koji je pravi mali raj, a moze se doci do njega za 3eura. za one koje vole guzvu i party na plazi preporucam Slovensku plazu, za one koje vole mir i odmor preporucam sve okolne plaze :). Cijene su previsoke za neke stvari npr alkohol :), pivo recimo 5 eura,ako koga zanima :P , ali aj sva sreca ne pijem pa mi svejedno. Hrana u marketima im je kao kod nas, neke stvari su cak jeftinije. Tako da nemam potrebu da nosim bilo sta od kuce. U restoranima imaju dobri meniji za recimo 5 eura i ogromni su, stvarno ja rijetko da sma mogla pojesti sve. Preporucam da ako boravite u Budvi posjetite i kineski restoran Hong Kong u starom gradu, odlican je. Suvenire mozete kupit po dosta jeftinim cijenama ako se cjenkate :thumbup: . Inace kazu da je Budva preskupa, ali stvarno moze se naci za svaciji dzep. smjestaj se moze naci i to dobar za 10eura po osobi jest da je 400-500 m od palze ali 10 minuta hoda i nije puno. Ja sam placala 15 eura 250 m od plaze ali to i nije puno s obzirom da sam imala svoje kupatilo kuhinju veliku terasu klimu internet parking catv i ostale pogodnosti. Sve u svemu super :)
Haj izbroj koliko si samo puta napisala riječ "super" :-)

Neću ni pitati koliko imaš godina :D
Dva puta sam napisala, problem?
agent_zero

#75 Re: LJETOVANJE 2014 - Gdje, šta, kako..

Post by agent_zero »

Em što ti je vokabular ograničen, em ne znaš ni brojiti :lol:

Ja današnje mladeži...
Post Reply