Gdje ces to pa da pljenumasima udaras na ego , ko oni nesto neznaju a pljenum odlucuje o svim stvarima na svijetu i hoce da uci eksperte iz tih oblasti kako se radiHM 2011 wrote:Zabranite čovjeku da postavlja pitanja.....
Ne daj bože može se pokazati koja nesavršenost, pa se neko možda mora i mjenjati radi toga....
![]()
Estradni umjetnik Damir Niksic
Moderator: Chloe
- Havatar
#51 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
-
Breathless
#52 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Nisam ja plenumas, ja sam samo ljubomoranHavatar wrote:Gdje ces to pa da pljenumasima udaras na ego , ko oni nesto neznaju a pljenum odlucuje o svim stvarima na svijetu i hoce da uci eksperte iz tih oblasti kako se radiHM 2011 wrote:Zabranite čovjeku da postavlja pitanja.....
Ne daj bože može se pokazati koja nesavršenost, pa se neko možda mora i mjenjati radi toga....
![]()
- Sarayman
#53 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Inteligentniji odgovor od ovoga nisam od tebe ni očekivao. I ne vrijeđaj široke forumashke mase sa onim "kakav umjetnik, takva mu i publika".. Nemaš šanse protiv mase, bez obzira koliko si u krivuBreathless wrote:Ljubomoran sam, jer nisam etablirani čaršijski umjetnik kao Mesija&Izdanak.Sarayman wrote:Pardon, do mene je. Dozvoli mi ispravku: ...razumijem poruku i vecinu njegovih radova fakat volim pogledati. A ti, cemu takva mrznja prema liku i djelu Damira Niksica? Pitam se, cime te smrtno povrijedio? I, nisi li totalno promasio temu buduci da vecina dosadasnjih forumasa podzava naseg Damira?Breathless wrote: Ti mora da si izuzetno ostrouman, cim razumijes Mesiju i njegovo kompleksno djelo. To ne moze svako![]()
-
Breathless
#54 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Naravno da stoji to kakav umjetnik takva mu i publika, a to opste mjesto na najbolji nacin potvrdjujes ovim boldiranim. Uspio si me cak i zaplasiti, tako da bjezim, sve udarajuci se nogama u guzicu, pred stadom i carsijom su se i mnogi drugi povukli, a vi, maso, nastavite nastavite da poskakujete uz umjetnikov najveci hitSarayman wrote:[
Inteligentniji odgovor od ovoga nisam od tebe ni očekivao. I ne vrijeđaj široke forumashke mase sa onim "kakav umjetnik, takva mu i publika".. Nemaš šanse protiv mase, bez obzira koliko si u krivu![]()
![]()
-
rekla-kazala
#55 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Nije on estradni nego konceptualni umjetnik.
- insomnia78
#56 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Ramiz Zmaj je umjetnik, ovo ostalo...
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- Havatar
#57 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Ne razumije on taj konceptrekla-kazala wrote:Nije on estradni nego konceptualni umjetnik.
-
Breathless
#58 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Je li to pise na wikipediji?rekla-kazala wrote:Nije on estradni nego konceptualni umjetnik.
Estrada, i to prva liga
-
5 0 5
#59 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
mora da ti je trebu pricepio negdje u mraku. pa te sad gorcina izjeda. neka neka.Breathless wrote:Je li to pise na wikipediji?rekla-kazala wrote:Nije on estradni nego konceptualni umjetnik.Nisam provjeravao
![]()
Estrada, i to prva liga, sto pokazuje i ova tema
-
Breathless
#60 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Priznao sam vec na pocetku da je moj motiv obicna ljubomora prema ljudima koji su uspjeli505sCrtom wrote:mora da ti je trebu pricepio negdje u mraku. pa te sad gorcina izjeda. neka neka.Breathless wrote:Je li to pise na wikipediji?rekla-kazala wrote:Nije on estradni nego konceptualni umjetnik.Nisam provjeravao
![]()
![]()
![]()
- MyTao
#61 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Sad vam ni Damir Niksic nije dobar? 
-
rekla-kazala
#62 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Ti da razumiješ umjetnost znao bi kome se umjetnik sa "If I wasn"t Muslim" obraća.Breathless wrote:Je li to pise na wikipediji?rekla-kazala wrote:Nije on estradni nego konceptualni umjetnik.Nisam provjeravao
![]()
Bolji je od većine umjetnika.
Budi kreativan pa stvori nešto a nemoj pljuvati po čovjeku čiji način izražavanja mnogi ljudi razumiju.
-
5 0 5
#63 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
pa ako si priznao ne znam odakle ti ikakav kredibilitet da ista kazes. kao sto ti kolege ovdje kazu. probaj nesto sam napraviti, izadji s tim u javnost, i pusti da se tvoj rad kurva sa publikom. na ovoj temi, sto sam uspio malo upratiti, vidim samo da neka gorcina iz tebe izlazi. a niksiceve radove uopste ne razumijes. vjerovatno je neki osobni problem koji imas s njim. a ako je tako, tesko da ces to rijesiti preko foruma. pozdrav.Breathless wrote: Priznao sam vec na pocetku da je moj motiv obicna ljubomora prema ljudima koji su uspjeli
-
Breathless
#64 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Ne razumijem umjetnost, priznajem, ali imam jedan pouzdan instrument uz pomoc kojeg mjerim koji je bolji umjetnik od kojeg. Taj instrument se koristi i u nekim sportskim disciplinama, a zove se štoperica. Prvi put je upotrijebljen 1917. godine u New Yorku u svrhu mjerenja vrijednosti umjetnickih djela, kada su trgovci umjetninama zeljeli da otkupe jednu sanitarnu instalaciju, ali nisu mogli da procijene njenu tacnu vrijednost, pa su odlucili umjetnika izvesti na atletsku stazu i izmjeriti njegove kvalitete na 5000 metara s preponama.rekla-kazala wrote:Ti da razumiješ umjetnost znao bi kome se umjetnik sa "If I wasn"t Muslim" obraća.Breathless wrote:Je li to pise na wikipediji?rekla-kazala wrote:Nije on estradni nego konceptualni umjetnik.Nisam provjeravao
![]()
Bolji je od većine umjetnika.
Budi kreativan pa stvori nešto a nemoj pljuvati po čovjeku čiji način izražavanja mnogi ljudi razumiju.
-
rekla-kazala
#65 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Vidim najaktivniji si na temi " Demonstracije u Tuzli" , da nisi ne daj Bože Fahrov . 
-
Breathless
#66 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Abdicevac.rekla-kazala wrote:Vidim najaktivniji si na temi " Demonstracije u Tuzli" , da nisi ne daj Bože Fahrov .
- Jara
#67 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Eto sad "iskače" zahvaljujući tebi.
Daješ tome svoj doprinos. 
-
5 0 5
#68 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
pa naravno. i to je ustvari i cilj svakog umjetnika. da izazove reakciju i da se prica o njegovim radovima. znaci, pun pogodak. pocev od uvodnog videa, koji je izazvao reakcije onih ispred vjecnice, pa sve do ove teme.Jara wrote:Eto sad "iskače" zahvaljujući tebi.Daješ tome svoj doprinos.
-
Pjanic15
#69 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Dobro, reko si svoje, hajd sad razligu.Breathless wrote: ja sam samo ljubomorani ne volim umjetnost
- Jara
#70 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Ako nije mušterija...al' se iz priloženog vidi da jeste!Pjanic15 wrote:Dobro, reko si svoje, hajd sad razligu.Breathless wrote: ja sam samo ljubomorani ne volim umjetnost
-
Breathless
#71 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
I ti si obozavatelj naseg umjetnika?Pjanic15 wrote:Dobro, reko si svoje, hajd sad razligu.Breathless wrote: ja sam samo ljubomorani ne volim umjetnost
Da, vidi se iz aviona.
-
Pjanic15
#72 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Ako nešto ne razumiješ, nema potrebe da druge uvjeravaš u ispravnost vlastite nesposobnosti.Breathless wrote:I ti si obozavatelj naseg umjetnika?Pjanic15 wrote:Dobro, reko si svoje, hajd sad razligu.Breathless wrote: ja sam samo ljubomorani ne volim umjetnost
Da, vidi se iz aviona.![]()
![]()
- shibonja
#73 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Steta sto je samo jedan Damir Niksic....vidim i da autor "teme" dobija autogol
...stas,nemRes sad izbrisat

- shibonja
-
Breathless
#75 Re: Estradni umjetnik Damir Niksic
Autogol dobija samo copor, a s njim i oni koje copor voli