Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Begic neopoziva ostavka odmah i smijena svih bosnjackih kadrova iz NFSBIH?

Da
19
56%
Ne
15
44%

Total votes: 34

sokobanja

#51 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by sokobanja »

Šibicar wrote:Ljudi će ovdje i za 200 godina biti divlja plemena umno predvodjena tipovima koje samo zanima lični interes.
Znaci da pustimo da se cetnici otcjepljuju sa 50% bosnjacke teritorije, pa da nam je svejedno kad ona neizabrana od bosnjackog naroda govna izdajnicka iz saveza donose izdajnicke politicke odluke koje ni clan predsjednistva BiH ispred Bosnjaka ne smije donjeti da ne bi Srbin rekao da smo plemena, jer eto ne damo cetnicima da ukradu 50% bosnjacke teritorije?

Da je Izetbegovic donjeo ovakvu odluku, jebali bi mu svi Alijinu zenu, a za ovo smece izdajnicko, pa sta ima veze, neka se velikosrbuje pred izbore, neka se dozvoli jednom entitetu da igra utakmicu protiv druge drzave?
Last edited by sokobanja on 16/04/2014 14:39, edited 1 time in total.
karanana

#52 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by karanana »

ko zna mozda je ovaj sokobanja neki uvezeni element koji sarkasticno ovdje likuje na ovu tekmu i probava frku napraviti, ali ne uspjeva mu.
IcedMFEarth

#53 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by IcedMFEarth »

Ovaj soko sprski trol 100%, samo srbi ovako pričaju. Kontaju mi zaluđeni bošnjaštvom i islamom :-)

Ko onaj Mehmedalija Nuhić, profesor islamskog fundamentalizma :lol:

Molim ključ.
sokobanja

#54 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by sokobanja »

karanana wrote:ko zna mozda je ovaj sokobanja neki uvezeni element koji sarkasticno ovdje likuje na ovu tekmu i probava frku napraviti, ali ne uspjeva mu.
Ko zna mozda, samo sto se tebe tice, tu je sve jasno, undercover cetnik koji bi se sutra radovao da cetnici ukradu 50% bosnjacke teritorije.

Naravno cilj ti je sto vise apsorbirati cetnicke poteze, da dignu sto manje prasine, kako to i Ronhil hoce za referendum. Ovako isto bi ti pisao za referendum.
sokobanja

#55 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by sokobanja »

IcedMFEarth wrote:Ovaj soko sprski trol 100%, samo srbi ovako pričaju. Kontaju mi zaluđeni bošnjaštvom i islamom :-)

Molim ključ.
Ti si cetnik i odgovoralo bi ti da se tema zatvori, da se digne sto manje prasine, bas kako Ronhil hoce i oni koji su napravili ovu izdaju.

ALi dobro ono, "nisu odgovorili na provokaciju"? Hehe, "nisu odgovorili na provokaciju", a dali im sve sto su ovi sanjali godinima? Hehe, o jebem ti logiku.
Last edited by sokobanja on 16/04/2014 14:43, edited 1 time in total.
Šibicar

#56 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by Šibicar »

Boli me kara,nit' sam Bošnjak,nit' Srbin,nit' Hrvat,eto vam torovi pa se koljite za dobrobit tudjih džepova.
IcedMFEarth

#57 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by IcedMFEarth »

Da, da.

Uveliko tražimo grob Čiča Draže na forumu :D
sokobanja

#58 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by sokobanja »

Šibicar wrote:Boli me kara,nit' sam Bošnjak,nit' Srbin,nit' Hrvat,eto vam torovi pa se koljite za dobrobit tudjih džepova.
Jugosloven. OK, setnja, ne zanima nas tvoje misljenje, kao sto nije ni na referendumu 1991 godine. Idi u Beograd i ljubi dupe Vucicu i onako ti je tamo srce kao sto ti je bilo i 1991 godine.
Last edited by sokobanja on 16/04/2014 14:45, edited 1 time in total.
karanana

#59 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by karanana »

IcedMFEarth wrote:Ovaj soko sprski trol 100%, samo srbi ovako pričaju. Kontaju mi zaluđeni bošnjaštvom i islamom :-)

Molim ključ.
da. to je to. orao 100%.
Pismonosa

#60 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by Pismonosa »

Opet četalji glume Bošnje na forumu, pa dokle više jadovi jadni :lol:
dvoboj

#61 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by dvoboj »

Ajd da vidimo i to :lol:
sokobanja

#62 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by sokobanja »

karanana wrote:

Molim ključ.
da. to je to. orao 100%.
Ma ti cim imas toliko komentara ovdje, ti si cetnik ili bar izdajica. Takve u ratu treba preventivno zatvoriti, kao sto su to Ameri radili sa Japancima. Takvi kao ti, sto se mene tice, ne zanima me u opste tvoje misljenje.

Nema trece, ili si potpuno za Bosnu ili nisi.

Neizabrani korumpirani izdajnici iz saveza, donjeli politicku odluku koja pospjesuje kradju 50% bosnjacke teritorije Bosne i to u jeku izborne kampanje, to je vjetar u ledja Ronhilu, vjetar u ledja destruktivnim srbocetnickim elementima koji sad mirnim putem zele otcijepiti BiH.

I tu nema tri opcije, ili to ne podrzavas i trazis glave ili to podrzavas i cetnik si koji nastoji ukrasti pola BiH, nastojeci s tim podici sto manje prasine, kako to i sanja Ronhil.

Odluci se.
megaman4

#63 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by megaman4 »

izgraditi zid dužine 200 km i visine 40 m, na Drine između Srbije i BiH, i da se zauvijek riješimo neprijatelja. :thumbup:
Last edited by megaman4 on 16/04/2014 14:52, edited 1 time in total.
sokobanja

#64 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by sokobanja »

Pismonosa wrote:Opet četalji glume Bošnje na forumu, pa dokle više jadovi jadni :lol:
Nadam se da ne mislis za mene da sam cetalj? Ja nisam mogao biti jasniji.

Ovo je jos jedan korak ka komadanju Bosne i ovo je tek prva stvar. Organizovati ce Begic jos ovakvih tekmi, za par hiljada maraka u njegov djep.
Pismonosa

#65 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by Pismonosa »

Neće ovaj dugo mešćini. Ovi prolaze kod čmolje na politici. Na sportu kad se pojave budu kratkog vijeka :D
sokobanja

#66 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by sokobanja »

megaman4 wrote:izgraditi zid dužine 200 km i visine 40 m, duž Drine između Srbije i BiH, i da se zauvijek riješimo neprijatelja. :thumbup:
Prvo izdajice kao Begic. Pa onda ostale.

Ovdje hrpa njih glumi "velike Bosance", a kad se udje u sustinu, svi podrzavaju velikosrpske cetnicke poteze. A ono ubise se od "bosanstva", bas onako kako to Ronhil i KOS u Beogradu zele?

Ovaj Karanana, ma neka me ishracu ako nije u stvarnosti velikocetnicki simpatizer koji ovdje prosipa izdajnicko "bosanstvo" i koji podrzava cetnike u komadanju Bosne.

To vam je isto kao na referendumu 1991 godine, ili si za nezavisnu Bosnu ili si za cetnicku Srboslaviju. Trece nema. Ako ste za Bosnu, traziti Begicevu glavu i sve bosnjacke glave u tom korumpiranom savezu, ako ste za cetnike, a onda pokusajte dati sve od sebe da zatvorite ovu temu i da se sto manje prasine digne, bas kako to zeli Ronhil. Naravno odlazak u Bluku na smotru velikosrpstva i cetnistva u toku izborne kampanje, to takodjer nemojte u tom slucaju propustiti.
Last edited by sokobanja on 16/04/2014 14:59, edited 1 time in total.
sokobanja

#67 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by sokobanja »

Pismonosa wrote:Neće ovaj dugo mešćini. Ovi prolaze kod čmolje na politici. Na sportu kad se pojave budu kratkog vijeka :D
Ovdje jedino "Bosanci" koji podrzavaju cetnike prolaze i na politici i svakako. I u pravu si, necu dugo. Ovdje iskreni bosanski patriota ne moze dugo. To je vec odavno dokazano.

A sto se tice teme, i ona ce biti zakljucana, bas kako to Ronhil i izdajice tipa Begica zele.
bogumila

#68 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by bogumila »

Šibicar wrote: Boli me kara,nit' sam Bošnjak,nit' Srbin,nit' Hrvat,eto vam torovi pa se koljite za dobrobit tudjih džepova.
pa koji Q komentarises kad nemas misljenje
volis tipkat ili sta
PIMP-Meister-2000

#69 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by PIMP-Meister-2000 »

Šta se drugo moglo očekivati od nenormalnog saveza koji je ovo aminovao, sve izdajnik do izdajnika!
Pametnom je dovoljno pogledati koji osuđivani krimos ih je vodio!!!
megaman4

#70 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by megaman4 »

Srbija je naš vijekovni neprijatelj, i ovim potezom teško krši ustav BiH, to je svima jasno, a ove jade iz RS-a nisu ništa drugo nego pudlice budućeg Beogradskog Pašaluka. Svaki Bosanac ili Bošnjak koji želi zajedničku ligu ili novu Jugu nije ništa drugo nego izdajica našeg naroda. Ljudi otvorite više oči, pa oni nas posljednjih 150 godina uništavaju, plus naše domaće izdajice. Zapamtite mi nemamo iskrenih prijatelja sem nas samih. BOG BOSNA BOŠNJACI (BOSANCI). :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Šibicar

#71 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by Šibicar »

bogumila wrote:
Šibicar wrote: Boli me kara,nit' sam Bošnjak,nit' Srbin,nit' Hrvat,eto vam torovi pa se koljite za dobrobit tudjih džepova.
pa koji Q komentarises kad nemas misljenje
volis tipkat ili sta
Jel' ti vidiš da mi je ovaj ubačeni elemnt citirao prvi komentar?

Uostalom šta tebe libo rinaka šta ja komentarišem....
sokobanja

#72 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by sokobanja »

megaman4 wrote:Srbija je naš vijekovni neprijatelj, i ovim potezom teško krši ustav BiH, to je svima jasno, a ove jade iz RS-a nisu ništa drugo nego pudlice budućeg Beogradskog Pašaluka. Svaki Bosanac ili Bošnjak koji želi zajedničku ligu ili novu Jugu nije ništa drugo nego izdajica našeg naroda. Ljudi otvorite više oči, pa oni nas posljednjih 150 godina uništavaju, plus naše domaće izdajice. Zapamtite mi nemamo iskrenih prijatelja sem nas samih. BOG BOSNA BOŠNJACI (BOSANCI). :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
:izet:

:thumbup:

Ovo je priznavanje komadanja Bosne i priznavanje kradje 50% bosnjackog teritorija. Mislim ko je ta genocidna da ona moze igrati utakmicu protiv druge drzave? Kosovo je drzava, zato su dobili utakmicu protiv Haitija. Medjutim ovo je kompenzacija cetnicima i svakom onom koji je ucestvovao u ovom, treba jebat mater, jer ovo nece biti zadnja utakmica. Vidjeti ce te sad kina koje pocinje.

Zato Begicu treba jebat mater futavu.
channel10

#73 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by channel10 »

sokobanja wrote:
megaman4 wrote:Srbija je naš vijekovni neprijatelj, i ovim potezom teško krši ustav BiH, to je svima jasno, a ove jade iz RS-a nisu ništa drugo nego pudlice budućeg Beogradskog Pašaluka. Svaki Bosanac ili Bošnjak koji želi zajedničku ligu ili novu Jugu nije ništa drugo nego izdajica našeg naroda. Ljudi otvorite više oči, pa oni nas posljednjih 150 godina uništavaju, plus naše domaće izdajice. Zapamtite mi nemamo iskrenih prijatelja sem nas samih. BOG BOSNA BOŠNJACI (BOSANCI). :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
:izet:

:thumbup:

Ovo je priznavanje komadanja Bosne i priznavanje kradje 50% bosnjackog teritorija. Mislim ko je ta genocidna da ona moze igrati utakmicu protiv druge drzave? Kosovo je drzava, zato su dobili utakmicu protiv Haitija. Medjutim ovo je kompenzacija cetnicima i svakom onom koji je ucestvovao u ovom, treba jebat mater, jer ovo nece biti zadnja utakmica. Vidjeti ce te sad kina koje pocinje.

Zato Begicu treba jebat mater futavu.
Sta ti bolan krade? Jel RS dio Bosne i Hercegovine? Jest, i sta onda hoces? Sta ti nije jasno? Utakmica je revijalnog karaktera i tu je kraj price. Odigrat ce sad i ko zna kad ce opet jer za svaku tekmu im treba dozvola NSBIH-a. Ako ne budu slusali, nece ni igrati. Kraj price jer se nema vise sta reci.
sokobanja

#74 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by sokobanja »

Ovo su bosnjacki izdajnici koji su donjeli ovu odluku:

Elvedin Begić,
Senad Islam,
Amer Halep,
Nurdin Peštalić,
Ibrahim Adilagić,
Muhamed Begagić,
sokobanja

#75 Re: Hajmo Begic i svi bosnjacki kadrovi NFSBIH ostavka!

Post by sokobanja »

channel10 wrote:
Sta ti bolan krade? Jel RS dio Bosne i Hercegovine? Jest, i sta onda hoces? Sta ti nije jasno? Utakmica je revijalnog karaktera i tu je kraj price. Odigrat ce sad i ko zna kad ce opet jer za svaku tekmu im treba dozvola NSBIH-a. Ako ne budu slusali, nece ni igrati. Kraj price jer se nema vise sta reci.
Vidjeti ces ti kako je "revijalna" i ne samo ta, ovo je samo pocetak!

Onda i revijalna izmedju Bosne protiv Sandzaka, protiv Vojvodine, protiv reprezentacije Presevske Doline i protiv Kosova.

Koja je razlika izmedju genocidne s jedne strane i Vojvodine i Sandzaka s druge strane Drine, pa da ovi dobiju dozvolu od saveza da igraju protiv druge drzave i da velikosrbuju po Bosni, a da Vojvodina i Sandzak ne igraju u isto vrijeme protiv Bosne?

Kakva ce to utakmica biti, reprezentacija Republike Ausvic protiv reprezentacije Pasaluka pred same izbore?
Last edited by sokobanja on 16/04/2014 15:13, edited 1 time in total.
Locked