Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
-
Konjanik
#51 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
moje je misljenje da ova tema ne treba da bude kritika Bosnjacima ili svima ostalima u BiH jer je ocito da u BH ne postoji slobodni medij osim mozda par blogera i nekih foruma al i to j ekratkog vijeka jer ih ne citaju sire drustvene mase, fama oko Vucica i medijsko lizanje njegovog dupeta je ocito u D.Avazu , S.Bosni i sl ali svi znamo cije su te novine privatno vlasnistvo.
- Havatar
#52 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Naivna raja iz Sarajeva se ponasa tako posto misli da ako se oni tako postave da ce se isto postaviti i u Beogradu i Zagrebu jer "oni nisu isti kao ovi u Banjaluci i Sirokom "fostrere wrote:Ali postoji to lizanje beogradskog dupeta i u takozvanoj "multikulti" politickoj, pa i muslimansko-SDA opciji. Zasto to vrijedi Beogradu? Zato sto Brisel promatra kako se Srbija ponasa, narocito u odnosima prema BiH, narocito se gleda misljenje Sarajeva i ovo dupelizacko ponasanje "zvanicnog" Sarajeva daje zeleno svjetlo u Briselu da sa Srbijom krene dalje.Konjanik wrote:moje je misljenje da ova tema ne treba da bude kritika Bosnjacima ili svima ostalima u BiH jer je ocito da u BH ne postoji slobodni medij osim mozda par blogera i nekih foruma al i to j ekratkog vijeka jer ih ne citaju sire drustvene mase, fama oko Vucica i medijsko lizanje njegovog dupeta je ocito u D.Avazu , S.Bosni i sl ali svi znamo cije su te novine privatno vlasnistvo.
Naravno cilj je da Srbija udje u EU i dobije u ruke veto na sve i jednu EU odluku, na EU vanjsku politiku, ama bas na sve, cak i na to kakvi ce se faksovi slati Sarajevu iz Brisela. A onda, sah-mat, ono sto velikosrpskim interesima ne bude odgovoralo, Srbija ce blokirati i spucati veto, ono sto joj bude odgovoralo, Srbija ce kroz instuticije EU gurati i to ce se oslikavati kroz EU politiku prema BiH u svemu.
Kad se tome doda da to vec Zagreb ima, sto smo vidjeli u slucaju neformalne rezolucije EU parlementa o "federalizaciji BiH" kojoj je autor Zagreb, dobije se veoma opasna kombinacija za BiH, da ce politiku prema BiH u Briselu stvarati neprijatelji Bosne, agresori na Bosnu.
Naravno EU nije nadredjena BiH, medjutim BiH ce biti zrtva velikih pritisaka, a politiku ce stvarati fasisticki krugovi Beograda i Zagreba. BiH ce uskoro biti okruzena totalno EU i onda svaki zahtjev Brisela ce se morati ispunjavati, a te zahtjeve ce pisati fasisti Beograda i Zagreba.
Zna to Beograd, zato ce se pretvoriti u mace dok god ne dobije u ruke veto u EU, kojeg Zagreb vec ima.
I Zagreb i Beograd stopaju preko pudlica u Bosni put Bosne ka EU iz prostog razloga sto zele da oni budu u EU, a BiH ne, sto zbog ustupaka ucjene kad bude BiH ulazila unutar EU, sto zbog formiranja hostajl neprijateljske EU politike prema BiH i konacnog razvaljivanja BiH. Poceli su sa neformalnom rezolucijom EU parlamenta, medjutim to ce se nastaviti.
Rjesenje je naravno vezivanje za SAD, plus za svako stopanje BiH ka EU od strane beogradskih i zagrebackih pudlica, optuzivati direktno Beograd i Zagreb, jer u krajnjoj instanci to i jeste tako, to stopanje dolazi iz Beograda i Zagreba. A onaj ko fol sukob Vucica i Dodika, to je suplja prica za majmune. Nema medju njima nikakvog sukoba, nego se ovi ko fol zele odvojiti od Dodika koji ce praviti sranja, pa da Beograd nema posljedice. Identicno kako je to Zagreb uradio. Ko fol razlikuju se u tome, a depese i dalje dolaze iz Beograda i Zagreba.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#53 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Po cijenu bana: Papci dosta više pljuvanja po Sarajevu. Niti znate, niti ste vidjeli niti ste čak informirani. Sarajlije su znale da nisu banane, to je samo zvanični iskaz JNA i Yutela. Upravo su u starim kvartovima SArajeva tih dana nicali prvi odredi Patriotske lige i stizale prve puške, glupsoni ignorantski. NIsu dezertirali vani kao vaši.fostrere wrote:Ja bih tu poruku poslao na pravu adresu, znaci ne "gradskoj raji" nego "sarajevskoj raji". Nije "gradska raja" mislila da su iznad Sarajeva banane, nego "sarajevska raja".japin_mutapi wrote:
i zato za ovu finu gradsku raju poruka - jebo vučića
- KatarinaKosaca
#54 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Kao nekoliko seoskih bezubih pripitih lola na koje nitko ne obraća pažnju, a oni misle da je to znak da su u pravu pa dobace svakom ko prođe pored granapa gdje loču gajbu pive i vesele se svojoj gluposti, vrijeđaš sve moje sugrađane koji su od 1991 bilo da su kasnije preživjeli ili ne, bilo da su ostali invalidni ili ne organizirali obranu grada, formmirali PL i čuvali prve crte obrane 4 godine što vi niste ni u pjanim snovima ispred tog seoskog granapa gdje po svemu pripadate.Konjanik1 wrote:Zasto pokusavas vrijedati?
-
PM72
#55 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Katarina,
Nemoj da te nerviraju bosanske "patriote"
iz minhenske i štokholmske bojne.Njima je valjao Radovan.Od pasjaluka ne znaju šta će sa sebe pa registruju po 5 nickova da palamude šta bi i kako trebali.BH fanatikosi 
Nemoj da te nerviraju bosanske "patriote"
- Havatar
#56 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Kojeg pasjaluka , zar nije pasjaluk praviti podjele medju Bosnjacima i braniti Bosnjacima koji imaju bosansko drzavljanstvo da komentarisu stanje medju BosnjacimaPM72 wrote:Katarina,![]()
![]()
Nemoj da te nerviraju bosanske "patriote"iz minhenske i štokholmske bojne.Njima je valjao Radovan.Od pasjaluka ne znaju šta će sa sebe pa registruju po 5 nickova da palamude šta bi i kako trebali.BH fanatikosi
-
PM72
#57 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Ti is inace poznat kao cetnik, takvi kao ti su dobrodosli na ovu stranicu, prema tome Srbuj jarane, svoj si na svome. Uglavnom jako je tesko na ovoj stranici razlikovati cetnike i k'o fol "bosanske patriote".
Sikter!
- KatarinaKosaca
#58 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Kao na primjer ovo, ali na to ne reagiraš, jer u pitanju je dijasporska sloga. Odgovor je samo odgovor na ovu preovokaciju sarajlijama, čiji grad, ipak, nije pao. Kad budeš imao jednake aršine @Havatar, možda ti i povjerujem.Havatar wrote:Kojeg pasjaluka , zar nije pasjaluk praviti podjele medju Bosnjacima i braniti Bosnjacima koji imaju bosansko drzavljanstvo da komentarisu stanje medju Bosnjacima
I zaista fali @chmoljo, makar i mene banovao, neuki paćenici misle da je diskusija= diskreditacijafostrere wrote:Ja bih tu poruku poslao na pravu adresu, znaci ne "gradskoj raji" nego "sarajevskoj raji". Nije "gradska raja" mislila da su iznad Sarajeva banane, nego "sarajevska raja".japin_mutapi wrote:
- Joe McCarthy
#59 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Ovo je primjer apsolutizma koji se može naći kod najbjednijih supaka ala Buffalo Bush, ili si sa nama ili si protiv nas.daxon wrote:Nemam te šta prozivati, ni tebe ni bilo koga drugog, međutim, simptomatično je kako se sa porastom papanluka i seljakluka u gradu Sarajevu, paralelno pojavljuju i teorije po kojima je biti "raja" zlo i naopako, a biti šupak i frustrirani patološki paranoik je kao nešto pozitivno.
Raja je bilo stado od pamtivijeka, prate sve što im "prvaci" (bili crveni, zeleni, crnokošuljaši) odrede kao "kolektivnu sudbinu", slave "heroje" i "prvake raje" samo iz razloga zato što ih druge slave. Mentalitet krda koji je jedini krivac zbog kojeg je ovo društvo u kurcu.
- OldMayor
#60 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Pa realno u Sarajevu je naseljeno sigurno 50000 bivsih stanovnika Srbije, Novi Pazar, Prijepolje itd. Sto ne bi davali podrsku, njihov je.
zezam se...
Jebe mi se ba za Vucica cetnika, kakve god politicke 'promjene da je dozivio, on je bio sa Seseljom, sa tim psihopatom tolike godine. Ne zaboravite i Dodika kakav je bio prije. Mirno pasce, a vidi ga sad.
Ja bih to sve drzao na distanci. Hoces u Sarajevo, ok dodji, ali prvo ides na groblja da odas pocast zrtvama, koje je tvoj narod tu sahranio, pa onda idi na cevape. Pa cemo onda da vidimo kakve su njegove namjere...
Jebe mi se ba za Vucica cetnika, kakve god politicke 'promjene da je dozivio, on je bio sa Seseljom, sa tim psihopatom tolike godine. Ne zaboravite i Dodika kakav je bio prije. Mirno pasce, a vidi ga sad.
Ja bih to sve drzao na distanci. Hoces u Sarajevo, ok dodji, ali prvo ides na groblja da odas pocast zrtvama, koje je tvoj narod tu sahranio, pa onda idi na cevape. Pa cemo onda da vidimo kakve su njegove namjere...
- LBVIEW
#61 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Nista nas ne smije iznenaditi, mislim od strane "nasih" medija,politicara i tako to.
K'o se sjeca prve posjete "demokrate" Dindica-"okrecem volove s volovima na Palama" Sarajevu i snishodljivog
Lagumdzijinog odnosa prema otvorenom cinizmu i bezobrazluku istog kad je, nakon sto mu je nas vrli "precednik" glumatajuci nekakvog guida u obilasku "oziljaka" koje su gradu nanijeli sunarodnjaci "najveceg demokrate",odgovorio komenentarom " ne mogu da verujem da su to gadali"? Umjesto da ga je zatjerao gdje treba(jebes i protokol kad ti se gamad cereka u lice) ovaj se unezgodio i odsutio.
K'o se sjeca prve posjete "demokrate" Dindica-"okrecem volove s volovima na Palama" Sarajevu i snishodljivog
Lagumdzijinog odnosa prema otvorenom cinizmu i bezobrazluku istog kad je, nakon sto mu je nas vrli "precednik" glumatajuci nekakvog guida u obilasku "oziljaka" koje su gradu nanijeli sunarodnjaci "najveceg demokrate",odgovorio komenentarom " ne mogu da verujem da su to gadali"? Umjesto da ga je zatjerao gdje treba(jebes i protokol kad ti se gamad cereka u lice) ovaj se unezgodio i odsutio.
-
Drinski
#62 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Ma, sarajevski autizam je najgora bolest u ovj drzavi.
Htjeli to priznati ili ne, Alija je dao krupne ustupke za cjelovito Sarajevo, a dobio je od tog Sarajeva, samo od "sake do lakta", zali boze ustupaka na racun drugih.
Htjeli to priznati ili ne, Alija je dao krupne ustupke za cjelovito Sarajevo, a dobio je od tog Sarajeva, samo od "sake do lakta", zali boze ustupaka na racun drugih.
Last edited by Drinski on 25/04/2014 11:44, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#63 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Ko "ono" zna sta "gradska raja" i "sarajevska raja". Jest eto mislili smo da su banane pa smo ananasima krenuli u rat 4 Aprila i mandarine bacalai umjesto bombi. Sta ces ta glupa "sarajevska raja" je za razliku od mnogih gradova stala u odbranu svoga grada i sto je najvaznije, odbranila ga pa makar i vocnom salatom. I ne Katarina u starim kvartovima nego u svim kvartovima u Sarajevu se pripremala odbrana a poznato je da nisu napadnuti prvo strari kvartovi nego Dobrinja, Grbavica i Hrasno i mi se odbranismo "juznim vocem". I da mi nebi opet neko palamudio o Zelenim beretkama, Patriotskoj ligi itd Trg Heroja je odbranila "sarajevska raja" sa policijom i strakama na nogama. Katarina mada smo uvijek na suprotnim stranama u ovoj cemo biti uvijek na istoj jer pun mi je ku... ovih specijalaca sto su vec 4 April 92 gledali sa ARD-a i slicnih televizija.KatarinaKosaca wrote:Po cijenu bana: Papci dosta više pljuvanja po Sarajevu. Niti znate, niti ste vidjeli niti ste čak informirani. Sarajlije su znale da nisu banane, to je samo zvanični iskaz JNA i Yutela. Upravo su u starim kvartovima SArajeva tih dana nicali prvi odredi Patriotske lige i stizale prve puške, glupsoni ignorantski. NIsu dezertirali vani kao vaši.fostrere wrote:Ja bih tu poruku poslao na pravu adresu, znaci ne "gradskoj raji" nego "sarajevskoj raji". Nije "gradska raja" mislila da su iznad Sarajeva banane, nego "sarajevska raja".japin_mutapi wrote:
Sto se tice Vucica on je predsjednik vlade susjedne nam drzave sa kojom smo krvavo ratovali i koja je izvrsila agresiju na BiH. Vucic se prije svega posvetio svojoj zemlji i cescenju govana u njoj. To sto je bio u glavi cetnik tada a mozda i sada zaboli me ako ima korektan odnos prema mojoj zemlji i pokusava na neki nacin da kaze "komsije smo ne moramo se voljeti ali moramo zivjeti jedni pored drugih i suradjivati". Meni takav Vucic odgovara. Pun mi je vise onih koji se konstatno hvataju za period rata i imam osjecaj da su najsretniji kad ovdje nista ne stima da bi mogli klicati "vidite kako smo mi pametni". Ovdje su najmanji problemi izmedju onih koji su u pravom smislu rijeci ratovali i pucali jedni na druge a probleme prave oni koji su na vlasti i metka nisu vidjeli u izvotu i oni koji ne zive u BiH a veci su kao patriote od svih onih koji nikad nisu dupetom mrdnuli iz ove zemlje.
Kad nas jedan jedini politicar Zeljko Komsic pokaze muda prema potoci Srbije i kaze im da ce dobiti po prstima pretrpi salve uvreda i kritika da je to nediplomatski da je to mahalaski itd itd. Nije se rodio ko je nama ugodio. I da sta vi svi ocekujete da ce sad svaki buduci politicar iz Srbije dolaziti i izvinjavati se. Pa i Njemacka je to uradila samo jednom a ne 1000 puta. Trebamo zivjeti dalje ali ne zaboraviti ono sto je bilo. Imamo lekciju koju smo nadam se naucili i nas najveci problem trenutno nije ni Srbija ni Hrvatska nego nasi domaci politicari i vanserijski lopovi koji nas drze u kamenom dobu a mi svake 4 godine iz prkosa ne znam prema kome zaokruzjemo da nam i sljedece 4 godine bez problema drze ruke u dzepovima. To su nasi problemi a ne Vucic.
- hrasno38
#64 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Jeste u pravu si ali za razliku od mnogih drugih Sarajevo je i pruzilo herojski otpor agresoru a nije klapilo usima i pustilo cetnicima da usetaju u grad. I bez obzira na te ustupke koji su kostali mnogo zivota mnogi od vas i dan danas bi mu dali guzice i glasali za SDA.Drinski wrote:Ma, sarajevski autizam je najgora bolest u ovj drzavi.
Htjeli to priznati ili ne, Alija je dao krupne ustupke za cjelovito Sarajevo, a dobio je od "sake do lakta", zali boze ustupaka na racun drugih.
-
neregistrovan
#65 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
iako nije tema, da li neko zna, zasto se kod nas kao pocetak agresije uvijek navodi 4. april 1992 godine napadom na Sarajevo kad je opcepoznato da se napad cetnika na Bijeljinu i Bosanski Brod desio nekoliko dana ranije? zar Bijeljina i Bos. Brod nisu u Bosni, ili je samo Sarajevo Bosna ?
- hrasno38
#66 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Zato sto je u Sarajevu pruzen prvi ozbiljan otpor agresoru i sto smo pohvatali snajperiste SDS-a po Holideju.neregistrovan wrote:iako nije tema, da li neko zna, zasto se kod nas kao pocetak agresije uvijek navodi 4. april 1992 godine napadom na Sarajevo kad je opcepoznato da se napad cetnika na Bijeljinu i Bosanski Brod desio nekoliko dana ranije? zar Bijeljina i Bos. Brod nisu u Bosni, ili je samo Sarajevo Bosna ?
- insomnia78
#67 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
To sto se ipak radi o Sarajevu, to nema nikakve veze?
Ah, da, ja sam samo ljubomoran
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
Drinski
#68 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Kada kazes "mnogi drugi" vjerovatno mislis na one koji su slusali naredbe sarajevskih politicara, a na kraju su bili topovsko meso i biracka masina. Ako je tako, slazem se sa tobom.hrasno38 wrote:Jeste u pravu si ali za razliku od mnogih drugih Sarajevo je i pruzilo herojski otpor agresoru a nije klapilo usima i pustilo cetnicima da usetaju u grad. I bez obzira na te ustupke koji su kostali mnogo zivota mnogi od vas i dan danas bi mu dali guzice i glasali za SDA.Drinski wrote:Ma, sarajevski autizam je najgora bolest u ovj drzavi.
Htjeli to priznati ili ne, Alija je dao krupne ustupke za cjelovito Sarajevo, a dobio je od "sake do lakta", zali boze ustupaka na racun drugih.
-
Drinski
#69 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Misli se na one sarajevske skupove za mir, zajednicka saradnja sa JNA i sl.neregistrovan wrote:iako nije tema, da li neko zna, zasto se kod nas kao pocetak agresije uvijek navodi 4. april 1992 godine napadom na Sarajevo kad je opcepoznato da se napad cetnika na Bijeljinu i Bosanski Brod desio nekoliko dana ranije? zar Bijeljina i Bos. Brod nisu u Bosni, ili je samo Sarajevo Bosna ?
- KatarinaKosaca
#70 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
"Sarajevski skup za mir" je bio ne samo saraejvski jer su došli autobusi ljudi širom BIH. Sarajlije iz Starog Grada tad i nisu mogli doći jer se već pucalo, JNA je pucala. A i ako već govoriš o tom skupu, JNA avion je tad probio zračni zid i dobio zvižduke.Drinski wrote:Misli se na one sarajevske skupove za mir, zajednicka saradnja sa JNA i sl.neregistrovan wrote:iako nije tema, da li neko zna, zasto se kod nas kao pocetak agresije uvijek navodi 4. april 1992 godine napadom na Sarajevo kad je opcepoznato da se napad cetnika na Bijeljinu i Bosanski Brod desio nekoliko dana ranije? zar Bijeljina i Bos. Brod nisu u Bosni, ili je samo Sarajevo Bosna ?
Izgleda je osnovni grijeh sarajelija što su se branili, nisu u dimijama bježali iz svog grada tražeći azil u Skandinaviji da nam sad se**u o petriotizmu. Bolnica je radila i liječila, nisu imali plaća ni liječnici ni sestre. RTV Dom je radio i primato strane novinare, slao izvješća i tako pomogao cijelog BIH. Žene su se farbale kabaš sapunom i išle na posao čiste i dotjerane, a ispirale su odjeću na nekoj česmi u gradu pod rizikom grante ili snajpera. Grad je bio 4 godine bez struje, vode i plina sa malim prekidima, borci na linijama, žene su im nosile hranu i slale pitu ako uspiju napraviti od žare. U gradu nije bilo čovjeka srednje građe, svi su bili mršavi, sa iznimkom nekoliko ratnih profitera koji su surađivali sa četnicima. Kad je palo Trnovo kroz tunel su došli mnogi. Kako su padali gradovi i sela po Istočnoj Bosni, tako su dolazili u Sarajevo. Iz Sarajeva su išle slike užasa Bosne na osnovu kojeg ste dobivali politčke azile da sad serete po Sarajevu i sarajlijama.
- stakasa
#71 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Ti si krajnje bezobrazna (usput i krajnje neotesana) i nije mi jasno kako ti se dopusta da ovo pisesKatarinaKosaca wrote:"Sarajevski skup za mir" je bio ne samo saraejvski jer su došli autobusi ljudi širom BIH. Sarajlije iz Starog Grada tad i nisu mogli doći jer se već pucalo, JNA je pucala. A i ako već govoriš o tom skupu, JNA avion je tad probio zračni zid i dobio zvižduke.Drinski wrote: Misli se na one sarajevske skupove za mir, zajednicka saradnja sa JNA i sl.
Izgleda je osnovni grijeh sarajelija što su se branili, nisu u dimijama bježali iz svog grada tražeći azil u Skandinaviji da nam sad se**u o petriotizmu. Bolnica je radila i liječila, nisu imali plaća ni liječnici ni sestre. RTV Dom je radio i primato strane novinare, slao izvješća i tako pomogao cijelog BIH. Žene su se farbale kabaš sapunom i išle na posao čiste i dotjerane, a ispirale su odjeću na nekoj česmi u gradu pod rizikom grante ili snajpera. Grad je bio 4 godine bez struje, vode i plina sa malim prekidima, borci na linijama, žene su im nosile hranu i slale pitu ako uspiju napraviti od žare. U gradu nije bilo čovjeka srednje građe, svi su bili mršavi, sa iznimkom nekoliko ratnih profitera koji su surađivali sa četnicima. Kad je palo Trnovo kroz tunel su došli mnogi. Kako su padali gradovi i sela po Istočnoj Bosni, tako su dolazili u Sarajevo. Iz Sarajeva su išle slike užasa Bosne na osnovu kojeg ste dobivali politčke azile da sad serete po Sarajevu i sarajlijama.
- Paranoid
#72 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Kata nije bezobrazna, ona je samo ironicna, a da nije, shvatila bi da bi ratna slika bila cjelokupnija da se izvjestaji i slike ratnih desavanja nisu slale samo iz Sarajeva.
- stakasa
#73 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Bjezali u dimijama trazeci azile... Bezobrazno, nisko, bescutno. A na stranu patetika ostatka teksta. Gdje su se milijarde slile u Sarajevo na osnovu slika tih istih izmucenih, podbradenih nena i njihove ubijene djece. Pa pare nikad do njih ne dodose, na neki volseban nacin ostase u satorskim naseljima godinama. Dok su se uposlenici medunarodnih organizacija po Sarajevu izivljavali sa parama od donacija... MorbidnoParanoid wrote:Kata nije bezobrazna, ona je samo ironicna, a da nije, shvatila bi da bi ratna slika bila cjelokupnija da se izvjestaji i slike ratnih desavanja nisu slale samo iz Sarajeva.
- insomnia78
#74 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Fakat @Katarina kako te nije sramota
Eto samo se Sarajevo odbranilo, samo je Sarajevo bilo pogodjeno ratom
Samo su Sarajlije ratovale i imali uspjeha
Znaci, il si bio u Sarajevu i farbao kosu kabasem il si u dimijama bjezao u svedsku, naravno prije toga bacivsi pusku cim je naisao jedan cetnik
Jebo uspjehe boraca sa ostalih ratista, jebo Tuzlake, Zenicane, Krajisnike, Mostarce, borce iz Teocaka, Gradačca, Gorazda, Srebrenice i Žepe, Zvornika, Olova, Kalesije, Živinica... 'ta će papci
Nemaju veze njihovi uspjesi, nema veze ko je napravio najvecu slobodnu teritoriju na pocetku rata. Samo je sarajevska raja ratovala
I poslije se cudite kad vas ljudi ne vole
I da savrseno je logicno za dan pocetka agresije uzeti datum odrzavanja mitinga u Sarajevu
To sto su "Arkanovci" 1Aprila zauzeli Bijeljinu nema veze sa agresijom
Znaci, il si bio u Sarajevu i farbao kosu kabasem il si u dimijama bjezao u svedsku, naravno prije toga bacivsi pusku cim je naisao jedan cetnik
Jebo uspjehe boraca sa ostalih ratista, jebo Tuzlake, Zenicane, Krajisnike, Mostarce, borce iz Teocaka, Gradačca, Gorazda, Srebrenice i Žepe, Zvornika, Olova, Kalesije, Živinica... 'ta će papci
Nemaju veze njihovi uspjesi, nema veze ko je napravio najvecu slobodnu teritoriju na pocetku rata. Samo je sarajevska raja ratovala
I da savrseno je logicno za dan pocetka agresije uzeti datum odrzavanja mitinga u Sarajevu
- stakasa
#75 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
insomnia78 wrote:Fakat @Katarina kako te nije sramota
Ko god je bio u ratu zna o kakvoj se vrsti radi - treci, cetvrti esalon po kvaliteti koji je u ratnim godinama izbio u prvi plan. Zahvaljujuci tim istim cetnicima. Poslje rata stranci, lova, podsmijavanje svemu i svacemu. Kad su stvari dosle na normalu, kuku pomagaj, niko ne valja, svak mi kriv...