Sve su prilikeRahatHurmašica wrote:dakle, na pomolu je nova majorizacija.
Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
-
Hafis
#51 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
- BHCluster
#52 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Price o majorizaciji kod Hrvata u BiH su zavrsena sa referendum o braku.Hafis wrote:Sve su prilikeRahatHurmašica wrote:dakle, na pomolu je nova majorizacija.
-
RahatHurmašica
#53 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
predlažem da uzvratite kontramjerama, glasajte za bošnjačkog člana, klin se klinom izbija.Hafis wrote:Sve su prilikeRahatHurmašica wrote:dakle, na pomolu je nova majorizacija.
-
Hafis
#54 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Ako ti nije teško ponoviBHCluster wrote:Price o majorizaciji kod Hrvata u BiH su zavrsena sa referendum o braku.Hafis wrote:Sve su prilikeRahatHurmašica wrote:dakle, na pomolu je nova majorizacija.
-
Hafis
#55 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Ne može tako. Prvo vi Slavu izabirete.RahatHurmašica wrote:predlažem da uzvratite kontramjerama, glasajte za bošnjačkog člana, klin se klinom izbija.Hafis wrote:Sve su prilikeRahatHurmašica wrote:dakle, na pomolu je nova majorizacija.
- BHCluster
#56 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Zna se gdje je covicu mjesto!

Last edited by BHCluster on 09/04/2014 13:39, edited 1 time in total.
-
RahatHurmašica
#57 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
nikad ta priča neće biti završena, barem što se hrvata tiče. sjeti se samo srba i ugroženosti. samo što je ugroženost otrcan pojam, pa su ovi uveli majorizaciju.BHCluster wrote:Price o majorizaciji kod Hrvata u BiH su zavrsena sa referendum o braku.Hafis wrote:Sve su prilikeRahatHurmašica wrote:dakle, na pomolu je nova majorizacija.
vrijeme je da neko napravi ozbiljnu analizu o broju hrvata zaposlenih u javnoj upravi. siguran sam da ih ima puno više od njihovog procentualnog udjela.
-
hizo ramidovic
#58 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
ako bosnje izglasaju covica za clana predsjednistva bih, bi li to bila majorizacija?
- Altsa
#59 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
tacno s tim da komsic nije uopste u opciji jer se nece kandidovati...a za slavu cu svakako glasati samo da onaj shupak covic ne bude izabran...mozete samo zamisliti kakvih bi blokada u predsjednistvu bilo ako on bude clanHafis wrote:Ja ovo najozbiljnije govorim.KatarinaKosaca wrote:Hebi ga, poskocima nikad ugodit. Tamam se fino svi složimo kako je Čović jedini Rvat i samo on i onaj za koga on kaže da može proć, kad nam ubacuje Kukuća kao kukavičije jaje.Hafis wrote:Da ste pametni podržali bi Kukuća. Bakir vam ionako ne gine.
Za Bakira mi nije čak ni smiješnotastatura ti se osušila
Bakir (i SDA) će razvaliti gore i ne vidim mu niti jednog dostojnog protivkandidata.
To znači da se nekih 200-300 000 glasova multietničara (moram ovaj izraz koristiti) jednostavno treba preusmjeriti u nešto korisno. Stranke koje vi ovdje manje-više svi preferirate ovaj put izgleda nemaju konja za trke, poglavito za bošnjačkog člana...ali i za hrvatskog. SDP nema onaj zalet kao prije 4 godine (nemaju čak ni ''novog'' Hrvata na lageru), a DF kao stranka jedne osobe je u potpunosti depersonalizirana i podređena šefu.... Onda kome dati glas nego Kukiću.
Ne tvrdim da je nešto posebno moralna i kvalitetna osoba, ali ipak se radi o materijalu koji se da oblikovati. Ne baš k'o ŽK, pošto se radi o sasvim drugoj - specifičnoj matrici, ali kad nema drugog dobar je i surogat.
-
RahatHurmašica
#60 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
ne bi, on ima certifikat hrvatstva koji sam dodijeljuje.hizo ramidovic wrote:ako bosnje izglasaju covica za clana predsjednistva bih, bi li to bila majorizacija?
-
RahatHurmašica
#61 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
mislim da bi u tom slučaju srbi dobili drugog člana predsjedništva....Altsa wrote:[q
tacno s tim da komsic nije uopste u opciji jer se nece kandidovati...a za slavu cu svakako glasati samo da onaj shupak covic ne bude izabran...mozete samo zamisliti kakvih bi blokada u predsjednistvu bilo ako on bude clan
- BHCluster
#62 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
RahatHurmašica wrote:mislim da bi u tom slučaju srbi dobili drugog člana predsjedništva....Altsa wrote:[q
tacno s tim da komsic nije uopste u opciji jer se nece kandidovati...a za slavu cu svakako glasati samo da onaj shupak covic ne bude izabran...mozete samo zamisliti kakvih bi blokada u predsjednistvu bilo ako on bude clan
- Altsa
#63 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
a sta su se ovo baji usta iskrivila...nedo bog veceg zlaBHCluster wrote:Zna se gdje je covicu mjesto!
![]()
![]()
Last edited by Altsa on 09/04/2014 13:47, edited 1 time in total.
-
Hafis
#64 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
To je samo zato što su pametni i sposobni. a koliko bi ih tek bilo da nije na djelu majorizacija.RahatHurmašica wrote:nikad ta priča neće biti završena, barem što se hrvata tiče. sjeti se samo srba i ugroženosti. samo što je ugroženost otrcan pojam, pa su ovi uveli majorizaciju.BHCluster wrote:Price o majorizaciji kod Hrvata u BiH su zavrsena sa referendum o braku.Hafis wrote: Sve su prilike
vrijeme je da neko napravi ozbiljnu analizu o broju hrvata zaposlenih u javnoj upravi. siguran sam da ih ima puno više od njihovog procentualnog udjela.
Najbolje bi im bilo dati štogod malo kakvog kantončića (Od Ravnog do Drvara) pa neka hin tamo rade u javnoj upravi kad im je toliko stalo...i da se Bosna može nastaviti razvijat dalje
Last edited by Hafis on 09/04/2014 13:45, edited 1 time in total.
- Altsa
#65 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
zato komsiceve glasove slavi i mirna bosnaBHCluster wrote:RahatHurmašica wrote:mislim da bi u tom slučaju srbi dobili drugog člana predsjedništva....Altsa wrote:[q
-
RahatHurmašica
#66 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
ja bi bio još velikodušniji, neka bude od dubrovnika do osijeka preko rijeke, i svi sretni.Hafis wrote:[
To je samo zato što su pametni i sposobni. a koliko bi ih tek bilo da nije na djelu majorizacija.
Najbolje bi im bilo dati štogod malo kakvog kantončića (Od Ravnog do Drvara) pa neka hin tamo rade u javnoj zupravi kad im je toliko stalo...i da se Bosna može nastaviti razvijat dalje.
-
hizo ramidovic
#67 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
tako je, 'doktore'!Hafis wrote: To je samo zato što su pametni i sposobni. a koliko bi ih tek bilo da nije na djelu majorizacija.
Najbolje bi im bilo dati štogod malo kakvog kantončića (Od Ravnog do Drvara) pa neka hin tamo rade u javnoj upravi kad im je toliko stalo...i da se Bosna može nastaviti razvijat dalje
kao primjer pameti i sposobnosti istaknimo, ovom prigodom, miju martinu barbaric. njena pamet, sposobnost, uspjeh i slava govore vise od tisucu rijeci...
-
Hafis
#68 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Ma ni čut. Skromnost je jedna od temeljnih kršćanskih vrlina, i tu smo barem na prvom mjestu.RahatHurmašica wrote:ja bi bio još velikodušniji, neka bude od dubrovnika do osijeka preko rijeke, i svi sretni.Hafis wrote:[
To je samo zato što su pametni i sposobni. a koliko bi ih tek bilo da nije na djelu majorizacija.
Najbolje bi im bilo dati štogod malo kakvog kantončića (Od Ravnog do Drvara) pa neka hin tamo rade u javnoj zupravi kad im je toliko stalo...i da se Bosna može nastaviti razvijat dalje.
Znači Ravno - Drvar sasvim dosta. Doduše i pokoja enklavica gore...što ono kažu u Rurskoj oblasti - ekstrateritorijalno, a po novom u diskontinuitetu. I mirna Bosna
-
RahatHurmašica
#69 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
nemoj tako, njeno stanje je izazvano majorizacijom.hizo ramidovic wrote:tako je, 'doktore'!Hafis wrote: To je samo zato što su pametni i sposobni. a koliko bi ih tek bilo da nije na djelu majorizacija.
kao primjer pameti i sposobnosti istaknimo, ovom prigodom, miju martinu barbaric. njena pamet, sposobnost, uspjeh i slava govore vise od tisucu rijeci...
-
Hafis
#70 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Šta fali - Mostar. Dodaj tu i Ganićevu Eminu i samo him još nedostaje Aleksa Šantićhizo ramidovic wrote:tako je, 'doktore'!Hafis wrote: To je samo zato što su pametni i sposobni. a koliko bi ih tek bilo da nije na djelu majorizacija.
- Altsa
#71 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Hafis wrote:Ma ni čut. Skromnost je jedna od temeljnih kršćanskih vrlina, i tu smo barem na prvom mjestu.RahatHurmašica wrote:ja bi bio još velikodušniji, neka bude od dubrovnika do osijeka preko rijeke, i svi sretni.Hafis wrote:[
Znači Ravno - Drvar sasvim dosta. Doduše i pokoja enklavica gore...što ono kažu u Rurskoj oblasti - ekstrateritorijalno, a po novom u diskontinuitetu. I mirna Bosna
-
RahatHurmašica
#72 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
ma to mi opet nekako malo.Hafis wrote:[
Ma ni čut. Skromnost je jedna od temeljnih kršćanskih vrlina, i tu smo barem na prvom mjestu.
Last edited by RahatHurmašica on 24/01/2015 22:15, edited 1 time in total.
-
RahatHurmašica
#73 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
ovdje je upitno da li su u pitanju slatki snovi, ja bi prije rekao mokri.Altsa wrote:[
- Mister Yes
#74 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Evo ga ko bombona:Hafis wrote:To je samo zato što su pametni i sposobni. a koliko bi ih tek bilo da nije na djelu majorizacija.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... h133vg.png
I da napokon relaksiramo odnose
-
RahatHurmašica
#75 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
malo mu stomak korigovati i to je to. naime, hrvati vole oblik kifle, a ovo mi više liči na neku buhtlu, recimo.Mister Yes wrote:Evo ga ko bombona:Hafis wrote:To je samo zato što su pametni i sposobni. a koliko bi ih tek bilo da nije na djelu majorizacija.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... h133vg.png
I da napokon relaksiramo odnose