Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Blajze

#51 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Blajze »

kloniran wrote:
Blajze wrote:@momci

Zadatak je uspješno OBAVLJEN ! Uzeo od havera auto, reko hajmo malo se provozat da se relaxiramo od ispita. Odvedem je na zmajevac ( nije iz Sarajeva inaće cura, pa ne zna ni šta je to ), uzeo usput kod Samira ( il kako se već ono zove gore ) pizzu, i nako mi kroz priču blabla, vidim i ona skontala šta ja mislim o njoj, dodirnem je cura bukvalno ono zadrhti joj glas, priđem, poljubim je, skontali smo se fino da hoćemo da budemo više od prijatelja, kasnije je otpratio kući, za ono raastanak se zagrlili, i to je to.

Hvala ljudi, pomogli ste mi haus, onom jednom dodjem pedobu al haj halalit će.

:D
:thumbup:
Od hvala se ne zivi, dođeš mi petobu :D

edit: hahahahha sad tek procitah ovu zadnju recenicu, pogledaj film ljeto u zlatnoj dolini :lol: 8-)

edit2: jos jedno pitanje, koje je auto bilo? :mrgreen:

Passat :)

@Film

Davno gledao :D
kloniran

#52 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by kloniran »

Blajze wrote:
kloniran wrote:
Blajze wrote:@momci

Zadatak je uspješno OBAVLJEN ! Uzeo od havera auto, reko hajmo malo se provozat da se relaxiramo od ispita. Odvedem je na zmajevac ( nije iz Sarajeva inaće cura, pa ne zna ni šta je to ), uzeo usput kod Samira ( il kako se već ono zove gore ) pizzu, i nako mi kroz priču blabla, vidim i ona skontala šta ja mislim o njoj, dodirnem je cura bukvalno ono zadrhti joj glas, priđem, poljubim je, skontali smo se fino da hoćemo da budemo više od prijatelja, kasnije je otpratio kući, za ono raastanak se zagrlili, i to je to.

Hvala ljudi, pomogli ste mi haus, onom jednom dodjem pedobu al haj halalit će.

:thumbup:
Od hvala se ne zivi, dođeš mi petobu :D

edit: hahahahha sad tek procitah ovu zadnju recenicu, pogledaj film ljeto u zlatnoj dolini :lol: 8-)

edit2: jos jedno pitanje, koje je auto bilo? :mrgreen:

Passat :)

@Film

Davno gledao :D
aha, to je trebalo vamo za neko interno istrazivanje :lol:

nek je vama sretno jebo lovu :roll: :cry:
:lol: :D
roboth

#53 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by roboth »

.
Kal El

#54 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Kal El »

Ako te odbije ne vjerujem da ćeš ti baš htjeti da ostanete prijatelji,boljeti će te što ne možeš snjom biti..

Ali sretno,nadam se da i ona tako misli
Capajebo

#55 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Capajebo »

JThomas wrote:mahira...
ove tri tacke su me ubile :lol: :lol: :lol: :lol:
Blajze

#56 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Blajze »

Kal El wrote:Ako te odbije ne vjerujem da ćeš ti baš htjeti da ostanete prijatelji,boljeti će te što ne možeš snjom biti..

Sreća nije odbila :)

Dobro sam "procjenio" te znakove, + mi je raja na temu "pomogla" s ovim.

:)
kloniran

#57 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by kloniran »

Blajze wrote:
Kal El wrote:Ako te odbije ne vjerujem da ćeš ti baš htjeti da ostanete prijatelji,boljeti će te što ne možeš snjom biti..

tuga ti je to druze, svima pomognemo samo sebi ne mozemo :lol:
Blajze

#58 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Blajze »

kloniran wrote:
Blajze wrote:

Baš, al hajd dobro je

burek_in_space

#59 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by burek_in_space »

Samo da ne bude nakon nekoliko dana, kad skonta da nije tvoj Passat, da zhalish za friendzonom...
Blajze

#60 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Blajze »

burek_in_space wrote:Samo da ne bude nakon nekoliko dana, kad skonta da nije tvoj Passat, da zhalish za friendzonom...

Jok druže, zna da nije moj

Inače sam vozio Punta, pa ga prodao, ima brat bratu mjesec. Sad baš posudio, baš sam i rekao da ću uzet od havera :D
Last edited by Blajze on 07/04/2014 20:31, edited 1 time in total.
burek_in_space

#61 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by burek_in_space »

Zheni ti to odmah onda, chak i ako pitu ne zna napraviti.
Blajze

#62 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Blajze »

burek_in_space wrote:Zheni ti to odmah onda, chak i ako pitu ne zna napraviti.

Haha, opušteno samo.
McMoy

#63 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by McMoy »

burek_in_space wrote:Samo da ne bude nakon nekoliko dana, kad skonta da nije tvoj Passat, da zhalish za friendzonom...
Ma bjaaaži. Nije ona drhtala zbog Passata, nego mazija na Zmajevcu. :wink: :mrgreen:
Blajze

#64 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Blajze »

McMoy wrote:
Ma bjaaaži. Nije ona drhtala zbog Passata, nego mazija na Zmajevcu. :wink: :mrgreen:

Ma Zmajevac samo tako mjesto :D
McMoy

#65 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by McMoy »

Zviz wrote:Nebendam ja to friend zona ovo ono, kod mene tog nema, ona kaze hocu prijatelja, ja kazem hocu i ja pijateljicu za zivota kojoj cu rado donositi dorucak u krevet pa nek razmislja. Kakva friend zona, u zivotu covjek ima jednog ili max troje prijatelja da kaze znamo se 30-40 ili 50 godina vjerujemo jedno drugo itd. - a ne 541 prijatelja (to se zove poznanici).

Znas kako ces izaci iz te zone. Kad njoj kazes -"nebi da zvucim kruto ali imam previse prijatelja oko sebe, za tebe imam veremena samo ako cemo biti skupa a za ovog nekog prijateljstva nemam vremena nimalo - da / ne nema tu nista ono ovo tamo vamo.

Ako ona ide na varijantu nisamo se upoznali ono ovo - nisi jedina i ja tebe bas nepoznajem ali vako te mogu bolje upoznati - da / ne.

Ovo boldirano nikad ne reci... :mrgreen:
kloniran

#66 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by kloniran »

McMoy wrote:
Zviz wrote:Nebendam ja to friend zona ovo ono, kod mene tog nema, ona kaze hocu prijatelja, ja kazem hocu i ja pijateljicu za zivota kojoj cu rado donositi dorucak u krevet pa nek razmislja. Kakva friend zona, u zivotu covjek ima jednog ili max troje prijatelja da kaze znamo se 30-40 ili 50 godina vjerujemo jedno drugo itd. - a ne 541 prijatelja (to se zove poznanici).

Znas kako ces izaci iz te zone. Kad njoj kazes -"nebi da zvucim kruto ali imam previse prijatelja oko sebe, za tebe imam veremena samo ako cemo biti skupa a za ovog nekog prijateljstva nemam vremena nimalo - da / ne nema tu nista ono ovo tamo vamo.

Ako ona ide na varijantu nisamo se upoznali ono ovo - nisi jedina i ja tebe bas nepoznajem ali vako te mogu bolje upoznati - da / ne.

Ovo boldirano nikad ne reci... :mrgreen:
:mrgreen: :lol:
Googlerica

#67 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Googlerica »

Blajze,BRAVO,ne treba nikad imati strah od pokusavanja ( zensko sam, vidim samo si se obratio muskarcima) :-D

Zviz je oKRUTan momak :D :lol:
kloniran wrote:
:lol:
Blajze

#68 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Blajze »

Googlerica wrote:Blajze,BRAVO,ne treba nikad imati strah od pokusavanja ( zensko sam, vidim samo si se obratio muskarcima) :-D

Zviz je oKRUTan momak :D :lol:
kloniran wrote:
:lol:

Većina mi se muškarci javili, a i ako se neko žensko javilo trollalo je.

btw ty :)
Googlerica

#69 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Googlerica »

postavljeni youtube nije toll :) isto zensko u cratcu fino rece" pitaj,just do it :)
sour cherry

#70 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by sour cherry »

Zato sto zene misle da postoje m-z prijateljstva
Ne misle.Bilo nekad doba naivnosti.
insomnia78

#71 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by insomnia78 »

burek_in_space wrote:Zheni ti to odmah onda, chak i ako pitu ne zna napraviti.
Mlada je, naucice

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
insomnia78

#72 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by insomnia78 »

Image

Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#73 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Zviz »

Sta ja znam ali ta frend zona nepostoji to je opticka varka. Meni neka kaze ili namigne, taj friend zone, ja nakon nekog vremena joj se najadim eto imam neke slatke teskoce sa jednom, pa jos i bivsa hoce nesto da prica, sto odmah hoce ta treca da se vidi samnom, jel imas vremena za pice ono ovo bla bla bla...

ja sam vise zena poslao u tu "zonu" ali eto samo nikad nekazem niti razmisljam o tom

Meni je "prijateljica" dosla u posjetu 10 dana duga posjeta, mi smo odmah dijelili krevet ali ja nju nisam ni doatako, nista... kao bracni par ono u kasnim 50ima (kunem vam se svim i svacim) ziva istina ja sam 10 dana nako nista svejedno i hladao - ali treba za tako nesto imati cvrst karakter. Napizdijo je maksimalno i onda jos htjela da se vidi ;) I ja odem kod nje na 10tak dana i ona mi ponudi kauc - auuu znaci tako :D Reko dobro. Jedan dan morala na posao pusti ona meni kljuce, ja i jedan prijatelj se dobijemo te zasjednemo i nisam cuo tlf. Cekala 4h pred ulazom da ja dodjem - onda drama ona bi da raspravlja ja reko sto nisi pisala poruku imam vibraciju osjetio bi vako u gostijoni buka necuje se kad zvoni. Mislim kad ti je svejedno da to u jednu ruku pomaze.

Meni je kod franuza najbolje kako ti odnosi idu tamo je bas pravo "arogantno" :D
McMoy

#74 Re: Izlazak iz tog famoznog

Post by McMoy »

insomnia78 wrote:Image

:mrgreen: :thumbup:
Natzi

#75 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Natzi »

Zviz wrote:Sta ja znam ali ta frend zona nepostoji to je opticka varka. Meni neka kaze ili namigne, taj friend zone, ja nakon nekog vremena joj se najadim eto imam neke slatke teskoce sa jednom, pa jos i bivsa hoce nesto da prica, sto odmah hoce ta treca da se vidi samnom, jel imas vremena za pice ono ovo bla bla bla...

ja sam vise zena poslao u tu "zonu" ali eto samo nikad nekazem niti razmisljam o tom

Meni je "prijateljica" dosla u posjetu 10 dana duga posjeta, mi smo odmah dijelili krevet ali ja nju nisam ni doatako, nista... kao bracni par ono u kasnim 50ima (kunem vam se svim i svacim) ziva istina ja sam 10 dana nako nista svejedno i hladao - ali treba za tako nesto imati cvrst karakter. Napizdijo je maksimalno i onda jos htjela da se vidi ;) I ja odem kod nje na 10tak dana i ona mi ponudi kauc - auuu znaci tako :D Reko dobro. Jedan dan morala na posao pusti ona meni kljuce, ja i jedan prijatelj se dobijemo te zasjednemo i nisam cuo tlf. Cekala 4h pred ulazom da ja dodjem - onda drama ona bi da raspravlja ja reko sto nisi pisala poruku imam vibraciju osjetio bi vako u gostijoni buka necuje se kad zvoni. Mislim kad ti je svejedno da to u jednu ruku pomaze.

Meni je kod franuza najbolje kako ti odnosi idu tamo je bas pravo "arogantno" :D
Jel to pricas sta bi volio biti kad porastes?
Post Reply