Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zoom66 wrote:...pitam se pitam se gdje li je ova tema u originalu postavljena...:D:D
NIGDJE !!
... osim ako se ne misli na jedan dio teksta "svako ima svoje razloge i kad razlozi ne postoje".
Sanjati Crvena Jabuka (Z. Arslanagić)
Sanjati
ne mogu ti to uskratiti
dobro, zlo
sve će se to jednom vratiti
mi moramo sanjati godine
vidi šta su ti uradile
pobjeći ne može se od sudbine
sanjaj neke ljepše godine svako ima svoje razloge
i kad razlozi ne postoje
ti u ljubavi mojoj si
iste stvari mi smo sanjali
sanjati
nakon kiše sunce donijeti
igre sve i bez nas će se igrati
mi moramo sanjati
MayaSA wrote:Ovu sam temu postavila na jednom drugom forumu takodjer (od rijeci - do rijeci), al' eto, bas me zanima...
Za vas koji ste udate, ozenjeni, sretno u vezi i sa planovima.....kad ste vidjeli, upoznali tu osobu, da li ste znali da ce to biti osoba s kojom cete graditi temelje za buducnost, porodicu i zivot?
Za v(n)as koji nist(m)o nista od gore nabrojanog jos uvijek ili ne vise, da li vjerujete da je to moguce znati?
Ja sam par puta pomislila i pozeljela da to bude do kraja zivota, al', eto, nije tako ispalo...Mozda je to neki drugi osjecaj
"Svako ima svoje razloge, i kad razlozi ne postoje...."
Elem, ako vas nije stid....bujrum
to se gradi svaki dan
imao sam nesto za sto sam mislio to je to,ali...
zaboravio sam da trebam raditi na tome
i izgubio