Zene su unistile muskarce...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sheilak

#51 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by sheilak »

Kinaski wrote:
sheilak wrote:ah, Boze, daj mi snage da ne komentiram (previse) na ovoj temi. :D
fakat, daj joj snage, a postedi i nas :D
:kiss: :run:
:D

kud ces to? ne boj se. :lol: :kiss:

btw. jbte avatar. doslovno. :D
_mufljuz_

#52 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by _mufljuz_ »

ja sam za to da se organizuje akcija gradjana koja ce se zvat unistavajmo zene seksualno da joj na kraj pameti ne padne druga kita i razni marifetluci
sheilak

#53 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by sheilak »

_mufljuz_ wrote:ja sam za to da se organizuje akcija gradjana koja ce se zvat unistavajmo zene seksualno da joj na kraj pameti ne padne druga kita i razni marifetluci
ma, ne mozes ti nista. pa vidi bolan kakav budes
_mufljuz_ wrote:mene uvijek uniste - kad guzim zadam se ko ahmak pa do hale i tusa odem k'o da trazim mine po terenu....

XOX100

#54 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by XOX100 »

Biblija,- Siradova knjiga : " Bolje muška zloca nego ženska dobrota " :D
_mufljuz_

#55 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by _mufljuz_ »

sheilak wrote:
_mufljuz_ wrote:ja sam za to da se organizuje akcija gradjana koja ce se zvat unistavajmo zene seksualno da joj na kraj pameti ne padne druga kita i razni marifetluci
ma, ne mozes ti nista. pa vidi bolan kakav budes
_mufljuz_ wrote:mene uvijek uniste - kad guzim zadam se ko ahmak pa do hale i tusa odem k'o da trazim mine po terenu....

e alo rekla si mane komentirat - ja sam ovo napiso racunajuci da mi se nes uvalit u kvout :mrgreen:
shmizlica

#56 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by shmizlica »

XOX100 wrote:Biblija,- Siradova knjiga : " Bolje muška zloca nego ženska dobrota " :D
lol
dust in the wind

#57 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by dust in the wind »

volim ovakve teme.... releksiraju.

smrt zenama. :)
berenice

#58 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by berenice »

dust in the wind wrote:volim ovakve teme.... releksiraju.

smrt zenama. :)
:thumbup: :lol:
berenice

#59 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by berenice »

XOX100 wrote:U rimsko doba bilo je zabranjeno zenama da imaju svoj posjed ili da biraju za koga ce se udati.
Ehh,, stara dobra vremena. :-D
Da, dobra stara vremena... koliko bi nam samo vremena i živaca to uštedilo :-)
berenice

#60 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by berenice »

ultima_palabra wrote:
kuglica13 wrote:Oduvijek su vodile svijet, izborile se za "svoja prava", lagale da vole, glumile o svemu...

Toliko su isprepadale i iznevjerile decke, da su oni postali idioti, a njima ne smeta da i dalje glumataju

o svemu sto zena jeste i nije ili bi trebala biti... samo sa jednim ciljem "da ga stave pod svoje"
Pjesnička je tuga pregolema... ima rime, ali smisla nema.
Pravi hipišizik :lol:
shmizlica

#61 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by shmizlica »

količina frustracije kojom isijavaš je upravo nevjerovatna.....nego haj ti otvori temu u kojoj nam kažeš ko te je izlevatio pa se ovako osjećaš :zoka:
CoCoLoCo

#62 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by CoCoLoCo »

JThomas wrote:
CoCoLoCo wrote:
insomnia78 wrote:Da je zena dobra i Bog bi je im'o

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
:lol: :lol: :thumbup: :thumbup:
il ono, da zena valja, radjali bi se sa njima :izet:
a ima i ona, da žena valja čovjek bi je popio, a ne jebao... :D

dario džamonja, stavlja to nekome drugom u usta u jednoj priči, al' moj je utisak da je sam mislio tako... :D
hahahaha dzamonja rules!

Btw, ljudi ne padajte na ove patkice, ovih par zena se pokusava ufiltrirat u nashe muske redove, podrzavajuci nase stavove, pokusavaju se priblizit da nam lakse noz u ledja zabodu, ne padajte i ne spustajte gard mrskom nam neprijatelju :D
ultima_palabra

#63 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by ultima_palabra »

kuglica13 wrote:Sustina je da su se zene izborile za svoja prava,i dobile poleta, pa tada slagale da su sto nisu, i nastavile sa tim lazima...
i dan danas lazu jedna drugu, rade sto ne zele, i vise ni same ne znaju sta je istina...
Dokazale smo da mozemo sve sto moze i muski svijet, samo kako?
Ko tu pusi foru?
Uz sve to, sto sve mozemo, usput im tacno po propisima naucimo popusiti, i jos kazemo da uzivamo u tome!
Jer valja ga zadrzati, na danasnje vrijeme kad je "p.... ko salate" i sve same profesionalke, koje su nafurale muskarce da su "bozanstva", a one jadnice, ne dao Bog da joj bacis pogled na ginekoloski nalaz, ili je prikljucis na detektor lazi!
O tome pricam...i da zena sam, obrazovana, i smatram da je nasilja nad zenama danas samo jos vise, samo smo ga odobrile i rekle da se nama to svidja...i jos slavimo dan nase ravnopravnosti...
A po cemu smo ili trebamo biti ravnopravne?
Sve smo im slagali i zbog toga se danasnji muskarac temelji na lazima svojih mama za pocetak, i svih "slobodoumnih"zena koje su im prosle kroz zivot i danasnji muskarac je los, jer mi smo ga takvim napravile.
Sad bi te Sulejman Tihić upitao: "a šta je alternativa"? :mrgreen:
XOX100

#64 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by XOX100 »

kuglica13 wrote:
Ja sam cak sta vise zaboravila sta je biti frustriran, jer sam se spoznala i iskrena sam prema sebi...
naravno bilo je svega, levatili smo se...

Nego, gdje ti ovdje vidis frustraciju? U zraku?

Da ti nije neka mladja lujka zavela muza ??
shmizlica

#65 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by shmizlica »

kuglica13 wrote: Nego, gdje ti ovdje vidis frustraciju? U zraku?
:shock: you must be joking :roll:

u svakom tvom postu, naprimjer :mrgreen:
ho oponopono

#66 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by ho oponopono »

...ajde bolan da ih nismo uništili, baš bi frajeri bili bolji...aha kako da ne sve je kako da ne?! :gunjastajl:
ho oponopono

#67 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by ho oponopono »

...kako bolan možeš biti sa bivšim u savršenim odnosima pobogu ?! :mrgreen:
CoCoLoCo

#68 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by CoCoLoCo »

hopalo je pojela sve i jednog bivsheg :lol:
sha_ba

#69 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by sha_ba »

CoCoLoCo wrote:hopalo je pojela sve i jednog bivsheg :lol:
:lol: :lol: :lol:
irac300

#70 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by irac300 »

Kako ti se sada odjednom jezik razvezao, a tolike godine nisi imala vremena da pišeš na forumu jer si vodila ispunjen život? I još nešto, jesi li slučajno tu prosvjetljenost stekla kroz neku religiju ili kult?
WildRedRose

#71 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by WildRedRose »

CoCoLoCo wrote:hopalo je pojela sve i jednog bivsheg :lol:
:lol: :lol:
ho oponopono

#72 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by ho oponopono »

Eurosa wrote:
ho oponopono wrote:...kako bolan možeš biti sa bivšim u savršenim odnosima pobogu ?! :mrgreen:
Fino.Sto ne bi mogla, pa nisu se zar klali? :roll:

...ja ne mogu, ne postoji nikakav više odnos, a kamoli ka kod kuglice, savršen pobogu! :mrgreen:
forel

#73 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by forel »

Zensko ti je bolan šejtan da ga nema veceg...vaginalna manipulacija cuda cini, pa se velik ko zrno graska ucini (misli se na muskarca :D ), jos ako imas tu srecu pa nafatas herku pa dan ti traje ko godina :D

Al jope kako god okrenes breZ njih nemore, ak nista za pogledat pa i jednom mjesecno.

Zensko je sejtan mali, kad se u kucu uvali, rusvaj ti napravi :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#74 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by ladyblue18 »

kuglica13 wrote:Sustina je da su se zene izborile za svoja prava,i dobile poleta, pa tada slagale da su sto nisu, i nastavile sa tim lazima...
i dan danas lazu jedna drugu, rade sto ne zele, i vise ni same ne znaju sta je istina...
Dokazale smo da mozemo sve sto moze i muski svijet, samo kako?
Ko tu pusi foru?
Uz sve to, sto sve mozemo, usput im tacno po propisima naucimo popusiti, i jos kazemo da uzivamo u tome!
Jer valja ga zadrzati, na danasnje vrijeme kad je "p.... ko salate" i sve same profesionalke, koje su nafurale muskarce da su "bozanstva", a one jadnice, ne dao Bog da joj bacis pogled na ginekoloski nalaz, ili je prikljucis na detektor lazi!
O tome pricam...i da zena sam, obrazovana, i smatram da je nasilja nad zenama danas samo jos vise, samo smo ga odobrile i rekle da se nama to svidja...i jos slavimo dan nase ravnopravnosti...
A po cemu smo ili trebamo biti ravnopravne?
Sve smo im slagali i zbog toga se danasnji muskarac temelji na lazima svojih mama za pocetak, i svih "slobodoumnih"zena koje su im prosle kroz zivot i danasnji muskarac je los, jer mi smo ga takvim napravile.
A ti si ovdje glasnogovornica zenskog roda, dosla sa ciljem da muskarcima otvoris oci sta to zene (ne)vole i u cemu (ne)uzivaju? :mrgreen:
Meni se cini da je tebi neka jadnica sa ginekolskim nalazom ko sportskom prognozom maznula lika pa ti sad ljuta i dosla da pljujes po zenama, ali haj ako nista ti to radis otvoreno. :mrgreen:

I sva ova tvoja prica o neravnopravnosti i bla bla bla nema veze bas pretjerane sa naslovom ti, just sayin'... :mrgreen:
WildRedRose

#75 Re: Zene su unistile muskarce...

Post by WildRedRose »

ladyblue18 wrote: A ti si ovdje glasnogovornica zenskog roda, dosla sa ciljem da muskarcima otvoris oci sta to zene (ne)vole i u cemu (ne)uzivaju? :mrgreen:
Meni se cini da je tebi neka jadnica sa ginekolskim nalazom ko sportskom prognozom maznula lika pa ti sad ljuta i dosla da pljujes po zenama, ali haj ako nista ti to radis otvoreno. :mrgreen:

I sva ova tvoja prica o neravnopravnosti i bla bla bla nema veze bas pretjerane sa naslovom ti, just sayin'... :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: i taman kad sam kontala da si je pobijedila, slijedio je nokaut ! (boldirano, dakako) :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply