Kinaski wrote:fakat, daj joj snage, a postedi i nassheilak wrote:ah, Boze, daj mi snage da ne komentiram (previse) na ovoj temi.![]()
![]()
kud ces to? ne boj se.
btw. jbte avatar. doslovno.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Kinaski wrote:fakat, daj joj snage, a postedi i nassheilak wrote:ah, Boze, daj mi snage da ne komentiram (previse) na ovoj temi.![]()
![]()
ma, ne mozes ti nista. pa vidi bolan kakav budes_mufljuz_ wrote:ja sam za to da se organizuje akcija gradjana koja ce se zvat unistavajmo zene seksualno da joj na kraj pameti ne padne druga kita i razni marifetluci
_mufljuz_ wrote:mene uvijek uniste - kad guzim zadam se ko ahmak pa do hale i tusa odem k'o da trazim mine po terenu....
e alo rekla si mane komentirat - ja sam ovo napiso racunajuci da mi se nes uvalit u kvoutsheilak wrote:ma, ne mozes ti nista. pa vidi bolan kakav budes_mufljuz_ wrote:ja sam za to da se organizuje akcija gradjana koja ce se zvat unistavajmo zene seksualno da joj na kraj pameti ne padne druga kita i razni marifetluci
_mufljuz_ wrote:mene uvijek uniste - kad guzim zadam se ko ahmak pa do hale i tusa odem k'o da trazim mine po terenu....
lolXOX100 wrote:Biblija,- Siradova knjiga : " Bolje muška zloca nego ženska dobrota "
dust in the wind wrote:volim ovakve teme.... releksiraju.
smrt zenama.
Da, dobra stara vremena... koliko bi nam samo vremena i živaca to uštediloXOX100 wrote:U rimsko doba bilo je zabranjeno zenama da imaju svoj posjed ili da biraju za koga ce se udati.
Ehh,, stara dobra vremena.
Pravi hipišizikultima_palabra wrote:Pjesnička je tuga pregolema... ima rime, ali smisla nema.kuglica13 wrote:Oduvijek su vodile svijet, izborile se za "svoja prava", lagale da vole, glumile o svemu...
Toliko su isprepadale i iznevjerile decke, da su oni postali idioti, a njima ne smeta da i dalje glumataju
o svemu sto zena jeste i nije ili bi trebala biti... samo sa jednim ciljem "da ga stave pod svoje"
hahahaha dzamonja rules!JThomas wrote:a ima i ona, da žena valja čovjek bi je popio, a ne jebao...CoCoLoCo wrote:insomnia78 wrote:Da je zena dobra i Bog bi je im'o
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk![]()
![]()
![]()
![]()
il ono, da zena valja, radjali bi se sa njima
dario džamonja, stavlja to nekome drugom u usta u jednoj priči, al' moj je utisak da je sam mislio tako...
Sad bi te Sulejman Tihić upitao: "a šta je alternativa"?kuglica13 wrote:Sustina je da su se zene izborile za svoja prava,i dobile poleta, pa tada slagale da su sto nisu, i nastavile sa tim lazima...
i dan danas lazu jedna drugu, rade sto ne zele, i vise ni same ne znaju sta je istina...
Dokazale smo da mozemo sve sto moze i muski svijet, samo kako?
Ko tu pusi foru?
Uz sve to, sto sve mozemo, usput im tacno po propisima naucimo popusiti, i jos kazemo da uzivamo u tome!
Jer valja ga zadrzati, na danasnje vrijeme kad je "p.... ko salate" i sve same profesionalke, koje su nafurale muskarce da su "bozanstva", a one jadnice, ne dao Bog da joj bacis pogled na ginekoloski nalaz, ili je prikljucis na detektor lazi!
O tome pricam...i da zena sam, obrazovana, i smatram da je nasilja nad zenama danas samo jos vise, samo smo ga odobrile i rekle da se nama to svidja...i jos slavimo dan nase ravnopravnosti...
A po cemu smo ili trebamo biti ravnopravne?
Sve smo im slagali i zbog toga se danasnji muskarac temelji na lazima svojih mama za pocetak, i svih "slobodoumnih"zena koje su im prosle kroz zivot i danasnji muskarac je los, jer mi smo ga takvim napravile.
kuglica13 wrote:
Ja sam cak sta vise zaboravila sta je biti frustriran, jer sam se spoznala i iskrena sam prema sebi...
naravno bilo je svega, levatili smo se...
Nego, gdje ti ovdje vidis frustraciju? U zraku?
kuglica13 wrote: Nego, gdje ti ovdje vidis frustraciju? U zraku?
CoCoLoCo wrote:hopalo je pojela sve i jednog bivsheg
CoCoLoCo wrote:hopalo je pojela sve i jednog bivsheg
Eurosa wrote:Fino.Sto ne bi mogla, pa nisu se zar klali?ho oponopono wrote:...kako bolan možeš biti sa bivšim u savršenim odnosima pobogu ?!
A ti si ovdje glasnogovornica zenskog roda, dosla sa ciljem da muskarcima otvoris oci sta to zene (ne)vole i u cemu (ne)uzivaju?kuglica13 wrote:Sustina je da su se zene izborile za svoja prava,i dobile poleta, pa tada slagale da su sto nisu, i nastavile sa tim lazima...
i dan danas lazu jedna drugu, rade sto ne zele, i vise ni same ne znaju sta je istina...
Dokazale smo da mozemo sve sto moze i muski svijet, samo kako?
Ko tu pusi foru?
Uz sve to, sto sve mozemo, usput im tacno po propisima naucimo popusiti, i jos kazemo da uzivamo u tome!
Jer valja ga zadrzati, na danasnje vrijeme kad je "p.... ko salate" i sve same profesionalke, koje su nafurale muskarce da su "bozanstva", a one jadnice, ne dao Bog da joj bacis pogled na ginekoloski nalaz, ili je prikljucis na detektor lazi!
O tome pricam...i da zena sam, obrazovana, i smatram da je nasilja nad zenama danas samo jos vise, samo smo ga odobrile i rekle da se nama to svidja...i jos slavimo dan nase ravnopravnosti...
A po cemu smo ili trebamo biti ravnopravne?
Sve smo im slagali i zbog toga se danasnji muskarac temelji na lazima svojih mama za pocetak, i svih "slobodoumnih"zena koje su im prosle kroz zivot i danasnji muskarac je los, jer mi smo ga takvim napravile.
ladyblue18 wrote: A ti si ovdje glasnogovornica zenskog roda, dosla sa ciljem da muskarcima otvoris oci sta to zene (ne)vole i u cemu (ne)uzivaju?![]()
Meni se cini da je tebi neka jadnica sa ginekolskim nalazom ko sportskom prognozom maznula lika pa ti sad ljuta i dosla da pljujes po zenama, ali haj ako nista ti to radis otvoreno.![]()
I sva ova tvoja prica o neravnopravnosti i bla bla bla nema veze bas pretjerane sa naslovom ti, just sayin'...