Je li se taj granicni prelaz zove Šepak?supercali wrote:Idi na zvornik al nemoj prelaziti granicu u zvorniku nego produzi dalje i na sljedecem prelazu izadji iz bih jer je put od malog z do loznice katastrofaAckoecko wrote:Tu varijantu preko Doboja sam svakako isključila, puno mi vremena oduzme, pa se dvoumim da li na Zvornik ili BijeljinuMea_parvitas wrote:Moje misljenje je da je najbolje ici Sarajevo - Tuzla - Bijeljina (obilaz) - Kuzmin - Beograd, preko Doboja mi se cini dobro dalje i sa vise kamera i guscim saobracajem.
Sarajevo - Beograd
-
Ackoecko
#51 Re: Sarajevo - Beograd
- supercali
#52 Re: Sarajevo - Beograd
moguce sljedeci poslije zvornika mali granicni prelazAckoecko wrote: Je li se taj granicni prelaz zove Šepak?
sa druge strane je benzinska na desnoj strani
-
Ackoecko
#53 Re: Sarajevo - Beograd
Ok, hvala. Najprije da cu tu opciju.supercali wrote:moguce sljedeci poslije zvornika mali granicni prelazAckoecko wrote: Je li se taj granicni prelaz zove Šepak?
- supercali
#54 Re: Sarajevo - Beograd
to ti je magistrala m19 od sarajeva do sepka sad sam provjerio i dalje u srbiji je m19
od sarajeva do sepka ima 150km
meni licno jedino je peglanje preko romanije i tamo vlasenice ono ostalo je koliko toliko ravno i nema toliko krivina tako da je po meni najbolja trasa do beograda
meni licno jedino je peglanje preko romanije i tamo vlasenice ono ostalo je koliko toliko ravno i nema toliko krivina tako da je po meni najbolja trasa do beograda
-
Ackoecko
#55 Re: Sarajevo - Beograd
I ja mislim. Zaputit cu se tuda pa sta bude.supercali wrote:to ti je magistrala m19 od sarajeva do sepka sad sam provjerio i dalje u srbiji je m19
Zahvaljujem na pomoci
- supercali
#56 Re: Sarajevo - Beograd
A zasto dama ide samaAckoecko wrote:I ja mislim. Zaputit cu se tuda pa sta bude.supercali wrote:to ti je magistrala m19 od sarajeva do sepka sad sam provjerio i dalje u srbiji je m19
Zahvaljujem na pomoci
- vesela_sveska
#57 Re: Sarajevo - Beograd
Da,taj prelaz je Sepaksupercali wrote:moguce sljedeci poslije zvornika mali granicni prelazAckoecko wrote: Je li se taj granicni prelaz zove Šepak?
- supercali
#58 Re: Sarajevo - Beograd
Hoces mi pokazati?vesela_sveska wrote:Da,taj prelaz je Sepaksupercali wrote:moguce sljedeci poslije zvornika mali granicni prelazAckoecko wrote: Je li se taj granicni prelaz zove Šepak?
- spreca
#59 Re: Sarajevo - Beograd
Sa-Olovo-Kladanj-Zivinice-Kalesija -Karakaj-Sepak i dalje Bg
- vesela_sveska
#60 Re: Sarajevo - Beograd
hocusupercali wrote: Hoces mi pokazati?
- supercali
#61 Re: Sarajevo - Beograd
idemo na ppvesela_sveska wrote:hocusupercali wrote: Hoces mi pokazati?