Feminnem ce fakat biti zabranjen na Eurosongu

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:D Joj, sto bih ja volio da se trbicama posreci i da pobjede na Eurosongu u Kievu. :D :D
:D I da onda nastane frka, ..... gdje organizirati Eurosong 2006. :D :D
:D Logicno, ...... u Listici, .... nema alternative. :D :D
Panasonic

Post by Panasonic »

Dobro sad. Prekrseno je pravilo.

Ako se pjesma diskvalifikuje onda necemo imati predstavnika (ili ce direktno ici Tinka?)

Vjerovatno se nece diskvalifikovati, znate vec kako je to kod nas. Malo se bunimo na forumu - za 5-6 dana cemo se smiriti i eto..... odose nam 'one' na Eurosong.

I sta sad?
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

Panasonic wrote:Dobro sad. Prekrseno je pravilo.

Ako se pjesma diskvalifikuje onda necemo imati predstavnika (ili ce direktno ici Tinka?)
po pravilu direktno ide drugoplasirani...znaci Tinka.
papak_eliminator

Draga Vesna,
Voljesmo te dok si bila na SA3. Zivota ti, vrati se na "Bling bling, vosh vosh" jer si ukakila mashala.
Tvoji ex-sa3chitji :D
zensko

Post by zensko »

Istina je tu i sta sad? (ako smijem da priupitam)

Uradite nesto konkretno, protestujte ispred RTV doma, pisite peticije, saljite mailove, poljepite plakate po gradu, bilo sta..jer iskreno ne mislim da ima ikakve koristi od ove prepiske. :(

najlakse je sjediti kod kuce i protestirati...

i ja sam gledala tu saradu od Eurosonga i iznervirala sam se..a onda sam skontala da se zbog toga ne vrijedi nervirati jer ima puno bitnijih stvari u zivotu!
da se uzalud nerviram zbog necega sto apsolutno nepotrebno i nevazno, to ne zelim, isto kao sto i ne zelim da ucestvujem u ovim komentarima jer velika je vjerovatnoca da ce se na tome i zavrsiti.

dajte skontajte nesto konkretno, pokrenite revoluciju :D pa vam se i prikljucim..

a do tada

Hasta la Viactoria Siempre :D
zensko

Post by zensko »

pa evo dala sam par konstruktivnih prijedloga..(plakati, protesti..) :D

nekako mi je logicno bilo, da vi koji se vrlo cesto javljate na ovu temu, organizujete nesto...

ja sam samo skrenula paznju da od price nema nista...

jer, nisam ja zena za revolucije..

to prepustam elokventnijim osobama (a vidim da ih ovdje ima mnogo)
papak_eliminator

Sve tv stanice vec pricaju o ovome, ne samo mi, vidis da se i ovi direktorcici s PBS vrte ovuda
bilo bi lijepo kad bi oni bili tu, ali mi smo njima totalno nebitni..mi kao "glas naroda"....
ludacha

Post by ludacha »

ma sto se toliko zivcirat zbog toga?
kad skontate malo..vama ni u dzep ni iz dzepa. a bit cemo obrukani i tako i tako..bez obzira na to tko ide...

doduse...vec smo u svijetu obrukani zbog mnogo gorih i vecih stvari, tako da je ovo zapravo samo jedna sitnica
papak_eliminator

ludacha wrote:ma sto se toliko zivcirat zbog toga?
kad skontate malo..vama ni u dzep ni iz dzepa. a bit cemo obrukani i tako i tako..bez obzira na to tko ide...

doduse...vec smo u svijetu obrukani zbog mnogo gorih i vecih stvari, tako da je ovo zapravo samo jedna sitnica
pazi sad ovog preokreta: Sta ako cure dobro prodju? Sta ako sa svojom "pjesmom" zauzmu recimo 7.mjesto? Sta cemo onda pricati?

Joj sto volim zakuhat pa otic na spavanje :D:D:D
Hera

Post by Hera »

Ljudi saljite vase komentare o ovoj nepravdi i na http://www.svet.co.yu, i [email protected], i [email protected] i [email protected], imamo jos par dana da ispravimo ovaj udarac koji su nam zadali Vesna Dejan i ostali zbog licnih interesa. Jednako kao sto su ispostovali pravilo da je glas zirija odlucujuci tako su trebali ispostovati i pravilo da su SVI natjecatelji BiH drzavljani. Treca djevojka nije stajala u pozadini kao back vokal, zna se koje mjesto na sceni back vokali imaju i kolike djelove pjesme pjevaju. Dole Barbike - Tinka u Kijev!!
Hera

Post by Hera »

Ne slazem se! Sta god ko mislio o Fudi on nam je osigurao prolaz u ovogodisnje takmicenje. Koliko god da ljudi misle da je Eurosong bezze, za BiH treba da se cuje gdje god moze, da nas jednom vise prestanu vezati za rat i uplakane zene. Tinka nas nece obrukati jer je Tinka favorit Eurovision fan-ova odavno... Nepravda jeste ucinjena i ne trebamo da sutimo. Ne mjeri se sve u zivotu tome jel nam stane u dzep. Ja volim svoju zemlju i necu da od nas prave budale. Ne dam!!!
ludacha

Post by ludacha »

papak_eliminator wrote:

pazi sad ovog preokreta: Sta ako cure dobro prodju? Sta ako sa svojom "pjesmom" zauzmu recimo 7.mjesto? Sta cemo onda pricati?

Joj sto volim zakuhat pa otic na spavanje :D:D:D
hehehe e bas me briga sta ce onda biti...ama znas sta ce bit..ista prica opet...kako bi sa jke bila neka tinka ili neka xx sta ja znam bolje bi prosli i opet zuganje, pljuvanje i slicne gluposti

i ovako me briga..nego mi dosadno
hehe
mrmot

Post by mrmot »

Treba napraviti peticiju, a što da ne i demonstracije?!
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Hera wrote: Ne dam!!!
:roll: Ne daj!!! :-?
ludacha

Post by ludacha »

uuh papakk....pa ode ti sad u krajnost hehehe
vaginalna_manipulacija

Post by vaginalna_manipulacija »

Ja ću poslati Avazu i Svetu (ovom zadnjem obavezno :D) mail i zahtjev u kojem ću ispred građana BiH tražiti da ona francuskinja Beatrice (što je predstavljala BiH s Dinom Merlinom na Eurosongu 1999.) plati PBS-u i FTV-u tv taksu unazad 6 godina sa zateznim kamatama. :D :D

Sram je i stid bilo, bezobraznica jedna. Kako se samo usuđuje! pu-pu-pu :D

Smiješni ste pravo, razmišljanja su vam dječja. Zar stvarno mislite da ćete nešto uspjeti napraviti? Samo se nadajte... Nada umire posljednja. :zzzz:
Last edited by vaginalna_manipulacija on 09/03/2005 23:51, edited 2 times in total.
sorge_sa

Post by sorge_sa »

OOPAASNOOO JE!!!!!!!! :D :P :razz: :lol: :-) :) :-D 8-) :oops:
mrmot

Post by mrmot »

vaginalna_manipulacija wrote:Ja ću poslati Avazu i Svetu (ovom zadnjem obavezno :D) mail i zahtjev u kojem ću ispred građana BiH tražiti da ona francuskinja Beatrice (što je predstavljala s Dinom Merlinom BiH na Eurosongu 1999.) plati PBS-u i FTV-u tv taksu unazad 6 godina sa zateznim kamatama. :D :D

Sram je i stid bilo, bezobraznica jedna. Kako se samo usuđuje! :D

Smiješni ste pravo, razmišljanja su vam dječja. Zar stvarno mislite da ćete nešto uspjeti napraviti? Samo se nadajte... Nada umire posljednja. :D
Zbog takvih besramnika kao što si ti i rasturiše ovu zemlju, naručito susjedi. Zato i imamo onoliki deficit! Sad će biti da je Dino isto što i ove tri. Bezočni provokatoru!
papak_eliminator

zoom66 wrote: :D...reche baho...:D...i prodera se: goooooooooooooo...:D:D:D
razlog sto sam online, a ne pred TV ekranom :(
papak_eliminator

zoom66 wrote::-) :-) :-) :D :-) :-) :-)
kolega, predajem ti pancir, sljem i pendrek :D
treca smjena zvanicno pocinje.
Zdravo!

:zzzz:
pitt

Post by pitt »

Obuca....obuca......iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2:2 :D:DD:
Hera

Post by Hera »

Nemoj da ja koga cujem da ista protiv hrvata pise. Mi samo ne volimo cinjenicu da ce nas predstavljati gradjanke druge drzave. To sranje i jeste PBS napravio, ja sam im rekla da rasplamsavaju nacionalizam. Ispade sada raja ne voli Hrvate, sto nije i NE SMIJE biti tacno. Kao sto je Almas rekao (haha) svi smo mi Hercegovci i Bosanci. Bilo bi mi draze da su nas cige sa gorice predstavljale nego neke 3 barbike koje pricaju zagrebacki i veze nemaju sa BiH....

Zato mi je tuga sto Tinka nije izabrana jer za nju pola raje ni ne zna sta je po nacionalnosti. Neki misle bosnjakinja, neki hrvatica, a u RS da je srpkinja. Za Igora su glasali samo u RS, za ove Hercegovina, a za Tinku su glasali iz cijele BiH. Bilo bi interesantno vidjeti te cifre...
sicky

Post by sicky »

I dalje isto :x

Dajte za pocetak (posto se kraj i ne nazire na ovoj temi) moderatori sa ovog podforuma sankcionisite malo ove osobe koji imaju po nekoliko nickova :cry: ....neki ljudi samo nicu na ovim temama ..podrzavaju sami sebe...a covjek ih vise nigdje ne moze sresti :cry: :roll:
Hera

Post by Hera »

Panasonic wrote:
Naravno. Tako je.

Nisam napisao svoje misljenje - nego je to rekla gospoda iz BH Eurosonga. Kazu sljedece:

"Posto imamo jednu clanicu u grupi koja nije drzavljanin BiH - nju cemo u Kijevu postaviti kao back vokal"

Dakle, po njima ce doci do manjih izmjena tako da ce nam hrvatica pjevati u pozadini.
Pa to je uzas, na jedan nacin su znaci pjevale u BiH, za to je narod glasao, za to su oni u ziriju dali svoje glasove, a u Kijevu ce biti druga stvar skroz. Jedna ce zonglirati, druga plesati brakedance a treca u pozadini u mraku plesti a na sceni ce u stvari biti Bebek i Tifa. Ma dajte oni fakat misle da smo mi debili!!!
vaginalna_manipulacija

Post by vaginalna_manipulacija »

Hera:
Ljudi saljite vase komentare o ovoj nepravdi i na http://www.svet.co.yu, i [email protected], i [email protected] i [email protected]...

Pa bona nebila, zaboravila si Express (jer "od nas ne možete pobjeći") i Trn ("da vam život ne bude crn, čitajte Trn") :D :D

@mrmot: zapjevajmo svi skupa večeras onu Merlinovu:

Noćas sam u krizi...ko toranj u Pizi.. :lol:

Hajd' vala uzdravlje...Počinje dernek kod Fehre na Lašvanskoj petlji...hik-hik :-)
Last edited by vaginalna_manipulacija on 10/03/2005 00:09, edited 1 time in total.
Post Reply