BAKIRE ODLAZI

Post Reply
armma

#51 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by armma »

rokan wrote:23 godine sda i sdp vladaju bosnjacima i vladace najmanje jos toliko. sto bi rek'o valter: "zivi bili pa vidjeli".
Normala i treba da vladaju, jes da su mi ovi drugi mrski ali i njima bi prije dao glas nego ovom tornjaku :D.....
ovaj bi nas u crno zavio.
burger_pasa

#52 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by burger_pasa »

SDP je pobijednik poslednjih izbora i to je stranka koja je najzasluznija za haos u zemlji. Prvo bi koaliciju sa SDA, pa se onda predomisle i hoce sa Radoncicem, pa se ponovo predomisle i ponovo zele sa SDA... Dakle, SDP je nanijeo ogromnu stetu drzavi Bosni i Hercegovini. Pored Dodika, oni su glavni krivac za lose stanje u zemlji.
Za nerad u predsjednistvu glavni krivci su Radmanovic i Komsic. Ovaj prvi je osvjedoceni cetnik, dok Komsic niti ima znanja, ni mudrosti, ni pameti...jednostavno je covjek pogrijesio profesiju.
dječak sa šibicama

#53 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by dječak sa šibicama »

LEDA wrote:Voljela bih da odstupe SVI . Gledamo i slušamo ( a negledljivi i neslušljivi u p.m.) iste već 22 god. Čini mi se da neke ( npr Špirića) gledam otkako sam se rodila.
Dakle ,da skratim, svi mrš ,dosta vas je bilo!! I da vratite sve što ste pokrali -mi znamo šta ćemo s tim .
Spiric, Zlatko Petrovic, ima jos par imena ali ovi mi sad padaju na pamet, ja mislim da nema vlade, koalicije, stranke, ciji oni nisu bili clan.

Vjeciti ministri, vlade se mijenjaju, Spiro i Zlatko ostaju.

Ili oni HDZ-ovi puleni, Niko Lozancic naprimjer, taj je valjda vec 15 godina ili poslanik, ili ministar, ili zamjenik ministra, ili zamjenika zamjenika ministra, ili savjetnik, ili savjetnik savjetnika, uvijek je tu negdje po medima.
burger_pasa

#54 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by burger_pasa »

dječak sa šibicama wrote:
LEDA wrote:Voljela bih da odstupe SVI . Gledamo i slušamo ( a negledljivi i neslušljivi u p.m.) iste već 22 god. Čini mi se da neke ( npr Špirića) gledam otkako sam se rodila.
Dakle ,da skratim, svi mrš ,dosta vas je bilo!! I da vratite sve što ste pokrali -mi znamo šta ćemo s tim .
Spiric, Zlatko Petrovic, ima jos par imena ali ovi mi sad padaju na pamet, ja mislim da nema vlade, koalicije, stranke, ciji oni nisu bili clan.

Ili oni HDZ-ovi puleni, Niko Lozancic naprimjer, taj je valjda vec 15 godina ili poslanik, ili ministar, ili zamjenik ministra, ili zamjenika zamjenika ministra, ili savjetnik, ili savjetnik savjetnika, uvijek je tu negdje po medima.
Ma te ostavke koje su se desile nista sustinsko nece promijenit niti nesto mogu promijenit. Problem zemlje je njeno komplikovano uredjenje, ogromna administracija koja jede novac gradjana. 13 milijardi maraka pojede ta administracija ili milion maraka svakih sat vremena.
Sve dok se ne napravi normalno uredjenje zemlje, nema napredka niti ce biti bolje. Dzaba da svi odreda daju ostavke...
Toffee karamela

#55 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Toffee karamela »

A meni se čini da Martina Raguža znam čitavog života, ja ga se sjećam dok sam dijete bila a on nakav predvodnik socijalističke omladine. Slike sam mu viđala po partijskim žurnalima. Mogu neki biti i ovakvi i onakvi ali kad bih morala dodijeliti titulu za Miss/Mistera velikog NIŠTAVILA to bi bio on. Čovjek vakuum, 20 godina može pričat a da niko ne može zapamti i ponoviti ni jednu rečenicu od rečenoga. D.Čović mi pored njega izgleda kao kombinacija Al Caponea i Aristotela Onassisa :shock:
NeenaSa

#56 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by NeenaSa »

Gdje ces, bolanebio, po svojima. :D

Ah, da, fale naslovnoj temi usklicnici. :D
LEDA

#57 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by LEDA »

Špirke još od "onog"vakta grije fotelju. Promijenio više dresova nego ijedan fudbaler.
Prvi mu bio glat crveni :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#58 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hrasno38 »

rokan wrote:23 godine sda i sdp vladaju bosnjacima i vladace najmanje jos toliko. sto bi rek'o valter: "zivi bili pa vidjeli".
Nije tacno 23 godine vlada SDA i HDZ, nesto malo manje S BiH a najmanje SDP. To izjedanacavanje krivice nisam nikad volio jer je totalno netacno. To ono ko za rat "svi su krivi" jesu svi ali neki 90% a neki 10%.

da ne bih ostao nedorecen "ali svi u kompletu trebaju da budu skinuti"!!!
NeenaSa

#59 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by NeenaSa »

hrasno38 wrote:
Nije tacno 23 godine vlada SDA i HDZ, nesto malo manje S BiH a najmanje SDP. To izjedanacavanje krivice nisam nikad volio jer je totalno netacno. To ono ko za rat "svi su krivi" jesu svi ali neki 90% a neki 10%.

Ispravka, SDS, SDA, HDZ, SPD i trabanti.
rokan

#60 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by rokan »

hrasno38 wrote:

lagumdzija je 2.maja zajedno sa izetbegovicem bio u transporteru. od tada nije prosao dan a da nisam cuo za ta dva prezimena. za spirica sam prvi put cuo tek poslije rata.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#61 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Picajzla »

Dajte ljudi da skupimo sta novca pa da pomognemo Bakiru, da mu ako nista rijesimo stambeno pitanje :(
dječak sa šibicama

#62 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by dječak sa šibicama »

Martin Raguz i Mariofil Ljubic, Makrofil.

Cuj Mariofil...

A Bakiru podhitno treba pomoci, jadnicak, ima samo pola stana (iako nisam siugran da ovaj sarkazam jeste pametan, burger pasa i jarani ce na kraju fakat pokrenuti humanitarnu akciju, nije se sa tim zajebavat)
area51

#63 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by area51 »

Mladen Ivanić ima najduži staž od svih sadašnjih političara koji su u i oko vlasti
Prije rata je bio član predsjedništva ondašnje SRBiH ako se ne varam :-)
Ubjedljivo najveći demagog u BiH,bez premca
area51

#64 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by area51 »

dječak sa šibicama wrote:Martin Raguz i Mariofil Ljubic, Makrofil.

Cuj Mariofil...

A Bakiru podhitno treba pomoci, jadnicak, ima samo pola stana (iako nisam siugran da ovaj sarkazam jeste pametan, burger pasa i jarani ce na kraju fakat pokrenuti humanitarnu akciju, nije se sa tim zajebavat)
Meni nije jasno zašto ljudiI iz SA koja zna nešto više o samom Bakiru i njegovoj imovini(tajnoj) ne progovore i neka fino taksativno nabroje šta sve posjeduje,on ili članovi njegove uže porodice
Kikibombona

#65 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Kikibombona »

Koja drskost i bezobrazluk ucesnika teme.

Jeste li ikada vidjeli neprijateljskog borca, cetnika?

Cisto sumnjam da jeste!

Bakir je vidio!

:D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#66 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by JoseMujica »

šta vidio...sjedio š njima :lol:
Kikibombona

#67 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Kikibombona »

JoseMujica wrote:šta vidio...sjedio š njima :lol:
I to nenaoruzan i bez obezbjedjenja. Mogli su ga svakog casa zaskociti. Nije se plasio.

Komsic je inspirativan za njega.

Na posljednjem zajednickom gostovanju na FTV, povodom demonstracija, Bakir nas jos jednom podsjetio na svoje ratne podvige.

- covjek koji je petrcao pistu.
- covjek koji je pokopao tunel
- covjek koji je x puta mogao poginuti
- covjek koji je odbranio drzavu
Labirint

#68 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Labirint »

LEDA wrote:Čini mi se da neke ( npr Špirića) gledam otkako sam se rodila.
.
Ja ba, neko ko se rodio evo prije 20ak godina zna samo za njih :D
Morbidno i zalosno al' nazalost istinito :(
Sarkazam

#69 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Sarkazam »

Kikibombona wrote:
JoseMujica wrote:šta vidio...sjedio š njima :lol:
I to nenaoruzan i bez obezbjedjenja. Mogli su ga svakog casa zaskociti. Nije se plasio.

Komsic je inspirativan za njega.

Na posljednjem zajednickom gostovanju na FTV, povodom demonstracija, Bakir nas jos jednom podsjetio na svoje ratne podvige.

- covjek koji je petrcao pistu.
- covjek koji je pokopao tunel
- covjek koji je x puta mogao poginuti
- covjek koji je odbranio drzavu
A tek kad je zaredao posljeratne :skoljka:
- covjek koji je dovodio investitore.
- covjek koji je jedini radio na dobrobit BiH
- covjek koji je omogucio otvaranje 1000 radnih mjesta
- covjek i politicar koji je jedini skontao od protesta da politicari moraju poceti raditi svoj posao...
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#70 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Matijevic_Vlado »

e cuj Zakir :mrgreen: . ako ikada udjem u Zaru prvo cu se njega sjetiti :mrgreen: :mrgreen:
raskopusa

#71 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by raskopusa »

homar wrote:BAKIRE, FAHRO, ŽELJKO,ZLATKO: O D L A Z I T E
BAKIRE, FAHRO, ŽELJKO,ZLATKO: O D L A Z I T E
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

jest da bi valjalo dodati jos imena..... :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#72 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by JoseMujica »

ma to je jedna neverending lista...

I ovog Mujicu nabijem na qurac!
House

#73 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by House »

JoseMujica wrote:ma to je jedna neverending lista...

:lol:
Kikibombona

#74 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Kikibombona »

JoseMujica wrote:ma to je jedna neverending lista...

:lol:

Sada mi naumpalo da sam jednom procitao ispod clanka na klixu (SDA je bila u pitanju) da forumas 'JoseMujica' nadimkom i pisanjem ismijava Bosnjake. Tu su sjevnule jos neke djecije psovke i prijetnje. Vjerovatno nisu culi za Hose Muhiku. :D

Morao sam ovo reci da se pogresno ne protumaci gore boldirano. :lol:
Last edited by Kikibombona on 13/02/2014 16:38, edited 1 time in total.
nightvision

#75 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by nightvision »

Picajzla wrote:Dajte ljudi da skupimo sta novca pa da pomognemo Bakiru, da mu ako nista rijesimo stambeno pitanje :(
trebali bi neki racun i telefon otvorit da mu skupljamo novac. kad ga zena istjera iz kuce da ima bar neku garsonjeru da se moze sklonit' tamo. nije red da covjek bude na ulici.
Post Reply