OPREZ narode na laži Vlasti !!!

Sarah24

#51 Re: OPREZ narode na laži Vlasti !!!

Post by Sarah24 »

dunkemm3 wrote:Sam pao sam se ubio - Fahro će morati dati ostavku jer nije obavio svoju dužnost kao ministra sigurnosti, on je "smoto" čiji je propust dobro došao jer je povukao sve glavešine za sobom koji će također morati pasti...
Pa da, po meni, u državi kada je "haotično" stanje, prvi koji treba da odstupi jeste ministar sigurnosti, po nekoj logici, ali čudno mi je što ga niko ne proziva... Nisam ni u kakvoj ni stranci ni udruženju, ali mi je drago kad odem na razne skupove pa vidim svojim očima šta se dešava, kao što je bilo npr. večeras na plenumu....
El_comadante

#52 Re: OPREZ narode na laži Vlasti !!!

Post by El_comadante »

Sarah24 wrote:
dunkemm3 wrote:Sam pao sam se ubio - Fahro će morati dati ostavku jer nije obavio svoju dužnost kao ministra sigurnosti, on je "smoto" čiji je propust dobro došao jer je povukao sve glavešine za sobom koji će također morati pasti...
Pa da, po meni, u državi kada je "haotično" stanje, prvi koji treba da odstupi jeste ministar sigurnosti, po nekoj logici, ali čudno mi je što ga niko ne proziva... Nisam ni u kakvoj ni stranci ni udruženju, ali mi je drago kad odem na razne skupove pa vidim svojim očima šta se dešava, kao što je bilo npr. večeras na plenumu....
nebranim ga ali se on vadi na to da po zakonu nema efektivnu kontrolu osim samo prema SIPA-i a ostale su agencije pod federacijom i kantonima. dakel veča je njihova odgovornost komesara policije...
Sarah24

#53 Re: OPREZ narode na laži Vlasti !!!

Post by Sarah24 »

Ne branim ni ja nikoga stvarno, ali očito da je u sistemu greška, a on/oni to vrlo dobro znaju i koriste... Prebacivanje loptice s jednog na drugog se već predugo dešava u BiH...
privremeni

#54 Re: OPREZ narode na laži Vlasti !!!

Post by privremeni »

Sarah24 wrote:Ne branim ni ja nikoga stvarno, ali očito da je u sistemu greška, a on/oni to vrlo dobro znaju i koriste... Prebacivanje loptice s jednog na drugog se već predugo dešava u BiH...
Fahru je prozvao,bas po tvom "oni koji koriste", njegov prethodnik i to prije nego sto je bilo sta zadimilo. Slucajno? Mozda je bolji logoped nego nastavnik likovnog kao ministar sigurnosti. Da smo normalni, ne bi znali ni za jednog od njih dvojice, pogotovo ne kao ljude na takvoj funkciji.
Sarah24

#55 Re: OPREZ narode na laži Vlasti !!!

Post by Sarah24 »

Ma mnogo toga nije slučajno, to je jedino sigurno.. :|
Kikibombona

#56 Re: OPREZ narode na laži Vlasti !!!

Post by Kikibombona »

Image

Ovaj forum i mnogi drugi internet portali su poligon za stranacke piuncice, za likove koji sate provode na internetu da bi ih neko iz SDP, SDA, SBB, SBiH i drugih pomilovao po glavi i obecao posao nekada u buducnosti.

Svaka politicka partija ima piuncice koji su dobili ovakve i slicne instrukcije.
staradis

#57 Re: OPREZ narode na laži Vlasti !!!

Post by staradis »

Pocela je jako opasna igra, politicke stranke su se udruzile. Vidjeli smo dokaze o prikupljanju podataka iz medija radi procesuiranja osoba koje su ucestvovale na protestima. Hitno moramo traziti amnestiju po ovom pitanju. Podignuta je optuznica protiv vise nepoznatih lica za rusenje ustavnog poretka. Ljudi ce platiti zivotima i mi moramo stati u odbranu onima koji su poceli ovo sve.
Nadajmo se najboljem ali moramo hitno reagovati jer je pocela opasna retorika. Danas na skupstini Kantona Sarajevo smo vidjeli da policija trazi hitna sredstva za opremu i prepreme, nastupm je kao 90. godine.
Nemojmo dopustiti da nam i ova sansa ode.

Apsurdno je vjerovati da ce nam pomoci i spasiti nas oni koji su nas tlacili u ratu i poslije rata.
Aspekt

#58 Re: OPREZ narode na laži Vlasti !!!

Post by Aspekt »

Nokian808 wrote:Pogledajte i širite ovaj video - vidite o kakvoj lopovskoj bagri se radi

SVE SU TO MAJSTORI LAŽI SA 20 GODINA PRAKSE!!!
joj Lagumdzije kako bjezi od novinara , pa svi istu facu imaju ----ne mogu da vjerujem Lagumdzija ima istu surlu i istu pozu kao i Covic i Spiric na piatnje o imovini . Kome sam dao glas majko mila pa Radovan kardjic je milost bozija u odnosu na ove Brankovice i Lagumdzije eeeeeeee Zlaja zlaja ostaces bez jaja a bez obraza si ostao davno . koji smetljari koja govna koliki novac su nakrali , drzavu poptpuno unistili , cijelu drzavu i cijeli narod unistili da bi imali stanove i kuce koje zjape prazne . Pa ne mozes spavati odjednom u tri stana i dvije vile . Majku im njihovu :evil: :evil: :evil:
Aspekt

#59 Re: OPREZ narode na laži Vlasti !!!

Post by Aspekt »

webby-x wrote:
saa wrote:nesto debilnije nisam odavno cuo. pa je li nije bosna, je li to hrvati ne znaju da zive u bosni? molim vas obavjestite ljude o ovome, jer mozda ljudi stvarno do sad nisu znali da zive u bosni
Hrvati su osjetljivi kada se izostavi ovo Hercegovina iz naziva države,
i ja isto to ne volim čuti. Ako se želi izbjeći to onda se trebalo uzvikivati
"Ovo je Bosna i Hercegovina".

:lol: :lol: :lol: a je li trebalo zapjevati jednu od tomspona i popusti onom ko je srusio Stari Most .
ps ipak vjerujem da si ironican i da podjebavas . Hrvatima u Mostaru je stalo do Bosne i Hercegovine isto onoliko koliko je stalo srbima u Nevesinju . Nismo od jucer sunce mu zarko
BegA_

#60 Re: OPREZ narode na laži Vlasti !!!

Post by BegA_ »

Demonstranti bili na obuci u inostranstvu. :lol: :lol:
Aspekt

#61 Re: OPREZ narode na laži Vlasti !!!

Post by Aspekt »

yozi80 wrote:
Nokian808 wrote:OBAVEZNO ŠTIVO ZA SVE!!!

http://www.kontrapress.com/clanak.php?r ... onstranata

Dijelite preko svojih facebook profila - nemojte dopustiti da se suština medju silnim spinovima izgubi!!!
Mrš u PM
Bakire zar te tako u dzamiji uce :lol: :-x :evil: :twisted:
Aspekt

#62 Re: OPREZ narode na laži Vlasti !!!

Post by Aspekt »

BegA_ wrote:Demonstranti bili na obuci u inostranstvu. :lol: :lol:
Svercali se u tramavju do Paragvaja :lol:
Aspekt

#63 Re: OPREZ narode na laži Vlasti !!!

Post by Aspekt »

underwater wrote:
dunkemm3 wrote:@underwater

Rekao sam ti, ti sjedi u udobnu fotelju u državi u kojoj si, a narodu koji je u BiH, koji nema izlaza i sklapa kraj s krajem ne pametuj, uhljebljen si dobro ti je, dođi vamo pa gladuj i očekuj od Vlasti da ti da kore hljeba.
Ajebiga ... kad ti dodje vlah iz beograda na forum obracas mu se s uvazavanjem, a meni koji sam (5 godina iza rata) otiso zaradit koru hljeba upravo da ne bi molio zabranjujes da pricam o drzavi za koju sam krvario jer sada nisam tu. Jes eto, bosnu vole samo oni koji su u bosni.
Sram te bilo . Vani si , na zapadu a ljudima u Bosni koji nemaju sta da jedu zabranio bi protest :evil:
dunkemm3

#64 Re: OPREZ narode na laži Vlasti !!!

Post by dunkemm3 »

Image

Napokon je i narod skontao šta je jedino upalilo, samo narode zašto si stao i na šuplje pao...
Post Reply