EP u rukometu-Danska
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- dječak sa šibicama
#51 Re: EP u rukometu-Danska
Trivijalni su na EP dosli izbacivsi Slovence u kvalifikacijama, 4. ekipu zadnjeg svjetskog prvenstva.
- It_is_a_Leclerc
#52 Re: EP u rukometu-Danska
Vrlo bitno.
Već po prvoj utakmici se vidi da su došli da bi ljudi na njima nabijali gol razliku. Jedan remi i neka tamo pobjeda nad Slovenijom od dva gola razlike u izjednačenoj grupi ih ne čini ekipom vrijednom divljenja.
Već po prvoj utakmici se vidi da su došli da bi ljudi na njima nabijali gol razliku. Jedan remi i neka tamo pobjeda nad Slovenijom od dva gola razlike u izjednačenoj grupi ih ne čini ekipom vrijednom divljenja.
- agnostic_front
#53 Re: EP u rukometu-Danska
Pa ništa onda, da ukinemo EP i ti proglasi pobjednika. Kakve veze je li neko trivijalan ili nije. Pošteno su došli tu gdje jesu i šta ti imaš tu nekoga da omalovažavaš.
- uglavnomja
#54 Re: EP u rukometu-Danska
ma jah, k'o sto s grci bili trivijalni kad su osvojili ep u fudbalu 
- It_is_a_Leclerc
#55 Re: EP u rukometu-Danska
Nisam rekao da su nezasluženo tu. Rekao sam samo da pobjeda bilo koga protiv Bjelorusije nije mjerodavan pokazatelj bilo čega jer se radi o reprezentaciji koja pripada nižem rangu rukometa u Evropi.
-
Djuro
#56 Re: EP u rukometu-Danska
Pozdrav općinstvu.
Ja mislim da 4 repke igraju za polufinale, Španjolska,Danska, Francuska i Hrvartska a tako nekako će izgledati i redoslijed nakraju konca. Iako ni u čemu ne simpatiziram Španjolce (čak mi ni Španjolke nisu presimpatične
), mislim da bi oni najvjerojatnije mogli ovo uzeti, što bi bio poseban gušt pored napaljenih Danaca.
Francuszi su tvrdi kao kamen, a Hrvatska je po snazi za nijansu slabija nego ranije...
Švedska i Island su malo ispod...Pa Srbija, Poljska Mađarska...sve u svemu, bit će zanimljivo.
Za uspjeh se treba pripremiti ali treba se i desiti kemija u ekipi, pa imati još malo sreće i malo sudačkog poguranca
kad zatreba i tako nekako to ide...
Ja mislim da 4 repke igraju za polufinale, Španjolska,Danska, Francuska i Hrvartska a tako nekako će izgledati i redoslijed nakraju konca. Iako ni u čemu ne simpatiziram Španjolce (čak mi ni Španjolke nisu presimpatične
Francuszi su tvrdi kao kamen, a Hrvatska je po snazi za nijansu slabija nego ranije...
Švedska i Island su malo ispod...Pa Srbija, Poljska Mađarska...sve u svemu, bit će zanimljivo.
Za uspjeh se treba pripremiti ali treba se i desiti kemija u ekipi, pa imati još malo sreće i malo sudačkog poguranca
kad zatreba i tako nekako to ide...
- area51
#57 Re: EP u rukometu-Danska
It_is_a_Leclerc wrote:Neregularan kraj utakmice. Jedan od igrača Srbije je opstruirao igru sakrivajući loptu od Poljaka.
Samo nek se zna.
-
kakavdanakneiskustvu
#58 Re: EP u rukometu-Danska
It_is_a_Leclerc wrote:Koga ? Bjeloruse ?
Fascinantno mi je uopšte postojanje takvih trivijalnih ekipa na EP-u. To je kao na SP kad dovedu Grenland, Argentninu, Vijetnam, da se narod iživljava na njima,
ljudi se kvalifikovali,znači imaju neki kvalitet
- It_is_a_Leclerc
#59 Re: EP u rukometu-Danska
Pa aj' priznaj.area51 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Neregularan kraj utakmice. Jedan od igrača Srbije je opstruirao igru sakrivajući loptu od Poljaka.
Samo nek se zna.
Čini mi se Toskić tijelom sakriva loptu i udaljava je s mjesta faula. To je inače kazna od dvije minute. Nisam rekao da je nezaslužena pobjeda Srbije, al' da je kraj regularan nije. Kao ni dva gola Poljaka iz očiglednih prestupa.
-
kakavdanakneiskustvu
#60 Re: EP u rukometu-Danska
It_is_a_Leclerc wrote:Nisam rekao da su nezasluženo tu. Rekao sam samo da pobjeda bilo koga protiv Bjelorusije nije mjerodavan pokazatelj bilo čega jer se radi o reprezentaciji koja pripada nižem rangu rukometa u Evropi.
a protiv crne gore?
- It_is_a_Leclerc
#61 Re: EP u rukometu-Danska
Crna Gora je po meni bolja od Bjelorusije, i svakako pobjeda protiv njih ima više indikacija nego protiv Bjelih Rusa.kakavdanakneiskustvu wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Nisam rekao da su nezasluženo tu. Rekao sam samo da pobjeda bilo koga protiv Bjelorusije nije mjerodavan pokazatelj bilo čega jer se radi o reprezentaciji koja pripada nižem rangu rukometa u Evropi.
a protiv crne gore?
-
kakavdanakneiskustvu
#62 Re: EP u rukometu-Danska
It_is_a_Leclerc wrote:Crna Gora je po meni bolja od Bjelorusije, i svakako pobjeda protiv njih ima više indikacija nego protiv Bjelih Rusa.kakavdanakneiskustvu wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Nisam rekao da su nezasluženo tu. Rekao sam samo da pobjeda bilo koga protiv Bjelorusije nije mjerodavan pokazatelj bilo čega jer se radi o reprezentaciji koja pripada nižem rangu rukometa u Evropi.
a protiv crne gore?
ok
- CSKA
#63 Re: EP u rukometu-Danska
Hebote D.Stanic odbranio svaki drugi sut Poljaka,znaci bez njega smo karina.
- vejza00
#64 Re: EP u rukometu-Danska
jesteCSKA wrote:Hebote D.Stanic odbranio svaki drugi sut Poljaka,znaci bez njega smo karina.
- MOSALJOZE
#65 Re: EP u rukometu-Danska
Makedonija dala 17 golova,9 Kirinih 
- It_is_a_Leclerc
#66 Re: EP u rukometu-Danska
Ajmo Makedoncite !
- agnostic_front
#67 Re: EP u rukometu-Danska
Jao dobre tekme Mađ-Isl 
-
kakavdanakneiskustvu
#68 Re: EP u rukometu-Danska
kako se zove ovaj komentator na bht?
- It_is_a_Leclerc
#69 Re: EP u rukometu-Danska
Anel Džanko.
Iritantno šilji za pirinejske firaune.
Iritantno šilji za pirinejske firaune.
- MOSALJOZE
#70 Re: EP u rukometu-Danska
Kako me komentator nervira to je strašno.Prvo što guta neke riječi,svakom 5 igraču zna ime.Nema pojma o rukometu
- It_is_a_Leclerc
#71 Re: EP u rukometu-Danska
Velid Spaho je za njega Kljajić glavom i bradom.MOSALJOZE wrote:Kako me komentator nervira to je strašno.Prvo što guta neke riječi,svakom 5 igraču zna ime.Nema pojma o rukometu
Mrzim kad sudija pokaže zašto oduzima loptu nekoj ekipi, a komentator to ne razumije, i samo kaže - "Tehnička pogreška". Kako faul u napadu može biti tehnička pogreška ?!
Isti slučaj u ovoj utakmici Nor - Špa. Uopšte nije bio gol, a lik govori : "Bravo. Baš lijep gol".
- MOSALJOZE
#72 Re: EP u rukometu-Danska
Spaho barem zna osnove rukometa,i ovaj pokušava da kopira ne znam kako bih to opisao nekim naporom u glasu ili kako već.
- agnostic_front
#73 Re: EP u rukometu-Danska
Upališ lagano youtube, svaka utakmica ima.
Komentatori kultura, na engleskom, razumiju onako pristonjno u rukomet.
Komentatori kultura, na engleskom, razumiju onako pristonjno u rukomet.
- MOSALJOZE
#74 Re: EP u rukometu-Danska
Ma sad sam to vidio,evo odustao sam prije 10 minuta od pracenja utakmice.
-
insomnia99
#75 Re: EP u rukometu-Danska
dobra utakmica španjolska - norveška......ali opet su sudije u ključnim trenucima navlačile za španjolce.....iznervirao sam se više od hladnih norvežana...
danas očekujem pobijede hrvatske, švedske,i francuske.....srbija - rusija ne bi prognozirao
danas očekujem pobijede hrvatske, švedske,i francuske.....srbija - rusija ne bi prognozirao