Hafis wrote:Šta fali ŽivkuBasvod wrote:AvatarIspunio je svoj zadatak u rahat patnji.
Kažu u platformi da će ga opet na jesen obvezno progurati nekako kroz dom naroda za predsjednika federacije.
Živko ploditelj,ne vadi...
Hafis wrote:Šta fali ŽivkuBasvod wrote:AvatarIspunio je svoj zadatak u rahat patnji.
Kažu u platformi da će ga opet na jesen obvezno progurati nekako kroz dom naroda za predsjednika federacije.
ima ali sa hendikepom.....a hendikep je nedovoljan broj onih koji bi sutra na nivou BIH izglasali podjelu BIH...Basvod wrote:Dakle nema vise RS.zavrzlama wrote:1 239 019 srbiPrema analizi koja nam je predočena, u brojkama, to znači da su u oktobru prošle godine popisana 1.836.603 Bošnjaka, 1.239.019 Srba, 553.000 Hrvata i 163.000 onih koji su se izjasnili kao ostali.
553 000 hrvati
ukupno 1 792 019
bosnjaci solo 1 836 603
znaci 50% + bosnjaka....ostali su vjerovatno srbi i hrvati
Ja čekam sugrađanina @emila_pravog, on će sigurno imati neko realno objašnjenje ovih podataka, i pojasniti nam u svom prepoznatljivo efektnom stilu, u par rečenica da su ovi rezultati više nego povoljni za....mislim znaš već na što mislim.Alfons Kauders wrote:a dje nam nestadose dezurni demografi?![]()
![]()
Znači mog'o bi Živko i dogodine za predsjednika federacije. Nekako mi je sav za rahat patnjezavrzlama wrote: ima ali sa hendikepom.....a hendikep je nedovoljan broj onih koji bi sutra na nivou BIH izglasali podjelu BIH...
rahat patnja se nastavlja
Koji rezultati , ovo je procjena kao sto moze svako da napise i po nicemu nije relevantnija od drugih .Hafis wrote:Ja čekam sugrađanina @emila_pravog, on će sigurno imati neko realno objašnjenje ovih podataka, i pojasniti nam u svom prepoznatljivo efektnom stilu, u par rečenica da su ovi rezultati više nego povoljni za....mislim znaš već na što mislim.Alfons Kauders wrote:a dje nam nestadose dezurni demografi?![]()
![]()
sve ide svojim tokom.....cak i nezvanicni rezultati pokazuju da sami bosnjaci imaju dovoljno glasova da sprijece na nekom referendumu na nivou BIH podjelu drzave....ostaje daljnje podjebljavanje ovog stanja i rahat patnjaHafis wrote:Znači mog'o bi Živko i dogodine za predsjednika federacije. Nekako mi je sav za rahat patnjezavrzlama wrote: ima ali sa hendikepom.....a hendikep je nedovoljan broj onih koji bi sutra na nivou BIH izglasali podjelu BIH...
Za razliku od 1991.zavrzlama wrote:ima ali sa hendikepom.....a hendikep je nedovoljan broj onih koji bi sutra na nivou BIH izglasali podjelu BIH...Basvod wrote:
Dakle nema vise RS.
Bakir princ Bošnjaka likes this.tipico wrote:Nezvanični rezultati popisa
U BiH ima 48,4 posto Bošnjaka, 32,7 posto Srba i 14, 6 posto Hrvata
48,4 %47,3 %

Da je neka drzavna institucija objavila ove podatke onda bi bili rezultati ovako je samo necija analiza i procjena .zavrzlama wrote:sve ide svojim tokom.....cak i nezvanicni rezultati pokazuju da sami bosnjaci imaju dovoljno glasova da sprijece na nekom referendumu na nivou BIH podjelu drzave....ostaje daljnje podjebljavanje ovog stanja i rahat patnjaHafis wrote:Znači mog'o bi Živko i dogodine za predsjednika federacije. Nekako mi je sav za rahat patnjezavrzlama wrote: ima ali sa hendikepom.....a hendikep je nedovoljan broj onih koji bi sutra na nivou BIH izglasali podjelu BIH...
rahat patnja se nastavlja![]()
previse bi bilo da dodajem i 163 000 ostalih,probih srba i probih hrvata na strani BIH...dovoljno je zasad da zuc ne proradi i ova vecina bosnjaka nad ostala dva naroda( mislim na one koji su za podjelu BIH ,a svaka cast srbima i hrvatima koji su za BIH)...toliko nezvanicno,a zvanicno ce biti jos zajebanije,da ne govorim o stvarnom stanju
tipico wrote:Nezvanični rezultati popisa
48,4 %47,3 %
Šta te čudi...popis pun malverzacija...madner wrote:Hm malo puno Srba.
Mozes kad hocesBasvod wrote:Za razliku od 1991.zavrzlama wrote:ima ali sa hendikepom.....a hendikep je nedovoljan broj onih koji bi sutra na nivou BIH izglasali podjelu BIH...Basvod wrote:
Dakle nema vise RS.
Tad ih je bilo dovoljno da izglasaju podjelu.
jer je a plus b 100%tipico wrote:Nezvanični rezultati popisa
48,4 %47,3 %
Znaci danas gore nego 1991.? Dobra ti rahat patnja.zavrzlama wrote: Da je sadasnja situacija bila 1991,BIH nikad ne bi imala dovoljan broj glasova za nezavisnost...
Neumoran jeBasvod wrote:Znaci danas gore nego 1991.? Dobra ti rahat patnja.zavrzlama wrote: Da je sadasnja situacija bila 1991,BIH nikad ne bi imala dovoljan broj glasova za nezavisnost...
nije pogresno kontas....1991 se imalo 64% glasova za nezavisnost BIH uz nikakvu sansu za vojnu odbranu od onih koji su protiv BIH...danas imas samih bosnjaka dovoljan broj za opstanak BIH uz daleko jacu vojnu moc da odbranis BIH u slucaju nove agresije...vidis da nametnuta rahat patnja nije pogodila svoj cilj,nego one koji su ciljaliBasvod wrote:Znaci danas gore nego 1991.? Dobra ti rahat patnja.zavrzlama wrote: Da je sadasnja situacija bila 1991,BIH nikad ne bi imala dovoljan broj glasova za nezavisnost...
Aha. Ma nisam te odmah skontao. Genijalno.zavrzlama wrote:nije pogresno kontas....1991 se imalo 64% glasova za nezavisnost BIH uz nikakvu sansu za vojnu odbranu od onih koji su protiv BIH...danas imas samih bosnjaka dovoljan broj za opstanak BIH uz daleko jacu vojnu moc da odbranis BIH u slucaju nove agresije...vidis da nametnuta rahat patnja nije pogodila svoj cilj,nego one koji su ciljaliBasvod wrote:Znaci danas gore nego 1991.? Dobra ti rahat patnja.zavrzlama wrote: Da je sadasnja situacija bila 1991,BIH nikad ne bi imala dovoljan broj glasova za nezavisnost...
Kojeg podaMartinez_ wrote:Znači pridigli se pojedini s poda, nije, nije sve gotovo, sad valja sklopiti postizbornu koaliciju sa Ostalima.