Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
suspect_zero
#51 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Tačno je
, al' kada mi je i sve ostalo potaman

- fatamorgana
#52 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Ne znam jel' tačno, kod mene u neboderu vazda galama, valjda tanki zidovi, šta li ....
- Dr.medicine
#53 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Ja kad god sam pao na ispitu, jeb.oo sam mužu od profke sve sto nije bio vrijedan proslu noc
Ima ba tu istine itekako:)
Licni primjer kad se oženim
Mi smo imali na poslu jednu kolegicu koja je nenormalno bila frustrirana
Pa kolege našle nekog hebača i doslovno mu rekle: aj je opali, samo da i mi dušu i mozak odmorimo
I eto vec sedam godina raja u braku i imaju dvoje djece, a mi spokojni

Ima ba tu istine itekako:)
Licni primjer kad se oženim
Mi smo imali na poslu jednu kolegicu koja je nenormalno bila frustrirana
I eto vec sedam godina raja u braku i imaju dvoje djece, a mi spokojni
- yoda82
#54 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Kad čtam ovaj forum reko bi čovjek da se bar 80% forumaša sexa do 8 sati dnevno. Što neko napisa 8 sati sexa, 8 sati spavanja i 8 sati posla, ili u ovom slučaju 8 sati foruma.....

- hopcup
#55 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
tačnija izreka bi bila "happy wife, happy life". kako to postić, e to je misterija koju niko još od adama nije riješio 
- dječak sa šibicama
#56 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Ja sam jednom htio forumat dok guzim, ali nije bilo tehnicki izvodivoyoda82 wrote:Kad čtam ovaj forum reko bi čovjek da se bar 80% forumaša sexa do 8 sati dnevno. Što neko napisa 8 sati sexa, 8 sati spavanja i 8 sati posla, ili u ovom slučaju 8 sati foruma.....![]()
![]()
- irac300
#57 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Šta si ti voayer, pa znaš ko se koliko j.ebe?Pappos wrote:Sta mislite o ovoj izreki? Kazu seks ako je dobar onda cini 10% veze, a ako je los, onda cini 90% veze.
Znam neke ljude koji su redovno aktivni na seksualnom planu, i zene im blistaju..i tacno se vidi ona spokojnost.
Dok znam ljudi gdje je zena non stop nadrndana, nervozna, nikakva.. ajd da je nervozna dan dva, pa prodje to, al da je nervozna od kad udje u brak, to je vec puno.
Seks padne par mjesta ispod kad ljudi udju u brak, ali da li je tacna ova izreka?
Sto se tice moje okoline, mislim da u bobu mogu pogoditi koji ljudi i dan danas drze do sebe i do dobrog seksa, a koji su to zanemarili.. vidi se na njima.
-
laly
#58 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Meni je ovo sto ti radis perverzno. Sta ono ti sretnes komsinicu i ona te pita kako ti je mama,a ti je mjerkas i kontas jel se ona sinoc..ma ko da je nesto nervozna sigurno nije.. juce je bila nesto vesela, juce je 100%..Pappos wrote:Sta mislite o ovoj izreki? Kazu seks ako je dobar onda cini 10% veze, a ako je los, onda cini 90% veze.
Znam neke ljude koji su redovno aktivni na seksualnom planu, i zene im blistaju..i tacno se vidi ona spokojnost.
Dok znam ljudi gdje je zena non stop nadrndana, nervozna, nikakva.. ajd da je nervozna dan dva, pa prodje to, al da je nervozna od kad udje u brak, to je vec puno..
Ima kod nas jedan u mahali sto gleda kakve gace zene suse na striku "eno ona juce susila tange sigurno se kurvala"
Pa eto tako vas dvojica mozete fino da zadjete po mahalama....
- Ramzess Veliki
#59 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Ja mislim mehak k... mir u kući.
Ne dira te, ne navaljuje, zna da ti je mlohav, uveče legneš iza filma i spavaš snom pravednika.
Ne dira te, ne navaljuje, zna da ti je mlohav, uveče legneš iza filma i spavaš snom pravednika.
- DjecakBezImena
#60 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Točno, ako će po cijele dane samo glodati penis.
Pare donose mir u kući.
Pare donose mir u kući.
- _mufljuz_
#61 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
što onda tu tetu preko puta ne kupiš ha jaDjecakBezImena wrote:Točno, ako će po cijele dane samo glodati penis.
Pare donose mir u kući.
- annoy
#62 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Seks je jedan bitan aspekt veze, a sad, koliko točno bitan, zavisi od svakog para.
Mislim da nezadovoljavajuć seksualni život može bitno utjecat na kvalitetu veze/braka, ali dobar seks sam po sebi ne čini kvalitetan odnos. "Mir u kući" nastupa kad su partneri zadovoljni na svim poljima, a ne samo fizički. Teoretski dvije osobe mogu biti veoma seksualno kompatibilne i imati odličan seks, a opet imati loš odnos u smislu međusobnog razumijevanja, poštovanja i uvažavanja na drugim poljima.
Isto tako, za dobar seks potrebno je i više od funkcionalnih i zadovoljavajućih muških genitalija, pa se baš nikako ne slažem sa izjavom iz naslova.
Mislim da nezadovoljavajuć seksualni život može bitno utjecat na kvalitetu veze/braka, ali dobar seks sam po sebi ne čini kvalitetan odnos. "Mir u kući" nastupa kad su partneri zadovoljni na svim poljima, a ne samo fizički. Teoretski dvije osobe mogu biti veoma seksualno kompatibilne i imati odličan seks, a opet imati loš odnos u smislu međusobnog razumijevanja, poštovanja i uvažavanja na drugim poljima.
Isto tako, za dobar seks potrebno je i više od funkcionalnih i zadovoljavajućih muških genitalija, pa se baš nikako ne slažem sa izjavom iz naslova.
- DjecakBezImena
#63 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
_mufljuz_ wrote:što onda tu tetu preko puta ne kupiš ha jaDjecakBezImena wrote:Točno, ako će po cijele dane samo glodati penis.
Pare donose mir u kući.
Bojim se da bi u taj "paket" došla i njena djeca.
- _mufljuz_
#64 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
pa ako neš djecu jarane - fino telefonic u ruke i placas usluge - ti bi da imas frajlu doma a da te voli a da kes bude tvoj.DjecakBezImena wrote:_mufljuz_ wrote:što onda tu tetu preko puta ne kupiš ha jaDjecakBezImena wrote:Točno, ako će po cijele dane samo glodati penis.
Pare donose mir u kući.
Bojim se da bi u taj "paket" došla i njena djeca.
nemre.
-
bizet
#65 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
annoy je sve rekao/la
cesto nas nasa snaznija polovina spasava od nas samih
pa je naziv teme djelimicno tacan...ali pored zadovoljenja te osnovne fizioloske potrebe sexualni cin moze igrati i bitnu ulogu kao dopuna izrazavanja nase ljubavi, jer nije sve u rijecima, nego i u dodirima 
cesto nas nasa snaznija polovina spasava od nas samih
-
Googlerica
#66 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
apsolutno tacnoannoy wrote:Seks je jedan bitan aspekt veze, a sad, koliko točno bitan, zavisi od svakog para.
-
PrtSer
#67 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Tačno nego šta, ako za fiksaciju uzmemo da imaš dovoljno love za život jer koliko god mi srali o svemu ostalom danas su pare glavni išiu.
- fatamorgana
#68 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Ma ja, dođe k'o neki mental reset, "erase and rewind, caus' i been loosing my mind" ...bizet wrote:annoy je sve rekao/la![]()
cesto nas nasa snaznija polovina spasava od nas samihpa je naziv teme djelimicno tacan...
- Bambi_na_kofeinu
#69 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Pa jes, kad gledam na onim socijala emisijama bračne parove sa jedno 10 djece, jedno drugom do kape, kako žive u nekom kućerku, dok džuvegija pripaljuje drinu, tačno mu na hanumi vidim sjaj u oku, jer je opslužena redovno.
A i žene su tako...prost mehanizam, okreneš je koji put i miran si.
- fatamorgana
#70 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Ma ja, baš vala, k'o pješčani sat, gore doleBambi_na_kofeinu wrote: A i žene su tako...prost mehanizam, okreneš je koji put i miran si.
- Ramzess Veliki
#71 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Nije uvijek samo do toga može li ili ne može, bitnije je da se dvoje pronađu u potrebama.
Da su kod oboje libidi na približnom nivou.
Primjer - priča mi komšija za prijatelja koji mu je ispričao svoje iskustvo:
Prvi brak - imao ženu koja ga je uzbuđivala, svako malo navaljivao na nju, svaki dan - i njoj jadnici dosadilo i ostavi ga.
Poslije nje oženi drugu i uvede režim - samo petkom uvečer.
Ka dođe petak ženica ujutru ustaje vedra, skakuće i čitav dan vesela, čeka da se smrači.
Da su kod oboje libidi na približnom nivou.
Primjer - priča mi komšija za prijatelja koji mu je ispričao svoje iskustvo:
Prvi brak - imao ženu koja ga je uzbuđivala, svako malo navaljivao na nju, svaki dan - i njoj jadnici dosadilo i ostavi ga.
Poslije nje oženi drugu i uvede režim - samo petkom uvečer.
Ka dođe petak ženica ujutru ustaje vedra, skakuće i čitav dan vesela, čeka da se smrači.
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#72 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
samo pare donose mir u kuci
kad se ima para zena sretna ko u prici , a kad nema rade zivci cudo jedno , svak joj smeta nista nevalja, ludilo
od silnih briga kako ce se navuc lova nije nikom do sexa.
sto se dobre koke udaju za lovatore
rijese egzistenciju, a dobar kurac ce se vec nac.
kad se ima para zena sretna ko u prici , a kad nema rade zivci cudo jedno , svak joj smeta nista nevalja, ludilo
od silnih briga kako ce se navuc lova nije nikom do sexa.
sto se dobre koke udaju za lovatore
rijese egzistenciju, a dobar kurac ce se vec nac.
- ganjeta
#73 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Taj sjaj što ti vidiš nije od prangije, nego konta stigla pomoć. Tužno ali istinito.Bambi_na_kofeinu wrote:Pa jes, kad gledam na onim socijala emisijama bračne parove sa jedno 10 djece, jedno drugom do kape, kako žive u nekom kućerku, dok džuvegija pripaljuje drinu, tačno mu na hanumi vidim sjaj u oku, jer je opslužena redovno.
- Gretta
#74 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
Ramzess Veliki wrote:Imaš između 22 i 26 godina?TotalnoNebitno wrote:Istina. Medjutim, sta vrijede aktivnosti ako zacina nema dovoljno. Treba svega pomalo.Ramzess Veliki wrote: Ženama je najbitnije u braku da su ispunjene aktivnostima koje ih čine sretnim, seks im je samo začin za takvo stanje.
Ipak 18??
Last edited by Gretta on 11/01/2014 14:39, edited 1 time in total.
- Russki
#75 Re: Dobar ku**c mir u kuci - Jel tacno?
nesto vise, u pravu si ti vezo