majke ti, jel ti nas trolaš ovdje il si fakat parmak 1/1?propalismo wrote:Ovih dana sam malo citao o Bandog rasi:
Izgleda da su dobri
Najbolja rasa Psa
Moderator: anex
- hopcup
#51 Re: Najbolja rasa Psa
- propalismo
#52 Re: Najbolja rasa Psa
Evo ima na Pik-u Engleski Mastif zenka 30.000km ja katastrofeeeee
http://www.pik.ba/artikal/10618550/engleski-mastif/
http://www.pik.ba/artikal/10618550/engleski-mastif/
- propalismo
#53 Re: Najbolja rasa Psa
@hopcup idi ba kupaj zabe niko te nista nije pitao.
Ja postavio da je Bandog izgleda dobra rasa a ti nesto zamjeras koji je ba tvoj problem!
I samo da znas uskoro kupujem psa
I postavicu slike ovde da te malo mucim

Ja postavio da je Bandog izgleda dobra rasa a ti nesto zamjeras koji je ba tvoj problem!
I samo da znas uskoro kupujem psa
I postavicu slike ovde da te malo mucim
- hopcup
#54 Re: Najbolja rasa Psa
bandog nije rasa psapropalismo wrote:@hopcup idi ba kupaj zabe niko te nista nije pitao.
I samo da znas uskoro kupujem psa![]()
I postavicu slike ovde da te malo mucim![]()
bandog nije rasa psa
bandog nije rasa psa
bandog nije rasa psa
bandog nije rasa psa
aj sad to ponovi još jedno milion puta, ne bi li ti doprlo do svijesti. btw, mene ne možeš namučit, možeš samo tog nesetnog psa kojeg nabaviš
- propalismo
- hopcup
#56 Re: Najbolja rasa Psa
ispod slike piše sljedeće; Not recognized by any major kennel club.
mislim, ako si baš navalio, mogu ti ja jednog bandoga iz komšiluka prodat
- propalismo
#57 Re: Najbolja rasa Psa
Jel mislis na Dodz Bandog 
-
anjaistkrank
#58 Re: Najbolja rasa Psa
Uzmi brate onda srednjeazijskog ili argentica. Uzmi presu canario. Ustvari jos bolje uzmi S.O.P-a. To je pravi pas koji ti ti treba. Vidi se da si pravo iskusan sa psima i vidi se da znas sta zelis, pa zasto to i da ne ostvaris. Hebo boxere i malinoe. To je bezze. Nek si ih prodao. Ne zna to nista cuvati. S.O.P-a nabavi i rijesi problem. I molim te da slike objavljujes non stop. Svaki dan dok ga ne prodas. 
- Qler
#59 Re: Najbolja rasa Psa
Pa ja, pametan, kupi psa i onda gleda kako da ga se rijesi... Jebem ti kad i svako moze kupiti zivotinju...
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
- propalismo
#60 Re: Najbolja rasa Psa
Volio bih da uzmem nekog zastrasujuceg psa kojeg se ljudi jako boje iz vise razloga a najvise zbog cuvanja imovine.Ili je bolje da kupim video nadzor i alarm.Imam ogradjeno dvoriste(ograda od betonskih blokova i kapije)tako da nema sanse da pas izadje i povrjedi komsije.Malo mi je smor da gledam u video nadzor a alarm ako se upali po noci sta cu nesmijem izaci nenaoruzan.A ako izadjem naoruzan mogu ubiti nekoga pa na robiju
A volio bi da je pas opasan ali da ne laje puno sve mi to vuce na Dogo Argentino ali kod njih me nervira sto su bijeli i lako se opaze po noci a i imaju one pjege.Onda mozda Rot?Sa njima nemam mnogo iskustva ali mislim da mnogo laju i bucno.Ne znam raspametio sam se 
- Qler
#61 Re: Najbolja rasa Psa
Od u hercegovinu na onaj kamenjar, nafataj poskoka, pa ih navece pusti, a ujutro opet skupljaj po avliji...
- propalismo
#62 Re: Najbolja rasa Psa
Izgledaju zastrasujuce

A veliko je pitanje da li mogu odbraniti ono sto brane i da li mnogo laju?

A veliko je pitanje da li mogu odbraniti ono sto brane i da li mnogo laju?
-
febo_acm
#63 Re: Najbolja rasa Psa
Nabavi dvije mace.
-
anjaistkrank
#64 Re: Najbolja rasa Psa
mace ne laju nikakoZhìxin wrote:Nabavi dvije mace.
-
zipoo
#65 Re: Najbolja rasa Psa
Saopropalismo wrote:Volio bih da uzmem nekog zastrasujuceg psa kojeg se ljudi jako boje iz vise razloga a najvise zbog cuvanja imovine.Ili je bolje da kupim video nadzor i alarm.Imam ogradjeno dvoriste(ograda od betonskih blokova i kapije)tako da nema sanse da pas izadje i povrjedi komsije.Malo mi je smor da gledam u video nadzor a alarm ako se upali po noci sta cu nesmijem izaci nenaoruzan.A ako izadjem naoruzan mogu ubiti nekoga pa na robiju![]()
A volio bi da je pas opasan ali da ne laje puno sve mi to vuce na Dogo Argentino ali kod njih me nervira sto su bijeli i lako se opaze po noci a i imaju one pjege.Onda mozda Rot?Sa njima nemam mnogo iskustva ali mislim da mnogo laju i bucno.Ne znam raspametio sam se

ako nekad nekog uhvati bit ces rahat
nema tijela, nema dijela
-
pakica_
#66 Re: Najbolja rasa Psa
jao jao jao
jadan ker.. samo to cu reci..
jadan ker.. samo to cu reci..
- propalismo
#67 Re: Najbolja rasa Psa
@pakica_
Sta je sa glavom?Idi ba kupaj zabe!Psu se kod mene najgore moze desiti da bude prodat ili poklonjen ako ne zadovolji moje kriterijume odbrane imovine a to je da je dobar cuvar a da rijetko laje.A imace sve hranu,vodu,dobar smjestaj povremeno igranje sa vlasnikom i tako.A tebi preporucujem
od teme ako nemas sta pametno reci u vezi pasa 
Sta je sa glavom?Idi ba kupaj zabe!Psu se kod mene najgore moze desiti da bude prodat ili poklonjen ako ne zadovolji moje kriterijume odbrane imovine a to je da je dobar cuvar a da rijetko laje.A imace sve hranu,vodu,dobar smjestaj povremeno igranje sa vlasnikom i tako.A tebi preporucujem
-
pakica_
#68 Re: Najbolja rasa Psa
u vezi s psima imam itekako pametnih stvari reci, a jedna od njih je: molim te ne nabavljaj novog psa.. shvati da pojma nemas, tako da ne bi bezveze morao OPET prodati psa, a doci ce do toga ako nabavis argentinca, rota ili "rasu" bandog (bandog nije rasa, liče, ne znas!!!) bolje da ne kupujes nista.. mislila sam da bi bilo dobro da udomis avlijanera, jer oni su vrhunski cuvari, ali ti nisi ni za avlijanera, jer ti NISI osoba za PSA! uopste!propalismo wrote:@pakica_
Sta je sa glavom?Idi ba kupaj zabe!Psu se kod mene najgore moze desiti da bude prodat ili poklonjen ako ne zadovolji moje kriterijume odbrane imovine a to je da je dobar cuvar a da rijetko laje.A imace sve hranu,vodu,dobar smjestaj povremeno igranje sa vlasnikom i tako.A tebi preporucujemod teme ako nemas sta pametno reci u vezi pasa
ukoliko ga slucajno kupis na kraju, unaprijed mi je zao jadne zivotinje s takvim vlasnikom koji se "povremeno" poigra s cukom, a za ocekivat' je da radi sve sto mu se kaze
- propalismo
#69 Re: Najbolja rasa Psa
Samo da znas u zestokoj sam potrazi za psom!I vjerovatno cu ga kupiti ili cu udomiti nekog rasnog psa i objavicu ovde slike da vidis kako pas uziva
A krajem januara ova zenka pekinezera treba da mi se okoti i okotice 4-5 stenadi
Sve cu da ih prodam
HAHAHAHAHHAHAHA

-
pakica_
#70 Re: Najbolja rasa Psa
neces ti napakostiti meni (iako me strasno vrijedja ljudska neinteligencija, naucila sam se nositi s njom) time sto ces nabaviti psa, nego ces napakostiti jadnom stvorenju koje ce doci na tvoj posjed.. a ti bujrum, udomi 12 komada, pa im svima shebi zivot, tebi na dusu..
- propalismo
#71 Re: Najbolja rasa Psa
Ovi Kangali su izgleda jako dobri psi

-
senci-071
#72 Re: Najbolja rasa Psa
Ramzess Veliki wrote:Argentino Dogo ... taj ne laje. Još i maše repićem kad se neko primakne ogradi, kao da hoće da se igra ... ali to je navlakuša, to se on samo unaprijed raduje što će neko ući da ga iskomada. Voli tako da se igra sa komšijama.propalismo wrote:Zelim da kupim Psa ali nisam siguran koju rasu da izaberem.Koju rasu preporucujete?Pas bi bio u dvoristu(nikako u kuci)i pozeljno je da makar malo bude cuvar i da laje sto manje(budi me)...![]()
Pogledaj tu medenu njuškicu kako željno očekuje da mu komšija pruži keksić, pa da mu iščupa ruku do ramena.![]()
Hahhaah ,sto se ismijah,majko mila.
-
zvrk
#73 Re: Najbolja rasa Psa
imam haskija u kuci i imam avlijanera u dvoristu - da cuva i kucu i haskija 
a ti dobro vidi sta mozes odrzavati, svaki pas ima razlicite potrebe
po ovom sto si opisao / la tebi treba zastitarska agencija uz video nadzor i tihi alarm
a ti dobro vidi sta mozes odrzavati, svaki pas ima razlicite potrebe
po ovom sto si opisao / la tebi treba zastitarska agencija uz video nadzor i tihi alarm
-
pakica_
#74 Re: Najbolja rasa Psa
kako li sam ovo fulilaanjaistkrank wrote:Uzmi brate onda srednjeazijskog ili argentica. Uzmi presu canario. Ustvari jos bolje uzmi S.O.P-a. To je pravi pas koji ti ti treba. Vidi se da si pravo iskusan sa psima i vidi se da znas sta zelis, pa zasto to i da ne ostvaris. Hebo boxere i malinoe. To je bezze. Nek si ih prodao. Ne zna to nista cuvati. S.O.P-a nabavi i rijesi problem. I molim te da slike objavljujes non stop. Svaki dan dok ga ne prodas.
-
zvrk
#75 Re: Najbolja rasa Psa
taman htjedoh i ja sop-a da predlozim
OT: ljudi, koji vam je - male rase pasa drzite vani kao cuvare???
to su ljubimci, podlozni raznoraznim belajima u ekstremnim vremenskim uslovima
OT: ljudi, koji vam je - male rase pasa drzite vani kao cuvare???
to su ljubimci, podlozni raznoraznim belajima u ekstremnim vremenskim uslovima